Kuda Orke prodju, tuda vise trava ne raste.armin071 wrote: ↑31/10/2023 15:44 https://www.instagram.com/reel/CzAPMxOC ... BiNWFlZA==
Sabrana djela oslobodilačke vojske Izraela.. Fasciniraju slike Gaze prije i nakon oslobođenja. Vidi se kako su biranim sredstvima uništili sve tunele i hemijsko naoružanje… Bravo ‘eroji…
Izrael je opet pocinio zlocin!
- dr_Evil
#37626 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
- zarko.filip
#37627 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mozda ce ti izgledati cudno sto cu reci.Za Sumarice koliko god bili krivi fasisti,po meni su mnogo vise krivi oni koji su izazvali njihovu reakciju.dr_Evil wrote: ↑31/10/2023 14:52Prijatelju dragi, to bi titova milicija rijesila za 7 dana, i onda bi ih pitali da li da ih mlate kaisom, pendrekom ili mokrom krpom**.zarko.filip wrote: ↑31/10/2023 14:43
Dobri moj a kako ce to policija rijesiti teroristicki akt?Imenovati teroriste i traziti od stanovnika Gaze da ih isporuce?Traziti od svojih kolega iz Gaze da ih pohapsi?Tamo nema regularne policije i vojske jer to Hamas ne dozvoljava.Uci ce izraelski policajci u Gazu da ih pohapsi.I lokalno stanovnistvo ce to nijemo posmatrati?Zemlje u kojima su glavesine Hamasa ce ih izruciti Izraelu?Mnogo naivno razmisljas.
Svugdje policija rijesava teroristicke probleme. Zato imaju protuteroristicke jedinice unutar specijalnih postrojbi.
Dakle da vidimo, prvo Gaza nije drzava, Gaza nema svoje gradjanski poredak. To smo se vec dogovorili i slazemo se.
Ako Gaza ne postoji onda ni granica ne postoji osim one koju Izrael postavi, dakle policiji je ulaz slobodan. Da vidimo Izrael jeste mogao poslati svoje specijalne jedinice policije da pohapsi ili ubije vrh zmije Hamasa. Ako je jedan helikopter nasao Osamu bin Ladena kada vise nije bio potreban koliko tesko je vodje Hamasa naci, najjacoj obavijestajnoj sluzbi svijeta.
Narod bi to posmatrao jer malo ko zeli da mu bomba padne na glavu, nikad nisu dobili sansu. Palestinski narod, a pogotovo narod Gaze poznajem ih na desetine su odlicni i pametni ljudi.
Izrael je mogao traziti od arapskih zemalja da rijesi ovaj problem pa da Egipat, Jordan ili Katar posalju svoju policiju ako je do toga, kad mogu trazit da pomoc ne prolazi mogu i to. Uz jasne naredbe stanovnistvu takvo sto se moglo zavrsiti. Da li je iko u Gazi od normalnog stanovnistva ocekivao ista drugo nego ovo sta se desava upravo sada? Da li se jos uvijek od 1948-e ceka velika arapska vojska?
Potrebno je samo odrezati glavu zmije, ostatak ce nestati sam.
Ali ne budi naivan kolega forumas, da se nije desio 07.10 desilo bi se nesto drugo, trebao je samo alibi da se izbrise Gaza sa lica zemlje. A obecanja Bidena o dvije drzave nakon ovog genocida je samo mrkva na stapu za magarad. Nesto ko NATO za nas.
Samo nemoj misliti da opravdavam njemacke fasiste i fasiste sa strane Izraela.
-
swanfilter
#37628 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Joj, ove britanske migracije, al je zestoka ...
- dr_Evil
#37629 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Za Sumarice bas i ne znam da su partizani cackali mecku, ne sto ne vjerujem nego ne znam pozadinu, ali mi je jasno ko dan bilo cim sam procitao kakav masakar je Hamas napravio sta slijedi.zarko.filip wrote: ↑31/10/2023 15:53
Mozda ce ti izgledati cudno sto cu reci.Za Sumarice koliko god bili krivi fasisti,po meni su mnogo vise krivi oni koji su izazvali njihovu reakciju.
Samo nemoj misliti da opravdavam njemacke fasiste i fasiste sa strane Izraela.
Eh sad, danas zorom napisah da su i Ukri i Hamasovci cackali mecku, da su Ukrajina i Palestina dozivjele jednaku agresiju, i da treba da podrzimo Palestinu kao i Ukrajinu.
Dobio sam odgovor prijeteci od desetak forumasa da Ukri nisu ni pod razno cackali mecku i da je slucaj neuporediv... Pa ne zelim da budem kao moje kolege forumasi gdje ne postoji sivo, nego samo crno i bijelo. Tako da ima istine u tome sta kazes.
- skrbavi-admin
#37630 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
kako ide Usr.... Ukrajina?
- dr_Evil
#37631 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakva fantasticna drzava i narod, brane se potpuno sami protiv nadmocnog neprijatelja, ne zele novac, hranu, oruzje, obavijestajne podatke, internet, instruktore, placenike, ma sve su odbili.
To sto mi placamo duple cijene to je zbog korone.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#37632 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Orci, pardon koljačke horde "jedine demokratije na BI", pardon IDF (čitaj kurvini sinovi) imaju gubitke na oba fronta i s Hmasom i ostalim milicijama u Gazi, a i s Hezbama.
Na zapadu, zahvaljujući mrežama, obični ljudi su sve više svijesni istine i sve manje daju podršku nacističkoj tvorevini izrael. Sve manje su spremni i da trpe da se njihovim parama pomaže genocid. Još je to slabo ali...
Na zapadu, zahvaljujući mrežama, obični ljudi su sve više svijesni istine i sve manje daju podršku nacističkoj tvorevini izrael. Sve manje su spremni i da trpe da se njihovim parama pomaže genocid. Još je to slabo ali...
- jeza u ledja
#37633 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mi ko da pricamo stranim jezicima. Ja o jednom, ti o necem trecem, i obratno izgleda.palermo wrote: ↑31/10/2023 15:21Pa u pravu si, ja zaista mislim da Palestinci imaju pravo na otpor, pa i oružani otpor. Ima li on smisla, ne znam, ali i Čejeni, Komanči, Apaši su se oružano borili.Izgubili jesu, al borili su se. Iako su ih zvali raznim imenima. Nisu vjerovatno teroristima, ali nesto slično, svakako. Je li Hamas teroristička organiazcija će pokazati budućnost. Kao što znamo iz naše historije, neki su danas bili teroristi a sutra oslobodioci. I obrnuto.jeza u ledja wrote: ↑31/10/2023 14:03Nisam ja rekao da si ti na strani Palestinaca, vec Hamasa. Tvoj pak opus na ovoj temi (ne samo tvoj) cijelo vrijeme opravdava ovo sto radi Hamas kao validan nacin otpora s nekim ciljem, a glavni cilj je valjda, posto smo dosli do toga raspravom - povrat imovine. Cijelo vrijeme se opravdava Hamasova politika i teror i pakira zajedno sa cjelokupnom borbom za palestinsku stvar. (Dosli smo ako se ne varam u raspravi i do pitanja u stilu pokusali su na razne nacine, sta bi ti uradio da te 75 godina mrcvare, i tako..) Znam ja da ti to sve osudjujes i tako, ali ja ti kazem da tvoj opus na ovoj temi sustinski to opravdava. (Ne mislim bukvalno da pravdas ubijanja djece, vec generalno opravdavas zalaganje Hamasa za unistenjem Izraela).palermo wrote: ↑31/10/2023 11:46
Ako si shvatio da morališem , moje iskreno izvinjenje. ne volim kad meni morališu, ne volim ni kad drugi pomisle da ja nekom morališem. Nije mi to nikako bila namjera.
Ono što ti želim reći je da čitav tvoj opus na ovoj temi se u suštni svodi na par riječi, poruke plaestincima, "predajte se, to je jedini izlaz". Oblanda koju stvaraš drugim rečenicama, ne može sakriti ovu poruku.
Što se tiče pravednosti, jeste, zaista mislim da je u ovom trenutku ljudski, jedino pravedno biti na strani palestinaca.
Sutra, ko zna.....ne mislim da su od boga dati i Palestinci, i Jevreji, kao što nisu Bošnjaci, Srbi , Hrvati i ini. Al danas, u ovom trenutku...odgovor je vrlo jednostavan.
Kao sto Izrael nasiljem nije mogao do sada rijesiti problem, tako ne mogu ni Palestinci. Problem je samo, sto naravno u ovoj formuli, slabiji ispasta. A posto slabiji neminovno ispasta, postavlja se pitanje zasto bi neko u njihovo ime zapocinjao nove krugove nasilja?
Tako da, ponavljam, kad govorim o stranama govorim o Hamasu, ne o Palestincima.
Ovo tvoje ponavljanje o "predaji" mi nije jasno, jer sticem dojam da ti pod "predajom" smatras priznavanje drzave Izrael od strane Palestinaca. Ako je to "predaja" onda ja jesam za predaju.Naravno, u granicama iz 67-e i to uz povrat imovine ako nista u vidu $$. Problem je sto se Hamas ne zalaze za ovo, vec za unistenje jevrejske drzave, sto je danas besmisleno. A to ni garnituri koja vodi Izrael odgovara, jer bi oni najradije pobili sve, kao sto vidimo i ovih dana.
Ako pod "predajom" mislis da se Palestinci trebaju pokupiti i otici sa svoje zemlje iz ZO i Gaze, naravno da to ne mislim.
Ono što je nesumljivo je da je svako ubistvo djeteta. starca,starice, civila ratni zločin. I oni koji to urade su ratni zločinci. I oni koji to narede su ratni zločinci. Kojoj god strani pripadali.
Ne razumijem stvarno sta hoces reci sa "pravom na otpor" i "uskracivanju istog" (sto si ranije spominjao)? Mislim da je to pitanje deplasirano. Takodje, meni je apsolutno nebitno da li se oni nazivavaju "teroristima" ili necim trecim. Taj je termin izlizan totalno, tako da je i to deplasirano.
Ja govorim o tome sta je a) konacni cilj (konkretan cilj), b) koji je najbolji nacin da se do njega dodje, c) sta ne smije biti sredstvo do tog cilja i d) koja je sopstvena cijena toga?
Ako su odgovori na ovo a) unistenje Izraela, b) besmislenim nasiljem, c) ubistvima nevinih, i d) po cijenu desetina hiljada Palestinaca, onda se valjda odgovor sam namece.
Nemoj romantizirat bezveze jbt, pogledaj izjave Hamasovih zvanicnika zadnjih par sedmica, a i ranije. Nikakve razlike u njihovom odvratnom pranju zvjerstava koje cine izmedju njih i IDFa i izraelskih zvanicnika. ("Izraelski civili su legitimne mete jer svi rade za Izrael", "Nismo mi ubili djecu, to su neki sto su isli sa nama", "Tuneli su za Hamas, o civilima treba brinuti UN").
Sve je objasnjeno vec mnogo puta na ovoj temi - palestinski gradjani su taoci s jedne strane, fasisticke politike Izraela, s druge strane huskanja "prijatelja Palestine" iz arapskog svijeta, Irana, a bogami i ohrabriranja zabrinutog svijeta poput nas ovdje na forumu, da je njihova borba za unistenje Izraela besmislenim nasiljem, ubistvom nevinih ljudi i po cijenu njihovih zivota. Idite vi, borite se za...nesto...a mi cemo za vas navijati...iz toplog doma. Milijarde i milijarde se slivaju u Gazu i juzni Liban od "dobrocinitelja" koji podgrijavanjem sukoba sa Izraelom kupe poene na domacoj i medjunarodnoj sceni. To je stvorilo klasu ljudi u Gazi i Libanu koji su svrha sami sebi. Ne mozes im nista, a odrzavanje nasilja ih odrzava na vlasti.
Za Izrael se zna. Oni sigurno nisu tu da se brinu za dobrobit Palestinaca. Oni bi najradje da ih nema. Briga o Palestincima je valjda uloga onih koji Palestince predstavljaju. A oni rade upravo sve suprotno od toga. I prije nego sto napises ali to je tako 75 godina - 75 godina se vodi pogresna politika samo sa ciljem unistenja Izraela, bez dovoljnog rada na sebi.
I zato kazem ovdje se prica romantizira jer ljudi odbijaju da shvate tamo nema dovoljno razumnih ljudi. Das jednome podrsku, bilo materijalnu ili verbalnu, on to brze bolje iskoristi da ubije sto vise nevinih ljudi jer je to izgleda cilj. Dobije jednu packu po prstima, ono u stilu nemojte to raditi, i onda sutradan hajmo ponovo sa podrskom lafo pravedne borbe. Iako je odnos snaga i jacina saveznistva razlicita, sustina je ista.
Ti dajes podrsku slabijem, ali on da moze, radio bi iste stvari koje radi Izrael.
- alijagoro
#37634 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jel ovo suk Ukrajincima i ukrajinskim sektasima
- dr_Evil
#37635 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne moze niko sa Orkama, ne sekiraj se nista. Cim malo opadne popularnost eto bombice u sred Madrida, Londona, ili slicno, i opet ce sve da stanu uz Orke.arman1 wrote: ↑31/10/2023 16:11 Orci, pardon koljačke horde "jedine demokratije na BI", pardon IDF (čitaj kurvini sinovi) imaju gubitke na oba fronta i s Hmasom i ostalim milicijama u Gazi, a i s Hezbama.
Ovo je rat koji ne mogu izgubit. Treci svjetski rat zbog Palestinaca se ne moze desit, evo vidim i kolege koje su brujale o tome su se poklopile po usima. Palestinci ce da nestanu u mraku.
- dr_Evil
#37636 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sektasima, a Ukrajincima zelim sve najbolje i da odbrane svoju domovinu, halal im svaka markaalijagoro wrote: ↑31/10/2023 16:13Jel ovo suk Ukrajincima i ukrajinskim sektasima![]()
NATO vs Rusija u Ukrajini, i NATO uzima. Ukrajinci su najebali nazalost, samo im jos niko nije javio.
- skrbavi-admin
#37637 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
ukrajinci koje sam ja upozno su uglavnom jedna velika ološ (nisam ovo htio spominjat prije jer sam bio na narativu slabijeg protiv jaceg i te borbe).... ja sam upozno prilicno njih i sve sto je valjalo su bila dvojica likova s kojima se moglo fino i dobro zajebavat - ostale ko da je neko kloniro istog ponasanja - laktaši, podguzne muhe, ulizguzi, zeljno svega i svacega, zgazio bi te da dodje do svog cilja..... smeće najobicnije bez ikakvih skrupula.... ono sto sad gine u ratu su sigurno ustvari najbolji od njih jer idu vecinom srcem i dusom protiv celika al ono sto sigurno nije u ratu drka kurac svira kurcu vozika se dzipovima (a na zapadu ih vidjam ko po standardu - uglavnom onim klon Lexus i Toyota LandKruzerima sto veci dzip vise zajban), ferariji maseratiji zajbano zatamLJena stakla i tako dalje i tako dalje.... u administraciji kad nesto predaju trebaju guraju se ko kurac ispred svih ostalih ima toga kamara za napisat a ovo je ono sto sam drzo u sebi kao svoja zapazanja..... radio sam takodjer sa jednim i kad su ga sefovi proglasili sefom svih sefova frajko se promijenio za 360 stepeni..... sad eto oni najvise verglaju izraelu u ovom izivljavanju na konclaGAZU.... a sto je najtuznije jude im ga šuknuše......
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#37638 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Mislim da dugoročno ni nacisti neće dobro proći, Kad oslobodiš zlo iz kaveza ono grize pa i onog ko ga je pustio.dr_Evil wrote: ↑31/10/2023 16:13Ne moze niko sa Orkama, ne sekiraj se nista. Cim malo opadne popularnost eto bombice u sred Madrida, Londona, ili slicno, i opet ce sve da stanu uz Orke.arman1 wrote: ↑31/10/2023 16:11 Orci, pardon koljačke horde "jedine demokratije na BI", pardon IDF (čitaj kurvini sinovi) imaju gubitke na oba fronta i s Hmasom i ostalim milicijama u Gazi, a i s Hezbama.
Ovo je rat koji ne mogu izgubit. Treci svjetski rat zbog Palestinaca se ne moze desit, evo vidim i kolege koje su brujale o tome su se poklopile po usima. Palestinci ce da nestanu u mraku.
- dr_Evil
#37639 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
skrbavi-admin wrote: ↑31/10/2023 16:15
ukrajinci koje sam ja upozno su uglavnom jedna velika ološ (nisam ovo htio spominjat prije jer sam bio na narativu slabijeg protiv jaceg i te borbe).... ja sam upozno prilicno njih i sve sto je valjalo su bila dvojica likova s kojima se moglo fino i dobro zajebavat - ostale ko da je neko kloniro istog ponasanja - laktaši, podguzne muhe, ulizguzi, zeljno svega i svacega, zgazio bi te da dodje do svog cilja..... smeće najobicnije bez ikakvih skrupula.... ono sto sad gine u ratu su sigurno ustvari najbolji od njih jer idu vecinom srcem i dusom protiv celika al ono sto sigurno nije u ratu drka kurac svira kurcu vozika se dzipovima (a na zapadu ih vidjam ko po standardu - uglavnom onim klon Lexus i Toyota LandKruzerima sto veci dzip vise zajban), ferariji maseratiji zajbano zatamLJena stakla i tako dalje i tako dalje.... u administraciji kad nesto predaju trebaju guraju se ko kurac ispred svih ostalih ima toga kamara za napisat a ovo je ono sto sam drzo u sebi kao svoja zapazanja..... radio sam takodjer sa jednim i kad su ga sefovi proglasili sefom svih sefova frajko se promijenio za 360 stepeni..... sad eto oni najvise verglaju izraelu u ovom izivljavanju na konclaGAZU.... a sto je najtuznije jude im ga šuknuše......![]()
Jedan nas lokalni ratni heroj iz starMo je bio posmatrac u Ukrajini par godina dok nije krenula ova zadnja agresija, najvise je visio oko ukrajinske verzije "granica postoji", i jedno vrijeme je bio u Odessi. To sta si ti napisao je uspavanka za ono sta on kaze o njima.
-
sumirprimus
#37640 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kontam, koja je to zbrka u glavi kad se. Sve pomijesa pa valja nazor navijat i za orke 
- dr_Evil
#37641 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa ti navijas za Orke evo ima 3 sedmice, IDF-a ti puna usta non stop.sumirprimus wrote: ↑31/10/2023 16:18 Kontam, koja je to zbrka u glavi kad se. Sve pomijesa pa valja nazor navijat i za orke![]()
-
palermo
#37642 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da ne duzim sa odgovorom. Moguce, zapravo vjerovatno, sasvim sigurno ih ima dovoljno na palestinskoj syrani koji bi se isto ponasali kao Netanjahu.jeza u ledja wrote: ↑31/10/2023 16:12
Ti dajes podrsku slabijem, ali on da moze, radio bi iste stvari koje radi Izrael.
Kad postanu jaci, a Izrael slabiji, i palestinci se pocnu ponasati kao sada Izrael ja cu tada biti na strani Izraela.
A ovo ostalo, meni to dodje kao kad te neko mnogo jaci svaki dan bije, mlati, cvoke ti puca, i onda jedan dan ti uzmes kamen da ga spucas u glavu, a svi skoce na tebe, ne kamenom, ruzno je.
- skrbavi-admin
#37643 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
navijam da se dobro pokolju zamisli uplatio sam X s postoljem.sumirprimus wrote: ↑31/10/2023 16:18 Kontam, koja je to zbrka u glavi kad se. Sve pomijesa pa valja nazor navijat i za orke![]()
- Point.
#37644 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Šta više cviliš ko tetka kakva zbog cijena, ako je zagustilo poslaćemo nešto nije problem. Trebali su leći na leđa Rusima u februaru gospodnje 2022 godine da dr_Evil jadan ne plaća duplu cijenu lino lade i 'šenice.
I ne znam o kakvom odbijanju Ukrajine lupetaš u svakom drugom postu.
- dr_Evil
#37645 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma tesko drug, nema od toga nista. A u svakom slucaju nadam se da ce Palestinci znati usmjeriti svoj bijes u pravom smjeru, i da nece nikome pasti na pamet da kao Orke ubijaju neduzan narod. Zivot svakog civila je neprocijenjiv.
-
swanfilter
#37646 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sve istocno od Ceske kocijas do kocijasa ...skrbavi-admin wrote: ↑31/10/2023 16:15ukrajinci koje sam ja upozno su uglavnom jedna velika ološ (nisam ovo htio spominjat prije jer sam bio na narativu slabijeg protiv jaceg i te borbe).... ja sam upozno prilicno njih i sve sto je valjalo su bila dvojica likova s kojima se moglo fino i dobro zajebavat - ostale ko da je neko kloniro istog ponasanja - laktaši, podguzne muhe, ulizguzi, zeljno svega i svacega, zgazio bi te da dodje do svog cilja..... smeće najobicnije bez ikakvih skrupula.... ono sto sad gine u ratu su sigurno ustvari najbolji od njih jer idu vecinom srcem i dusom protiv celika al ono sto sigurno nije u ratu drka kurac svira kurcu vozika se dzipovima (a na zapadu ih vidjam ko po standardu - uglavnom onim klon Lexus i Toyota LandKruzerima sto veci dzip vise zajban), ferariji maseratiji zajbano zatamLJena stakla i tako dalje i tako dalje.... u administraciji kad nesto predaju trebaju guraju se ko kurac ispred svih ostalih ima toga kamara za napisat a ovo je ono sto sam drzo u sebi kao svoja zapazanja..... radio sam takodjer sa jednim i kad su ga sefovi proglasili sefom svih sefova frajko se promijenio za 360 stepeni..... sad eto oni najvise verglaju izraelu u ovom izivljavanju na konclaGAZU.... a sto je najtuznije jude im ga šuknuše......![]()
-
emmir1
#37647 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Izrael je danas najjače bombardovao Gazu.
Bombardovali su izbjeglicki kamp Jabalia, doslovno komadi djece na sve strane.
Preko 100 ubijenih.
Sve je strasno do sada, ove slike do sada su najstrasnije.
Krateri od bombi su nevidjeni do sada, ogromni
Bombardovali su izbjeglicki kamp Jabalia, doslovno komadi djece na sve strane.
Preko 100 ubijenih.
Sve je strasno do sada, ove slike do sada su najstrasnije.
Krateri od bombi su nevidjeni do sada, ogromni
- skrbavi-admin
#37648 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
zaboravio sam reci da u ove gore navedene spadaju i kvazimuslimanski klošari sa Krimaswanfilter wrote: ↑31/10/2023 16:23Sve istocno od Ceske kocijas do kocijasa ...skrbavi-admin wrote: ↑31/10/2023 16:15ukrajinci koje sam ja upozno su uglavnom jedna velika ološ (nisam ovo htio spominjat prije jer sam bio na narativu slabijeg protiv jaceg i te borbe).... ja sam upozno prilicno njih i sve sto je valjalo su bila dvojica likova s kojima se moglo fino i dobro zajebavat - ostale ko da je neko kloniro istog ponasanja - laktaši, podguzne muhe, ulizguzi, zeljno svega i svacega, zgazio bi te da dodje do svog cilja..... smeće najobicnije bez ikakvih skrupula.... ono sto sad gine u ratu su sigurno ustvari najbolji od njih jer idu vecinom srcem i dusom protiv celika al ono sto sigurno nije u ratu drka kurac svira kurcu vozika se dzipovima (a na zapadu ih vidjam ko po standardu - uglavnom onim klon Lexus i Toyota LandKruzerima sto veci dzip vise zajban), ferariji maseratiji zajbano zatamLJena stakla i tako dalje i tako dalje.... u administraciji kad nesto predaju trebaju guraju se ko kurac ispred svih ostalih ima toga kamara za napisat a ovo je ono sto sam drzo u sebi kao svoja zapazanja..... radio sam takodjer sa jednim i kad su ga sefovi proglasili sefom svih sefova frajko se promijenio za 360 stepeni..... sad eto oni najvise verglaju izraelu u ovom izivljavanju na konclaGAZU.... a sto je najtuznije jude im ga šuknuše......![]()
-
geoxx
#37649 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Da hoce i internet poskupiti, bilo bi zdravije za pojedine. Nakuco je brat od jutros minimum 200 postova.Point. wrote: ↑31/10/2023 16:22Šta više cviliš ko tetka kakva zbog cijena, ako je zagustilo poslaćemo nešto nije problem. Trebali su leći na leđa Rusima u februaru gospodnje 2022 godine da dr_Evil jadan ne plaća duplu cijenu lino lade i 'šenice.
Last edited by geoxx on 31/10/2023 16:27, edited 1 time in total.
- dr_Evil
#37650 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Posalji zafalilo je, zamotaj malo linolade, i koji ustipak, sevap ces pokupit.Point. wrote: ↑31/10/2023 16:22
Šta više cviliš ko tetka kakva zbog cijena, ako je zagustilo poslaćemo nešto nije problem. Trebali su leći na leđa Rusima u februaru gospodnje 2022 godine da dr_Evil jadan ne plaća duplu cijenu lino lade i 'šenice.
Kako bolan ne znas, pa zar nisi cuo da NATO ne ratuje u Ukrajini? Ako NATO ne ratuje u Ukrajini znaci da je Ukrajina odbila svu pomoc, sve tenkove, avione, rakete, bombe, puske, IT opremu, dronove, hranu, stotine milijardi dolara pomoci. Ponosan narod, niko ne moze sa njima. Jer ponavljamo NATO ne ratuje u Ukrajini. Vozovi opreme iz Poljske, nisu ih pustili preko granice, kazu Ukre mi cemo sami da ratujemo.
Posto ne pomazemo Ukrajini, i ne ratujemo za njih, onda je red da ne ratujemo ni za Palestince jel tako?
Evo ruka majstore!