Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ono sto ja kazem je da ne postoji koncenzus za Hamas poput onog koji postoji za Al Kaidu, ISIS, ETA-u gdje nema dvojbe da se radi o teroristickim organizacijama.
Cetnici, neonacisti, Hamas, ovi ilegalni doseljenici na Zapadnoj obali su ekstremisti koji mrze druge, imaju ideologiju mrznje i pojedinci iz njihovih redova cine zlocine. Ali ja nisam pudlica pa da ponavljam neciji narativ da su jedni od ovih teroristi dok drugi nisu, samo oni koji meni rade o glavi bas nisu.
Ne postoji samo kod apologeta
Hamas po definiciji jeste teroriaticka organizacija, a sto uredno potvrdjuju i sovjim djelovanjem.
Apsolutno da jeste, sve drugo tvrditi bi bila mentalna gimnastika, a definicije postoje da bi se primjenjivale nepristrasno i dosljedno. Da li je IDF po toj tvojoj definiciji teroristicka organizacija, a ako nije, mozes li onda ovdje iznijeti tu definiciju?
Naravno da nije. Idf tsva ha hagana le yisrael..
Odbrambene snage izraela
Last edited by sumirprimus on 23/10/2023 21:21, edited 1 time in total.
canvra888 wrote: ↑23/10/2023 21:10
Opet on o uslovljenosti prosperiteta sa protestima i transparentima.
Znači Poljska i Norveška propadaju ubrzo zbog onih transparenata na onim protestima.
Imas luksuz porediti se sa poljskom i norveskom?
Koliko je tebi godina iskreno
Već sam ti odgovorio na to prvo pitanje, zaboravan si, i ne, nije luksuz u pitanju, nešto je drugo.
I kakve godine imaju veze? Da se na osnovu tvojih stavova procjenjuju godine, pitanje je bi li bio živ uopće. Kakav mentalni sklop izjavi da mu je bitniji prosperitet samo njegovog grada, a ne cijele države? Da ne nabrajamo sve ostalo...
canvra888 wrote: ↑23/10/2023 21:10
Opet on o uslovljenosti prosperiteta sa protestima i transparentima.
Znači Poljska i Norveška propadaju ubrzo zbog onih transparenata na onim protestima.
Već sam ti odgovorio na to prvo pitanje, zaboravan si, i ne, nije luksuz u pitanju, nešto je drugo.
I kakve godine imaju veze? Da se na osnovu tvojih stavova procjenjuju godine, pitanje je bi li bio živ uopće. Kakav mentalni sklop izjavi da mu je bitniji prosperitet samo njegovog grada, a ne cijele države? Da ne nabrajamo sve ostalo...
Kada je drzava u rasulu i svako pleme gleda samo na sebe kao i izabrani predstwvnici , a plemenski smo ustrojeni narsvmo da gledam korist i interes rodnog kraja.
Sami tim sto ne mislite da treba sve podredit ulasku u eu, a ne mislite na osnovu i ovde izrecenih stavova, samo potvrdkuje moje strahove i instinkt za samoprezivljavanjem
sumirprimus wrote: ↑23/10/2023 15:51
Kazem ja nije ovo rijetlost niti odskora. Slicno cujemo o ovde pa se vi zapitahte
Haj nam koji screenshot sta to Jevreji misle o svima koji to nisu. Kad vec imas vremena pratiti i fb profile.
Pricas da nisi zauzeo stranu, nego da si protiv osovine zla. Petljas hinjski.
Zauzeo si stranu i ne prodaji pricu.
I da zaboravimo ovu situaciju, covjek koji je spreman podrzavati Nusru i slicne samo zbog Rusa na Assadovoj strani, je da ne kazem sta, jer necu ti dozvoliti ban.
Providan si i necovjek, a ti mozes baljezgati suplju do zadnjeg Hamasovca ...
Pa vec si rekao i to vise puta
Ponovo petljas. Nađi post.
Samo sam te upozoravao koliko grijesis i da ohani po pitanju subjektivnosti. Na direktna pitanja nikada nisi odgovorio jer i sam znas kakvi su odgovori.
Sve nekako, al nakon onog upisa o 6 ljiljana i slobodi sampionu, shvatio sam da si fakticki 5kolonas koji ovdje propagira neka stajalista, iz nekih drugih razloga ..
Last edited by swanfilter on 23/10/2023 21:31, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote: ↑23/10/2023 20:54
Dodara i ne krije da je protiv drzave, a kako onda oprqvdat ove nazov patriote
Isto kao i Borjaninu podršku IDF-ovom teroru... Samo što je razlika što ZB ne koketira sa secesionističkim idejama, kao što se Borjani sviđaju ideje HZHB, ali nećeš ti nju spomenuti, nego ćeš se samo Zlatana uhvatiti
Pa važniji mu je Izrael od Bosne i Hercegovine.
Sigurno i onu Zovko podržava.
Po angažiranosti na temi i prosvjedima reklo bi se da je nekima važnijs Palestina od Bosne i Hercegovine
Kada je drzava u rasulu i svako pleme gleda samo na sebe kao i izabrani predstwvnici , a plemenski smo ustrojeni narsvmo da gledam korist i interes rodnog kraja.
Sami tim sto ne mislite da treba sv epdoredit učaslu u eu samo potvrdkuje moje strahove i instinkt za samoprezivljavanjem
Hajd de se prvo smiri i počni lagano tipkat, pola riječi su ti nerazumljive.
Drugo, odgovorio sam ti jučer, to nije stvar luksuza, nego isprazne deluzionalne nade koja traje preko 30 godina. EU i SAD iz dana u dan (a posebno kako traje ova kriza u zadnjih godinu i po) su imale priliku da dokažu koliko im je stalo do očuvanja države BiH, Daytona i Ustava (ne Bošnjaka, da ne bi opet poletio sa svojim ispraznim floskulama). Naravno, samo su dokazale da ih boli đon.
sumirprimus wrote: ↑23/10/2023 20:56
Ne postoji samo kod apologeta
Hamas po definiciji jeste teroriaticka organizacija, a sto uredno potvrdjuju i sovjim djelovanjem.
Apsolutno da jeste, sve drugo tvrditi bi bila mentalna gimnastika, a definicije postoje da bi se primjenjivale nepristrasno i dosljedno. Da li je IDF po toj tvojoj definiciji teroristicka organizacija, a ako nije, mozes li onda ovdje iznijeti tu definiciju?
Naravno da nije. Idf tsva ha hagana le yisrael..
Odbrambene snage izraela
Kakav je ovo odgovor? Znaci cinjenica da su IDF odbrambene snage Izraela prekludira da mogu ciniti teroristicka djela? Pitao sam te lijepo za definiciju terorizma i kako po toj definiciji Hamas zasluzuje tu etiketu a IDF ne? Budi sto precizniji molim te.
Isto kao i Borjaninu podršku IDF-ovom teroru... Samo što je razlika što ZB ne koketira sa secesionističkim idejama, kao što se Borjani sviđaju ideje HZHB, ali nećeš ti nju spomenuti, nego ćeš se samo Zlatana uhvatiti
Pa važniji mu je Izrael od Bosne i Hercegovine.
Sigurno i onu Zovko podržava.
Po angažiranosti na temi i prosvjedima reklo bi se da je nekima važnijs Palestina od Bosne i Hercegovine
Budimo iskreni, prilican broj njih tamo veze sa BiH i nama imaju kao i mi sa njima.
omega369 wrote: ↑23/10/2023 21:38
Vidim cionacisti ubacuju u trecu brzinu. Danas sipaju placeni tekstovi sirom regiona, a vjerovatno je slicno i po svijetu.