Izrael je opet pocinio zlocin!
- skupljac_zeljeza
#34001 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jest mu krivo pa napisa: Ova fotografija s propalestinskog skupa u Varšavi šokirala je svijet.
- tramvajtrojka
#34002 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Zastava KSA ima sablju na sebi dok zastava sehadeta dolazi u tri boje bez ikakvih dodatnih obilježja na njoj
pa to su ipak osnove koje bi svaki musliman trebao znati
- JohnnyS
#34003 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ako je zastava Saudijske Arabije onda je u redu 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#34004 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nikakav sam musliman 
-
Juliuscezar
#34005 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Visegrad 24 vode fašisti čija je jedina razlika u odnosu na Orbana da ne podržava Rusijuskupljac_zeljeza wrote: ↑22/10/2023 15:30 Jest mu krivo pa napisa: Ova fotografija s propalestinskog skupa u Varšavi šokirala je svijet.![]()
- Grean
#34006 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Turska je u NATO-u, fakticki mahao je zastavom jedne od clanica NATO-a.....samo kazem
Jeste fula, slazem se, svaki put vjerski nastrojeni "kidnapuju" proteste ali ne znam sta je rjesenje? Mislim dovoljno je da dodje 10% iz te grupe i da pocne tekbiranje kojem tu nije mjesto i pravi se utisak da je cijeli skup na tom fonu ali ne mozes zabraniti nikom da dodje. Ne znam sta je rjesenje, da organizator unaprijed upozori da nije vjerski skup, da se suzdrze od takvih izljeva solidarnosti. Ne znam.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57Odem kao covjek da dam podrsku i doceka te tekbiranje, arapska muzika i neartikulisani zvuci sa razglasa![]()
, i postanes cionista ako kazes da ti to smeta
-
HelaS
#34007 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Iznad tih neugodnih detalja sarajevskog protesta dominira njegova poruka, što je i bio cilj i što je najbitnije - Podrška Sarajeva narodu Palestine, stanovništvu Gaze i apel, ili zahtjev za prestanak ubijanja civila i mirmo rješavanje višedecenijskog spora.Grean wrote: ↑22/10/2023 15:35Jeste fula, slazem se, svaki put vjerski nastrojeni "kidnapuju" proteste ali ne znam sta je rjesenje? Mislim dovoljno je da dodje 10% iz te grupe i da pocne tekbiranje kojem tu nije mjesto i pravi se utisak da je cijeli skup na tom fonu ali ne mozes zabraniti nikom da dodje. Ne znam sta je rjesenje, da organizator unaprijed upozori da nije vjerski skup, da se suzdrze od takvih izljeva solidarnosti. Ne znam.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57 Odem kao covjek da dam podrsku i doceka te tekbiranje, arapska muzika i neartikulisani zvuci sa razglasa![]()
- muha_sa
- leki hz
#34009 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jao rasprava
. Turskim zastavama su mahali Turci koji su bili na protestu, jel zabranjeno da mašu svojom zastavom? Usput su dijelili i palestinske zastave. Drago mi je što sam bila na protestu i što je bio fin broj ljudi.
-
HelaS
#34010 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Podgorica, 22.10.2023.

- leki hz
#34011 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koji si ti jadnik. Neartikulisani zvuci jel? Išle su pjesme za Palestinu na arapskom. Ako ti to smeta nisi trebao ni dolaziti. Idi organizuj neke proizraelske proteste. Ja mislim da će ti tu biti sve potaman.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57Odem kao covjek da dam podrsku i doceka te tekbiranje, arapska muzika i neartikulisani zvuci sa razglasa![]()
-
smijesni_ste
- skupljac_zeljeza
#34013 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Što i ti ne ponese bar u duginim bojama? Propalestinski protesti se održavaju diljem svijeta i u državama koje se između sebe ne vole, ali čiji narodi imaju isti stav oko Palestine. Ne možeš više nikada uniformisati planetu pa da svi mašu jednom zastavom. Nije nikada se ni mahalo.
- quoter
#34014 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I ti potvrdi sve što čovjek napisa!leki hz wrote: ↑22/10/2023 15:45Koji si ti jadnik. Neartikulisani zvuci jel? Išle su pjesme za Palestinu na arapskom. Ako ti to smeta nisi trebao ni dolaziti. Idi organizuj neke proizraelske proteste. Ja mislim da će ti tu biti sve potaman.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57
Odem kao covjek da dam podrsku i doceka te tekbiranje, arapska muzika i neartikulisani zvuci sa razglasa![]()
- Ludzak
#34015 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Možeš, nađi mi u drugim državama koji su se održavale propalestinski skupovi mahanje sa trećim zastavama? Nađi mi?skupljac_zeljeza wrote: ↑22/10/2023 15:48Što i ti ne ponese bar u duginim bojama? Propalestinski protesti se održavaju diljem svijeta i u državama koje se između sebe ne vole, ali čiji narodi imaju isti stav oko Palestine. Ne možeš više nikada uniformisati planetu pa da svi mašu jednom zastavom. Nije nikada se ni mahalo.
Samo se ovdje mašu svakakvim zastavama, a najmanje bosanske zastave ima. Što bih ja mahao sa dugimim bojama za nešto što je za Palestinu?
- refffko
#34016 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakve mi veze imamo sa pjesmama na arapskom? Za koga je ovaj protest i za sta? Za podrsku muslimanima Palestine, ili je podrska miru i ukazivanju na ratne zlocine Izraela i prekomjernu silu koju provode?leki hz wrote: ↑22/10/2023 15:45Koji si ti jadnik. Neartikulisani zvuci jel? Išle su pjesme za Palestinu na arapskom. Ako ti to smeta nisi trebao ni dolaziti. Idi organizuj neke proizraelske proteste. Ja mislim da će ti tu biti sve potaman.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57
Odem kao covjek da dam podrsku i doceka te tekbiranje, arapska muzika i neartikulisani zvuci sa razglasa![]()
Vjerujem da si i ti navijao i klicao, kad Hamas utezi i poubija 1000 Izraelskih civila. Vjerujem da ne bi imai nista protiv sutra da poubijaju 8 miliona Jevreja.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#34017 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zašto na svakom pro Palestina protestu ne vidimo i ne čujemo, Hamas je teroristička organizacija, Hamas ubija civile, Hamas nije Palestina
? Zato što ne vjeruju u to. Zašto na svakom pro Israel protestu ne vidimo i ne čujemo: IDF vrši genocid, izraelska vlada je fašistička, IDF teroriše civile u West Bank
? Zato što oni u to ne vjeruju
.
I šta sad, mi kao treba da se nekom priklonimo. Jašta , nek se i jedni i drugi jasno i glasno izjasne o ovim navodima, teško da hoce, imamo mi svoje principe..ha ja.I vi se ovdje vrijedjate i koljete, zbog čega ?
I šta sad, mi kao treba da se nekom priklonimo. Jašta , nek se i jedni i drugi jasno i glasno izjasne o ovim navodima, teško da hoce, imamo mi svoje principe..ha ja.I vi se ovdje vrijedjate i koljete, zbog čega ?
- Porodice Foht
#34018 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Macron odgodio dva dana posjetu Tel Avivu, znaci nacisticko govno Bibi nece jurisati na Gazu do srijede minimalno. Oduzilo se bas.
-
HelaS
#34019 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kako možeš porediti onoliku vojnu i političku silu Izraela sa jadom i bijedom PalestinacaBobi wrote: ↑22/10/2023 15:53 Zašto na svakom pro Palestina protestu ne vidimo i ne čujemo, Hamas je teroristička organizacija, Hamas ubija civile, Hamas nije Palestina? Zato što ne vjeruju u to. Zašto na svakom pro Israel protestu ne vidimo i ne čujemo: IDF vrši genocid, izraelska vlada je fašistička, IDF teroriše civile u West Bank
.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#34021 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Činjenice su ovakve, u pojasu Gaze prosjećna plata je veća nego u BiH, pripadnici Hamasa iz pojasa Gaze za koju su glasali vecina stanovnistva pojasa Gaze je uradila sta je uradila 7.10. jel i dalje misliš da su jad i bijeda, tako samo vrijedjaš narod, ne pomažeš im.Ako je neko po tvom navodu jad i bijeda to mu ne daje opravdanje da podržava organizaciju koja djeluje kako djelovala? U sustini ako misliš da su jad i bijeda onda to definišeš na način da neko podržava takvu organizaciju po tvom tumačenju možeš i definisat nekog tako.HelaS wrote: ↑22/10/2023 15:58Kako možeš porediti onoliku vojnu i političku silu Izraela sa jadom i bijedom PalestinacaBobi wrote: ↑22/10/2023 15:53 Zašto na svakom pro Palestina protestu ne vidimo i ne čujemo, Hamas je teroristička organizacija, Hamas ubija civile, Hamas nije Palestina? Zato što ne vjeruju u to. Zašto na svakom pro Israel protestu ne vidimo i ne čujemo: IDF vrši genocid, izraelska vlada je fašistička, IDF teroriše civile u West Bank
.
I šta sad, mi kao treba da se nekom priklonimo. Jašta , nek se i jedni i drugi jasno i glasno izjasne o ovim navodima, teško da hoce, imamo mi svoje principe..ha ja.I vi se ovdje vrijedjate i koljete, zbog čega ?![]()
- skupljac_zeljeza
#34022 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Imaš svega. Emocije pucaju ljude. U Barseloni napali na hotel čiji je vlasnik Jevrej. Evo prizora u Beču kojeg nije još bilo kod nas.Zamisli šta će biti ako uđe 300.000 vojnika u Gazu na Merkavama? Koliko će biti radikalniji protesti i možda čak teroristička djela. Otelo se kontroli jer Ženevska konvencija više ne važi. Prekršena je čak i Balfourova deklaracija od strane jevrejskih doseljenika.Ludzak wrote: ↑22/10/2023 15:51Možeš, nađi mi u drugim državama koji su se održavale propalestinski skupovi mahanje sa trećim zastavama? Nađi mi?skupljac_zeljeza wrote: ↑22/10/2023 15:48
Što i ti ne ponese bar u duginim bojama? Propalestinski protesti se održavaju diljem svijeta i u državama koje se između sebe ne vole, ali čiji narodi imaju isti stav oko Palestine. Ne možeš više nikada uniformisati planetu pa da svi mašu jednom zastavom. Nije nikada se ni mahalo.
Samo se ovdje mašu svakakvim zastavama, a najmanje bosanske zastave ima. Što bih ja mahao sa dugimim bojama za nešto što je za Palestinu?
-
smijesni_ste
#34023 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A oni (Jevreji) što upadoše u Capitoll Hill neki dan? To je neka treća kategorija rekao bih.Bobi wrote: ↑22/10/2023 15:53 Zašto na svakom pro Palestina protestu ne vidimo i ne čujemo, Hamas je teroristička organizacija, Hamas ubija civile, Hamas nije Palestina? Zato što ne vjeruju u to. Zašto na svakom pro Israel protestu ne vidimo i ne čujemo: IDF vrši genocid, izraelska vlada je fašistička, IDF teroriše civile u West Bank
.
Na palestinskoj strani takvih nema, bilo gdje u svijetu
-
bicakcic_solomon
#34024 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Vjerovatno mu je i ezan neartikulisan zvuk, a Hodza arlauče sa munare.leki hz wrote: ↑22/10/2023 15:45Koji si ti jadnik. Neartikulisani zvuci jel? Išle su pjesme za Palestinu na arapskom. Ako ti to smeta nisi trebao ni dolaziti. Idi organizuj neke proizraelske proteste. Ja mislim da će ti tu biti sve potaman.tramvajtrojka wrote: ↑22/10/2023 13:57
-
bicakcic_solomon
#34025 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Šta je Ezan? Smeta li ti on?refffko wrote: ↑22/10/2023 15:51Kakve mi veze imamo sa pjesmama na arapskom? Za koga je ovaj protest i za sta? Za podrsku muslimanima Palestine, ili je podrska miru i ukazivanju na ratne zlocine Izraela i prekomjernu silu koju provode?
Vjerujem da si i ti navijao i klicao, kad Hamas utezi i poubija 1000 Izraelskih civila. Vjerujem da ne bi imai nista protiv sutra da poubijaju 8 miliona Jevreja.