Ja bih za ovakve gadosti dijelio trajne banove.
P. S. Kakav bi ja moderator bio to oci vidjele nisu
A na veličanje izraelskih zločina kao što radi sumir & co treba zažmuriti? Kakvi ste vi licemjerisime_cipol wrote: ↑14/10/2023 19:50Ja bih za ovakve gadosti dijelio trajne banove.
P. S. Kakav bi ja moderator bio to oci vidjele nisu![]()
Ma nose ga previse emocije itd.husein_kapetan wrote: ↑14/10/2023 19:46Ohladi malo brate..znam te odavno..i meni milion misli kroz glavu prolazi..treba biti dostojan sebe..onaj napaceni narod tamo porobiti nece..vidjeces..pregolemo je ovo i za njih ma koliko jaki bili..dadose im povod..
Samo gledaj kolicinu idiotskog licjemjerja koja i ovdje kruzi..ljudine nesto imaju reci a dalje od nosa ne vide..da im samo dva iznad glave zapucaju odrekli bi se matere rodjene..
fakat..ovaj sunovrat globalni svega sto se ljudskim nazvati moze..bez pravila i bez posledica..odavno presedan nema..a znas dobro da ih je dobrano dosta bilo..svoje civilizacije na istrijebljenju i porobljavanju drugih napravise..nista ni danas za dekik razlicito nije..
Nama ostaje da evidentiramo fakte..pokoju rijec napisemo..tako je to..
Ne nose me emocije nego se sjetim sebe od prije 31 godinu kad fašistima nisam imao čime uzvratit a skupljao mrtva dječija tijela po alipašinom...Sanjarko wrote: ↑14/10/2023 19:54Ma nose ga previse emocije itd.husein_kapetan wrote: ↑14/10/2023 19:46
Ohladi malo brate..znam te odavno..i meni milion misli kroz glavu prolazi..treba biti dostojan sebe..onaj napaceni narod tamo porobiti nece..vidjeces..pregolemo je ovo i za njih ma koliko jaki bili..dadose im povod..
Samo gledaj kolicinu idiotskog licjemjerja koja i ovdje kruzi..ljudine nesto imaju reci a dalje od nosa ne vide..da im samo dva iznad glave zapucaju odrekli bi se matere rodjene..
fakat..ovaj sunovrat globalni svega sto se ljudskim nazvati moze..bez pravila i bez posledica..odavno presedan nema..a znas dobro da ih je dobrano dosta bilo..svoje civilizacije na istrijebljenju i porobljavanju drugih napravise..nista ni danas za dekik razlicito nije..
Nama ostaje da evidentiramo fakte..pokoju rijec napisemo..tako je to..
ma ne pricaj? kako? mozda nozem od uha do uha? ili metkom ?sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 19:50Ja bih za ovakve gadosti dijelio trajne banove.
Imam par ovih trolera na Piku, oni bi letili prije sumira, pm i jos nekihskrbavi-admin wrote: ↑14/10/2023 19:57ma ne pricaj? kako? mozda nozem od uha do uha? ili metkom ?sime_cipol wrote: ↑14/10/2023 19:50
![]()
![]()
Sumira ne bih banovao, zabranio bih mu pisanje na ovoj temi, to bi mu bila veca kaznaHarTar wrote: ↑14/10/2023 19:54A na veličanje izraelskih zločina kao što radi sunir & co treba zažmuriti? Kakvi ste vi licemjerisime_cipol wrote: ↑14/10/2023 19:50
![]()
Šta ću tjerati, sve je to u 5 deka. Radim sa nekoliko žena, ne znaju šta se dešava u gradu kamo li na globalnom nivou, ali zato im je Aleksandra Prijović top tema
Pa više su se mrtvi brojali kad je Jordan ratovao sa Palestincima, nego sa Izraelom. Što bi ih podržavao.LSD wrote: ↑14/10/2023 20:01 Blinken i ratni zlocinac Natanjahu samo sto se ne zažvale pred kamerama. US otvoreno stoji na strani cionosta i boli ih q, ovi ih placaju preko svojih lobija da im budu leđa.
Al najveca bijeda su arapske zemlje oko Izraela - Egipat na prvom mjestu jer se granici sa Gazom, zatim Jordan, Libanon, Sirija mozda manje (jer su oni zadevarani svojim belajima).
Kakve su to gnjide od ljudi koji pasivno posmatraju genocid nad palestincima. Ko fol puna im usta islama i neke muslimanske brace kad treba supljirati, a nigdje ih kad treba pomoci - furde prodane.
sjecas li se Otesa..u jednom danu smo na stotine puta krv svoju pisali..dostojni sebe civile koliko smo mogli evakuisali i odbranili ono sto se oodbraniti moglo..ali nisu zagazili kako su namjeravali..nece ni tamo vidjeces..boli naravno svakoga ko zna da..sa nekim prije pet minuta pricas..i onda ga nema..znam sve dobro brate..i nagledao se svega..ali smo opstali brate..i opstacemo i sutra..i prekosutra..
Jevreji su u prosjeku visokobrazovan i kulturan narod. U tu činjenicu se zaista možemo uvjeriti po tome koliko su svijetu dali naučnika, književnika itd. ,zaista je nevjerovatno da su nakon hiljada godina potucanja po svijetu sačuvali svoju religiju, jezik i kulturu. Povuci paralelu sa nama Bošnjacima. Nakon druge generacije i inostranstvu naša djeca ne znaju pričati Bosanski jezik, izgube identitet, postaju Njemci, Švedi, Amerikanci...Grean wrote: ↑14/10/2023 18:56
Ne gledam zlo koje se postavlja. Ovaj video je nesto sto te postidi, napravi da se osjecas manji od makova zrna.
Toliko tuge, hrabrosti i inata istovremeno. U jednom trenutku kad govori o kuci, o tom prizoru kad dolazi iz skole dok bageri jevrejske okupacione vojske vec ruse kucu samo sto ne zaplace ali se izbori zadnjim atomom snage da im ne da to zadovoljstvo.
Oni im ne mogu nista, trat ce ih, izgurati u logore sirom Bliskog istoka ali sam ubijedjen da ce neka generacija docekati da oslobodi svoje. Hitler je pokusao istrijebiti jevreje i nije mu poslo za rukom pored tolikih zvjerstava i masinerije smrti. Nece ni oni istrijebiti Palestince koliko god to htjeli. Nazalost sad to nije nikakva utjeha ali sam siguran da ih nikad nece slomiti.
https://fb.watch/nGw8drhsdD/
![]()
Išli da partijaju pored najvećeg koncentracionog logora na svijetu? Kako bi bilo da Palestinci partijaju pored Aušvica? Logike i govana....
Ti kako kakav komercijalist
Neki dan pricam sa jaranom, zamisli kako bi se snažna poruka poslala da su se sa Starog Mosta zavijorile 2 zastave, Izraela i Palestine i pozvalo na prestanak rata i ubijanja civila i djeceHelaS wrote: ↑14/10/2023 20:14Ti kako kakav komercijalistŠto je bitno učešće žena u temi jednako teškoj za čitanje kao ukrajinskoj, ili nagornokarabaškoj
![]()
Treba ovaj forum iskoristiti i kroz temu poticati prestanak rata, prestanak ubijanja nevinih ljudi, njihov masakr i kažnjavanje ratnih zločinaca i njihovih fašističkih metoda spram palestinaca, a ne pratiti učešće žena![]()
Ovaj forum je snažno glasilo javnog mnjienja u BiH, mnogi ga čitaju i koriste teme za razne interese. Treba to iskoristiti u cilju mira i prestanka ubijanja ljudi.
Gdje trenutno umiru u blizni Kemera i Kušadasija? Prosvijetli me?General War wrote: ↑14/10/2023 20:18Jest vala, isto Bosnje po kusadasiju i kemeru se prezderavaju a samo malo dalje kurdi umiru, jel tako?