Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
problemnatravunu wrote: ↑01/10/2023 09:30
Šta li mu se tako gadno zamjerila , jer ima po netu da je bila potencijalni kandidat za Ministricu pravde ?
I zar može to tako u jednoj demokratskoj stranci , da te šef samo tako nogira ?
Hajde da te nogira sa pozicije u stranci, ali da te izbriše iz članstva
Jesi ti čuo za HDZ iz Hrvatske. Pa oni se svakog bivšeg predsjednika stranke odreknu i izbrišu iz povijesti kao Turci jadnog Sukura
JohnnyS wrote: ↑01/10/2023 09:19
Vrlo mi je drago. Dotična mu je bila ogromna nabiguzica i prva koja je studentski zbor pretvorila u ispostavu Mladeži HDZ-a. Kako se kolo sreće okreće, vjerojatno će sad bit veći hejter Čovketa nego sam ja, a ko da je jučer bilo da mi je prijetila problemima na sveučilištu jer svašta pričam
Koja je to gamad.
Šuti, ne misli, ne komentiraj - kao jebeni student. Umjesto da studenti budu što i trebaju biti - oni koji hrabro propituju sve.
kad sam došao na ovaj forum bio je sarajevo x forum i bile su teme
2003. godina
islam će zavladati evropom do 2050
prešo pop na islam (ovaj mi je omiljeni nađu neku budalu i vodaju ga ko medu)
bosnaskohercegovačka nacija i bosanskohercegovci
i tome slično
u medjuvremenu se promijenila struktura forumaša nema više islamizma, nacionalnog provaljivanja
ali i dalje se puhaju floskule samo je promijenjena meta
valjda osjetili ko je najslabiji pa udri
Kako to? Forum je bio leglo cetnika u bijelim rukavicama i dobronamjernih komunista koji jos uvijek pate za starom drzavom. Muslimani su bili banovani i njihove teme limitirane. Opet nesto muljas:
Poslje Kikijevi intervencija ovi sa ZDK mu vise nisu potrebni. Ne bi me cudilo da istu sudbinu dozive i clanovi sa SBK.
Ali tako je to kad politiku jednog naroda svedes na jednu stranku.
Kako to? Forum je bio leglo cetnika u bijelim rukavicama i dobronamjernih komunista koji jos uvijek pate za starom drzavom. Muslimani su bili banovani i njihove teme limitirane. Opet nesto muljas:
Moderator: mrak
al gledaj tema
mi bosnjaci volimo USA i americki narod i gospodin V.P, prpa da procita sad ove naslove tema na forumu davali bi mu šećera i vode
problemnatravunu wrote: ↑01/10/2023 09:30
Šta li mu se tako gadno zamjerila , jer ima po netu da je bila potencijalni kandidat za Ministricu pravde ?
I zar može to tako u jednoj demokratskoj stranci , da te šef samo tako nogira ?
Hajde da te nogira sa pozicije u stranci, ali da te izbriše iz članstva
Izgleda da je uzela neku lovu u vezi Aluminijuma a da on nije znao. Biće da se nije s njim rastalila.
A da mu je bila bliska, bila je. I ne samo ona. Ima oko sebe harem mladih žena.
Jos jedan dokaz da je podrska Izraelu od strane hdZ/uZp-a samo deklarativne prirode i alat da se nastave obracunavati sa bosanskohercegovackim Jevrejima jer oni na to gledaju kao nastavak onoga sto nisu zavrsili sredinom proslog vijeka. Ista metoda se primjenjuje kad su Bosnjaci u pitanju.
Prpa.ba wrote: ↑10/10/2023 10:58
Katolicki ekstremizam neometano buja, ovakva radikalizacija katolika moze dovesti i do toga da ponovo pocnu narusavati sigurnost na Balkanu.
Da, to sam i ja primjetio, od poznanika u Vitezu sam nacuo da su vec krenule sitne provokacije po selima.
Iskreno mi nije jasno sta sad pokusavaju? Da li postoji neko iz prve ruke da objasni?
Katolicki ekstremizam neometano buja, ovakva radikalizacija katolika moze dovesti i do toga da ponovo pocnu narusavati sigurnost na Balkanu.
Da, to sam i ja primjetio, od poznanika u Vitezu sam nacuo da su vec krenule sitne provokacije po selima.
Iskreno mi nije jasno sta sad pokusavaju? Da li postoji neko iz prve ruke da objasni?
Bez obzira što hrvatska politika vidi da od izmjena Izbornog zakona, Ustava BiH i ispunjavanja 14 prioriteta nema ništa, na terenu nema i neće biti nikakvog ekstremizma osim u mokrim snovima pojedinih forumaša.
Ekstremizam je svjesno prepušten drugima i jačima, a ako eskalira onda će i hrvatska politika morati da uradi nešto mimo standardnog ponavljanja naučene pjesmice.
Što god bilo, to se neće desiti do novih izbora za EU parlament.
Bez obzira što hrvatska politika vidi da od izmjena Izbornog zakona, Ustava BiH i ispunjavanja 14 prioriteta nema ništa, na terenu nema i neće biti nikakvog ekstremizma osim u mokrim snovima pojedinih forumaša.
Ekstremizam je svjesno prepušten drugima i jačima, a ako eskalira onda će i hrvatska politika morati da uradi nešto mimo standardnog ponavljanja naučene pjesmice.
Pa ovo sto je meni receno jeste da se rade provokacije u Dodikovom stilu, tj. trude se da izazovu neku reakcija koja ce biti proglasena "ekstremizmom".
A vidimo da je i propaganda krenula u tom smijeru i to direktno iz intelektualnih i univerzitetskih krugova susjedne drzave.
Pa ovo sto je meni receno jeste da se rade provokacije u Dodikovom stilu, tj. trude se da izazovu neku reakcija koja ce biti proglasena "ekstremizmom".
A vidimo da je i propaganda krenula u tom smijeru i to direktno iz intelektualnih i univerzitetskih krugova susjedne drzave.
De Boga ti mani se glupih priča tipa "pričaju žene u njemačkoj brijačnici".
Radi se o dehumaniziranju u kontinuitetu Bosnjaka kako bi se izazvao incident i time neku "korist".