Kad tad ce zavrsiti u Sredozemnom moru.
Cekali su i Azeri 30 godina i docekali. Okupator kad tad zaplati, nadati se.
Ma znam njegov forumski opus, nego ne mogu na rende kora. Al ako ukažeš na ovo licemjerstvo, ti obavezno moraš biti islamofob, ili mrziti palestince, ilise radovati njihovoj nesreći.
Dobro te je dedo natopio od malih nogu pricama. Da ne povjerujes koliko te nekad najblizi useru.
Do sad izbrojah 174 (STO SEDAMDESET ČETIRI) bok te posta.Sam jutrošnji start je bio ubitačno nenadjebiv sa 15 postova za redom. Ako nema kakva nagrada za rekord molim moderaciju da je izmisli...pa čovjek vam donosi lovu.
Nije dedo, vijesti iz Palestine ako si citao pazljivo.
Vi litijasi u red, kad kosovsrii zavrse s vama ja sam tu da dokusurim.trocadero wrote: ↑07/10/2023 22:29Do sad izbrojah 174 (STO SEDAMDESET ČETIRI) bok te posta.Sam jutrošnji start je bio ubitačno nenadjebiv sa 15 postova za redom. Ako nema kakva nagrada za rekord molim moderaciju da je izmisli...pa čovjek vam donosi lovu.
Samo napred Sumi majstore, uz tebe smo, hoćemo još , hoćemo još, još, još.... do ponoći još 91 minuta.Prekucaj dvije stoje , možeš ti to.
Ti kao drug komunista i stari titoista/lenjinista/staljinista bi po prirodi stvari trebao da budeš uvijek protiv imperijalista i kolonijalnih eksplatatora, zar ne?
Ma eto sve i da nije propaganda...ova reakcija izraelaca je bila za ocekivati. Da su bilo koga na ulici pitali jel dobra ideja ovo uraditi bi ih poslao u pm.
Siguran sam da će Hamas učiniti pravu stvar pa se maknuti od civila
DNK na aparatima