SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

vjeshalica

#71101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

auspuhc wrote: 30/09/2023 01:55 Ma nesto smrdi u prici. Cuj pitala ga ko je ogrebao auto i on poludio da je ovako izlema. Mada ima svakakvih bolesnika. Ko zna.
Smrdi i to da je sutradan kao doktorica tek otisla doktoru
Uglavnom i uvijek se cim se prijavi,ide odma doktoru da policija zna o kakvim se povredama radi da se kompletira spis. Ona kao doktorica nije otisla doktoru.
Uglavnom nek se istrazni organi bave sa tim dogadjajem mi ne mozemo.
zdruzdjo

#71102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

vjeshalica wrote: 30/09/2023 08:26
Uglavnom i uvijek se cim se prijavi,ide odma doktoru da policija zna o kakvim se povredama radi da se kompletira spis. Ona kao doktorica nije otisla doktoru.
Ako.je policija ukljucena a povreda je tu, ide ili hitna ili policija vodi u istu. Policija ostaje u hitnoj sa povrijedjenim zbog utvrdjivanja stepena povrede. Da li ce ici prijava za lakse povrede ili teze i u skladu sa tim policija reaguje.
E jedino ako je ona odbila svaku "pomoc" policije, onda ne znam kako ide postupak.

Bilo kako bilo, krembil da ovako nagrdi zensko, wtf. .
Cak i ako nesto smrdi u prici pa bila nesilna, gruba, bezobrazna......

A ako je stvarno bilo bas ovako kako ona prica, e onda brate nadjes nekoga ko ga nahvata ga u kucici, zaveze, i nafajta malo kucicu benzinom. Dalje, hmmmm.....dalje.
vjeshalica

#71103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

zdruzdjo wrote: 30/09/2023 09:10
vjeshalica wrote: 30/09/2023 08:26
Ako.je policija ukljucena a povreda je tu, ide ili hitna ili policija vodi u istu. Policija ostaje u hitnoj sa povrijedjenim zbog utvrdjivanja stepena povrede. Da li ce ici prijava za lakse povrede ili teze i u skladu sa tim policija reaguje.
E jedino ako je ona odbila svaku "pomoc" policije, onda ne znam kako ide postupak.

Bilo kako bilo, krembil da ovako nagrdi zensko, wtf. .
Cak i ako nesto smrdi u prici pa bila nesilna, gruba, bezobrazna......

A ako je stvarno bilo bas ovako kako ona prica, e onda brate nadjes nekoga ko ga nahvata ga u kucici, zaveze, i nafajta malo kucicu benzinom. Dalje, hmmmm.....dalje.
Pa ako je doslo do fizickog obracuna valjda se odma policija zove?

I kad prijavis odma ide se doktoru kao sto si napisao,da se moze prezentirati tuziocu o kakvim je povredama rijec,i jel to ide u prekrsaj ili krivicno djelo.
Valjda i ona kao doktor to treba da zna pa zato prica smrdi na nacin zasto nije odma otisla zajedno sa policijom na opservaciju,vec kasnije prijavila kad joj je oko nateklo. Ili je pokusala da prikrije ili koji vec q. Trebala je prijaviti ostecenje vozila pa neka policija razgovara i sa radnikom parkinga, a ne da ona to radi.
Msm svasta je tu moglo da bude,mogla je bez oka ostati ili pasti udariti glavom i da vise ne ustane. Ne mislimo nista lose ako smo rekli da prica kandise.
zdruzdjo

#71104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

...
vjeshalica wrote: 30/09/2023 09:14

Pa ako je doslo do fizickog obracuna valjda se odma policija zove?

I kad prijavis odma ide se doktoru kao sto si napisao,da se moze prezentirati tuziocu o kakvim je povredama rijec,i jel to ide u prekrsaj ili krivicno djelo.
Valjda i ona kao doktor to treba da zna pa zato prica smrdi na nacin zasto nije odma otisla zajedno sa policijom na opservaciju,vec kasnije prijavila kad joj je oko nateklo. Ili je pokusala da prikrije ili koji vec q. Trebala je prijaviti ostecenje vozila pa neka policija razgovara i sa radnikom parkinga, a ne da ona to radi.
Msm svasta je tu moglo da bude,mogla je bez oka ostati ili pasti udariti glavom i da vise ne ustane. Ne mislimo nista lose ako smo rekli da prica kandise.
Uvijek sam na strani slabijeg spola. Cak i da je bila npr nasilna, bezobrazna ili nesto, mogao ju je smotati pa nesto. Jedino ako ona nije neki ufc borac :D
Nedavno sam bio u situaciji da mi je pao mrak na oci u sukobu sa jednom hamsom u saobracaju. Toliko mi je zivce izvukla da sam stvarno zategao saku da je spucam. Dolazim na parking. Vidim spomenutu sjedi u autu do mene i tipka na telefon. Otvoreni prozori. Dzikanski parkirana. Blize je mom autu nego sto bi trebala biti da je parkirana kako treba, ali hajd'.
Otkljucavam i hvatam rukom za rub svojih vrata da ne bih udario vratima u njeno auto. Kako otvaram kucnem svojom sakom kojom drzim vrata u njen retrovizor.
Ona: pa pazi kretenu, sta udaras
Ja: nema potrebe za takvim tonom, udario sam rukom a ne vratima jer sam drzao da ne bih udario u tvoje auto. Da si parkirala kako treba mogao sam uci bez problema.
Tu krece salva. Ti ces meni reci seljacino, vako-nako, jebo te onaj ko te doveo u grad, ne moze se od papaka zivjeti....fakat sam ostao zatecen i bez rijeci. Reko zovi policiju slobodno. Jebo te policija, sta ce mi.....
Udahnem duboko i ulazim u auto. Ono smiri se, smiri se, smiri se....ulazim u auto palim. Cujem i dalje zuganje. Zvoni mi telefon. Javljam se. Ona i dalje zuga nesto. Zavrsavam i krecem. Otvaram prozor i u momentu izlaska ispred njenog auta, cujem "jebem ti sve mrtve i zive". Istrcavam iz auta. Uhvatio sam je za kragnu i zategao saku. Ne znam kako i sta, ali nesto me sprijecilo da je ne spucam par puta. Vjerovatno bih zavrsio na stranicama crne hronike i ovdje.
Izgalamim se, izjebem, ispsujem. Ona je zamukla jer je vjerovatno ocekivala pobjenicki ishod tim sto sam krenuo a ona jos za mnom mi smjelo opsovala. Usao sam u auto nazad i fakat se tresao od huje i kontam "sto je meni ovo trebalo". Tako ti zna koza izjebati zivce da bas mozes zglajzati.

E tako da muskarci koji nalete tako te neke nadobudne hamse a imaju bas kratak fitilj, ishod moze biti i ovakav. Ne kazem da je to ovdje slucaj ali nije iskljucen neki scenarij gdje je mozda bila i bezobrazna, drska, nadobudna, nepristojana, psovala....pa ovime pao mrak na oci. Naravno da ne pravdam ovakav potez bez obzira na sve. Nemamo svi isti prag tolerancije.

Naravno da ne mislim nista lose ni ja tim sto mi danfa nesto u prici. Na kraju krajeva mozda je samo glupa i insistirala da je policija trzne do kuce.
Laplace

#71105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

citroen xm wrote: 29/09/2023 19:49 Silne muškarčine liječe svoje komplekse na slabijim od sebe. Treba ga za muda objesit.
Nemoj tako, uvjeren sam da bi isto tako i Šmrka udario.
Laplace

#71106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

insaneinthebrain wrote: 29/09/2023 19:52 i naravno i dalje radi, nikom nista. jos se sepuri retard. :run:
To mi je odmah palo u oči. Za ovo se u normalnim firmama dobija momentalni otkaz bez ikakvih prava.
nepass1

#71107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

Sigurno mu nije uljudno rekla da ju je neko udario na parkingu a on odgovorio sakom u glavu.
Laplace

#71108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

nepass1 wrote: 30/09/2023 10:08 Sigurno mu nije uljudno rekla da ju je neko udario na parkingu a on odgovorio sakom u glavu.
Moguće, ali u više od 20 godina rada sa ljudima jedva da se sjetim da mi se neko ponekad iole uljudno obratio. A o provokacijama, napadima, uvredama i ostalom mogao bih romane pisati. I opet nikog nisam ni uvrijedio ni fizički napao.
nepass1

#71109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

Mozda te niko nije ispizdio kao ona njega :D

Nisam ni ja, jes bilo dogovora ono radim do tad cekaj me ispred ili znam do kad radis cekam te. Ali nisam se uspio potuci.

Ali glupa mi je prica "ja rekla neko mi ogrebao auto a on divljacki nasrnuo na mene"
Bloo
Globalna šefica

#71110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

nepass1 wrote: 30/09/2023 10:08 Sigurno mu nije uljudno rekla da ju je neko udario na parkingu a on odgovorio sakom u glavu.
Pa mogao je i on nju poslati u pm, reći joj da je kurva, drolja, da joj opći sa majčinskom roditeljskom jedinicom...mogućnosti su bezgranične.
Verbalni stand off.
Tananarive

#71111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tananarive »

Bloo wrote: 30/09/2023 10:19
Pa mogao je i on nju poslati u pm, reći joj da je kurva, drolja, da joj opći sa majčinskom roditeljskom jedinicom...mogućnosti su bezgranične.
Verbalni stand off.
takoe, verbalno, nebo je granica, a on se sveo na šake i pesnice :D
Bloo
Globalna šefica

#71112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

Tananarive wrote: 30/09/2023 10:24

Verbalni stand off.
Pa ko tebe šakom, ti njega šakom. Ko tebe jezikom, ti njega šakom....? :D
nepass1

#71113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

Verbalni stand off.
Pa mogao je, mogao je skroz na ignore, skloniti se. a mozda mu se unosila u facu pa mu pukao film.
Valjda bude kakvog snimka
Tananarive

#71114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tananarive »

Bloo wrote: 30/09/2023 10:26

Pa ko tebe šakom, ti njega šakom. Ko tebe jezikom, ti njega šakom....? :D
ko nema mašte, ima šake :lol:
zdruzdjo

#71115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

Pa mozda je covjeku slab vokabular pa se ne z a rijecima izraziti kao sa šakama.

P.s. sad smo vec bezobrazni.
l33t

#71116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by l33t »

zdruzdjo wrote: 30/09/2023 10:41
Pa mozda je covjeku slab vokabular pa se ne z a rijecima izraziti kao sa šakama.

:lol: :lol: :lol:
joj imam i na ovo odgovor ali vec prelazi mjeru, necu. :lol:
Hakiz

#71117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Hakiz »

oldtajmer wrote: 29/09/2023 19:56 jebo mu pas mater kako mozes zensko ovako udariti :-)
Zar feminizam nije doveo do toga da su žene i muškarci ravnopravni?

A i po našim zakonima spolna/rodna diskriminacija je kažnjiva.
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#71118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by PreWiBa »

nepass1 wrote: 30/09/2023 10:19 Mozda te niko nije ispizdio kao ona njega :D

Nisam ni ja, jes bilo dogovora ono radim do tad cekaj me ispred ili znam do kad radis cekam te. Ali nisam se uspio potuci.

Ali glupa mi je prica "ja rekla neko mi ogrebao auto a on divljacki nasrnuo na mene"
Da samo znas kakvih idiota ima
Bloo
Globalna šefica

#71119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bloo »

l33t wrote: 30/09/2023 10:44
zdruzdjo wrote: 30/09/2023 10:41

:lol: :lol: :lol:
joj imam i na ovo odgovor ali vec prelazi mjeru, necu. :lol:
:D viš kak je samokontrola divna stvar
HelaS

#71120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by HelaS »

zdruzdjo wrote: 30/09/2023 09:21
...Tu krece salva. Ti ces meni reci seljacino, vako-nako, jebo te onaj ko te doveo u grad, ne moze se od papaka zivjeti....fakat sam ostao zatecen i bez rijeci. Reko zovi policiju slobodno. Jebo te policija, sta ce mi.....
Udahnem duboko i ulazim u auto. Ono smiri se, smiri se, smiri se....ulazim u auto palim. Cujem i dalje zuganje. Zvoni mi telefon. Javljam se. Ona i dalje zuga nesto. Zavrsavam i krecem. Otvaram prozor i u momentu izlaska ispred njenog auta, cujem "jebem ti sve mrtve i zive". Istrcavam iz auta. Uhvatio sam je za kragnu i zategao saku. Ne znam kako i sta, ali nesto me sprijecilo da je ne spucam par puta.
Nedostaje nekoliko tvojih rečenica, jednostavno fale :-)

Nikako ne razumijem ljude koji zbog parkirane pozicije automobila, zbog nekakve linije na vratima, zbog oduzimanja prava u vožnji, neko ne daje žmigavac kod skretanja, neko se ubacuje naprijed na semaforu, i sl., da je neko spreman da povrijedi drugog, svojom fizičkom silom, ili verbalno :?
nepass1

#71121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by nepass1 »

sehohari wrote: 30/09/2023 10:46
nepass1 wrote: 30/09/2023 10:19 Mozda te niko nije ispizdio kao ona njega :D

Da samo znas kakvih idiota ima
Radim sa ljudima, evo jos malo 20g. Sve znam sta ima i gdje zivim.
Zato kazem san mi je kuca tri metra visoka ograda i dva mitraljeza ona u gnijezdu ko njemci u ww2.
zdruzdjo

#71122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by zdruzdjo »

HelaS wrote: 30/09/2023 10:55

Nedostaje nekoliko tvojih rečenica, jednostavno fale :-)....
:D :D
Big Like.

Stvarno sam odsaburao. Ono kontam: "hajde nije ti do toga da se raspravljas na ulici sa nekom hamšom".
Ali znas kad ono vidis da jednostavno nece da stane nego te i gura te preko ruba.
Da nije zamukla kad sam je zgrabio, nego da je nastavila onako kako takve znaju, siguran sam da bi je nalausio. Naravno da bih najebao i da bih mrzio sam sebe zbog toga.
Rothmans

#71124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Rothmans »

muha_sa wrote: 29/09/2023 19:54
aston_martin wrote: 29/09/2023 19:03

užas. kako ju je to udario? :oops:
Nije je udario vec isprebijo :(
Ne fasuje se ovako ni za sta...zensko pogotovo
Filter

#71125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Filter »

prije neke dvije sedmice, devet navecer, od mejtasa prema logavini pored ksc, pa niz onaj strmi komad prema bogosloviji. tacno u ulici kad sam vec smotao prema dole, cura parkira auto, u traku koja ide dole. ne u desnu u kojoj su vec parkirana auta, ne malo iznad, ne ispred 071, nego se tacno parkira u traci kojom se vozi. pokusava da se popenje na onih 30cm trotoara kao da napravi mjesta. ne jebe blicanje, pipka po trotoaru da se namjesti. hajd skontam moze se sa desne strane provuci, mrsko mi sad u rikverc jos ce me neko sastaviti zguza. otvorim pendzer ko nesto bih rekao... fakat mi ne ide u glavu da bi neko i pomislio tu da ostavi auto. kontam izgubila se, panika, problem neki.
docekala me je salva psovki bogaranja, jebanja familije, ne mogu da se sjetim da sam ikad za ovih 50+ godina cuo takav repertoar, upucen meni ili bilo kome. :lol: odakle si dosla? medju kakvim polusvijetom si odrasla da ti je tako nesto normalno?
oko 3 banke. ne vjerujem da se sa ovakvim tipovima moze nesto postici razgovorom ili objasnjavanjem. cak je i ne dozivljavam kao zensko. lagano otpustih kocnicu i svojim poslom. odo kuci
Post Reply