...
vjeshalica wrote: ↑30/09/2023 09:14
Pa ako je doslo do fizickog obracuna valjda se odma policija zove?
I kad prijavis odma ide se doktoru kao sto si napisao,da se moze prezentirati tuziocu o kakvim je povredama rijec,i jel to ide u prekrsaj ili krivicno djelo.
Valjda i ona kao doktor to treba da zna pa zato prica smrdi na nacin zasto nije odma otisla zajedno sa policijom na opservaciju,vec kasnije prijavila kad joj je oko nateklo. Ili je pokusala da prikrije ili koji vec q. Trebala je prijaviti ostecenje vozila pa neka policija razgovara i sa radnikom parkinga, a ne da ona to radi.
Msm svasta je tu moglo da bude,mogla je bez oka ostati ili pasti udariti glavom i da vise ne ustane. Ne mislimo nista lose ako smo rekli da prica kandise.
Uvijek sam na strani slabijeg spola. Cak i da je bila npr nasilna, bezobrazna ili nesto, mogao ju je smotati pa nesto. Jedino ako ona nije neki ufc borac
Nedavno sam bio u situaciji da mi je pao mrak na oci u sukobu sa jednom hamsom u saobracaju. Toliko mi je zivce izvukla da sam stvarno zategao saku da je spucam. Dolazim na parking. Vidim spomenutu sjedi u autu do mene i tipka na telefon. Otvoreni prozori. Dzikanski parkirana. Blize je mom autu nego sto bi trebala biti da je parkirana kako treba, ali hajd'.
Otkljucavam i hvatam rukom za rub svojih vrata da ne bih udario vratima u njeno auto. Kako otvaram kucnem svojom sakom kojom drzim vrata u njen retrovizor.
Ona: pa pazi kretenu, sta udaras
Ja: nema potrebe za takvim tonom, udario sam rukom a ne vratima jer sam drzao da ne bih udario u tvoje auto. Da si parkirala kako treba mogao sam uci bez problema.
Tu krece salva. Ti ces meni reci seljacino, vako-nako, jebo te onaj ko te doveo u grad, ne moze se od papaka zivjeti....fakat sam ostao zatecen i bez rijeci. Reko zovi policiju slobodno. Jebo te policija, sta ce mi.....
Udahnem duboko i ulazim u auto. Ono smiri se, smiri se, smiri se....ulazim u auto palim. Cujem i dalje zuganje. Zvoni mi telefon. Javljam se. Ona i dalje zuga nesto. Zavrsavam i krecem. Otvaram prozor i u momentu izlaska ispred njenog auta, cujem "jebem ti sve mrtve i zive". Istrcavam iz auta. Uhvatio sam je za kragnu i zategao saku. Ne znam kako i sta, ali nesto me sprijecilo da je ne spucam par puta. Vjerovatno bih zavrsio na stranicama crne hronike i ovdje.
Izgalamim se, izjebem, ispsujem. Ona je zamukla jer je vjerovatno ocekivala pobjenicki ishod tim sto sam krenuo a ona jos za mnom mi smjelo opsovala. Usao sam u auto nazad i fakat se tresao od huje i kontam "sto je meni ovo trebalo". Tako ti zna koza izjebati zivce da bas mozes zglajzati.
E tako da muskarci koji nalete tako te neke nadobudne hamse a imaju bas kratak fitilj, ishod moze biti i ovakav. Ne kazem da je to ovdje slucaj ali nije iskljucen neki scenarij gdje je mozda bila i bezobrazna, drska, nadobudna, nepristojana, psovala....pa ovime pao mrak na oci. Naravno da ne pravdam ovakav potez bez obzira na sve. Nemamo svi isti prag tolerancije.
Naravno da ne mislim nista lose ni ja tim sto mi danfa nesto u prici. Na kraju krajeva mozda je samo glupa i insistirala da je policija trzne do kuce.