TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Nisamsdaali
#25501 Re: TENIS
Kad ode u penziju, ima da visi u prostorijama Happy televizije
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25502 Re: TENIS
antivakser, piramidaš, šaptač vodi, a u posljednje vrijeme i sve češće četalj
najbolji ikada bez dileme, ali žalosno je što ne da da se navija za njega.
najbolji ikada bez dileme, ali žalosno je što ne da da se navija za njega.
- Thorgerson
#25503 Re: TENIS
Pa sta je cudno.
Novak je dijete koje je odraslo u rezimu Milosevica. Dijete koje je na tv, radiju slusalo kako djecu bacamo lavovima, kako ubijamo civile, djecu, babe i sl.
Dijete koje je odraslo sa misljenjem da je svijet tek tako tu Srbiju bombardovao, bez ikakvog razloga.
I jeste glup. Naravno da jeste glup. Ogranicen.
I uostalom, zasto se toliko sad uvazava misljenje jednog sportiste. Nebitno jel to Nole.
Ko je on? Prvo lik vjerovatno skole vidio ocima nije. To sto je nacitan i fino se izrazava nema veze sa znanjem.
Uzimati njegovo misljenje kao validno i neki orijentir je ravno ludilu.
I samo ogranicen covjek moze i dalje tako razmisljati i ne poslusati drugu stranu.
A sad ga opet ugostite u Visokom.
Ja sam davno pisao, da dolazak Novaka i generalno te stvari imaju drugu pozadinu. A to je da se siri srpska propaganda. I uspijevaju u tome. Udje jokic u radnju opate ludilo na portalima.
Nasih sportista na mapi.
Al sta ocekivati kad imamo podanicki mentalitet. Srbi to nemaju. Budimo realni. Ljudi su evo protiv citavog svijeta. Svi u plocu, oni u klin il kako se vec kaze. I tu im odajem priznanje. Mi sve prihvacamo olako. I zato nam drzavu handri i vodi 30% naroda, dok 60% gleda ko telad i ne pita se nizasta.
Novak je dijete koje je odraslo u rezimu Milosevica. Dijete koje je na tv, radiju slusalo kako djecu bacamo lavovima, kako ubijamo civile, djecu, babe i sl.
Dijete koje je odraslo sa misljenjem da je svijet tek tako tu Srbiju bombardovao, bez ikakvog razloga.
I jeste glup. Naravno da jeste glup. Ogranicen.
I uostalom, zasto se toliko sad uvazava misljenje jednog sportiste. Nebitno jel to Nole.
Ko je on? Prvo lik vjerovatno skole vidio ocima nije. To sto je nacitan i fino se izrazava nema veze sa znanjem.
Uzimati njegovo misljenje kao validno i neki orijentir je ravno ludilu.
I samo ogranicen covjek moze i dalje tako razmisljati i ne poslusati drugu stranu.
A sad ga opet ugostite u Visokom.
Ja sam davno pisao, da dolazak Novaka i generalno te stvari imaju drugu pozadinu. A to je da se siri srpska propaganda. I uspijevaju u tome. Udje jokic u radnju opate ludilo na portalima.
Nasih sportista na mapi.
Al sta ocekivati kad imamo podanicki mentalitet. Srbi to nemaju. Budimo realni. Ljudi su evo protiv citavog svijeta. Svi u plocu, oni u klin il kako se vec kaze. I tu im odajem priznanje. Mi sve prihvacamo olako. I zato nam drzavu handri i vodi 30% naroda, dok 60% gleda ko telad i ne pita se nizasta.
Last edited by Thorgerson on 28/09/2023 13:29, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#25504 Re: TENIS
Jasta ba, cetnici svuda oko tebe. Sreca pa ima forum da se ima sa istomisljenicima baciti suplja. U stvarnom zivotu je teze malo
-
broj dva
#25505 Re: TENIS
Da, to je bila poenta clanka, u kojem turniru je nole zguzio rivala. Bravo. I tu je pogrjesio, dakle u svemu je pogrjesio.Blek Stena wrote: ↑28/09/2023 13:20 Toliko je pametan da je cak fulio u tekstu koga je TENISAC Nole pobjedio u finalu USO.
Ali ostro mu je pero, sto jest jest, pljuvackom podmazano. Od toga se zivi.![]()
Nije Nole voljna sluga velikosrbske politike, nije proustasa pjevao na doceku srebrenih, nije sto jeste jer je pljuvackom podmazano.
- ultima_palabra
#25506 Re: TENIS
- ultima_palabra
#25507 Re: TENIS
Ti si vizionar… onomad me napomenu da sam zaboravio navesti “terorista” u opisu DjokovicaBlek Stena wrote: ↑28/09/2023 13:20 Toliko je pametan da je cak fulio u tekstu koga je TENISAC Nole pobjedio u finalu USO.
Ali ostro mu je pero, sto jest jest, pljuvackom podmazano. Od toga se zivi.![]()
-
Bodkin
#25508 Re: TENIS
Vidi seultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 14:11Fulio si cijeli fudbal, moj jedini kontakt sa cetnicima i relativizatorima jeste na forumu.
- ultima_palabra
#25509 Re: TENIS
Znam da ti je tesko zbog “heroja”, ali bit ce to sve ok kad se vojska na Kosovo vrati.Bodkin wrote: ↑28/09/2023 14:59Vidi seultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 14:11
Fulio si cijeli fudbal, moj jedini kontakt sa cetnicima i relativizatorima jeste na forumu.![]()
-
Bodkin
#25510 Re: TENIS
To je taj mentalitetultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 15:03Znam da ti je tesko zbog “heroja”, ali bit ce to sve ok kad se vojska na Kosovo vrati.
Jebali te heroji
- Blek Stena
#25511 Re: TENIS
Eto jes vidio! Da hoces sad barem bit rahat. Mada cisto sumnjam, jos ce Nole da te terorise.ultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 14:18Ti si vizionar… onomad me napomenu da sam zaboravio navesti “terorista” u opisu DjokovicaBlek Stena wrote: ↑28/09/2023 13:20 Toliko je pametan da je cak fulio u tekstu koga je TENISAC Nole pobjedio u finalu USO.
Ne prodje ni dva mjeseca i obistini se
![]()
- Logovan
#25512 Re: TENIS
Glupi, ograničeni, zatucani idiot.Romanista 101% wrote: ↑28/09/2023 11:23 https://www.klix.ba/sport/tenis/novak-d ... /230928049
Odao pocast teroristima.
-
RJ57
#25513 Re: TENIS
sa ovim ili bez ovoga, u zadnje vrijeme tone sve dublje i dublje
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#25514 Re: TENIS
kakav je brt onda mentalitet kmeketanja o Kosovu, likovima koji su izjavljivali ovo: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U, negiranju genocida, zapravo negiranju bilo kakvih zločina i konstantnom preseravanju "pa i oni su, svi narodi su ubijali" itd itdBodkin wrote: ↑28/09/2023 15:11To je taj mentalitetultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 15:03
Znam da ti je tesko zbog “heroja”, ali bit ce to sve ok kad se vojska na Kosovo vrati.garant oni tamo, cetnik koljac i slicno cim ne misli kao ja
Jebali te heroji
nije teško biti čovjek i razdvojiti neke stvari, a i ovdje nema "grey area", stvar je fakat apsolutno binarna, ili podržavaš četništvo ili ne, sve ostalo je naprđivanje.
ako iko nije obični jad, to je onda prosječni Bosanac, poklani smo u oba rata u zadnjih 100 godina i opet nismo narod koji mašta o nekakvim osvetama, zauzvrat tražimo da se ne veličaju draže i mladići, valjda to ne bi trebalo biti teško.
jedna Njemačka se promijenila iz temelja i postala društveno korisna, može onda svako.
Last edited by Velkoski on 28/09/2023 15:33, edited 1 time in total.
-
breuer
#25515 Re: TENIS
baš, taman me obradovao spremajući se za Rim i Roland Gaross 2021. godine u centru Safet Zajko, al očito je da je opseg njegovih intelektualnih sposobnosti zaista sužen do maksimuma i nastavlja da ih sužava i dalje... 
- Tito_i_Partija
#25517 Re: TENIS
Frajer javno odaje počast teroristima, a umjesto da to osudite, vi ga branite?
Fakat niste normalni jbt.
Fakat niste normalni jbt.
Last edited by Tito_i_Partija on 28/09/2023 16:27, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#25519 Re: TENIS
Zar ne znas Bodkin skolu misljenja, “Srbi su takvi kakvi jesu, svi ostali koji to ne prihvataju kao normalno su u stvari nacionalisti i sovinisti, a ja sam neoptereceni kosmopolita koji ce im na to skrenuti paznju kad god dobije priliku”.Velkoski wrote: ↑28/09/2023 15:32kakav je brt onda mentalitet kmeketanja o Kosovu, likovima koji su izjavljivali ovo: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U, negiranju genocida, zapravo negiranju bilo kakvih zločina i konstantnom preseravanju "pa i oni su, svi narodi su ubijali" itd itd
nije teško biti čovjek i razdvojiti neke stvari, a i ovdje nema "grey area", stvar je fakat apsolutno binarna, ili podržavaš četništvo ili ne, sve ostalo je naprđivanje.
ako iko nije obični jad, to je onda prosječni Bosanac, poklani smo u oba rata u zadnjih 100 godina i opet nismo narod koji mašta o nekakvim osvetama, zauzvrat tražimo da se ne veličaju draže i mladići, valjda to ne bi trebalo biti teško.
jedna Njemačka se promijenila iz temelja i postala društveno korisna, može onda svako.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- necko_hz
#25521 Re: TENIS
Uvijek se znalo da je takav, samo kako vrijeme prolazi tako i četnicizam sve više dolazi do izražaja. Popuštaju mehanizmi kontrole i lažni imidži, a ostaju oni pravi. Bolest je to kojoj nema lijeka i kad je unutra zatrovano, samo je pitanje vremena kada će se ispoljiti, odnosno ispoljavati u kontinuitetu. A u tom nacionalnom mindsetu i ideologiji zatrovano je sve.
To, naravno, neće spriječiti našu raju da mu puši kitu kad opet dođe ovdje uz obavezno fotografisanje i dokumentovanje toga.
To, naravno, neće spriječiti našu raju da mu puši kitu kad opet dođe ovdje uz obavezno fotografisanje i dokumentovanje toga.
-
Bodkin
#25522 Re: TENIS
Srbi jesu takvi kakvi su. Otvoreni nacionalisti i sovinisti i zato ih sve i jedan susjed drzi na distanci. Ali postoje nivoi nebuloze koje ljudi pisu na forumu sta je cetnik i sta nijeultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 16:09Zar ne znas Bodkin skolu misljenja, “Srbi su takvi kakvi jesu, svi ostali koji to ne prihvataju kao normalno su u stvari nacionalisti i sovinisti, a ja sam neoptereceni kosmopolita koji ce im na to skrenuti paznju kad god dobije priliku”.Velkoski wrote: ↑28/09/2023 15:32
kakav je brt onda mentalitet kmeketanja o Kosovu, likovima koji su izjavljivali ovo: https://www.youtube.com/watch?v=UGqv9CJbd3U, negiranju genocida, zapravo negiranju bilo kakvih zločina i konstantnom preseravanju "pa i oni su, svi narodi su ubijali" itd itd
-
Nisamsdaali
#25523 Re: TENIS
To što neko nema bradu od 2 metra i ne poznaje sve moguće generale i jedinice četničkog pokreta u WW2 ne znači da nije četnik, slična rasprava je bila i po pitanju Neleta KarajlićaBodkin wrote: ↑28/09/2023 16:46Srbi jesu takvi kakvi su. Otvoreni nacionalisti i sovinisti i zato ih sve i jedan susjed drzi na distanci. Ali postoje nivoi nebuloze koje ljudi pisu na forumu sta je cetnik i sta nijeultima_palabra wrote: ↑28/09/2023 16:09
Zar ne znas Bodkin skolu misljenja, “Srbi su takvi kakvi jesu, svi ostali koji to ne prihvataju kao normalno su u stvari nacionalisti i sovinisti, a ja sam neoptereceni kosmopolita koji ce im na to skrenuti paznju kad god dobije priliku”.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#25524 Re: TENIS
Najbolji, ali nije najveci.
Najjace mi ne kad se sprdaju sa onom slikom sa drazevacom, kao da je to slatki mali incident a ne dio njegovog svjetonazora.
To je ono ocemuse pricalo neki dan, i sto sam govorio - nije brate da te ne vole sto si srbin, nego sto si jebena sirovina.
- ultima_palabra
#25525 Re: TENIS
Ma sve i da sam sa Fidzija i da ne poznajem istorijat balkanskih plemena, kako se nekome moze svidjati neandertalsko urlanje svako malo, vikanje publici da mu puse kurac, ispadi prema vlastitim trenerima, MTO u trenutku kad Murray servira za mec u finalu USO, poklapanje slusalice 20 godina mladjem momku… ja ne znam tenisera u top 20 da se tako ponasa. Takav karakter moze privlaciti samo nekoga ko i sam ima psihickih problema.necko_hz wrote: ↑28/09/2023 16:40 Uvijek se znalo da je takav, samo kako vrijeme prolazi tako i četnicizam sve više dolazi do izražaja. Popuštaju mehanizmi kontrole i lažni imidži, a ostaju oni pravi. Bolest je to kojoj nema lijeka i kad je unutra zatrovano, samo je pitanje vremena kada će se ispoljiti, odnosno ispoljavati u kontinuitetu. A u tom nacionalnom mindsetu i ideologiji zatrovano je sve.