Nema vise rob gospodar svi smo djeca Bozja u KristuJohnnyS wrote: ↑23/09/2023 09:23Sramota da u doba nakon presude Kovačević protiv Bosne i Hercegovine netko nekom broji krvna zrnca. Nema više Hrvat, Bošnjak, ovaj ona, sve su to građani BiH koji mogu biti postavljeni na bilo koju pozicijuBloo wrote: ↑23/09/2023 00:14 Opet sehohari broji krvna zrnca i ponavlja da su ceste u rukama HDz-a?![]()
Kak ti ne dojadi verglati jedno te isto?
Hos opet da kopiram postove od ranije sa sastavima uprava i svih direktora i izvrsnih direktora?
Nije to ugrozba Bosnjaka vec SDA.
Kao sto nije ugrozba Hrvata vec HDZa.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8051 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8052 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa valjda moraju prvo pristati svi u eu na ovoplavi_E wrote: ↑23/09/2023 13:33 https://www.klix.ba/vijesti/bih/predloz ... /230921067
Na inicijativu vlada Njemačke i Francuske grupa stručnjaka kreirala je dokument u kojem se predlaže usvajanje novih mehanizama odlučivanja u EU, novi pristup proširenju EU, i osnivanje dodatnih formata saradnje evropskih zemalja, koji ne bi podrazumijevali samo članstvo u EU.
Izvještaj ističe potrebu za reformom procesa donošenja odluka unutar Vijeća Evropske unije. Prije sljedećeg proširenja mora se promijeniti način odlučivanja, tako da za donošenje odluka bude dovoljna kvalificirana većina (QMV), a ne kao do sada konsenzus svih članica.
Znaci ide se na to da se nema pravo veta nego da se ide na vecinsko odlicivanje sa mogucnost zastite. Sad kad imamo "nikad bolje odnose sa EU" i "nikad vece prijateljstvo sa EU" trebalo bi to iskoristiti i takve promjene traziti i u BiH. Ako je nesto dobro za EU zbog cega nebi bilo dobro za BiH. A posto navodno idemo putem EU onda je to jos veci razlog za promjene u koje prate promjene u EU. Da li bi ovo bilo dobro za BiH? I zasto ne?
Pa tek onda u bih
Ali posto u bih nece srbi pristati ni na kakve promjene ovo ti je ubleha pisanje
Jedine promjene moguce u bih je da se rs otcepi
Kad svi pristanu na to...
Pat
- Point.
#8053 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Da, neće Srbi njihova je zadnja jel.Truba wrote: ↑23/09/2023 22:22Pa valjda moraju prvo pristati svi u eu na ovoplavi_E wrote: ↑23/09/2023 13:33 https://www.klix.ba/vijesti/bih/predloz ... /230921067
Na inicijativu vlada Njemačke i Francuske grupa stručnjaka kreirala je dokument u kojem se predlaže usvajanje novih mehanizama odlučivanja u EU, novi pristup proširenju EU, i osnivanje dodatnih formata saradnje evropskih zemalja, koji ne bi podrazumijevali samo članstvo u EU.
Izvještaj ističe potrebu za reformom procesa donošenja odluka unutar Vijeća Evropske unije. Prije sljedećeg proširenja mora se promijeniti način odlučivanja, tako da za donošenje odluka bude dovoljna kvalificirana većina (QMV), a ne kao do sada konsenzus svih članica.
Znaci ide se na to da se nema pravo veta nego da se ide na vecinsko odlicivanje sa mogucnost zastite. Sad kad imamo "nikad bolje odnose sa EU" i "nikad vece prijateljstvo sa EU" trebalo bi to iskoristiti i takve promjene traziti i u BiH. Ako je nesto dobro za EU zbog cega nebi bilo dobro za BiH. A posto navodno idemo putem EU onda je to jos veci razlog za promjene u koje prate promjene u EU. Da li bi ovo bilo dobro za BiH? I zasto ne?
Pa tek onda u bih
Ali posto u bih nece srbi pristati ni na kakve promjene ovo ti je ubleha pisanje
Jedine promjene moguce u bih je da se rs otcepi
Kad svi pristanu na to...
Pat
- Prpa.ba
#8054 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
"Kao saveznici, Srbi i Amerikanci mogu da ostvare nemoguce".
Kad ce i Čiča Marfi sa kokardom?
Ili se ipak ceka da Beograd sluzbeno objavi sankcije Rusiji, pa da se onda navuce? 
Sta ce nam onda NiP-adija? U Kadirovce, ili kleknuti pred Čiča Marfijem?
Kad ce i Čiča Marfi sa kokardom?
Sta ce nam onda NiP-adija? U Kadirovce, ili kleknuti pred Čiča Marfijem?
- House
#8055 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
komentari ispod
-
Mrvice_ba
- House
-
A_A_AKCIJA
-
seksi_ideje
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#8060 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta se desilo?A_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2023 00:57Šta papci znaju o čemu Forto piše i na koji mega događaj misli koji se desio 23. septembra na Koševu prije 28 godina
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#8062 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
https://www.klix.ba/vijesti/regija/sram ... /230923068
Nek nam sad @tramvajtrojka ZET objasni ovo, da nije neki novinar Stava hakirao X nalog US ambasade
Nek nam sad @tramvajtrojka ZET objasni ovo, da nije neki novinar Stava hakirao X nalog US ambasade
-
last mohicans
#8063 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ako misliš na koncert U2, to je bilo prije 26 godina.sime_cipol wrote: ↑24/09/2023 01:18Sta se desilo?A_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2023 00:57
Šta papci znaju o čemu Forto piše i na koji mega događaj misli koji se desio 23. septembra na Koševu prije 28 godina
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#8064 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tako je.
Ocito Forti Matematika nije jaca strana
- House
#8065 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
da. zeleni sa pola osnovne škole ne kontaju.A_A_AKCIJA wrote: ↑24/09/2023 00:57Šta papci znaju o čemu Forto piše i na koji mega događaj misli koji se desio 23. septembra na Koševu prije 28 godina
-
giannibelif
#8067 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".
- Rothmans
#8068 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Srce da ti puknegiannibelif wrote: ↑24/09/2023 01:58 Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".
-
giannibelif
#8069 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Trojka je prva liga.Rothmans wrote: ↑24/09/2023 07:54Srce da ti puknegiannibelif wrote: ↑24/09/2023 01:58 Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".Prokleta trojka !
-
Bodkin
#8070 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Rothmans wrote: ↑24/09/2023 07:54Srce da ti puknegiannibelif wrote: ↑24/09/2023 01:58 Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".Prokleta trojka !
-
Hakiz
#8071 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Telenovela, ni manje ni više.giannibelif wrote: ↑24/09/2023 01:58 Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".
- Prpa.ba
#8072 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
potresna ispovijest naseg djanija koji Bosnjake smatra plemenom a ne narodom. tezak je posao prosvjetitelja bliskoistocnjaka
-
sajber87
#8073 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne on hoce da kaze da su svi "isti" i da ne glasas ni za sdp nip ns ali ni za sda nego da glas das sda priljepcima i satelitima iz df sbih nes hadzikadija itd kako bi oni na zadnja vrata opet uveli zelenu politicku kugu za bosnu i bosnjake u vlast. Procitani su odavno, pa sad love u mutnom , a sve sa jednim ciljem kako vratiti kleptopijavicu sda na vlast
-
giannibelif
#8074 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Tebe ne smatram ni za šta. To nisi za smatranja. Klasični buvljak šovinista koji misli da svom narodu čini uslugu svojim postojanjem, a naprotiv samo mu šteti. Ti si klasični lažov kao i svi iz tvoje stranke. Lažov sa dna kace.
- nota1969
#8075 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
tuga,Hakiz wrote: ↑24/09/2023 09:46Telenovela, ni manje ni više.giannibelif wrote: ↑24/09/2023 01:58 Jutros pijem "slatku kafu" sa puncem. Zove me maksuz jer je slatka i to zbog radi čega( mada sam saznao prije njega)? Moj poslovni saradnik i dobar prijatelj je zaprosio moju svastiku, sestru moje žene, tetku mog djeteta. Norvežanin, jako dobar čovjek, obrazovan, kulturan i iz dobre porodice i drago mi je jer će je paziti kao oko u glavi, ali mi je kafa bila i slatka i gorka u isti mah jer čovjek slavi odlazak kćerke. Zna gdje ju je školovao i zašto i da ipak dolazi daleko, da živi na relaciji Oslon-Sliema na Malti. Rat je završio prije 28 godina a čovjek će ispratiti mlađu kćer,a nije sigurno ni da će mu prva i unuče ostati tu. Penzioner, treba da uživa i odmara u plodovima rada, a ne da meni zahvaljuje što sam mu kćeri "spasio".
haman ko Pape kad ode u psg