dr_Evil wrote: ↑21/09/2023 07:27Za duboke drzave i crne operacije treba inteligencija, a toga u SDA nema? Zanimljivo na sta ste sve spremni da odbranite kriminal.SpoilerShowplavi_E wrote: ↑20/09/2023 15:16 Kada “operativac” Salko Zildžić krene privatno u Srbiju, on iz svog automobila zaboravi izvaditi pištolj, a iz novčanika “penzionersku iskaznicu” OSA-e. Ne trebaju nikakvi svjedoci pokajnici da ga razotkriju. Naprotiv, on je svojom demencijom ili glupošću od sebe napravio “špijuna na specijalnom zadatku”, iako to suštinski nije. Jer svako ko je barem jednom u životu razgovarao sa Zildžićem zna njegove intelektualne kapacitete.
Danas, tri dana poslije Zildžićevog hapšenja, njegova i Osmicina glupost dali su za pravo svim neprijateljima BiH da i ubuduće šire priču o “dubokim državama” i “crnim operacijama”.
Za "dubke drzave" i "crne operacije" treba inteligencija a toga u SDA nema. Ali to nece na ovoj temi sprijeciti "ljubitelje zupanija" i njihove jarane Trojkase da bulazne o dubokoj drzavi i teorijama zavjere.
Sace oni hudenjaci sa "SDA bot alert"![]()
Znaci nedostatak inteligencije nije prepreka da vladate drzavom i vodite narod nad kojim se vrsi kontinuirani genocid preko 200 godina.
Gdje sam te u raspravi toliko nacepio da se sad ne odvajas od moje nogavice? Gdje ti ovdje vidis da ja branim neciji kriminal?
De se bolan saberi i potrazi kakvu pomoc.