haj ba napeli se mi da čekamo jedan transport za koji imamo dojavu. Minobacači, taktički snajperi, pamovi, kad eto konvoja predvodi ga UNPROFOR.
Zovemo komandu, kažu deri ko im jebe mater...
Misliš da nismo....
haj ba napeli se mi da čekamo jedan transport za koji imamo dojavu. Minobacači, taktički snajperi, pamovi, kad eto konvoja predvodi ga UNPROFOR.
Napad bespilotnih letjelica na Krim se nastavlja!
Saki, Jevpatorija, Simferopolj, Sevastopolj, Balaklava - posvuda se čuju eksplozije i nešto što izgleda kao pokušaj protuzračne obrane
Ima tu malo vise stvari u pozadini od zita. Poljaci su ocekivali javno izvinjenje za Banderu i masakre i etnicko ciscenje u WWII, Ukrajinci su ih odjebali.Point. wrote: ↑20/09/2023 23:17 Poljska prestaje slati oružje Ukrajini, u jeku pičkranja oko ukrajinskog žita. S obzirom da će u Slovačkoj izbori i da onaj proruski klošar i smeće Fićo ima izgledne šanse sa pobijedi i da je obećao zaustaviti pomoć Ukrajini, ne znam je li pametno Ukrajini da staje na žulj Poljskoj znog jebenog žita.
Poljska će nastaviti podupirati Ukrajinu u njenom sukobu s Ruskom Federacijom, unatoč skandalu sa žitom , — zamjenik premijera Poljske Kaczynski
Oružane snage potvrdile su napad na zapovjedno mjesto Crnomorske flote Rusije u blizini sela Verhnjosadove u blizini Sevastopolja.
Crnomorska flota Ruske Federacije uklonila je sve podmornice iz Sevastopolja.
Na parkiralištu u Južnom zaljevu trenutačno nema nikoga, osim podmornice Zaporizhzhia, ukrajinske podmornice zarobljene 2014. godine.
Crnomorska flota ima 6 podmornica projekta 636.3 "Varšavjanka", Crnomorska flota također ima podmornicu projekta 877V "Paltus" pod nazivom "Alrosa".
Sve ove podmornice su nosači Calibre. Većina podmornica prebačena je u Novorosijsk.
Promatračka postaja ruskih mirovnih snaga u Karabahu, uništena vatrom azerbajdžanskih oružanih snaga.
Kremlj kukavički šuti o ovom incidentu, jer Rusija jednostavno ne može ništa protiv Turske i Azerbajdžana.
@kazansky2017
U Karabahu su pucali u automobil s ruskim “mirovnjacima” i ubili sve koji su bili u njemu.
Teško je i pretpostaviti tko je to učinio. Sada tamo svi mrze Ruse. Štoviše, Armenci za to imaju još više razloga.
@kazansky2017

Neki Samir (zaboravio sam mu prezime) je urednik klix-a.
Sankcije su ih i natjerale da imaju to sto imaju, da proizvode sve od "igle do aviona"alijagoro wrote: ↑20/09/2023 16:04Jos da nemaju sankcija gdje bi im kraj bio,cudo od naroda.SpoilerShowsumirprimus wrote: ↑20/09/2023 14:36 "">
iranci opet na strani osovina zla. kazu nisu nisu malo morgen. srednjovjekovni teokratski mulanski rezim koji podrzava brutalnu agresiju i krvoprolice. ne narod, nego rezim.
i ovo...