Na prethodnim stranama sam prenio vijest da je u finskoj uhapsen ruski neonacista i zlocinac Yan Petrovsky.
Tekst je preveden, a slike su u spoileru.
Samo da se stekne slika o tome sa kakvim zlom se ovdje suocava civilizacija.
Pažnja! Važno!
Ruski Z-blogeri javljaju da je ruski nacist i ratni zločinac, jedan od zapovjednika grupe DSHRG Rusich, Yan Petrovsky, pritvoren u Finskoj (da, bio je dovoljno pametan da ode u Finsku).
Sada je važno proširiti što više informacija o tome tko je Yan Petrovsky kako bi se došlo do njegovog suđenja i zaslužene kazne.
Petrovski, poznat i kao Slavjan, najbliži je prijatelj i suradnik još jednog kockača, Alekseja Milčakova. Zajedno su mučili i brutalno ubijali ljude u Ukrajini još 2014. godine. Iznimno je važno prenijeti ovu informaciju finskim vlastima i međunarodnim organizacijama, tako da slijede vrlo teške fotografije. Strogo 18+! Ako imate slabe živce - nemojte čitati tekst ispod .
Dana 5. rujna, militanti Rusich pod zapovjedništvom Milchakova i Petrovskog pucali su iz zasjede na kolonu Aidara u blizini Luganska. Preživjeli borci su mučeni i dokrajčeni na licu mjesta, snimajući to na fotografijama i video zapisima. Videozapisi su gotovo odmah uklonjeni sa svih strana. Fotografije se još mogu naći. Milčakov i Petrovskij odsjekli su uši ranjenima i dokrajčili ih hicima u glavu.
Na primjer, na ekranu iz videa Lifenewsa možete vidjeti još uvijek živog ukrajinskog vojnika, koji je tada imao na obrazu urezan grb Rusiča - Kolovrat. Kasnije je i ovaj vojnik ubijen. Zvao se Ivan Issyk.
Još strašnije fotografije objavili su Petrovski i Milčakov iz Debaljceva 2015. godine. Tamo su zarobljenim ukrajinskim vojnicima rezali lica. Sve su to vrlo strašne snimke, ali ih sada treba distribuirati kako bi se vidjelo tko je točno uhićen u Finskoj.
Sada je važno da se ukrajinske vlasti i međunarodne organizacije uključe. Ne znam isplati li se Petrovsky izručiti Ukrajini - najvjerojatnije će biti razmijenjen ovdje. Mislim da bi bilo ispravnije tražiti njegovo prebacivanje u Haški sud na doživotnu robiju.
Ponovno objavite!
@kazansky2017