Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Balance wrote: ↑24/08/2023 09:35
Ljudi na vjesalici predstavljaju dresove, u subotu ce smijeniti trenera, a vi se raspravljate s njima, svega mi niste normalni.
sve znaš brate
Odoše Viveros i Zeljković prije nego što su i stigli . . .
Ne može Zukanović za Transfermarkt da pohvata više đe će ko
Mi smo makar prvo igrace uslikali u dresovima pa onda postavili slike na vjesalici.
Kod vas slikano ko kad Fehro prodaje robu na olx-u
[/quote] jelde? A mi nismo objavili video inače, ništa nismo objavili, samo vješalicu krhnuli i to je to.
Balance wrote: ↑24/08/2023 09:35
Ljudi na vjesalici predstavljaju dresove, u subotu ce smijeniti trenera, a vi se raspravljate s njima, svega mi niste normalni.
Meni je misterija onaj fan shop kod Ekonomije, svaki dan sam tamo prolazio nekoliko puta… pun grad, dijaspora, SFF, top lokacija, Adidas dresovi ali nidje zive duse, pa ni neko da zaluta
ultima_palabra wrote: ↑25/08/2023 13:32
Meni je misterija onaj fan shop kod Ekonomije, svaki dan sam tamo prolazio nekoliko puta… pun grad, dijaspora, SFF, top lokacija, Adidas dresovi ali nidje zive duse, pa ni neko da zaluta
raja i dalje misli da je ono kafana, trebali su BASH kiosk otvoriti i usput prodavati dresove. bolje bi se prodavalo
Dosta što im je Turskih iznabijao komplekse i podario brojne besane noći ali sada još i ADIDAS BORDO DRES pa se uhvatili nekih ofingera što nisu Tommy Hilfiger a maleni na svoj dres trebaju staviti POMOZI.BA i veliko HVALA jer im je ukradeni HUMANITARNI BROJ najveći sponzor.
Last edited by Maharadza on 25/08/2023 15:10, edited 1 time in total.
Maharadza wrote: ↑25/08/2023 15:08
Dosta što im je Turskih iznabijao komplekse i podario brojne besane noći ali sada još i ADIDAS BORDO DRES pa se uhvatili nekih ofingera, što i oni nisu Tommy Hilfiger a maleni na svoj dres trebaju staviti POMOZI.BA i veliko HVALA jer im je ukradeni HUMANITARNI BROJ najveći sponzor.
Bordo adidas i jeste mentalitet koševskog kluba - manekenski
ultima_palabra wrote: ↑25/08/2023 13:32