Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dado_ wrote: ↑22/08/2023 14:25
B6 jeste, b7 2.0tdi comfortline je bio 48.200 2010, 55000 se prodavao highline 2.0tdi, i passat cc 2.0tdi sa dobrom opremom. B8 je 77000 bio 2.0tdi 140kw 4motion sa r line opremom mrtvi fullas koji je daleko od onog na linku, tako da onaj nije bio placen preko 70 garantujem
Evo jednog nov, bolji od onog, jaci motor, 2020, facelift...
VW Passat 2.0 Bi-TDI DSG 4Mot R-line 240KS (73 032 KM) https://olx.ba/artikal/37692254
Evo dalje Volkswagen Passat 2.0 TDI 190 ks DSG 4Motion R-line (64 622 KM) https://olx.ba/artikal/38892473
E ovo je vrhunska ponuda za novo auto, extra oprema i motor. Iskreno, nisam znao da su se ovako jeftino prije korone prodavali.
Pripaziti malo sa ovim jačim 2.0 TDI novije proizvodnje, verzije 190 i 240, bilo neki dan na Bagrameli da su im bregaste slabe i iskrive se od velike snage.
Navodno je šuplja iznutra zbog manje težine i iskrvi se.
Sve te 2.0 biturbodizel mašine su problematične. I N47, i TDCI kod Forda, i VWov BiTDI.
A realno, i nema potrebe za tolikim konjima.
Za 30ak KS više u odnosu na najjači single turbo dobiješ mnogo komplikovaniji sklop koji se mnogo lakše kvari i mnogo je skuplji za popraviti.
I ovo gore, na 250k km je odlično. Znali su u Crafterima i T6 imati problema i na 120k km. Ranger Raptor prošle generacije sa 2.0 biTDCI također, vrlo rano pravio sranja.
Priznajem..
Danas sam umalo pazario t roc life 2.0 tdi,...ali malo me odbila garancija...ima garancijy a nema garanciju. Tacnije,..na ovjes nema garanciju. Hyundai, kia daju na sve..
Priznajem..
Danas sam umalo pazario t roc life 2.0 tdi,...ali malo me odbila garancija...ima garancijy a nema garanciju. Tacnije,..na ovjes nema garanciju. Hyundai, kia daju na sve..
nov nema garanciju na to?
Jebem ga Dacia ima garanciju na ovjes - lafete, stabilizatore, kugle, sve…
EFD22 wrote: ↑22/08/2023 22:21
Ne mora crna, plava ili crvena.
Odi samo probaj, platim ti ja kafu.
Vjeruj mi, na kraju ćeš je kupiti
Vidim ti ne izlazis iz mazde...kad cojk cita komentare, a 'vamo se fordina voza..
Meni je moja Mazda oteta silom prilika još prije 10 godina. A poslije toga nisam bio financijski u poziciji da nabavim neku drugu ili istu. Igrom slučaja se vozim u Fordu, jednako kako sam se igrom slučaja prije njega vozio u Volvu. Izletilo, isplatilo se. Jednostavno je.