Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑19/08/2023 18:28
Pa ako je sve ok sad i akk je cijena ok zasti ne.?! Ako bude problema, OFF i kraj priĆe..
Konektovani za kupnju Mazde, ja protiv, kijamet
Nisam fan off zahvata iako bi ovo bez ekologije vozilo do marsa.
Cijena ce biti visoka, vec vidim, a kilometara ima vec pofino.
Auto ko auto je topcina, ova boja i ove felge mu sjedaju perfektno.
Ma za moje potrebe smiješno je uopće razmatrati EV, pa čak ni EQS sa najvećim dosegom.
Ne kažem da nema raje kojima bi EV legao samo tako.
Ja eto npr. gledam da uzmem Daciu Spring ženi za s posla na posao, pošto svakako živimo u kući sa dvorištem, svaku noć puniti na kućnu utičnicu, i to se već možda i isplati. (S trenutnim cijenama električne energije za domaćinstva u BiH se vjerovatno isplati)
EFD22 wrote: ↑19/08/2023 22:50
Ma za moje potrebe smiješno je uopće razmatrati EV, pa čak ni EQS sa najvećim dosegom.
Ja eto npr. gledam da uzmem Daciu Spring ženi za s posla na posao, pošto svakako živimo u kući sa dvorištem, svaku noć puniti na kućnu utičnicu, i to se već možda i isplati. (S trenutnim cijenama električne energije za domaćinstva u BiH se vjerovatno isplati)
Pod uslovom da živim u kući, tj da imam gdje svakodnevno puniti EV, definitivno bih kupio upravo Spring. Nije pretjeran sa cijenom, a obavljao bi sve gradske poslove
EFD22 wrote: ↑19/08/2023 22:50
Pod uslovom da živim u kući, tj da imam gdje svakodnevno puniti EV, definitivno bih kupio upravo Spring. Nije pretjeran sa cijenom, a obavljao bi sve gradske poslove
Bas nešto kontam gdje smo dosli s ovim autima a segment auto 25 000eura.
Ove cijene vise ni zapadni standard ne može pratiti.
to i jest agenda - da se sirotilji suptilno zabrani da voza aute......
vozice oni koji zaradjuju natprosjecno i to je to.....
nea veze sto Octopus sprzi 100 tona goriva radi par guzica.... sto private-jetovi sprze vise tona kerozina na sat.... moja kanta mora na tehnickom proc emisije....
proizvodjaci auta su se 100% dogovorili medjusobno o povecanju cijena samo izgleda da su SijajucaKoljena izignorisala to i prodaju svoje sklopocije ko mahniti cak i po evropi.... i to naizgled ne tako losa auta...
Pa sirotinja i uzima bijesna i preplacena vozila - iz ko zna kakvih razloga..
Kuca moze biti nefasadirana, stan moze biti neuslovan, ne mora se ni putovati Bog zna ali ovo ne smije da trpi. Bar je moj dojam takav, da ljudi cesto nikako ne umiju poredati prioritete. Ili je mozda do mene, vrlo moguce.
Karikaturist wrote: ↑20/08/2023 11:10
Pa sirotinja i uzima bijesna i preplacena vozila - iz ko zna kakvih razloga..
Kuca moze biti nefasadirana, stan moze biti neuslovan, ne mora se ni putovati Bog zna ali ovo ne smije da trpi. Bar je moj dojam takav, da ljudi cesto nikako ne umiju poredati prioritete. Ili je mozda do mene, vrlo moguce.
skrbavi-admin wrote: ↑20/08/2023 11:02
to i jest agenda - da se sirotilji suptilno zabrani da voza aute......
vozice oni koji zaradjuju natprosjecno i to je to.....
nea veze sto Octopus sprzi 100 tona goriva radi par guzica.... sto private-jetovi sprze vise tona kerozina na sat.... moja kanta mora na tehnickom proc emisije....
proizvodjaci auta su se 100% dogovorili medjusobno o povecanju cijena samo izgleda da su SijajucaKoljena izignorisala to i prodaju svoje sklopocije ko mahniti cak i po evropi.... i to naizgled ne tako losa auta...
Plan je nestanak srednje klase, kazu pristalice teorija zavjera. Ko zna, mozda su u pravu
Ko nađe fin primjerak, kupljen u BiH, da nije puno vozan(10ak k km godišnje), redovno servisiran, po mogućnosti da je u garantnom roku servisiran u ovlaštenom, realno nema potrebe kupovati novo, osim ako nešto konkretno kupac želi što ima samo kod novih.