Nikad robom, preblizu je igrač AEK-a bio i napucao ga ruku.
Gol je takođe morao biti poništen, jer je Vida prerano ušao u kazneni prostor.
Šta će im VAR kad ga ne znaju koristiti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nikad robom, preblizu je igrač AEK-a bio i napucao ga ruku.
Ma kakvi siguran, mislio sam da sam jasno to dao da znanja da nisam. Prvak Češke, u ovom trenutku... Uhzarko.filip wrote: ↑20/08/2023 00:24Siguran si da Dinamo moze proci Spatu?Nepenthe11 wrote: ↑19/08/2023 23:51 Bolje u Europa ligu, slijedi rasprodaja bez adekvatnih zamjena. Tata to nikada ne bi dopustio, ma daj Bože i Europa liga, Sparta će biti tvrd kamen.
Da je tatek ostao tu bi bili Barišić, Beljo, Omeragić, Brekalo. Daddy bi uvijek našao nekoga. Ne vjerujem da im se piše dobro u budućnosti s ovom upravom i menadžmentom.
Livaković je valjda najpodcijenjeniji golman zadnjih desetak godina, valjda je to svima poslije večeras jasno. VALJDA, analitičari neka ga i dalje seciraju, igra li nogom, kakav je u izlascima... Nije sjajan, samo zicere redovno brani kao i penale,
Ne djeluju mi kao favoriti u tom dvomecu.
Trzaj rukom,loptu udara laktom.Bila bi relativno dobra situacija za gol.Penal 1/1.Za Vidu si vjerovatno u pravu.
Pises gluposti.teskeredzic_22 wrote: ↑20/08/2023 00:39Tako je.
Neće notornog hercegovačkog kriminalca na čelu kluba.
Kriminalcima je mjesto u zatvoru.

Tu mi pravila nisu bas najjasnija.Tjelom je najblizi.Da nije penal bio bi opsajd.dječak sa šibicama wrote: ↑20/08/2023 00:55
sve regularno, Vida nije stao nogom na tlo, tijelo preko linije se ne racuna, morao je stati nogom na zemlju da se VAR oglasi
cist gol
Ti pišeš gluposti.N.N. wrote: ↑20/08/2023 00:54Pises gluposti.teskeredzic_22 wrote: ↑20/08/2023 00:39
Tako je.
Neće notornog hercegovačkog kriminalca na čelu kluba.
Kriminalcima je mjesto u zatvoru.
Dovedeš usranog trenera i napravi potop.van Basten wrote: ↑20/08/2023 01:21 Kakav mentalni raspad dinama... nesto po cemu su bili najjaci na ovim prostorima, taj pozitivni bezobrazluk i fajt, napustilo ih skroz u ovom dvomecu
Mamić je zahtijevao da svi igrači na terenu budu u njegovoj agenciji. Ljudi sad kukaju gdje je Mamić. SDA/HDZ traže da ako hoćeš posao budeš u stranci. Ljudi seru na SDA/HDZ kažu to je nepravda.
To je neodrziva situacija, iza presude stoji drzava, a Dinamo nije privatni klub i zavisi dosta od drzavne pomoci.