To znam, povezan je na Telecom internet, sa tim istim podacima i preko istog interneta bez problema radi mobilna aplikacija na telefoju, ali na TV nikako. Hvala u svakom slucaju.
BHTelecom
Moderator: Benq
-
dinnooo
#16526 Re: BHTelecom
- -Chesterfield-
#16527 Re: BHTelecom
Aplikacija je smeće. Nekada hoće da radi a nekada ne. Pokušaj deinstalirati pa ponovo instalirati.
Evo sada sam provjerio kod sebe i trenutno radi. U pitanju je android tv.
-
jarobot
- MTV
#16529 Re: BHTelecom
"FOX muvi"?!
Ako pises "FOX" onda je "FOX Movies".
Zna se gdje se jedino mogu svi kanali vratiti unazad, kod svih ostalih je to siromasno, da ne kazem nesto gore.
Ako pises "FOX" onda je "FOX Movies".
Zna se gdje se jedino mogu svi kanali vratiti unazad, kod svih ostalih je to siromasno, da ne kazem nesto gore.
- Mirzareli
-
The BEN10
#16532 Re: BHTelecom
I mene ovo interesuje.
Jel bolje onda plaćati po starom istkelom ugovoru ili čekati akciju za EKSTRA S paket?
-
sencobih
#16533 Re: BHTelecom
Aplikacija radi odlično, sasvim dobro za pregled neke utakmice kad nisi kući. za prelazni period sasvim dobra , vrijedi 1 KM koliko plaćam mjesečno-Chesterfield- wrote: ↑14/08/2023 10:24Aplikacija je smeće. Nekada hoće da radi a nekada ne. Pokušaj deinstalirati pa ponovo instalirati.
- erotica
#16534 Re: BHTelecom
sencobih wrote: ↑15/08/2023 23:35Aplikacija radi odlično, sasvim dobro za pregled neke utakmice kad nisi kući. za prelazni period sasvim dobra , vrijedi 1 KM koliko plaćam mjesečno-Chesterfield- wrote: ↑14/08/2023 10:24
Aplikacija je smeće. Nekada hoće da radi a nekada ne. Pokušaj deinstalirati pa ponovo instalirati.
Ma daj nemoj zaje.bavati, ok gotiviš Telekom, ali govoriti da je aplikacija ok i još ako je plaćaš je van svake pameti. Uzmi od nekog eon pa vidi kako treba da izgleda aplikacija i za mobilne uređaje i za TV. Ja sam prešao sa Telemacha na BHT jer mi oni trenutno više odgovaraju, ali moja web TV aplikacija je sramota za takvu firmu, a ni ona na telekom android boxu nije baš neka sreća, zna često da koči i štopa. Tako da treba biti realan i reći kad nešto ne valja pa da napokon naprave ozbiljnu aplikaciju, za koju su meni rekli prije možda i više od pola godine da će biti uskoro, ali još ništa.
-
sencobih
#16535 Re: BHTelecom
Ja ti kažem da meni sasvim odgovara, kad nisam u prilici da gledam u kući onda pregledam utakmicu u autu ili na poslu, i za to mi je sasvim ok. A uz to me košta 1KM, ne znam kako radi preko drugih operatera, ili iz inostranstva, vjerujem da može bolje to je sigurno. Ovaj android box također radi uredno, dobro bi bilo kada box ne bi trebao nikako nego da se aplikacija instalira na android tv, valjda nekad bude i ta mogućnost. A sto se tiče poboljšanja pa valjda bi svako trebao ko ima nekih zamjerki, iste stalno slati putem raznih kanala podrške, ja barem tako radim s kim god imam problema. Pa kad im počnu stizati primjedbe za istu stvar onda će ih i otklanjati. Ovdje sto pišemo po ovom forumu ne znači puno jer samo telemah ovdje na forumu ima zvaničnu podršku, a telekom nema, već je tu par ljudi koji mogu pomoći na dobrovoljnoj osnovi.erotica wrote: ↑16/08/2023 08:22
Ma daj nemoj zaje.bavati, ok gotiviš Telekom, ali govoriti da je aplikacija ok i još ako je plaćaš je van svake pameti. Uzmi od nekog eon pa vidi kako treba da izgleda aplikacija i za mobilne uređaje i za TV. Ja sam prešao sa Telemacha na BHT jer mi oni trenutno više odgovaraju, ali moja web TV aplikacija je sramota za takvu firmu, a ni ona na telekom android boxu nije baš neka sreća, zna često da koči i štopa. Tako da treba biti realan i reći kad nešto ne valja pa da napokon naprave ozbiljnu aplikaciju, za koju su meni rekli prije možda i više od pola godine da će biti uskoro, ali još ništa.
-
Rogie
#16536 Re: BHTelecom
Kako placas 1KM ako je sad webtv u sklopu svakog paketa?
I btw, hajd budi iskren pa je uporedi s tmachovim eonom, koji takodjer dodje uz svaki duo paket ako sam dobro upucen.
- -Chesterfield-
#16537 Re: BHTelecom
Mislim da nije u sklopu svakog paketa. On je možda aktivirao i Pink paket pa plaća 1 KM.
https://mojwebshop.bhtelecom.ba/INTERSH ... KU=8000119
Ne vidim da je u ovom paketu besplatno.
Senco je zaboravio da je nedavno bio raspad sistema kada je bila neka utakmica. Pisali su korisnici ovdje na temi.
Samo što je kod nekih ljudi kratka pamet pa zaborave.
Ja i dalje tvrdim da je aplikacija krš.
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#16538 Re: BHTelecom
Upade mi slucajno u oko u nekim logovima IPv6 adresa gdje je inace ne ocekujem.. Kad whois kaze BH Telecom. Dakle poceli su implementirati i klijentima IPv6 
- Del_Boy1
#16539 Re: BHTelecom
Ima već nekoliko godina kako većina korisnika ima IPv6 adrese. Ja ih zvao da mi to isključe jer nije radio port forwarding.
- gentoo
#16540 Re: BHTelecom
Jesi siguran da ne pricas o CGNAT ? IPv6 radi isto kao i IPv4.. ne vidim sto ne bi radilo. Druga prica je ako si ocekivao da taj otvoren port preko v6 adrese bude dostupan sa v4 klijenta.. To naravno ne radi. Cloudflare radi besplatan proxy v6 > v4 i obratno pa se to lako moze rijesiti
Telemach s druge strane nema niti jedan v6 subnet objavljen a kamoli da krenu sa implementacijom
-
Rogie
#16541 Re: BHTelecom
Ma dobro, ovi paketi net i full mislim da svi imaju ukljucenu webtv. On se hvalio optikom pa znam da ima taj paket.-Chesterfield- wrote: ↑16/08/2023 09:24 Mislim da nije u sklopu svakog paketa. On je možda aktivirao i Pink paket pa plaća 1 KM.
Senco je zaboravio da je nedavno bio raspad sistema kada je bila neka utakmica. Pisali su korisnici ovdje na temi.
Ma aplikacija za androidtv ciji update je bio prije 56 godina i nije toliko losa, ali ove mobilne verzije ako hoces gledati na TVu...
- Mishelinke
#16542 Re: BHTelecom
Budućnost od 2006. godine, kada je prvi put implementirana podrška za IPv6 u Windows Visti. Od tada do danas se govori da je budućnost, a ta budućnost nikako da dođe.gentoo wrote: ↑16/08/2023 10:30Jesi siguran da ne pricas o CGNAT ? IPv6 radi isto kao i IPv4.. ne vidim sto ne bi radilo. Druga prica je ako si ocekivao da taj otvoren port preko v6 adrese bude dostupan sa v4 klijenta.. To naravno ne radi. Cloudflare radi besplatan proxy v6 > v4 i obratno pa se to lako moze rijesiti
Telemach s druge strane nema niti jedan v6 subnet objavljen a kamoli da krenu sa implementacijom. v6 je buducnost
- nivla
#16543 Re: BHTelecom
ipv6 se uveliko koristi, ali danas je to na nacin da je u praksi transparentan za korisnika, tj da isti nije svjestan da je na ipv6, bila je podrska i na xp-u za ipv6
- gentoo
#16544 Re: BHTelecom
Klix forum ima samo IPv6 adresuMishelinke wrote: ↑16/08/2023 11:28 Budućnost od 2006. godine, kada je prvi put implementirana podrška za IPv6 u Windows Visti. Od tada do danas se govori da je budućnost, a ta budućnost nikako da dođe.
- Del_Boy1
#16545 Re: BHTelecom
Iskreno, ne razumijem se bogzna u to, ali znam da sam još prije par godina imao IPv6 adresu. Provjeravao na onim stranicama, tipa test-ipv6 i sličnim. Otkad su me maknuli sa te dual stack liste više nemam IPv6 adresu i port forwarding radi normalno.gentoo wrote: ↑16/08/2023 10:30Jesi siguran da ne pricas o CGNAT ? IPv6 radi isto kao i IPv4.. ne vidim sto ne bi radilo. Druga prica je ako si ocekivao da taj otvoren port preko v6 adrese bude dostupan sa v4 klijenta.. To naravno ne radi. Cloudflare radi besplatan proxy v6 > v4 i obratno pa se to lako moze rijesiti
Telemach s druge strane nema niti jedan v6 subnet objavljen a kamoli da krenu sa implementacijom. v6 je buducnost
-
sencobih
#16546 Re: BHTelecom
Ne gledam detaljno račun format A4, ima stavki milion, od ultri, mobilne, moja tv , svašta nešto. A znam da sam plaćao do skora 1KM , jer sam bio u nekom isteklom paketu, pa prije mjesec dva kad sam htio kupiti mobitel, morao sam prvo preći na neki novi paket moja tv s, pa tek onda kupiti mobitel, i od tada mi je Web tv uključena u paket, kao i mojatv flix.Rogie wrote: ↑16/08/2023 10:31Ma dobro, ovi paketi net i full mislim da svi imaju ukljucenu webtv. On se hvalio optikom pa znam da ima taj paket.-Chesterfield- wrote: ↑16/08/2023 09:24 Mislim da nije u sklopu svakog paketa. On je možda aktivirao i Pink paket pa plaća 1 KM.
Ja i dalje tvrdim da je aplikacija krš.![]()
Ma aplikacija za androidtv ciji update je bio prije 56 godina i nije toliko losa, ali ove mobilne verzije ako hoces gledati na TVu...![]()
-
sencobih
#16547 Re: BHTelecom
Raspad svakog sistema je moguć. Medutim ovdje se javi 5 ljudi i kaže kako kod njih ne valja, ne radi itd. Nije usluga 5 ljudi, prerpostavljam da moja web tv ima korisnika na desetine hiljada kojima radi dobro i koji ne dođu na forum da kažu kako njima radi dobro. Evo ja sam rekao da mi radi dobro i odmah napad. Ja ne smatram ovu web tv za glavnu uslugu i koristim je samo za neku utakmicu kada sam vani, na poslu , na izletu negdje ili slično, i svaki put sam uspio da pregledam. Jbg ako imas slab mobilni signal i internet me možeš ni očekivati da će tv raditi kako treba.-Chesterfield- wrote: ↑16/08/2023 09:24Mislim da nije u sklopu svakog paketa. On je možda aktivirao i Pink paket pa plaća 1 KM.
- fusion_ba
#16548 Re: BHTelecom
Problem je kad sve pukne onda kad najviše treba, tj. kad je nešto što gleda veliki broj ljudi. Severi puknu i niko ništa ne može gledati. To im se po pravilu dešava uvijek u takvim situacijama. I to nije kod 5 korisnika nego kod svih. Ako hoće ozbiljnu i konkuretnu OTT uslugu neka se malo potrude i zaposle ozbiljne ljude a ne podobne. Niko od njih ne očekuje nešto u rangu EON-a, ali makar da bude upotrebljivo i sa pristojnom slikom.
- -Chesterfield-
#16549 Re: BHTelecom
Ti pišeš o mobilnoj verziji aplikacije. Je li tako?sencobih wrote: ↑16/08/2023 14:09Raspad svakog sistema je moguć. Medutim ovdje se javi 5 ljudi i kaže kako kod njih ne valja, ne radi itd. Nije usluga 5 ljudi, prerpostavljam da moja web tv ima korisnika na desetine hiljada kojima radi dobro i koji ne dođu na forum da kažu kako njima radi dobro. Evo ja sam rekao da mi radi dobro i odmah napad. Ja ne smatram ovu web tv za glavnu uslugu i koristim je samo za neku utakmicu kada sam vani, na poslu , na izletu negdje ili slično, i svaki put sam uspio da pregledam. Jbg ako imas slab mobilni signal i internet me možeš ni očekivati da će tv raditi kako treba.-Chesterfield- wrote: ↑16/08/2023 09:24
Mislim da nije u sklopu svakog paketa. On je možda aktivirao i Pink paket pa plaća 1 KM.
Ja sam komentirao rad aplikacije za smart tv.
Jednostavno ne radi kako treba na smart televizorima i to je činjenica. A ti je nastavi hvaliti.
https://play.google.com/store/apps/deta ... vic.mojatv
2.8 ocjena
Čitaj komentare korisnika...
- tramvajtrojka
#16550 Re: BHTelecom
ovaj uzas od aplikacije za tv ne bih hvalio da mi legne svaki mjesec tri milje plate od bhtelecoma, nema gore aplikacije u 2023 godini od njihove, i jos je kvaliteta slike maksimalno 720p kao da je 2012a-Chesterfield- wrote: ↑16/08/2023 15:14Ti pišeš o mobilnoj verziji aplikacije. Je li tako?sencobih wrote: ↑16/08/2023 14:09
Raspad svakog sistema je moguć. Medutim ovdje se javi 5 ljudi i kaže kako kod njih ne valja, ne radi itd. Nije usluga 5 ljudi, prerpostavljam da moja web tv ima korisnika na desetine hiljada kojima radi dobro i koji ne dođu na forum da kažu kako njima radi dobro. Evo ja sam rekao da mi radi dobro i odmah napad. Ja ne smatram ovu web tv za glavnu uslugu i koristim je samo za neku utakmicu kada sam vani, na poslu , na izletu negdje ili slično, i svaki put sam uspio da pregledam. Jbg ako imas slab mobilni signal i internet me možeš ni očekivati da će tv raditi kako treba.
Ja sam komentirao rad aplikacije za smart tv.
Jednostavno ne radi kako treba na smart televizorima i to je činjenica. A ti je nastavi hvaliti.
https://play.google.com/store/apps/deta ... vic.mojatv
2.8 ocjena
Čitaj komentare korisnika...