Kakve tenisice nose forumasi :)
Moderator: anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9051 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Joj ruznih farmerica
- Rockefeller
#9052 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ruzne haos.
- Snake Eyes
#9053 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Takve su se nosile birvaktile 2020.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9054 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Al' ova kombinacija patika za trcanje i jeansa mi je fascinantna...
- Dr Kova
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#9056 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
jaaah koliko samo pacenika ima na temi
, ono ni u mahali vas ne bi, cast izuzetcima
nego da dodam, ove Ghost su ono kao ulaznica tene za Brooks, sve rade dobro ali ono ni u cemu ne prednjace; mislim da su malo prevelike dizajnom i previse su mekane tako da ne osjetis kako noga lijeze dok recimo trcis; licno, rijetko koristim asfaltnu podlogu za trcanje, znaci pretezno sam na treadmilu tako da i kvalitet tene i ne mora bas da bude, ono tip top forma; u ostalom svaki proizvodjac ima za sire mase tene i one namjenske, tj. recimo za uski krug korisnika, koji zele nesto vise od teninih karakteristika, typa Glycerin i sl.
Gledo sam neke i recenzije na YT i nesto se hvale sa pertlama na Ghost 13ci, meni ono bez veze pertle, puno su im bolje pertle na novijim tenama recimo
evo lista modela od Brooks
https://www.brooksrunning.com/en_us/shoes/
nego da dodam, ove Ghost su ono kao ulaznica tene za Brooks, sve rade dobro ali ono ni u cemu ne prednjace; mislim da su malo prevelike dizajnom i previse su mekane tako da ne osjetis kako noga lijeze dok recimo trcis; licno, rijetko koristim asfaltnu podlogu za trcanje, znaci pretezno sam na treadmilu tako da i kvalitet tene i ne mora bas da bude, ono tip top forma; u ostalom svaki proizvodjac ima za sire mase tene i one namjenske, tj. recimo za uski krug korisnika, koji zele nesto vise od teninih karakteristika, typa Glycerin i sl.
Gledo sam neke i recenzije na YT i nesto se hvale sa pertlama na Ghost 13ci, meni ono bez veze pertle, puno su im bolje pertle na novijim tenama recimo
evo lista modela od Brooks
https://www.brooksrunning.com/en_us/shoes/
- Rockefeller
#9057 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Moramo koju suplju bacit, pa sta fali 
- Njanjavi
- Njanjavi
- Njanjavi
#9060 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Jos noćas prolaze stezalica tretman pa da ih ne vezem vec stežem malim hepekom i zivot je lijep 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
#9061 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Moja dva minula modela

- Njanjavi
- Njanjavi
#9063 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Prošle su tretman stezalica uspješno, pertle im zamjenio ripcordom i stezaljkama, cuci im pravo fino.
Stopala mi svrsavaju alaham kako su napljuvane fresh foam pjenom.
Nedje procitah da je dual density pjena.

kostenlose animierte gifs

- Sanjarko
#9064 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
@Njanjavi dobre, +1
-
nauticamid
#9065 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
A šta im je sa đonom? Ima 7-8 cm u njemuNjanjavi wrote: ↑06/08/2023 13:24 Prošle su tretman stezalica uspješno, pertle im zamjenio ripcordom i stezaljkama, cuci im pravo fino.
Odozgo fine, samo da je đon upolovljen.
- Njanjavi
#9066 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Pa max cushion furka, napljuvano pjene da se noge odmaraju dok handrljas sumom i asfaltom.
- corolla02
#9067 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
eh dobro si se izbalansirao
taj podiguti djon, svi proizvodjaci se bave sad time, forma prije funkcije al OK, moraju nesto izmisljati da ostanu relativni
jedna sa radnog mjesta

taj podiguti djon, svi proizvodjaci se bave sad time, forma prije funkcije al OK, moraju nesto izmisljati da ostanu relativni
jedna sa radnog mjesta

- Njanjavi
#9068 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Pa ja bi reko bas obratno, da je funkcija prije forme sto se tice max cushion furke.
Rekuperacija stopala ima svoju funkciju a x puta je i grdno za oči al zato kad obuces dzenet za stopala.
Realno nisu sinonim ljepote al meni su upale u oci jos od prošle generacije.
Ugl mozda nekom bude od koristi, ja juče u reischmann, uzimao sam kod njih vec asics one al nisam pitao za ove nista tad. Ugl na stranici im listirane ove nb za 129 a u prodavnici na etiketi pise 144 eura.
I ja onoj curi na engleski fino kazem tako ona upita lika kad kaze lik da ima popust od 20% i ja na kasu kad ono cjena 115 eura.
A na spratu terrex ove na etiketi pise 169 eura a na sajtu 99.
Ja liku na odjelu sto radi tako rekoh, skenira lik i fakat 99.
Ja radostan ko malo djete.
Tako da treba pazit na te stvari, ja vjerujem da neko ko nije upoznat sa sniženjima plati i cjenu koja je naznacena na etiketi.
Rekuperacija stopala ima svoju funkciju a x puta je i grdno za oči al zato kad obuces dzenet za stopala.
Realno nisu sinonim ljepote al meni su upale u oci jos od prošle generacije.
Ugl mozda nekom bude od koristi, ja juče u reischmann, uzimao sam kod njih vec asics one al nisam pitao za ove nista tad. Ugl na stranici im listirane ove nb za 129 a u prodavnici na etiketi pise 144 eura.
I ja onoj curi na engleski fino kazem tako ona upita lika kad kaze lik da ima popust od 20% i ja na kasu kad ono cjena 115 eura.
A na spratu terrex ove na etiketi pise 169 eura a na sajtu 99.
Ja liku na odjelu sto radi tako rekoh, skenira lik i fakat 99.
Ja radostan ko malo djete.
Tako da treba pazit na te stvari, ja vjerujem da neko ko nije upoznat sa sniženjima plati i cjenu koja je naznacena na etiketi.
Last edited by Njanjavi on 06/08/2023 18:09, edited 1 time in total.
- corolla02
#9069 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
norma prije funkcije, nego kako
tj. patike ne moraju imati rupe u djonu ili djon visok 5cm da bi bile komforne ili udobne, halo
nego ja tebe trebam pod ruku pa da demo do prodavnice gdje ja obicno nabavljam tene pa da im napravis dobar pazar drug
nego ja tebe trebam pod ruku pa da demo do prodavnice gdje ja obicno nabavljam tene pa da im napravis dobar pazar drug
- karanana
#9070 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
nije lose. koji model, koliko para?Njanjavi wrote: ↑06/08/2023 13:24 Prošle su tretman stezalica uspješno, pertle im zamjenio ripcordom i stezaljkama, cuci im pravo fino.
sta znaci ovo ripcord i stezaljke? ovo nisu njihove original pertle? gdje i koliko za ovo sto je na slici kad je to u pitanju?
-
mali_balon
#9071 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
I ja bi da pitam koji je materijal u pitanju da li gore propustaju vodukaranana wrote: ↑06/08/2023 17:49nije lose. koji model, koliko para?Njanjavi wrote: ↑06/08/2023 13:24 Prošle su tretman stezalica uspješno, pertle im zamjenio ripcordom i stezaljkama, cuci im pravo fino.
sta znaci ovo ripcord i stezaljke? ovo nisu njihove original pertle? gdje i koliko za ovo sto je na slici kad je to u pitanju?
-
citroen xm
#9072 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Odavno ne vidjeh nešto ružnije od ovih Broks tena ili kako se već zovu. Svaki model im nakaradan. Ajd ako su za trčanja pa ono obuješ i otrčiš, posle izuješ. Ali za nosati ovako 
Tipični modeli za amere koji su operisani od stila.
Tipični modeli za amere koji su operisani od stila.
- Njanjavi
#9073 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Propusta vodu jbovas, nisam neki fan goretexa. Utusi nogu.
Ripcord su one gume, toga ja nakupujem na metar, na pijaci uzimam ove stezaljke crne po pola marke komad.
Kad mi nestane skupljam sa stare odjece i ruksaka pa slazem uz boje patika.
U sve patike ja to turim, pertle izvadim odma, nakaradno mi nekako remete izgled patike masne i cvorovi.
A za oatalo citaj ranije postove karanano
Ripcord su one gume, toga ja nakupujem na metar, na pijaci uzimam ove stezaljke crne po pola marke komad.
U sve patike ja to turim, pertle izvadim odma, nakaradno mi nekako remete izgled patike masne i cvorovi.
A za oatalo citaj ranije postove karanano
-
mali_balon
#9074 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ni ja ne gotivim goretex ali imas ovih nekih materijala kao guma ide preko ...nesta ko sto imam na asics tenama...Njanjavi wrote: ↑06/08/2023 18:06 Propusta vodu jbovas, nisam neki fan goretexa. Utusi nogu.
A za oatalo citaj ranije postove karanano![]()
- Njanjavi
#9075 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)
Ja ja ko adidas na cold rdy modelima.
U ovih je obicno platno, malo deblje al obicno.
U ovih je obicno platno, malo deblje al obicno.