Završiš jesnu sezonu nakon pet godina. Ali si osvajao trofeje, jednu duplu. Tri prvenstva u zadnjih 9 godina... Treba bolje, ali da smo na viršlama još bi se sjećali one iz 2007. Njih već 10,11 godina nema nigdje. Jedan kup. Ako bi ti bio zadovoljan sa tim onda ništa
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mirza_15
#8251 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- GandalfSivi
#8252 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Istina je negdje izmedju. Da moze bolje od trenutne situacije, ne da moze nego mora, da ima neko bolji od Mirvica, tesko, jako tesko...Maharadza wrote: ↑28/07/2023 20:07Pa eto igrali smo i pod viršlama i pod milijarderima, milionerima, avionima, kamionima....i opet nema nikakvog iskoraka iz žabokrečine...čak štaviše...završiš sezonu IZA KLUBA SA HUMANITARNIM BROJEM!
Da se razumijemo, uvijek je bolje sa parama igrati nego bez (makar dolazile od ljudi sumnjivih intelektualnih sposobnosti), pa makar zbog redovnih bombastičnih "preporoda" ekipe i komplet novog kadra haman svaku polu-sezonu, makar nije dosadno kao kad si kokuz.![]()
-
Adobeg
#8253 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prica strucno je jedno a praksa uzivo drugo,uvijek je tako nekad bilo.gold'n'brown wrote: ↑28/07/2023 14:12 Ostaviti Mensura Dogana da prekucamo ligu
Fakat je lik na onim analizama na tv-u izgledao strucno![]()
- jalijas74
#8254 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna li iko pouzdane infomacije ko na je jebeni trener ?
Najpostenije bi bilo posto je Hus u godinam da se dogovorio ovo sa Mirvom.
"Ostacu cu ti jednu sezonu ti do tada nadji nekog dobrog trenera. Mene onda ostavi u klubu za tu i tu platu da nahvatam jos koju godinu do penzije. Da ti mogu hodati po Bosanskim livadama i hvatati talente. Brate fino kupimo neko bjesno auto na klub obljepimo ga bojama kluba i laganice u svaki gradic po BiH navece arena Sport i MaxTv pa ako ti se svidi neko ides da ga gledas uzivo. Klul posalje mejl dolazi delegacija na celu sa Husrefom Musemicem u posjetu XY klubu. Vrata su nam otvorena.
...
Mozda sam vec pisao. Al evo opet.
Igramo mi revans sa Sartidom i obrukamo se samo tako. Cetnicka ikonografija na stadionu ono dosle balije u sred Srbije i umjesto da pokazemo inata i zapnemo mi se kao sto znate obrukamo samo tako. I poslje tekme nahvatam ja Husrefa i pitam ga Sta bi ovo ?
Kaze sljedece: Odvedem ih dan prije tekme na Marakanu (spavali su negdje na izlazu iz Beograda da je lakse doci na tekmu) u Zvezdin muzej. I sad ih tamo izgotive pa stoje Hustefove slike, trofeji... Evo sta mozete postici svojim radom i trudom da te ljudi pamte da osvajas trofeje... Navece gledaju zajedno Partizana izbacuje New Castle pa vidis da je nekada moguce i ostvarivo neko cudo ako se boris, zelis... i vidi njih kako su odigrali danas?
Jadovi i supci sve zvjezde i zvjezdice meni muka hocu cir da dobijem vidim i njemu bas tesko. Nije proslo malo skontaju tadasnji igraci da je u basti restorana Ceca Raznjatovic i sad bi se kao slikali, supcima je bitija slika sa dronfuljom nego sto smo ponizeni naguzebi izbaceni iz Evrope.
Svaki mandat Husa je bio drugacij na svoj nacin ako bude jos jedan mozda ce prvi puta biti najcistij i najiskrenij sa obije strane.
PS
Na putu nazad dobijamo poruke da se digao grad na noge da ce nas pretuci baciti u Miljacku.
Kad fakat gluho doba noci na Vjecnici par Hz mozda 10 mase i prijeti prstima dobijemo policijsko pojacanje isto tako i na Kosevu mozda 20 ljudi da je bilo igraci se smiju na izlasku iz busa u stilu vidi budala u 4 ujutro prijete.
Najpostenije bi bilo posto je Hus u godinam da se dogovorio ovo sa Mirvom.
"Ostacu cu ti jednu sezonu ti do tada nadji nekog dobrog trenera. Mene onda ostavi u klubu za tu i tu platu da nahvatam jos koju godinu do penzije. Da ti mogu hodati po Bosanskim livadama i hvatati talente. Brate fino kupimo neko bjesno auto na klub obljepimo ga bojama kluba i laganice u svaki gradic po BiH navece arena Sport i MaxTv pa ako ti se svidi neko ides da ga gledas uzivo. Klul posalje mejl dolazi delegacija na celu sa Husrefom Musemicem u posjetu XY klubu. Vrata su nam otvorena.
...
Mozda sam vec pisao. Al evo opet.
Igramo mi revans sa Sartidom i obrukamo se samo tako. Cetnicka ikonografija na stadionu ono dosle balije u sred Srbije i umjesto da pokazemo inata i zapnemo mi se kao sto znate obrukamo samo tako. I poslje tekme nahvatam ja Husrefa i pitam ga Sta bi ovo ?
Kaze sljedece: Odvedem ih dan prije tekme na Marakanu (spavali su negdje na izlazu iz Beograda da je lakse doci na tekmu) u Zvezdin muzej. I sad ih tamo izgotive pa stoje Hustefove slike, trofeji... Evo sta mozete postici svojim radom i trudom da te ljudi pamte da osvajas trofeje... Navece gledaju zajedno Partizana izbacuje New Castle pa vidis da je nekada moguce i ostvarivo neko cudo ako se boris, zelis... i vidi njih kako su odigrali danas?
Jadovi i supci sve zvjezde i zvjezdice meni muka hocu cir da dobijem vidim i njemu bas tesko. Nije proslo malo skontaju tadasnji igraci da je u basti restorana Ceca Raznjatovic i sad bi se kao slikali, supcima je bitija slika sa dronfuljom nego sto smo ponizeni naguzebi izbaceni iz Evrope.
Svaki mandat Husa je bio drugacij na svoj nacin ako bude jos jedan mozda ce prvi puta biti najcistij i najiskrenij sa obije strane.
PS
Na putu nazad dobijamo poruke da se digao grad na noge da ce nas pretuci baciti u Miljacku.
Kad fakat gluho doba noci na Vjecnici par Hz mozda 10 mase i prijeti prstima dobijemo policijsko pojacanje isto tako i na Kosevu mozda 20 ljudi da je bilo igraci se smiju na izlasku iz busa u stilu vidi budala u 4 ujutro prijete.
-
gold'n'brown
#8255 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Iskreno, pricanje vrlo cesto pokaze i kvalifikacije za neki posao. Ns kraju krajeva taj trener mora te zamisli iskomunicirati i igracima, mogu misliti na sta je to licilo kod Mirze. Odavno smisleniku press konferenciju nisam cuo od ove sa Doganom, ali covjek i ne zeli da bude trajno rjesenje svakako.Adobeg wrote: ↑28/07/2023 22:37Prica strucno je jedno a praksa uzivo drugo,uvijek je tako nekad bilo.gold'n'brown wrote: ↑28/07/2023 14:12 Ostaviti Mensura Dogana da prekucamo ligu
Fakat je lik na onim analizama na tv-u izgledao strucno![]()
![]()
-
internazionale
#8256 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Omega je definicija pitarskog teletabisa
- van Basten
#8257 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Đogan je dobar u citanju igre protivnika i prilagođavanju u toku utakmice. Po njegovim analizama vidi se da konta stvari. Trebao je biti uz Mirzu da mu šapne koju pametnu jer nisam siguran ko je taj koji je trebao biti zadužen za praćenje promjena formacije, postavki, igrača i ostalog kod protivnika u prošlom sazivu "stručnog" štaba. Vjerovatno niko po viđenom, a Mirza o tome svakako nema pojma.
Sumnjam da bi se s Đoganom bar u prvom redu tribina desilo da nas 150/180 minuta dvomeča satare amaterska ekipa nakon što nas je njihov trener pročitao nakon prvih 30minuta
Sumnjam da bi se s Đoganom bar u prvom redu tribina desilo da nas 150/180 minuta dvomeča satare amaterska ekipa nakon što nas je njihov trener pročitao nakon prvih 30minuta
-
zbunjola71sa
#8258 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
DOGANvan Basten wrote: ↑29/07/2023 15:44 Đogan je dobar u citanju igre protivnika i prilagođavanju u toku utakmice. Po njegovim analizama vidi se da konta stvari. Trebao je biti uz Mirzu da mu šapne koju pametnu jer nisam siguran ko je taj koji je trebao biti zadužen za praćenje promjena formacije, postavki, igrača i ostalog kod protivnika u prošlom sazivu "stručnog" štaba. Vjerovatno niko po viđenom, a Mirza o tome svakako nema pojma.
- vicious
#8259 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Odvratne su mi ove crno-bijele kombinacije opreme, što neko reče odmah podsjeća na Partizan... 
- Logovan
#8260 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Budi clan!!!
-
Adobeg
#8261 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Primjer ti je trener Nalic gdje je on sada vodi li koju ekipu.gold'n'brown wrote: ↑29/07/2023 13:45Iskreno, pricanje vrlo cesto pokaze i kvalifikacije za neki posao. Ns kraju krajeva taj trener mora te zamisli iskomunicirati i igracima, mogu misliti na sta je to licilo kod Mirze. Odavno smisleniku press konferenciju nisam cuo od ove sa Doganom, ali covjek i ne zeli da bude trajno rjesenje svakako.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#8262 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Najbolji primjer dobre price a nikakvih rezultata je Kemal Alispahic.
Analize pred kamerama mu bile perfektne, al smo 2004. smo sa njim strahovali i za opstanak nakon prvih par kola.
Analize pred kamerama mu bile perfektne, al smo 2004. smo sa njim strahovali i za opstanak nakon prvih par kola.
- Logovan
#8263 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
SVI NA KOŠEVO!
- GandalfSivi
#8265 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gdje ces njega. On je ekipu oslovljavao sa “vasa ekipa” i kada ju je vodio…izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑29/07/2023 20:59 Najbolji primjer dobre price a nikakvih rezultata je Kemal Alispahic.
- rocco_siffredi
- ruud
#8267 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A što ložite, dođe mi da s odmora krenem nazad...
- Logovan
- ruud
#8269 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kren'o ocam', evo u Vrapcicima
-
Fauja Singh
#8270 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Htio sam na sjever, cisto da ispostujem, ali cu ipak na Istok.
Idem na tekmu i sa malom rajom, bit ce sigurno baklji, petardi, topovoskih... tako da ipak Istok.
Sretno veceras, da dobro otvorimo sezonu.
Idem na tekmu i sa malom rajom, bit ce sigurno baklji, petardi, topovoskih... tako da ipak Istok.
Sretno veceras, da dobro otvorimo sezonu.
-
Paradox76
#8271 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
SVI NA SJEVER !!!
-
Adobeg
#8272 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Spreman se polako odoh nema izgovora,vrijeme kisa mi standarni dolazimo. 
-
ibizza
#8273 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Vec fine grupice kroz alipasinu prema stadionu, vecinom HZ...fino, fino 
- rocco_siffredi
#8274 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I staro i mlado.
10 000 minimum.

10 000 minimum.
- Logovan
#8275 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Haaajmooo