BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Zoooka

#20151 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Zoooka »

Jutro je, jutro jeee :run: :jutro:
aCme

#20152 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by aCme »

enko 1964 wrote: 21/07/2023 07:01 Želji čestitam na prolazu i na karakteru koji imaju za razliku od naših umišljenih pizdurina.
True story :thumbup:
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#20153 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Bobi »

Ne kontam ovo radovanje kad neki BiH klub ispadne.
kakotakonikako

#20154 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by kakotakonikako »

Dobra stara narodna:

" Bolje je da LAV predvodi 11 magaraca, nego magarac 11 lavova ". :D

Atmosfera na gradskom stadionu Kosevo je bila pozorisna ( nije bilo navijanja da se ekipa ponese do prolaza ) , za razliku od one navijacke na Grbavici - gdje su pravi navijaci donijeli rezultat svome klubu.

Nekako je i logicno da prvo ispadne ekipa koja je bila CETVRTA u prvenstvu.
agnostic_front

#20155 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by agnostic_front »

Petak lijepi svanuo :nargila:
SmokingMan

#20156 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SmokingMan »

Bobi wrote: 21/07/2023 07:47 Ne kontam ovo radovanje kad neki BiH klub ispadne.
Mentalitet bošnjaštva, isto kao kada dva bošnjaka sklapaju posao. :D
elk

#20157 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by elk »

Navijam za zelju, ali sam sa mozda i skoro jednakom srecom ispratio posrtanje divova :lol: pivu u ponoc otvorio na balkonu :lol:
Ne postoji scenario u kojem bih kao navijao za fk sarajevo, jer su biva bh klub. Nema to.
LSD

#20158 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#20159 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Chmoljo »

luckylaka wrote: 21/07/2023 01:26
Isner wrote: 21/07/2023 00:38 Šta se ima neko čuditi što Manijaci slave ispadanje Pitara, pa to je oduvijek bilo.. I da se obratno desilo, bilo bi isto.. Eto navijaci Reala saosjecaju kad neko drkne Atletiko, jašta, krvi im se napiju na slamku.. Ili kad Partizan fasuje, taman navijaci Zvezde tuguju.. To je rivalitet, nema tu nista cudno..
Nije tacno da Manijaci slave ispadanje komsija.Manijaci nisu 2-3 tipa sa forums Koji uzivaju u raspadu komsija kao sto ni Horde nisu ova 2-3 tipa Koji prizeljkuje raspad,gasenje,unistenje Zelje.Ja Sam danas navijao za Sa I za Zrinjski cu.U prvenstvu cu moliti boga da se raspadnu
Za zrinjski boraci i slicne mi ne pada na pamet navijati. Navijanje je stvar ljubavi i nje nema ako nije uzvracena.

Fino je prcati pitare, ali svi imamo i nekoga od pitara ko nam je drag ko covjek. Pa je to onda vise stvar rivaliteta i podjebavanja nego mrznje.

Medjutim, zrinjski i borac su klubovi koji mrze, dakle, mrze sto imaju BH zastavu pored svog imena. Sto se mene tice dabogda se raspali i ugasili. Ne trebaju nam ni njihovi koeficijenti.
insaneinthebrain

#20160 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by insaneinthebrain »

LSD wrote: 21/07/2023 08:47
kupi parre Isko dok jos ima sta da se uzme, nema selameta kod komsinica :run:
elk

#20161 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by elk »

Nema pravog navijaca ni zelje ni sarajeva koji sa radoscu nece ispratiti posrtanje komsija. Zajedno na pivu poslije i prcanje, nema ljutnje. I meni je to super kod nas.

Ovi sto fol navijaju za oba tima i nisu navijaci. Kao zene kad pocnu da prate repku pred baraz sa portugalom.
Melbourne_Australia

#20162 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Melbourne_Australia »

Joj ja kad cujem da je neki Zeljovac ili obratno navijao za nas ili mi za njih,dodje mi da se roknem.To je takva suplja da to nije humano.I takvi nisu pravi navijaci.Ja sam sinoc dva puta bio sretan.Prvo kad smo mi prosli a drugi put kad su maleni ispali :izet:
mist

#20163 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mist »

DivEvi :lol:
laik1981

#20164 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by laik1981 »

elk wrote: 21/07/2023 08:56 Nema pravog navijaca ni zelje ni sarajeva koji sa radoscu nece ispratiti posrtanje komsija. Zajedno na pivu poslije i prcanje, nema ljutnje. I meni je to super kod nas.

Ovi sto fol navijaju za oba tima i nisu navijaci. Kao zene kad pocnu da prate repku pred baraz sa portugalom.
:thumbup:
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#20165 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by enko 1964 »

Bio sam u u Zaječaru u JNA kada je Željo igrao revanš protiv Videotona.
Igrom slučaja bili smo na izdvojenoj straži i od dvadesetak momaka bilo nas je bar 15 iz Sarajeva i okoline.
Od rođenja sam pitar ali i dan danas mi dođe muka kada se sjetim te utakmice i onakvog završetka a ništa bolje se nisu osjećala ni ostala raja.
Kao neko ko voli lokalni fudbal, gore sam se osjećao samo kad je Zubanović dao onaj go za Željinu titulu.
Ne mogu mrziti Želju ali najdraže pobjede i najteži porazi su protiv Želje.
Prema RS/HB bratiji osjećam isto što i oni prema nama.
Zoooka

#20166 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Zoooka »

Melbourne_Australia wrote: 21/07/2023 09:00 Joj ja kad cujem da je neki Zeljovac ili obratno navijao za nas ili mi za njih,dodje mi da se roknem.To je takva suplja da to nije humano.I takvi nisu pravi navijaci.Ja sam sinoc dva puta bio sretan.Prvo kad smo mi prosli a drugi put kad su maleni ispali :izet:
Upravo. Pogledaj kod engleza, kakvo je radovanje kad ispadne neki drugi klub i kad mu ne ide, sve je to banter i tako treba biti. Svako kome je drago glumi.
kakotakonikako

#20167 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by kakotakonikako »

Chmoljo wrote: 21/07/2023 08:52
luckylaka wrote: 21/07/2023 01:26
Nije tacno da Manijaci slave ispadanje komsija.Manijaci nisu 2-3 tipa sa forums Koji uzivaju u raspadu komsija kao sto ni Horde nisu ova 2-3 tipa Koji prizeljkuje raspad,gasenje,unistenje Zelje.Ja Sam danas navijao za Sa I za Zrinjski cu.U prvenstvu cu moliti boga da se raspadnu
Za zrinjski boraci i slicne mi ne pada na pamet navijati. Navijanje je stvar ljubavi i nje nema ako nije uzvracena.

Fino je prcati pitare, ali svi imamo i nekoga od pitara ko nam je drag ko covjek. Pa je to onda vise stvar rivaliteta i podjebavanja nego mrznje.

Medjutim, zrinjski i borac su klubovi koji mrze, dakle, mrze sto imaju BH zastavu pored svog imena. Sto se mene tice dabogda se raspali i ugasili. Ne trebaju nam ni njihovi koeficijenti.
:thumbup:

:bih:
Tromblon

#20168 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Tromblon »

Ja uvijek navijam za pitare kad igraju u evropi. I libo me patka sta ko misli o tome. Pa, moraš biti tu za mlađu raju.
hipija

#20169 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by hipija »

Čini mi se da Sarajevo mnogo bolje igra na strani nego kod kuće.
Ono sinoć je bilo negledljivo, kao da se 11 slučajnih ljudi nahvatalo oko stadiona i izvelo na teren.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#20170 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Slo Burner »

Zao mi je sto FKSarajvo nije proslo i zbog koeficijenta i generalno zbog atmosfere u drzavi.
Ali toliko tog raed pogresno da se ovo moralo desiti.
Klub koji ih je izbacio ima budzet manji i od Zelje, ne posjeduje nikakav kvalitet.
Navijaci koji u utakmici sezone bojkotuju klub, to je neoprostivo. 2ok ljudi i pozorisna atmosfera, zvizdanje u odsutnim trenucima. Uprava koja postavi trenera koji nema nikakve kapacitete. Kovanje u zvijezde i osvajanje svemira u Junu. i tako iz godine u godinu. Zaista mislim da trebate mnogo toga uciti od Zelje, bez ikakvog sarkazma.
Neftchi neppuna tri miliona skuplji od bjelorusa koji su u takmicarskoj formi. Ostali bez napadaca kako vidim u prelaznom roku, i doveli nekog vrhunskog stopera, nije da se ne mogu izbaciti, iako je basic moj plan ispunio
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
insaneinthebrain

#20171 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by insaneinthebrain »

hipija wrote: 21/07/2023 09:11 Čini mi se da Sarajevo mnogo bolje igra na strani nego kod kuće.
Ono sinoć je bilo negledljivo, kao da se 11 slučajnih ljudi nahvatalo oko stadiona i izvelo na teren.
oni imaju pritisak svojih navijaca, jos da su horde bile. zavrsilo bi 0-2. ali tu je objektivni istok da ispostuje
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#20172 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by enko 1964 »

Zoooka wrote: 21/07/2023 09:09
Melbourne_Australia wrote: 21/07/2023 09:00 Joj ja kad cujem da je neki Zeljovac ili obratno navijao za nas ili mi za njih,dodje mi da se roknem.To je takva suplja da to nije humano.I takvi nisu pravi navijaci.Ja sam sinoc dva puta bio sretan.Prvo kad smo mi prosli a drugi put kad su maleni ispali :izet:
Upravo. Pogledaj kod engleza, kakvo je radovanje kad ispadne neki drugi klub i kad mu ne ide, sve je to banter i tako treba biti. Svako kome je drago glumi.
Ti ne glumiš i tvoji su postovi maliciozni a ti valjda znaš zašto.
Ja ne mogu biti ravnodušan nakon onog patriotskog naboja koji su Manijaci pokazali na prvoj utakmici protiv ruskih podguznih muha i divim se načinu na koji su utjerali drugi go. Nema tu glume. Obraz je obraz.
I u ratu mi se plakalo od tuge i ponosa kada čujem Grbavicu. Ponavljam, nema tu glume.
agnostic_front

#20173 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by agnostic_front »

LSD wrote: 21/07/2023 08:47
:lol: :lol:
Vazna1

#20174 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Vazna1 »

Slo Burner wrote: 21/07/2023 09:15 Zao mi je sto FKSarajvo nije proslo i zbog koeficijenta i generalno zbog atmosfere u drzavi.
Ali toliko tog raed pogresno da se ovo moralo desiti.
Klub koji ih je izbacio ima budzet manji i od Zelje, ne posjeduje nikakav kvalitet.
Navijaci koji u utakmici sezone bojkotuju klub, to je neoprostivo. 2ok ljudi i pozorisna atmosfera, zvizdanje u odsutnim trenucima. Uprava koja postavi trenera koji nema nikakve kapacitete. Kovanje u zvijezde i osvajanje svemira u Junu. i tako iz godine u godinu. Zaista mislim da trebate mnogo toga uciti od Zelje, bez ikakvog sarkazma.
Neftchi neppuna tri miliona skuplji od bjelorusa koji su u takmicarskoj formi. Ostali bez napadaca kako vidim u prelaznom roku, i doveli nekog vrhunskog stopera, nije da se ne mogu izbaciti, iako je basic moj plan ispunio
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS
A šta da učimo od vas? Šta ste to vi napravili da mi nismo? Koji je klub uspješniji zadnjih 10 godina, da ne idemo sad u bespotrebna prepucavanja koji je veći klub. Kod nas je napravljena jedna greška i to kardinala kad je Mirvić postavio onog narkomana za trenere. Nije postojala gora osoba koja se mogla postaviti za trenera. Amara Osima da je postavio bila bi bolja atmosfera. A mislim da je svima jasno da u ovakvom odnosnu između kluba i navijača je nemoguće napraviti neki dobar rezultat.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#20175 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Slo Burner »

A ko vam je to odgovarao matere ti ? kad napustis klupu Sarajeva, dvije godine ne mozes doci sebi, vi ste onakvog Kapica zbog promasenog penala otjerali. Sta ste Musemicu napravili, necete za generaciju imati nafake.
A zavrsili ste iza nas u nasoj sezoni u kojoj smo se trebali ugasiti.
MI kad gubimo u Prijedoru pjevamo:
Nema nama titule, nema nama Evrope, Zeljo cak i da ispadnes, srce ludo volite.
Zbog tog sluze navijaci a ne da bojkotuju klub u utakmici sezone
Post Reply