Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑16/07/2023 23:46
Uz krvavi odbrambeno oslobodilacki rat, NoB predstsvlja najsvjetlije stranice istorije Bosne. Ko se toga odrice je lud.
Najsvjetliji dio naše historije (jedan i drugi slucaj), kad smo Europi pokazali ovo što danas Ukrajinci pokazuju, ali bez Land lease pomoci, samo otimanjem od neprijatelja.
sumirprimus wrote: ↑16/07/2023 23:46
Uz krvavi odbrambeno oslobodilacki rat, NoB predstsvlja najsvjetlije stranice istorije Bosne. Ko se toga odrice je lud.
Najsvjetliji dio naše historije (jedan i drugi slucaj), kad smo Europi pokazali ovo što danas Ukrajinci pokazuju, ali bez Land lease pomoci, samo otimanjem od neprijatelja.
Bilo je i kod nas pomoci, istina tek od kraja '43. Prije toga su Lend lease dobivali cetnici.
Taj pogani most treba srušiti do nivoa atoma, možda čak i više. Večeras možemo očekivati raketiranje Kijeva ili Harkova, jer će ruski zločinci odmah se gledati svetiti, raketiranjem neke bolnice.
lajkujMe wrote: ↑17/07/2023 07:35
Ah ima li ista bolje kad se u ponedeljak ustanes sav mrzovoljan jer je ponedeljak i prva stvar sto vidis Kercha vise nema
Ne znam za vas ali sam pravo hypovan za posao trenutno
I ja cu danas na plazu s merakom, usput otvorit i jednu zilavku da se ohladim