Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
ABH017

#112401 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by ABH017 »

sehohari wrote: 12/07/2023 22:23
ABH017 wrote: 12/07/2023 22:18

Apsolutno se slažem, ali SDA ljubitelji nemaju nikakav kredibilitet da bilo koga kritikuju, jer su šutili i šute na "nestašluke" svojih ideologa i opravdavaju ih, jer su njihovi.
"Kad kradu njihovi, nek kradu i naši" je njihova omiljena rečanica.
Imas ovdje botove i jednih i drugih, pa i ljude koji su sami priznali da su bukvalno clanovi NiP-a, SDP-a i tkd.
I jedni i drugi zmire na ono sto radi njihova klika.

Generalno ova tema je najveci klozet ovog foruma. Stvarno zavidim onima koji mogu da ignorisu politicka desavanja i ne ulaze u ove jadne podforume koji su samo slika i prilika sveopsteg jada u kojem se ova zemlja nalazi.
:thumbup:
Login77777

#112402 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

Prpa.ba wrote: 12/07/2023 22:08
ABH017 wrote: 12/07/2023 22:00 Jah! Šta ćeš!
Jadni vi krezubi.
Tako, vidis da ide lakse kad se pise autenticno i sa gustom kao tramvaj, novak, svicarska prijava i ekipa.. :mrgreen:
Ova susa sa federalne pipe ne utjece nikako dobro na tebe. :lol:
Hakiz

#112403 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Hakiz »

ABH017 wrote: 12/07/2023 22:29
Hakiz wrote: 12/07/2023 22:22

Danas je moderno reći "Što napadate trojku, šta je sve SDA radio"

Meni nema velike razlike između te dvije izjave.
Ne podržavam ni jednog političara. Mi njih plaćamo i svi koji se bave politikom rade to zbog ličnog interesa.
Problem je što se trojka kritikuje od prije nego je sjela na vlast. Na kraju, mi još uvijek nemamo kompletno VM.
SDA je vladala 30 godina i od njih znam šta mogu očekivati. Ovi su tek počeli i trebalo bi sačekati da vidimo šta će napraviti, pa ih onda kritikovati.
A ove kritike na forumu se iz aviona vidi da su skuhane u SDA kuhinji
Kada prije početka kažeš da ćeš sarađivati sa HDZ i SNSD, nemoj ni počinjati.

Ako počneš, morat ćeš povlačiti ručnu.

A kada znamo da je SDA takođe sarađivao sa spomenutima dobiješ potreban i dovoljan uslov za kritiku. I prije početka.
mirza_15

#112404 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Hakiz wrote: 12/07/2023 22:33

Ne podržavam ni jednog političara. Mi njih plaćamo i svi koji se bave politikom rade to zbog ličnog interesa.
Problem je što se trojka kritikuje od prije nego je sjela na vlast. Na kraju, mi još uvijek nemamo kompletno VM.
SDA je vladala 30 godina i od njih znam šta mogu očekivati. Ovi su tek počeli i trebalo bi sačekati da vidimo šta će napraviti, pa ih onda kritikovati.
Kada prije početka kažeš da ćeš sarađivati sa HDZ i SNSD, nemoj ni počinjati.

Ako počneš, morat ćeš povlačiti ručnu.

A kada znamo da je SDA takođe sarađivao sa spomenutima dobiješ potreban i dovoljan uslov za kritiku. I prije početka.
A treba li su da sarađuju sa....? Očigledno ima neka opcija da se formira vlast na svim nivoima bez njih ili bi bilo produktivno blokirati sve procese 4 godine jer ne može bez njih. Pa poslije sljedećih izbora opet. I opet, i opet.... Ako bi se imalo šta blokirati. A kome bi stalne blokade odgovarale nije potrebno objašnjavati... Ustvari, kada vidim ovaj argument moguće da jeste. Ne znam kako je moguće praviti se baš toliko blesav.
Novak20

#112405 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Novak20 »

Login77777 wrote: 12/07/2023 22:33

Tako, vidis da ide lakse kad se pise autenticno i sa gustom kao tramvaj, novak, svicarska prijava i ekipa.. :mrgreen:
Nije on kriv što je bukvalac po prirodi. A iz centrale mu naredili da bude "flaster" na forumu. :D
Student_u_Ostavci

#112406 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Tvoj idol Muhamed opet večeras šamarao nejač na FTVu. :zzzz:

Doduše, to i nije teško. Programska koalicija ne zna đe goni.
kokakolas

#112407 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kokakolas »

Ako zelis sjediti za istim stolom, onda mora i domacin imati nesto od toga. Sadaka u kapitalistickom svijetu ne postoji i trenutno EU/NATO nemaju apsolutno nikakvog interesa ni koristi od naseg pridruzivanja tim organizacijama.

Cak sta vise, nasu radnu silu i pamet su vec uveliko pokupili i asimilirali u svoja drustva, dok mi postajemo prazna ljustura od drzave, puna primitivaca, kriminala i medjunacionalnih tenzija koje traju vec skoro 30 godina. Ko zeli takvog gosta u svojoj kuci? Niko.

Vakat je da se nasa “politicka elita” suoci s ovom istinom. Iskoristimo ovaj fiktivni integracijski proces za rjesavanje problema nefunkcionisanja drzave, donosenje kljucnih zakona i razvoj odnosa sa zapadnim zemljama ali istovremeno moramo razbiti tu visegodisnju iluziju o nekoj intervenciji stranih faktora u BiH u kriznim trenucima. Nisu nas jednom ostavili na cjedilu.
vee-jay

#112408 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by vee-jay »

Bossona wrote: 12/07/2023 18:37
A_A_AKCIJA wrote: 12/07/2023 12:46 Rezime današnjeg sastanka:

Mile nije dobio ništa, jer se od Trojke niko nije primio na stari fol. Napravi nelegalno sranje, pa ga ponudi u trgovinu kao ustupak.

Trojka blokiranjem izbora ministra financija blokira novac za rs.

SDA je bila lakša za dogovor

Džaba botovima orgijanje jučer i odvratno eksploatiranje Srebrenice. Dođe dan poslije i činjenice vas sataru. :izet:
Sam čin pristanka na sastanak sa Dodikom nakon što je napravio državni udar i srušio daytonski ustav bilo kakav sastanak sa njim je čin veleizdaje i prihvatanje nastavka rušenja i nestanka države. Sarajevski politički kupleraj nastavlja da se qurva sa rušiocima države još od 1990 godine samo se političke prostitutke mijenjaju.
"Stay Tuned" ce dodati Miokovic na Twiterru, kao da je neka TV za*ebancija u pitanju.
A sjede za istim stolom sa frajerom koji je bukvalno srusio Dejton.
donnie_darko

#112409 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by donnie_darko »

denimb wrote: 12/07/2023 22:04
noviforumas wrote: 12/07/2023 21:53

Kombinacija. Da ima puno botova, ima. Uostalom, nije da to oni kriju. Ali generalno nam je politicka svijest na jako niskom nivou. Ovdje su ljudi pametniji, obrazovaniji, i bolje informisani od 99% populacije, a opet je intelektualni maksimum mnogima lijepiti smajlije, ponavljati opsta mjesta iz neke 2008., i uzdati se u zapadne prijatelje. :-? Veoma tuzno.
Tuzno bas, nema druge rijeci, nauceni samo da se krevelje, traze razlike u kojima mogu da poentiraju, da ponize nekoga na hebenom forumu.
Ulaze u tudje zivote i vjerovanja, dok im uzimaju hladno pola drzave.

I onda ocekuju bolje politicare nego sto su sami.

Ne, nismo za bolje.
U moru upisa na ovoj temi koji kao da ti burgijom buse mozak dok citas sta pisu pa ih moras preskakati, lijepo je vidjeti dva insana koja razumiju realnu situaciju, vide pravi problem i ne spustaju se u blato sda/3 botova koji ovdje najvise obitavaju.

Tuzno je sto ste za sve u pravu, jako tuzno. Mislim da je ono najgore jos nije ni pocelo nazalost, a nas narod ko nas narod. Nespreman 1878, nespreman 1918, nespreman 1992, i opet isto...
hatemondays

#112410 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by hatemondays »

donnie_darko wrote: 13/07/2023 01:56

Tuzno bas, nema druge rijeci, nauceni samo da se krevelje, traze razlike u kojima mogu da poentiraju, da ponize nekoga na hebenom forumu.

Ne, nismo za bolje.
U moru upisa na ovoj temi koji kao da ti burgijom buse mozak dok citas sta pisu pa ih moras preskakati, lijepo je vidjeti dva insana koja razumiju realnu situaciju, vide pravi problem i ne spustaju se u blato sda/3 botova koji ovdje najvise obitavaju.

Tuzno je sto ste za sve u pravu, jako tuzno. Mislim da je ono najgore jos nije ni pocelo nazalost, a nas narod ko nas narod. Nespreman 1878, nespreman 1918, nespreman 1992, i opet isto...
I svaki put plati se krvlju jos vise i zesce.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#112411 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mk ultra »

donnie_darko wrote: 13/07/2023 01:56

Ne, nismo za bolje.

Pa ne bih rekao da smo sad nespremni

Mislim samo da nam je SDHa i njihovi mediji godinama mutili um. Ovo sto dodick i sl rade protiv zakona to ni u gvatemali ne bi proslo, ali od toga određeni ljudi naprave hajp spreman za trgovinu utjecajem. Koji je ovo put nesto, ali prvi put je naisao na muk. Tuzilastvo, sipa, pa nek precesljaju. Reakcija 0.

Nervozan, cupka nogama... sto li?

Njegovo ponasanje granici sa tim, kao da sam ja dosao kod tvoje kuce, napravio sam kupoprodajni ugovor sam sa sobom i hocu da te istjeram... i cupkam okolo govorim da je moje :lol:

Ps
Što nam vrhovni verski poglavar i dalje suti na ovo šukanje iz Stanbola? Ili je domet grujicic i co
Login77777

#112412 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

Student_u_Ostavci wrote: 12/07/2023 23:01

Bice zanimljivo vidjeti kapacitet Mumeta kada 2026 postane pozicija. :bih:
U Parlamentu a ne na Tviteru. :)

:bih:
Last edited by Login77777 on 13/07/2023 08:44, edited 1 time in total.
svi u napad

#112413 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by svi u napad »

E sad hajmo bit posteni. Zasto Srbi misle da je RS drzava? Pa jednostavno jer to oni i pokazuju. Obicnog covjeka ne interesuje da li si clan UN i da li te neko priznaje oni vide djelovanje a djelovanje je hapsenje povratnika u Srebernici koji je napisao nesto protiv sramnog koncerta ispred crkve. Djelovanje je i hapsenje imama. Sad oni vide da je Mile organizovao policiju, tuzilastvo i sud sto mu omogucava sliku drzave i proizvodi strah kod ljudi. Sta su nasi klimavci i beskicmenjaci stvorili? Bukvalno nista. Dakle jucer dvije cetnikuse objavljuju neprimjerene sadrzaje i cak napise "nek smo vas pobili" i nista se ne desi. Zasto? Zato sto nismo (nasi politicari) dorasli zadatku: Dakle na najjednostavnijim zadacima padas a moze te misliti kako nas buse na pregovorima. Niko od govnara politicara ne cita ovaj forum gdje i pored mase budalastina mozes procitati i par pametnih. Zasto se ne ide na bojkot Mile sa nase strane. Nismo nista naucili iz istorije. Alija sjeo sa govnetom Karadzicem i ueo tj. pristao na formulaciju gradjanski rat. Evo sad isto. Nema sastanka sa Milom dok sam ne ponisti odluke i dok MZ ne reaguje. Pa mi smo svakako u blokadi dragi moji. Mile im opet uvali staru foru i ispadne covjek od akcije i rjesenje. Jucer dodje i kaze da je on da se odmah provede svih 14 zahtjeva MZ i ponovo uvali nasim glupsonima da je on za dogovor. Ovu foru vidio od Draganceta koji stalno prdi da je on za EU i za jedinstvenu BiH. E sad trecerazredne diplomate vole ovo cuti i uopste ne gledaju akciju jer ljudi moji oni bi radili ali im stanje ne dozvoljava.
No da se vratim na studentice i jednostavni problem koji se rjesava bukvalno za 5 minuta. Dakle radis isto kao policija RS. Dakle gradski/kantonalni (svejedno koji) tuzilac pokrene postupak protiv istih policija ih privede i osudis ih za sirenje vjerske i nacionalne mrznje. Pored toga Dzuvo & com. zavedu iste u svoje registre da ljepojke ne bi kasnije dobile posao (sto ce se i desiti) u sigurnosnim agencijama. Prica zavrsena. Sta ce se desiti? Nasa vlast ce vijecati danima o slucaju jer moz e se "desiti reakcija na nasu akciju." Dotle ce cure biti prebacene na neki fax u RS uz pisanje danima u njihovim medijima o gusenju sloboda i tjeranju srpskih studentica iz Teherana.
Dokle ce sve ovo trajati? Kecmanovic poziva na rat i fino kaze ili rat ili mirno razilazenje. To znaci da znaju da nas nema 100 000 koji bi branili Bosnu. Jedno je samo sigurno. Za sve ove godine mi nismo nasli ili proizveli pametnog politicara koji bi mogao odgovoriti na ove izazove.
kakotakonikako

#112414 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

Ovo je najveca moguca pogreska koja bi se mogla napraviti. Dobra narodna - "Poslije je... nema kajanja".

Jedna od najvecih gresaka po Drzavu Bosnu i Hercegovinu ( nije na zalost jedina, eh da je ) je Zakon o prebivalistu koji je dozvolila tada SDP. I ti i ja i bilo ko moze sada kritikovati koliko hocemo, od toga nemas nista. Neprijateljima Drzave to odgovara i ne mozes mirno to promijeniti.

Zato treba odmah u startu kritikovati sve sto moze biti lose po Drzavu Bosnu i Hercegovinu. I svim silama se suprotavljati tome. Ne dozvoliti da ista, zbog svojih licnih interesa, sto je lose po Drzavu cak i dodje u razmatranje. Jer tada dovodis u losu startnu poziciju buduce generacije i generacije onih koji vole Drzavu Bosnu i Hercegovinu.

Mandat i fotelje su prolazni a Drzava Bosna i Hercegovina je najvaznija. I VJECNA.

kakotakonikako

#112415 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

svi u napad wrote: 13/07/2023 08:25 E sad hajmo bit posteni. Zasto Srbi misle da je RS drzava? Pa jednostavno jer to oni i pokazuju. Obicnog covjeka ne interesuje da li si clan UN i da li te neko priznaje oni vide djelovanje a djelovanje je hapsenje povratnika u Srebernici koji je napisao nesto protiv sramnog koncerta ispred crkve. Djelovanje je i hapsenje imama. Sad oni vide da je Mile organizovao policiju, tuzilastvo i sud sto mu omogucava sliku drzave i proizvodi strah kod ljudi. Sta su nasi klimavci i beskicmenjaci stvorili? Bukvalno nista. Dakle jucer dvije cetnikuse objavljuju neprimjerene sadrzaje i cak napise "nek smo vas pobili" i nista se ne desi. Zasto? Zato sto nismo (nasi politicari) dorasli zadatku: Dakle na najjednostavnijim zadacima padas a moze te misliti kako nas buse na pregovorima. Niko od govnara politicara ne cita ovaj forum gdje i pored mase budalastina mozes procitati i par pametnih. Zasto se ne ide na bojkot Mile sa nase strane. Nismo nista naucili iz istorije. Alija sjeo sa govnetom Karadzicem i ueo tj. pristao na formulaciju gradjanski rat. Evo sad isto. Nema sastanka sa Milom dok sam ne ponisti odluke i dok MZ ne reaguje. Pa mi smo svakako u blokadi dragi moji. Mile im opet uvali staru foru i ispadne covjek od akcije i rjesenje. Jucer dodje i kaze da je on da se odmah provede svih 14 zahtjeva MZ i ponovo uvali nasim glupsonima da je on za dogovor. Ovu foru vidio od Draganceta koji stalno prdi da je on za EU i za jedinstvenu BiH. E sad trecerazredne diplomate vole ovo cuti i uopste ne gledaju akciju jer ljudi moji oni bi radili ali im stanje ne dozvoljava.
No da se vratim na studentice i jednostavni problem koji se rjesava bukvalno za 5 minuta. Dakle radis isto kao policija RS. Dakle gradski/kantonalni (svejedno koji) tuzilac pokrene postupak protiv istih policija ih privede i osudis ih za sirenje vjerske i nacionalne mrznje. Pored toga Dzuvo & com. zavedu iste u svoje registre da ljepojke ne bi kasnije dobile posao (sto ce se i desiti) u sigurnosnim agencijama. Prica zavrsena. Sta ce se desiti? Nasa vlast ce vijecati danima o slucaju jer moz e se "desiti reakcija na nasu akciju." Dotle ce cure biti prebacene na neki fax u RS uz pisanje danima u njihovim medijima o gusenju sloboda i tjeranju srpskih studentica iz Teherana.
Dokle ce sve ovo trajati? Kecmanovic poziva na rat i fino kaze ili rat ili mirno razilazenje. To znaci da znaju da nas nema 100 000 koji bi branili Bosnu. Jedno je samo sigurno. Za sve ove godine mi nismo nasli ili proizveli pametnog politicara koji bi mogao odgovoriti na ove izazove.
BarbaDue

#112416 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by BarbaDue »

kakotakonikako wrote: 13/07/2023 08:41
svi u napad wrote: 13/07/2023 08:25 E sad hajmo bit posteni. Zasto Srbi misle da je RS drzava? Pa jednostavno jer to oni i pokazuju. Obicnog covjeka ne interesuje da li si clan UN i da li te neko priznaje oni vide djelovanje a djelovanje je hapsenje povratnika u Srebernici koji je napisao nesto protiv sramnog koncerta ispred crkve. Djelovanje je i hapsenje imama. Sad oni vide da je Mile organizovao policiju, tuzilastvo i sud sto mu omogucava sliku drzave i proizvodi strah kod ljudi. Sta su nasi klimavci i beskicmenjaci stvorili? Bukvalno nista. Dakle jucer dvije cetnikuse objavljuju neprimjerene sadrzaje i cak napise "nek smo vas pobili" i nista se ne desi. Zasto? Zato sto nismo (nasi politicari) dorasli zadatku: Dakle na najjednostavnijim zadacima padas a moze te misliti kako nas buse na pregovorima. Niko od govnara politicara ne cita ovaj forum gdje i pored mase budalastina mozes procitati i par pametnih. Zasto se ne ide na bojkot Mile sa nase strane. Nismo nista naucili iz istorije. Alija sjeo sa govnetom Karadzicem i ueo tj. pristao na formulaciju gradjanski rat. Evo sad isto. Nema sastanka sa Milom dok sam ne ponisti odluke i dok MZ ne reaguje. Pa mi smo svakako u blokadi dragi moji. Mile im opet uvali staru foru i ispadne covjek od akcije i rjesenje. Jucer dodje i kaze da je on da se odmah provede svih 14 zahtjeva MZ i ponovo uvali nasim glupsonima da je on za dogovor. Ovu foru vidio od Draganceta koji stalno prdi da je on za EU i za jedinstvenu BiH. E sad trecerazredne diplomate vole ovo cuti i uopste ne gledaju akciju jer ljudi moji oni bi radili ali im stanje ne dozvoljava.
A sto je najgore ovi koji krvnički brane teško osvojenu vlast Trojke misle da smo mi koji kritikujemo njihov rad SDAovci ili DFovci. Ma znate šta nabijem vam i trojkaše i sdfa-ovce na neku stvar. Idite svi do vraga nebitni ste i jedni i drugi. Nema, našem narodu je bitna samo 🇧🇦 a vi je ne spašavate.

Bog ih ne ubio propade nam država dok oni za svoju ne funkcionalnost alibi traže u ne radu i lošim postupcima prethodne vlasti.

Takvim odnosom postaju gori od njih, jesu li svjesni toga?!?!
dulekrele

#112417 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dulekrele »

ABH017 wrote: 12/07/2023 22:22 Kritika SDA je podržavanje trojke. :lol:
I obratno. Ako kritikujes trojku odmah ti lijepe sda etiketu.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#112418 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by izvrsni direktor »

ABH017 wrote: 12/07/2023 22:18

Apsolutno se slažem, ali SDA ljubitelji nemaju nikakav kredibilitet da bilo koga kritikuju, jer su šutili i šute na "nestašluke" svojih ideologa i opravdavaju ih, jer su njihovi.
"Kad kradu njihovi, nek kradu i naši" je njihova omiljena rečanica.

Dajmo trojci 30 godina pa im onda sudimo jesu li bili bolji ili gori od sda
A_A_AKCIJA

#112419 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

dulekrele wrote: 13/07/2023 09:00
ABH017 wrote: 12/07/2023 22:22 Kritika SDA je podržavanje trojke. :lol:
I obratno. Ako kritikujes trojku odmah ti lijepe sda etiketu.
Ee,.da nam je doći do kritike.

Izmišljanje afera nije kritika.
Laganje nije kritika.
Dvostruki standardi nisu kritika.
Proglašavanje nekoga izdajnikom na osnovu izmišljenog događaja koji će se desiti u budućnosti, nije kritika.
Tražiti nemoguće, pa pljuvati jer toga nema, isto, nije kritika.
Orgijanje na dan genocida u Srebrenici i zloupotreba najgore tragedije vlastitog naroda da ocrniš političkog neprijatelja, nije kritika.

Ovo se zove prljava propaganda u režiji SDFA.
Prpa.ba

#112420 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

Ko je direktor Cesta FBiH, a ko direktor Autocesta FBiH?
saimidin

#112421 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by saimidin »

Mislim da su jedini krivci za sve ljudi, politicari bilo koji su izabrani, ljudi su ih izabrali, dakle ljudi ne valjaju, zato biraju lose politicare...

:bih: je onakva kakvi smo mi ljudi, eh izgleda smo bas losi, ali uvijek se mozemo popraviti, do nas je, a naravno mozemo mi biti I gori, jos lakse
A_A_AKCIJA

#112422 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

Login77777 wrote: 13/07/2023 08:17
Student_u_Ostavci wrote: 12/07/2023 23:01

Bice zanimljivo vidjeti kapacitet Mumeta kada 2026 postane pozicija. :bih:
U Parlamentu a ne na Tviteru. :)

Malo se Muhamed pravi lud.

Isto ko da je raslo cvijeće i bio rahatluk, pa došla Trojka i sve zajebala.

Ovo je situacija kada stavljao nemoguć zadatak pa sereš što se nije ispunio.
A_A_AKCIJA

#112423 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

Prpa.ba wrote: 13/07/2023 09:12 Ko je direktor Cesta FBiH, a ko direktor Autocesta FBiH?
Ljubo Pravdić, Ceste HDZ
Denis Lasić,.Autoceste HDZ

Naravno, ti iz dubine debelog crijeva Bakira podvaljuješ, jer je Ljubo iz Fadilova vakta od 2015., tj još nije smijenjen i nije izabran novi.
Prpa.ba

#112424 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

A_A_AKCIJA wrote: 13/07/2023 09:19 Ljubo Pravdić, Ceste HDZ
Denis Lasić,.Autoceste HDZ
LeeLooSA

#112425 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by LeeLooSA »

Ovo je definitivno najbolji i najistinitiji komentar. Jos sam negdje procitala kako je dekan rekao u smislu ne mozemo mi uticati na to sta studenti objavljuju???? Mislim halooooo??? A ta i takva ce sutra imati prednost pri zaposljavanju u federaciji jer je S varijanta. Ma mrš!
Locked