Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
GandalfSivi

#111376 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GandalfSivi »

Treba otvoriti temu o Escobaru, da mu uzvratimo uslugu sto nas kvalitetno jebaje evo godinama vec…
Point.

#111377 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Šta levat kaže, ako raspišu referendum onda slijedi oštra reakcija. Šta je oštra reakcija u tvom svetu, pizda li ti materina.
kakabanja213

#111378 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

ABH017 wrote: 08/07/2023 00:21
kakabanja213 wrote: 08/07/2023 00:17

Udrobi ti svasta i zavrsi kao i svaki patriota sa uzrecicom. I otkud ti to da meni izdaja predstavlja izbor Vukoje. Na osnovu cega si to zakljucio. Pored sarajevske lovu nije dobila ni mostarska bolnica (postoje dvije u Mostaru) ni konjicka bolnica koje su pod sapom SDA. E to ti je izdaja care moj.
Onda im
Konjic je bolnicu imao samo u ratu. Ovo danas je Dom zdravlja Konjic.
Onda im je natpis ostao od rata a oni sto strajkaju zadnjih par godina su hologrami doktora.
svi u napad

#111379 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by svi u napad »

Chmoljo svaka cast za ovih par zadnjih komentara. :kiss: :izet: :thumbup: Sto se tice situacije u BiH stvari idu u dosta dobrom pravcu zahvaljujuci prije svega situacijom u svijetu a ne ardom nasih politicara. Iz helikoptera se vidi da se zeli rijesiti ovih nacionalnih vodja i to se radi polako ali sigurno. Naravno opet ce Covic najbolje proci jer je najlukaviji a i ima savjetnike iz Hrvatske. On ce se za godinu ili dvije sam dobrovoljno povuci i niko ga nece dirati. U kontekstu toga imate njegovo imenovanje 2 zenske na funkcije i on od jednom (iako i dalje upravlja) sa strane ubire poene. Zapad zadnjih godina uveliko radi na sto vecem broju zena u politici tako da je i tu dobio poene.
Sto se tice Dodika njegovo je isteklo. Igrajuci se vatrom i sjedeci na dvije stolice moras kad tad izgubiti. Rusi ga pritiscu da izazove sukob sto je za njega i srpski narod jako pogubno (on to dobro zna) i on kao americki covjek pokusava da ga oni izvuku njegovim hapsenjem sto je za njega najbolja opcija. E sad cemo vidjeti sta ce Ameri uraditi. Licno mislim da ga nece uhapsiti i da ce igra macke i misa potrajati da bi mu pokazali da su oni vece baje od njega. Ako ga zele kazniti za surovanje sa Rusima igra ce potrajati jos par mjeseci. Ovaj scenario je najbolji za nas jer ce doci do nemira u RS i doci ce do promjene ponasanja. Oni koji govore da su svi isti i da ce to homogenizirati narod se varaju jer je lako manipulisati sa ovcama. Tacno je d oni u 99% isto misle i da su zatrovani ideologijom SANU ali Ameri znaju kako se to radi. Poslije ekonomske krize koja ce nastati uskoro pocinje iznosenje prljavog vesa da bi se Dodo ogadio narodu i tada se ne prica medju ovcama o velikoj Srbiji vec o pikanterijama i pljacki Dode i njegove kompanije. Onaj iz opozicije ko dobije vlast ce par godina slusati ujka Sama i gledati sta se radi u Beogradu. Ako tamo dodje do promjena nece se vise cuti "ja cu slijediti politiku Vucica/Beograda." Sad cemo vidjeti kako Dodo stoji kod Amera i da li mu Eskobar moze jos jednom pomoci.
Sad je najvaznije da NATO posalje trupe u Brcko i na taj nacin dadne do znanja da nece dozvoliti nikakve ekscese u BiH sto je Putinova zelja. Moram priznati da me je Becirevic pozitivno iznenadio svojim djelovanjem i posjetom UK. I Dino je neke stvari uradio ali sve njegove posjete i kontakti su dosli preko hrvatske strane i zato ce morati platiti. Jako je vazno da se sada ne naprave pogrsni koraci a to podrazumjeva kontakte samo sa Amerikom, Engleskom i Njemackom i ni skim drugim (izbjegavati Turke jer lose stoje kod Amera). Na unutrasnjem planu samo cekati nista ne raditi jer politicari nisu dorasli ovom trenutku i ne po koju cijenu pruziti ruku Dodi i dati mu koju kintu pomoci. U koliko mu Trojka pruzi ruku spasa to ce znaciti da smo dobili nove izdajnike i da se nasa agonija nastavlja. Zivjeli.
kakabanja213

#111380 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 08/07/2023 00:38
kakabanja213 wrote: 08/07/2023 00:17

Udrobi ti svasta i zavrsi kao i svaki patriota sa uzrecicom. I otkud ti to da meni izdaja predstavlja izbor Vukoje. Na osnovu cega si to zakljucio. Pored sarajevske lovu nije dobila ni mostarska bolnica (postoje dvije u Mostaru) ni konjicka bolnica koje su pod sapom SDA. E to ti je izdaja care moj.
na ovom forumu ne smiješ pisati malo slobodnije, odmah se neko uvredan nađe.

nisam pisao tebi, pišem generalno ponukan tvojim postom. taman ću listati postove pa studirati šta je tebi izdaja a šta ne. boli me ba...

nije ništa udrobljeno, nego je sve na temu, a bolnice su samo jedan od primjera. a što bi konjicu i drugom mostaru il kome već nije dato davali pare kad će svakako ljudi za njih glasati.

sreća pa nisam treći grimbergen popio. tek bi me onda kurac bolio.
Jasta nego je udrobljeno ali eto nek bude. Uglavnom sto se tice Ustavnog suda to je nebitno, pa onda bitno je HDZovcama, pa onda bitne su evropske povelje, pa u sljedecem postu kao samo evropske sudije se najcesce???!! drze tih povelja sto bi znacilo da domace lupetaju kako hoce, pa sarajevska bolnica NIJE dobila lovu jer NIJE pod sapom SDA, a onda odmah da druga mostarska, siromasnija, i konjicka, pred gasenje NISU dobile lovu jer JESU pod sapom SDA pa ce ionako glasati za njih....
A meni nije bilo jasno kako jedan Damir Niksic koji kaze da Sarajevo ide u desno moze podrzati krajnje desnog sudiju???????!!!!!!!!! I zasto im je potrebna dodatna vecina u komisiji iako vec imaju vecinu.
kakotakonikako

#111381 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

ABH017 wrote: 07/07/2023 22:32
kakotakonikako wrote: 07/07/2023 22:17

Jedini koji dezavuise si ti, na tvoju zalost.
Procitaj moj post, jednom, pa jos jednom, pa jos jednom i ako treba jos jednom. Ja sam samo na tvoj post da je Dino izlobirao - rekao da je to mizerno koliko je Becirovic uradio na tom planu ( sto je ziva istina ) a ti si onda meni imputirao Biseru - koju nisam ni spomenuo, valjda jer ti to rusi sliku o Dini ( btw - je. be se mene za Biseru ) . Ali cudnije je sto je i Becirovic clan trojke ali tvoja opsjednutost Dinom ( ili ti je rod, ili si to sam ti, ili te je necim debelo zaduzio :mrgreen: ) nije mogla da ne reagira.
Tako da se ti trebas, ne malo, nego puno vise, preispitati zasto ti smeta moje hvaljenje Becirovica ???? Nije valjda da ti je fotelja i uvlacenje u pakas covicu - bitnije od domoljublja jednog velikog patriote Becirovica.
Kada se preispitas -slobodno odgovori.

:bih:
Evo odmah da ti odgovorim. Jebe se meni i za Konakovića i za Biseru i za tvog Bećirovića. Svi su isti. Niko od njih ne radi u realnom sektoru i meni ništa u životu nisu pomogli, nego se samo bore da svoju guzicu postave u fotelju. Šta je to Bećirović uradio za mene? Isto ko i Konaković i Bisera. Šta je uradio da država krene naprijed? Da običnom radniku bude bolje i lakše. Konkretno? Ništa.
U ratu sam sa 16,5 godina bio dobrovoljac, pripadnik elitne brigade, a danas radim za stranu firmu i jako sam svjestan zbog čega se ljudi bave politikom. Toliko o domoljublju.
A toliko i o dopisivanju s tobom. Kad se dohavizaš javi se.
Prvo svaka cast za to da si bio dobrovoljac u odbrani Drzave Bosne i Hercegovine od agresije :thumbup: . Mozda smo se nekada i sreli u tom periodu, jer sam i ja bio dobrovoljac ali stariji od tebe.
Meni je Drzava Bosna i Hercegovina :bih: na prvom mjestu i zato cijenim Becirovica koji nije dupeuvlakac covicu i dodiku, kao sto je dino. Ali svakome njegovo.
I ja sam u realnom sektoru i vjeruj mi znam kao i ti sve o tim foteljasima i “brizi” za obican narod. Oni gledaju samo sebe ( eto prije par dana nisu se udostojili da izglasaju povecanje plata za 400 KM za obicne ljude a sebi su znali povecati primanja - daBogda im za lijekova trebalo ).
Zato prezirem tipove “ ala njive”, “bolji dodik “, “ uvlakace u paksu covicu i dodiku”.
Medjutim Drzava Bosna i Hercegovina je nadzivjela mnoge, pa ce i njih.

:bih:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#111382 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Chmoljo »

kakabanja213 wrote: 08/07/2023 09:36
Chmoljo wrote: 08/07/2023 00:38

na ovom forumu ne smiješ pisati malo slobodnije, odmah se neko uvredan nađe.

nisam pisao tebi, pišem generalno ponukan tvojim postom. taman ću listati postove pa studirati šta je tebi izdaja a šta ne. boli me ba...

nije ništa udrobljeno, nego je sve na temu, a bolnice su samo jedan od primjera. a što bi konjicu i drugom mostaru il kome već nije dato davali pare kad će svakako ljudi za njih glasati.

sreća pa nisam treći grimbergen popio. tek bi me onda kurac bolio.
Jasta nego je udrobljeno ali eto nek bude. Uglavnom sto se tice Ustavnog suda to je nebitno, pa onda bitno je HDZovcama, pa onda bitne su evropske povelje, pa u sljedecem postu kao samo evropske sudije se najcesce???!! drze tih povelja sto bi znacilo da domace lupetaju kako hoce, pa sarajevska bolnica NIJE dobila lovu jer NIJE pod sapom SDA, a onda odmah da druga mostarska, siromasnija, i konjicka, pred gasenje NISU dobile lovu jer JESU pod sapom SDA pa ce ionako glasati za njih....
A meni nije bilo jasno kako jedan Damir Niksic koji kaze da Sarajevo ide u desno moze podrzati krajnje desnog sudiju???????!!!!!!!!! I zasto im je potrebna dodatna vecina u komisiji iako vec imaju vecinu.
Hoce to kad citas napreskok i izvlacis zakljucke na guzicu.

HDZ gura pricu o legitimnosti i svako ko je hrvat ne moze obnasati neku funkciji da nije prosao filter HDZa. To sto Vukoja nece dramaticno promijeniti nista u US ne znaci jednom nece upaliti, kao sa Ljubicem.

To se zove strategija, kada sebi povecavas sanse za nesto iako nije garantovano da ces to i ostvariti. Tako se radi pametno, umjesto ko kod nas ako nije odmah i sad i ne treba.

Dakle bitno je HDZu, ali se prica kao da sudija koji je otisao nije vio HDZ, a jeste. Prica se kao da ce drzava propasti sada, a nije prije, iako je i onaj bio HDZ.

Sve je to napisano, ali jebiga, ne znam pisati prostoprosirenim recenicama.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#111383 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pici »

zavrzlama wrote: 08/07/2023 03:04 Zapad je poslao haber covicu i trojki da se poprave odnosi izmedju bosnjaka i hrvata,cime se dodik i velikosrpski faktor ostavlja kao jedini koji koci i negira BIH..

Rezultati su vidljivi.....nema poziva od hrvatskih stranaka za trecim entitetom,dodikove antiustavne aktivnosti javnono osuduje sve vise stranaka sa hrvatskim predznakom Konakovic,Becirovic su dobili podignutu rampu da posjecuju predsjednike i premijere zapadnih zemalja...Shmit ponistio sve dodikove antiustavne odluke brlog skupstine,EU odsad ne koristi sve strane da se suzdrze,nego jasno upire prstom u glavnog krivca....sve OK...... :bih:
Pisali smo neke stvari na raznim temama i na PePe :mrgreen: U principu slazemo se oko dosta stvari i to je najbitnije kad covjek hoce neku konstruktivu i naprijed.
Prva stvar kod Anglosaksonaca je da su napravili Vasintonski sporazum ( Ako se iko sjeca njega) to je preteca Dejtonskom sporazumu. Znaci ako smo postigli mir i sporazum izmedju zaracenih strana u ovom slucaju Muslimana/Bosnjaka i Hrvata onda mozemo pristupiti i finalnom dijelu tj DMS. Svako je dobio svoj dio avlije i to je to. RBiH je nastavila kontinuitet kao drzava sa dva entiteta, distriktom Brčko. Znaci sve sad ispod toga znaci destrukcija, podjela, nemiri, siromastvo pa i rat.
Idemo u NATO i EU sa Dodikom ili bez njega, to je sad sasvim nebitno. Bitno je da se dobije zeleno svjeto na nivou BiH od anglosasa za pristup i referendum o clanstvu. Dodik drma kavez ne samo zbog para kojih nema vec i zbog pristupanju ovim savezima. To je gotova prica.
kakabanja213

#111384 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

Chmoljo wrote: 08/07/2023 09:52
kakabanja213 wrote: 08/07/2023 09:36
Hoce to kad citas napreskok i izvlacis zakljucke na guzicu.

HDZ gura pricu o legitimnosti i svako ko je hrvat ne moze obnasati neku funkciji da nije prosao filter HDZa. To sto Vukoja nece dramaticno promijeniti nista u US ne znaci jednom nece upaliti, kao sa Ljubicem.

To se zove strategija, kada sebi povecavas sanse za nesto iako nije garantovano da ces to i ostvariti. Tako se radi pametno, umjesto ko kod nas ako nije odmah i sad i ne treba.

Dakle bitno je HDZu, ali se prica kao da sudija koji je otisao nije vio HDZ, a jeste. Prica se kao da ce drzava propasti sada, a nije prije, iako je i onaj bio HDZ.

Sve je to napisano, ali jebiga, ne znam pisati prostoprosirenim recenicama.
Da pokusam ponovo, makar i na guzicu. HdZ je bitno jer im povecava sanse u necemu (cemu li), SDA nije bitno jer je to izdaja pasa moj, a nama nije bitno jer je i prije njega bio HDZ sudija pa to sto su im povecane sanse za nesto nije bitno jer su im i prije njega povecane sanse za nesto.
Prpa.ba

#111385 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Prpa.ba »

Je li to ovdje i dalje traju mastarije o amerikancima prijateljima koji samo sto nisu rijesili separatiste? :lol:
tramvajtrojka

#111386 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

Image

Koji je ovo jad od covjeka drzi se vjerskih pitanja za to si izabran i to ti je profesija , jbt covjek osim za bajram ima jednu vjersku izjavu sve ostale su politicke kad ovoliko voli politiku neka se ostavi ahmedije i neka se kandidira na izborima :lol: :lol: , citavu islamsku zajednicu je aktivirao da botuje sda propagandu kad god SDA predsjedništvo ima sjednicu eto reisa sutra sa izjavama :lol:
kakabanja213

#111387 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

tramvajtrojka wrote: 08/07/2023 10:08 Image

Koji je ovo jad od covjeka drzi se vjerskih pitanja za to si izabran i to ti je profesija , jbt covjek osim za bajram ima jednu vjersku izjavu sve ostale su politicke kad ovoliko voli politiku neka se ostavi ahmedije i neka se kandidira na izborima :lol: :lol: , citavu islamsku zajednicu je aktivirao da botuje sda propagandu kad god SDA predsjedništvo ima sjednicu eto reisa sutra sa izjavama :lol:
Ono kad papa kometarise rat u Uktajini, cisto iz vjerskihbrazliga radi to.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#111388 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mk ultra »

Trebao je on na vrijeme da reaguje ka svom pulenskom SDA...

Samo se previse aktivirao u zadnje vrijeme :mrgreen: :mrgreen:
kakabanja213

#111389 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakabanja213 »

mk ultra wrote: 08/07/2023 10:10 Trebao je on na vrijeme da reaguje ka svom pulenskom SDA...

Naravno da je trebao ali nije. Medjutim ne mozes mu zabraniti da sada reaguje.
mali_balon

#111390 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mali_balon »

Koji k... Je ovom covjeku jebla ga sda u guzicu....ja sam mislio da je ceric najgori, da nema goreg...ceric ispade mala maca za ovog..sda zohara..
I ovo malo vjere sto je ostalo u ljudima ce zgadit....
Sto rekose, dok je sda hapala unistavala i ubijala sve je bilo med i mljeko a sad je naso nesta srat....dze si bio prije p...ti m.... prodana
bosanski__

#111391 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by bosanski__ »

Rusi postavljaju pitanje ustavnog suda BIH u VS UN.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#111392 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mk ultra »

kakabanja213 wrote: 08/07/2023 10:13
mk ultra wrote: 08/07/2023 10:10 Trebao je on na vrijeme da reaguje ka svom pulenskom SDA...

Naravno da je trebao ali nije. Medjutim ne mozes mu zabraniti da sada reaguje.
Ne mogu
Ali ne moze ni on nista svojim umom da uradi dok mu ne kazu

Protjerali pola IZ koji su kritikovali taj segment utjecaja
Totalno irelevantan lik postao, ne znam ko ga jos shvata za ozbiljno... i eto u sta su srozali IZ
tramvajtrojka

#111393 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

kakabanja213 wrote: 08/07/2023 10:10
tramvajtrojka wrote: 08/07/2023 10:08 Image

Ono kad papa kometarise rat u Uktajini, cisto iz vjerskihbrazliga radi to.
Kada papa to radi on to radi iz čitavog pogleda svijeta, ovaj bukvalno komentarise na dnevnoj bazi kao sda botine na Facebooku i Twitteru :-)
DonieBrasco

#111394 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

bosanski__ wrote: 08/07/2023 10:15 Rusi postavljaju pitanje ustavnog suda BIH u VS UN.
Malo im njihovi problemi. :lol:
zposao

#111395 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zposao »

Ja neznam samo kako smo se doveli da nam uličarski način politike bude prihvatljiv. Kabadahije tipa Dodik, Komšić i slični kojima se djelovanje svodi na prijetnje, animozitete, proizvodnju napetosti, nezadovoljstva i mržnje...a rezultati nula bodova.

Osim što nas takva politika nigsje nije dovela, zatrovala je medijski prostor. Bas zbog takve kabadahijske i kafanske politike i ja se mislim da odem ko i svi prije mene. Dodija mi slušati nepismene budale kako truju mladež mržnjom a svako normalan vidi da iza toga ne stoji nista nego lični interesi.

Nije narod otišao toliko zbog para koliko zbog ovog jada.
Ti svaki dan zadnjih 30 godina trebas gledati na televiziji mjerenje čiji je veći. Živimo permanentnu krizu nekakvih odcjepljenja i ratova. Kako ljudima vise nije pun k***c ovih politicara pa se ne zažele nekih normalnih koji su voljni tražiti kompromise za izgradnju boljeg sutra za sve.

Dokle više ratne priče?
pici

#111396 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pici »

Dobro jutro Kolumbo.
DonieBrasco

#111397 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by DonieBrasco »

Ima li neko da nije dao podrsku drzavi, ustavu, Šmitu, i sta sad da ocekujemo u buducnosti.
Last edited by DonieBrasco on 08/07/2023 10:31, edited 1 time in total.
pici

#111398 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by pici »

zposao wrote: 08/07/2023 10:28 Ja neznam samo kako smo se doveli da nam uličarski način politike bude prihvatljiv. Kabadahije tipa Dodik, Komšić i slični kojima se djelovanje svodi na prijetnje, animozitete, proizvodnju napetosti, nezadovoljstva i mržnje...a rezultati nula bodova.

Osim što nas takva politika nigsje nije dovela, zatrovala je medijski prostor. Bas zbog takve kabadahijske i kafanske politike i ja se mislim da odem ko i svi prije mene. Dodija mi slušati nepismene budale kako truju mladež mržnjom a svako normalan vidi da iza toga ne stoji nista nego lični interesi.

Ti svaki dan zadnjih 30 godina trebas gledati na televiziji mjerenje čiji je veći. Živimo permanentnu krizu nekakvih odcjepljenja i ratova. Kako ljudima vise nije pun k***c ovih politicara pa se ne zažele nekih normalnih koji su voljni tražiti kompromise za izgradnju boljeg sutra za sve.

Dokle više ratne priče?
Vjeruj mi kad mi neko spomene rat, ja se sav ospem i fasujem enterekolitis. Poslije trijes godina mi se backamo u jednom te istom blatu. Il su politicari nemjerljivo lukavi il je nOrod glup ko qurac.
zposao

#111399 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zposao »

pici wrote: 08/07/2023 10:31
zposao wrote: 08/07/2023 10:28 Ja neznam samo kako smo se doveli da nam uličarski način politike bude prihvatljiv. Kabadahije tipa Dodik, Komšić i slični kojima se djelovanje svodi na prijetnje, animozitete, proizvodnju napetosti, nezadovoljstva i mržnje...a rezultati nula bodova.

Dokle više ratne priče?
Vjeruj mi kad mi neko spomene rat, ja se sav ospem i fasujem enterekolitis. Poslije trijes godina mi se backamo u jednom te istom blatu. Il su politicari nemjerljivo lukavi il je nOrod glup ko qurac.
Što je najgore ja vjerujem da bi pokvarene budale bile spremne zaratiti da spase vlastito prkno.

A ne ulijeva mi nadu ni cinjenica da narod ima vlast kakvu zasluzuje. To sam se milijun puta uvjerio.
Jednostavno, ako narodu ne paše neka vlast mijenjat ce je milom ili silom.
A u nas ljudi jos navijaju "ZABIJ GA NJIMA JAČEEE".

Ne razmisljaju da truju svoj habitat i da svoju djecu guraju u nove sukobe.

Problem je u narodu što ovakvu politiku ne samo tolerira nego je želi.

U nas kome se politika ne svodi na proizvodnju ubleha i konflikata odmah ga zovu pizdom ili izdajnikom. I šta ćeš ti tu više pričati...
kakotakonikako

#111400 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

Govoreći o državi i krizi u kojoj se našla, pomalo ironično, istaknuo je da se međunarodna zajednica zadržava samo na riječima.

"Kada ostanemo bez države, raseljeni po bijelom svijetu, moći ćemo se pozivati na izjave naših prijatelja i međunarodnih zvaničnika koji su stali u verbalnu odbranu naše zemlje", kazao je reis Kavazović.

Nastavio je u ironičnom tonu pa pohvalio "glupost".

"Bošnjačke vođe uživaju u pohvalama kojima ih stranci časte, za kooperativnost i kompromise, a mi im dajemo podršku ili kritiku po društvenim mrežama. Ačkosum bilo našoj gluposti", zaključio je reis Kavazović.
Locked