Aaaa, a treba ici niz dlaku nekolicini, a uz dlaku ogromnoj vecini. Jos ta manjina u debeloj zabludi i ascare guraju nake agende, neki svjesno, a cini se vecina nesvjesni s kim su pod ruku stali...Bloo wrote: ↑24/06/2023 20:34I ovo je srž problema.mirza_15 wrote: ↑24/06/2023 20:30 Na stranu sada šta ko misli o njenim potezima odnosno da li ih smatra opravdanim ili ne, da je neke povukla direktno bi uticala na vraćanje nekog novog Skake. Ono sa čim pojedinci imaju problem jeste da odvažu težinu nekih odluka i razumiju da li donose možda više štete nwgo koristi. Npr. vama su dugine boje na vijećnici vrijedne nekog novog Skake na mjestu gradonačelnika. Ja i da podržavam (gluho i daleko bilo ) promociju tih vrijednosti ne bih bio tako kratkovid. Ako će ta projekcija donijeti dolazak nekog novog Skake je li vrijedna insistiranja na njoj? Populizam? Možda, a možda je i mudrost. Ja bih recimo podržao sve zakone koji nas vode u EU i NATO iako se sa nekima duboko ne slažem. Mislim da je bolje progutati tu žabu ili te žabe jer ćemo dobiti više na drugoj strani. Stvar razumjevanja prioriteta, vremena i okruženja u kojem živimo i izvlačenje maksimuma iz toga. Politika je, na kraju, umijeće mogućeg.
Isto glasačko tijelo i NiP-a i SDA i očito SDP-a.
Ide se niz dlaku takvim ljudima samo da bi se ostalo na vlasti. Znaš postoji još građana u ovom gradu, a ne samo glasača SDa/NiP/mutiranog SDP-a.
Aferim na takvom umijeću mogućeg.
![]()
A to je toliko otislo van vinkla da se LGB distanciraju od T, Q, a i +.