Tema mojih postova nije ono o čemu ti pišeš, tako da, nauči čitati.
Gradonačelnica Sarajeva
-
zigson
#5102 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Napisao/la si tema emisije, emisija je koliko znam cjelokupno, a ne tema tvojih postova. Nauci se izrazavati.
Ali svejedno dao/la si odgovor. Ne quotaj me vise.
- Sara03
#5103 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Smiri doživljaj i prati tok diskusije mene i drugih forumaša.
-
zigson
- Pandakonda
#5105 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ne vjerujem kakve mentalne gimnastike pokusava prodati Benjamina 
Za vatromet postujem, i u skladu je sa prijasnjim stavovima da nema vise podrske tome radi zastite zivotinja i sredine i to mi je ok.
Ali kako neko moze povjerovati u ovu glupost da se sa Izraelcima nisi mogao dogovoriti i napraviti kompromis ? Neka ide samo zastava Izraela i da ploca mora biti otkrivena. Na kraju su ti ljudi otisli na prijem u sinagogu gdje nema te ploce. Znaci ona nije bila toliko bitna. Zena baca suplju da bi se oprala od toga da nije htjela radi glasackog tijela uraditi sto je dala svakoj drugoj drzavi. Ovi sto moralisu o palestincima shvatite da ako se ne brinete za svoj interes onda nece niko drugi. Palestinci neki dan podrzali Kinu koja tlaci Ujgure, tako bi sutra i kod nas genocid negirali i sta god treba ako im zatreba.
Izrael je geopoliticka sila i treba iskoristiti zamah koji je krenuo sa vanjskotrgovinskom komorom i izvuci korist koliko god moze. Pa je li vi vidite Albance da masu palestinskim zastavama ili nesto slicno ? Naravno da ne, ljudi su spremni podrzati da se ambasada preseli u Jerusalem za vlastiti interes i zato su oni gdje jesu a mi tapkamo u mjestu. Benjamina je upala u blato panislamizma i mladomuslimanske doktrine gdje hoce da glumi veceg palestinca od samih palestinaca a vamo prozivamo hrvate da glume vece katolike od pape
Ako izuzmemo sada problem Izraela, zasto je zabranila LGBT zastavu ? Zena dolazi iz SDP-a koji treba biti sampion ljudskih prava i na kraju zena pada na svakom ispitu. Prosle godine bi joj oprostio radi izborne godine, ali sada nema nikakvog izgovora osim toga da je samo crveno krilo SDA-a i misli da ce je neko gotiviti i glasati za nju radi toga.
Za vatromet postujem, i u skladu je sa prijasnjim stavovima da nema vise podrske tome radi zastite zivotinja i sredine i to mi je ok.
Ali kako neko moze povjerovati u ovu glupost da se sa Izraelcima nisi mogao dogovoriti i napraviti kompromis ? Neka ide samo zastava Izraela i da ploca mora biti otkrivena. Na kraju su ti ljudi otisli na prijem u sinagogu gdje nema te ploce. Znaci ona nije bila toliko bitna. Zena baca suplju da bi se oprala od toga da nije htjela radi glasackog tijela uraditi sto je dala svakoj drugoj drzavi. Ovi sto moralisu o palestincima shvatite da ako se ne brinete za svoj interes onda nece niko drugi. Palestinci neki dan podrzali Kinu koja tlaci Ujgure, tako bi sutra i kod nas genocid negirali i sta god treba ako im zatreba.
Izrael je geopoliticka sila i treba iskoristiti zamah koji je krenuo sa vanjskotrgovinskom komorom i izvuci korist koliko god moze. Pa je li vi vidite Albance da masu palestinskim zastavama ili nesto slicno ? Naravno da ne, ljudi su spremni podrzati da se ambasada preseli u Jerusalem za vlastiti interes i zato su oni gdje jesu a mi tapkamo u mjestu. Benjamina je upala u blato panislamizma i mladomuslimanske doktrine gdje hoce da glumi veceg palestinca od samih palestinaca a vamo prozivamo hrvate da glume vece katolike od pape
Ako izuzmemo sada problem Izraela, zasto je zabranila LGBT zastavu ? Zena dolazi iz SDP-a koji treba biti sampion ljudskih prava i na kraju zena pada na svakom ispitu. Prosle godine bi joj oprostio radi izborne godine, ali sada nema nikakvog izgovora osim toga da je samo crveno krilo SDA-a i misli da ce je neko gotiviti i glasati za nju radi toga.
- dječak sa šibicama
#5106 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Naravno da se pere, i udara alibije, a sama cinjenica da se pere jasno govori kakvo je sranje napravila.
Sto ce se vidjeti u narednom periodu, kad ovi udare kontru. Onda moze skupa sa svojim aplauderima na celu sa Svrakicem, kmecati kako truhli zapad ne voli muslimane.
Sto ce se vidjeti u narednom periodu, kad ovi udare kontru. Onda moze skupa sa svojim aplauderima na celu sa Svrakicem, kmecati kako truhli zapad ne voli muslimane.
- agent_zero
#5107 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Glupačica obična bliska sda-u koja je prevarom i kupovinom glasova otela mjesto gradonačelnika od gospodina Bogića Bogićevića.
- Ludzak
#5108 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Izgleda samo se na ovom forumu kritikuje zato sšto nije ugostila Izraelce. Dok 90 % Bošnja podržava taj stav.
- Grean
-
ReymondReddington
#5110 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ko odlucuje na kraju da li se nesto na vijecnici smije prikazati gradonacelnik ili gradsko vijece?
Ako je samo gradonacelnica ne vidim sta je problem da izadje i kaze ne moze. Zakon mi daje tu mogucnost da biram sta se smije prikazati i to je to. To sto je ona u SDP-u ne znaci nista. Ona donosi odluke i ako ne podrzava LGBTQ i zakon je dozvoljava da to ne vidim sta je problem izaci i reci to jasno.
Nesto slicno je bilo neki dan u americi. Vecinski muslimansko gradsko vijece zabranilo da se na zgradi grada istice bilo koja zastava izuzev americke.
Ako je samo gradonacelnica ne vidim sta je problem da izadje i kaze ne moze. Zakon mi daje tu mogucnost da biram sta se smije prikazati i to je to. To sto je ona u SDP-u ne znaci nista. Ona donosi odluke i ako ne podrzava LGBTQ i zakon je dozvoljava da to ne vidim sta je problem izaci i reci to jasno.
Nesto slicno je bilo neki dan u americi. Vecinski muslimansko gradsko vijece zabranilo da se na zgradi grada istice bilo koja zastava izuzev americke.
- Javier Pena
#5111 Re: Gradonačelnica Sarajeva
+1Pandakonda wrote: ↑24/06/2023 15:10 Ne vjerujem kakve mentalne gimnastike pokusava prodati Benjamina
- dječak sa šibicama
#5112 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Uostalom zena je katolicima Sarajeva cestitala kalendar, to sto se neki prave blesavi i presucuju takav skandal, to je njihova stvar, ali sam taj cin govori o karakteru i licnosti doticne gospodje.
Nije ni cudo sto ima svesrdnu podrsku krezube ekipe Svrakica.
- basicm
#5113 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Ekstremna ljevica foruma protiv protivljenja najvecem desnu na svijetu.
Ovo je bas 360 stepeni.
Ovo je bas 360 stepeni.
-
Dimu1927
#5114 Re: Gradonačelnica Sarajeva
jooooj vune i kmecanja... jos se rusocetalji rokaju medjusobno bas je dobar dan... nego raja kad ce dugine boje u banja luku ili mostar ? Stari most jel osvjetljen ?
- relativno84
#5115 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Sve joj mogu halaliti ali kalendar tesko.
- Pandakonda
#5116 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Eh da, na ovo sam cak i zaboravio da je cestitala kalendar a ne katolicki i pravoslavni bozic. A vamo joj usta puna evrope i kao Sarajevo fol otvoren graddječak sa šibicama wrote: ↑24/06/2023 16:54 Uostalom zena je katolicima Sarajeva cestitala kalendar, to sto se neki prave blesavi i presucuju takav skandal, to je njihova stvar, ali sam taj cin govori o karakteru i licnosti doticne gospodje.
Niko ovdje ne ulazi u njenu zakonsku mogucnost da ona to blokira, ovdje govorimo o licemjeru kako prosipa prica o otvorenosti a ovdje blokira najobicnije osvjetljenje. A dala je Iranu, Turskoj, Orbicu itd. Također ona mora dati zakonsko objasnjenje zasto nije dozvoljeno da se ovo uradi. Bit će zanimljivo citati tu elaboraciju ali ko da gledam to ce biti pranje kako su bile neke proceduralne greskeReymondReddington wrote: ↑24/06/2023 16:11 Ko odlucuje na kraju da li se nesto na vijecnici smije prikazati gradonacelnik ili gradsko vijece?
To sto 90% stanovnistva podrzava/ne podrzava nesto ne treba biti opravdanje da politicar tako postupi. Politicari trebaju biti svjetionik koji ce stanovnistvu pokazati kakve greske prave i sta je legalno ispravno. Hocemo li sada pravdati sto 90% Srba ne zeli cuti Ezan u BiH pa da radi toga ga utisamo ?
- dječak sa šibicama
#5117 Re: Gradonačelnica Sarajeva
E toedrugoPandakonda wrote: ↑24/06/2023 17:25Hocemo li sada pravdati sto 90% Srba ne zeli cuti Ezan u BiH pa da radi toga ga utisamo ?
- canvra888
#5118 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Pa onda ispade da su i Skaki onomad relevantniji Hrvati bili sa porukom podrške Zagrebu na Vijećnici, a bila ta parada 'ponosa' iste te godine u Sarajevu.
A i svakako brkate babe i žabe. Zastava Turske (i svih ostalih država koje su bile na Vijećnici) su bile kao podrška/afirmacija međunarodno priznatih država. Jedino što se u svemu tome može zamjeriti je situacija sa Sandžakom.
Ovo što pojedini sad traže da svijetli po Vijećnici je afirmacija pasivno-agresivnog movementa koji je zapravo početkom prošle decenije počeo sa sveobuhvatnijom propagandom i nazor guranja toga gdje mu nije mjesto.
Last edited by canvra888 on 24/06/2023 17:43, edited 1 time in total.
-
hladan.preminger
#5119 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Pa sta ako ne mogu dugine boje na vijećnicu?
Ne kontam frku ono toga. Imaju paradu, niti jedno pravo im nije uskraćeno.
-
PM72
#5120 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Kako nije? Nisu fasovali ko u Banja Luci...hladan.preminger wrote: ↑24/06/2023 17:27 Pa sta ako ne mogu dugine boje na vijećnicu?
- canvra888
#5121 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Eki to, je li tako i u Jugoslaviji bilo? Ezani se čuli na sve strane?
Btw, ezan se i ne čuje u velikoj većini RS-a. Čuju li se crkvena zvona po Federaciji gdje su muslimani najzastupljenija religijska skupina?
Btw, ezan se i ne čuje u velikoj većini RS-a. Čuju li se crkvena zvona po Federaciji gdje su muslimani najzastupljenija religijska skupina?
-
hladan.preminger
#5122 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Which is a plusPM72 wrote: ↑24/06/2023 17:31Kako nije? Nisu fasovali ko u Banja Luci...hladan.preminger wrote: ↑24/06/2023 17:27 Pa sta ako ne mogu dugine boje na vijećnicu?
- Pandakonda
#5123 Re: Gradonačelnica Sarajeva
I ezan i crkva trebaju da se cuju i da ljudi imaju slobodu vjeroispovjesti. Ja samo kazem da to sto vecina nesto zeli da se ne mora postupiti tako.
- Bloo
- Globalna šefica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5125 Re: Gradonačelnica Sarajeva
Sta je fazon sa tim kalendaromdječak sa šibicama wrote: ↑24/06/2023 16:54 Uostalom zena je katolicima Sarajeva cestitala kalendar, to sto se neki prave blesavi i presucuju takav skandal, to je njihova stvar, ali sam taj cin govori o karakteru i licnosti doticne gospodje.