atmosfera top i preluda, lasera na sve strane, ali top navijanje, nema vuvuzela
fudbal nelos, ima nekoliko igraca sto su na SP bili, samo bas puno valjanja i cigancenja ali dobro, romantika
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Jest kada kupe jednog ok igrača koji je ionako pred penziju, a u ostalih 12 klubova nemaš nikoga vrijednog spomena.
u Portugalu se, ako se ne varam, na bas nekom old school stadionu igra finale kupa, zaboravio sam kako se zove, ugl nekadasnji stari nacionalni stadionstudeni76 wrote: ↑04/06/2023 23:37 Biće atmosfera i u Casablanci top, marokanski tifozi su dobri skroz.
BTW danas gledam finale portugalskog kupa. Koliko god ovi moderni stadioni bili dobri, meni je skroz dobar fazon i sa tim old school stadionima. Široko, osunčano, podsjeća na USA94! Nostalgija, sta li vec

Zinedine Zidane, bez guglanja_BataZiv_0809 wrote: ↑08/06/2023 20:50 Nesto kontam Desamp je zamalo sve vaznije turnire osvojio kao igrac i kao trener.
Ne znam ima li slican primjer, mozda (bez guglanja) Bekembauer.
Znaci kao igrac uzeo je LP sa Juventusom i Marsejom, a bio je i clan Valensije koja je dvije godine zaredom igrala finale LP.
Osvojio je svjetsko prvenstvo 1998 i evropsko 2000 sa Francuskom.
Kao trener je igrao finale LP sa Monakom 2004 i izgubio.
Kao selektor je uzeo svjetsko 2018. A imao je priliku uzeti i evropsko 2016. I drugo svjetsko 2022.
Mario "Lobo" Zagallo_BataZiv_0809 wrote: ↑08/06/2023 20:50 Nesto kontam Desamp je zamalo sve vaznije turnire osvojio kao igrac i kao trener.
Ne znam ima li slican primjer, mozda (bez guglanja) Bekembauer.
Znaci kao igrac uzeo je LP sa Juventusom i Marsejom, a bio je i clan Valensije koja je dvije godine zaredom igrala finale LP.
Osvojio je svjetsko prvenstvo 1998 i evropsko 2000 sa Francuskom.
Kao trener je igrao finale LP sa Monakom 2004 i izgubio.
Kao selektor je uzeo svjetsko 2018. A imao je priliku uzeti i evropsko 2016. I drugo svjetsko 2022.