Moderator: anex

Ne znam, maloprije uzeo, nije stiglo jos do KG adrese. Preptostavljam oko 14$.
Kakav je đon, je li šupalj ispod uloška ili je pun? Ako me shvataš. Ja prije godinu kupio neki Pumin model, lijepe na oko, fol udobni ulošci, ali ispod uloška šupalj đon kao na fuš patikama. Sve propalo za mjesec i logično uložak se sav podero propadajući u saće od đona.
Zato sto je sport vision otkupio licencu za Champion, oni od championa uzmu fabriku u Kini i stampaju za sebe kolicine odjece i broj tena, imaju zaradu vrhunsku na tome , isto tako umbro, ellese, kander, wintro, mont, lonsdalekonektovan wrote: ↑15/06/2023 18:40 Ove champion patike teska reciklaza,..k'o da su od vlaznih maramica napravljene...![]()
Interesantno je da kod nas prodaju najlosije modele tj.sportvision koji je uvoznik..dok u inostranstvu imaju top modele obuce i odjece, bas vrhunski nivo, a ovdhe je zastupljen kao wink kineski..
niđe veze iskreno je đon, ispod uloška sredinom gaznog dijela ima neka kao "spužvica" tanka, a ispod nje baš dno đona je na kockice "izrezano" tako da malo jebu u noge.citroen xm wrote: ↑15/06/2023 18:01Kakav je đon, je li šupalj ispod uloška ili je pun? Ako me shvataš. Ja prije godinu kupio neki Pumin model, lijepe na oko, fol udobni ulošci, ali ispod uloška šupalj đon kao na fuš patikama. Sve propalo za mjesec i logično uložak se sav podero propadajući u saće od đona.
ortodont wrote: ↑09/06/2023 20:41https://www.buzzsneakers.ba/patike/2805 ... e-chuck-70SpoilerShow
I ja nosim 46 a to je us 12 i uk 11, uglavnom. Starke 45 a to je i us i uk 11.katil_92 wrote: ↑16/06/2023 23:17 Pozdrav raja
Hoću da naručim patike sa stranice 80's casual classics po prvi put, pa me interesuje detalj oko izbora veličine.
Može li mi neko pouzdano reći ukoliko je naručivao sa iste da li su ponuđene veličine USA ili UK jedinice?
Nosim broj 46, ekvivalent USA 12.5, UK 11.5.
Logično mi je da su UK mjere, ne bih volio da pogriješim.
Unaprijed hvala.
Ove koje bih naručio, imam ih već. Naručene s Buzza prije 2 godine, od tada ih više nemaju u ponudi. Riječ je o Reebok Club C modelu. Ove veličine koje sam naveo su specifikacija ovih postojećih.eltroxin wrote: ↑16/06/2023 23:29I ja nosim 46 a to je us 12 i uk 11, uglavnom. Starke 45 a to je i us i uk 11.katil_92 wrote: ↑16/06/2023 23:17 Pozdrav raja
Hoću da naručim patike sa stranice 80's casual classics po prvi put, pa me interesuje detalj oko izbora veličine.
Može li mi neko pouzdano reći ukoliko je naručivao sa iste da li su ponuđene veličine USA ili UK jedinice?
Nosim broj 46, ekvivalent USA 12.5, UK 11.5.
Logično mi je da su UK mjere, ne bih volio da pogriješim.
Unaprijed hvala.
Na ovoj stranici je skoro pa sigurno UK brojevi, ali najbolje posalji im mail i pitaj.

Hoces reci da postoji proizvodnja samo za outlet?Škobo Habu wrote: ↑18/06/2023 17:41 Svi brendovi imaju dio proizvodnje koja se odnosi na outlet prodaju.
To je obično roba slabije kvalitete po pitanju odabira materijala i sirovina.
Evo primjera, pošto sam u toj branši, jedan Hugo Boss ima dobavljače koji rade za njihove outlet trgovine. Recimo, bokserice, tropak. Sigurno nisu iste kvalitete koje se prodaju u nekom premium šopu od onih koji se prodaju u outlet centru negdje na periferiji. Razlika je u onome osnovnom: kvaliteti materijala.
Da.eltroxin wrote: ↑18/06/2023 18:38Hoces reci da postoji proizvodnja samo za outlet?Škobo Habu wrote: ↑18/06/2023 17:41 Svi brendovi imaju dio proizvodnje koja se odnosi na outlet prodaju.
To je obično roba slabije kvalitete po pitanju odabira materijala i sirovina.
Evo primjera, pošto sam u toj branši, jedan Hugo Boss ima dobavljače koji rade za njihove outlet trgovine. Recimo, bokserice, tropak. Sigurno nisu iste kvalitete koje se prodaju u nekom premium šopu od onih koji se prodaju u outlet centru negdje na periferiji. Razlika je u onome osnovnom: kvaliteti materijala.![]()