Da on sta valja ne bi ga Liverpool vracao u ovu prciju od lige nego bi otisao u Belgiju ili Austriju sa 18-19 godina a ne sa 22 igrao ovu prciju od lige. ćaća mafijas ga opasno gura i to je evidentno ćaća mu je ološ
Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Zoooka
#451 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
- deer_hunter
#452 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ni jedan. Za razliku od spomenutog Barisica koji se fudbalski skolovao i dalje se skoluje u Hrvatskoj. I da, niko ne kuka za njim jer on trenutno nije klasa ni za BiH a kamoli za top ekipu ranga Hrvatske. Otkud uopste ta prica, Dalic lika nije ni zvao, ima na raspolaganju bar 7,8 boljih opcija od njega. Sto ne znaci da se Barisic nece razviti u Vidica nekad u buducnosti, ali njega spominjati trenutno u kontekstu hr. repke je totalna glupost koju su izvalili novinari zbog klikovaBazinga1234 wrote: ↑17/06/2023 23:37Koliko reprezentativaca im je rođeno i fudbalski se školovalo u BiH? Ja bogme nisam upratio da kukaju pretjerano za Barišićem ali dobro.
- luckylaka
#453 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Je li debil izvukao ikakvu pouku iz danasnje utakmice,je li vidio ko moze,ko ne moze.Ustvari jeste Ali nece mjenjati nista
-
Baba Jefimija
#454 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Misljim ga Misljim da je za sve aviJon kriv
Pjanić

-
ITPoslodavac
#455 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Kakvu pouku treba zabranit medijima da ikako komentarišu bilo šta iz fudbala i repke.
30 godina lože ko da smo brazil a ne na nivou malte i slično.
Eto sad šta kaže idemo na luxemburg
Portugal, Island i Slovačka se bore
Mi se igramo sa Lihtenštajnom i Luxom ili oni sa nama.
- problemnatravunu
#456 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Hoćel sad svi džematile pievati avionu slomi čuti krila .....
- p206
#457 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
ne znam kad sam zadnji put gledao da neko primi gol u zadnjoj minuti prvog i drugog poluvremena... baš amaterski
- Sanjarko
#458 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ja sam rekao da ćemo izgubiti sa 2 do 3 razlike. 
- Laplace
#459 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Možda bi taj igrač uvalio jedan kad Džeko odvuče dva igrača na sebe (kao Ronaldo sinoć). Idealno bi bilo da igrač koji nije klasa Džeke (pa neće biti toliko čuvan) ali ima instikt da se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme dočeka loptu i poentira.Point. wrote: ↑18/06/2023 00:09Jest, Dal je krivac za poraz a da je Bilbija igrao zabio bi makar dva. Drži se ti ploča kruha ti.Better Man wrote: ↑17/06/2023 23:58 Cirkus od selektora. Kad ti najbolji igrač i strijelac premijer lige Nemanja Bilbija sjedi na klupi, a igra propali Dal Varešanović. Zašto kažem propali, pa fino, kad odeš u Liverpool i kad gore skontaju da nisi ni blizu nivoa da budeš njihov igrač I onda se vratiš u jadnu BiH Premijer ligu. Očekivao sa debakl.
Ne spominješ Siničanina, koji je na klupi raspalog Partizana, koji stalno igra a van je svake ozbiljne forme ili kad ti Miroslav igra od prve minute u gostima protiv Portugala a na tribinama završio kući protiv Islanda. Između ostalog.
Jasno, slabe su šanse jer je Portugal realno mnogo jači a i mi unaprijed predajemo utakmicu (Albance, npr., ne bi bilo briga ko je Portugal, oni ne respektuju).
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#460 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ti znas da mu je caca mafijas a daj boze da si u dupe skucko 20-tak godina. Prcija ne prcija to je liga Bosne i Hercegovine i ako ti se ne svidja imas Hrvatsku ili Srpsku eto one su atomske pa uzivaj.
A sto se tice BH igraca u Hrvatskoj prije svega ono hrvatsko smece u savezu na celu sa Beusom je momacki zapinjalo da svaki dobar igrac hrvatske nacionalnosti ne zaigra za nasu reprezentaciju (ako je tvoja u sta nisam siguran). I u svim ostalim sportovima HDZ govna po savezima su se momacki naradili da svakog sportistu hrvatske nacionalnosti otjeraju iz BiH i poslaju u Hrvatsku. To su pokusali i sa Lanom Pudar iako ona nije hrvatske nacionalnosti pa joj opstruiraju govna iz HDZ-a izgradnju bazena ne bi li poludila i otisla iz BiH a Dodik joj je cacu lobirao da udje u SNSD i da ode plivati za Srbiju. I sta ste se uhvatili Dala, decko je dobar za nase uslove a to sto mu je caca bivsi igrac i danas trener pa sta???
Nas najveci problem su govan po savezima koji igraju protiv nase reprezentacije pa nam otjeraju uspjesnog a dovedu cistog promasaja od selektora koji je vec dokazao da je promasaj. Mi imamo to sto imamo od igraca i boljih sigurno nemamo i izgubiti od Portugala 10:0 koji kosta milijardu maraka boze moj nije sramota, nije sramota izgubiiti ni u gostima protiv Slovacke jer to sto smo ih jednom pobjedili ne znaci da smo superiorniji u odnosu na njih. Kvalifikacije su tek pocele i ako nista nadam se da ce Hadzibegic upisati nastupe svim nasim potencijalnim reprezentatvcima ds nikoga vise ne izgubimo. I ostavi se ti hrasnog........"jucer" si dosao na ovaj forum i vidim prozivas kao da si 20 godina tu.
-
Hakiz
#461 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Nije tema, ali kada si spomenuo:hrasno38 wrote: ↑18/06/2023 09:34Ti znas da mu je caca mafijas a daj boze da si u dupe skucko 20-tak godina. Prcija ne prcija to je liga Bosne i Hercegovine i ako ti se ne svidja imas Hrvatsku ili Srpsku eto one su atomske pa uzivaj.
A sto se tice BH igraca u Hrvatskoj prije svega ono hrvatsko smece u savezu na celu sa Beusom je momacki zapinjalo da svaki dobar igrac hrvatske nacionalnosti ne zaigra za nasu reprezentaciju (ako je tvoja u sta nisam siguran). I u svim ostalim sportovima HDZ govna po savezima su se momacki naradili da svakog sportistu hrvatske nacionalnosti otjeraju iz BiH i poslaju u Hrvatsku. To su pokusali i sa Lanom Pudar iako ona nije hrvatske nacionalnosti pa joj opstruiraju govna iz HDZ-a izgradnju bazena ne bi li poludila i otisla iz BiH a Dodik joj je cacu lobirao da udje u SNSD i da ode plivati za Srbiju. I sta ste se uhvatili Dala, decko je dobar za nase uslove a to sto mu je caca bivsi igrac i danas trener pa sta???
Nas najveci problem su govan po savezima koji igraju protiv nase reprezentacije pa nam otjeraju uspjesnog a dovedu cistog promasaja od selektora koji je vec dokazao da je promasaj. Mi imamo to sto imamo od igraca i boljih sigurno nemamo i izgubiti od Portugala 10:0 koji kosta milijardu maraka boze moj nije sramota, nije sramota izgubiiti ni u gostima protiv Slovacke jer to sto smo ih jednom pobjedili ne znaci da smo superiorniji u odnosu na njih. Kvalifikacije su tek pocele i ako nista nadam se da ce Hadzibegic upisati nastupe svim nasim potencijalnim reprezentatvcima ds nikoga vise ne izgubimo. I ostavi se ti hrasnog........"jucer" si dosao na ovaj forum i vidim prozivas kao da si 20 godina tu.
Ko brani "građanima" da je dovedu u Sarajevo, bazen već ima, plate joj kiriju i račune za neki opštinski stan, ili daju posao njoj ili njenim roditeljima da mogu ovdje živjeti, a da ona može trenirati. I trenerima.
Ako je to već "rat" zašto ovi ovdje ne koriste isto "oružje" koje je spremno da koristi neprijatelj?
Ako je sport najbolji ambasador neke države, trebale bi patriote da ulažu u ambasade, plaćaju ambasadore. Nema rezultata bez ulaganja.
Pametnije bi bilo u nju uložiti novac nego u fudbalsku reprezentaciju. Barem po dosadašnjim rezultatima na takmičenjima
Last edited by Hakiz on 18/06/2023 10:22, edited 1 time in total.
- Herr Flick
#462 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Naredne cetri utakmice se moraju pobijedit,nema izgovora
- Ludzak
#463 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
I LuksemburgZeleni most wrote: ↑18/06/2023 00:40 Hajmo dosta crnjaka ..... izgubili smo i tacka. Sada treba dobiti Luksemburg koji je odigrao 0:0 u prvom kolu protiv Slovacke.Island ako izgubi protiv Portugala ispada iz utrke. Ostajemo mi i Slovacka.
-
PM72
#464 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Nad mrtvim vukom i zec qrac šilji...
-
last mohicans
#465 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Za mene najbolji trenutak utakmice je kada steppunac izlazi, a mijenja ga stepzet. Za mene golemo 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#466 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ne znam sta se raja sjebaje, kobajagi se nadali 3 boda protiv Portugala sta li
Nama su druge utakmice vaznije.
Nama su druge utakmice vaznije.
-
Hakiz
#467 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Kad je jedan Brazil od Njemačke mogao izgubiti 7:1 sa 5 golova u prvom poluvremenu, šta nama fali?
- hrasno38
#468 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Sarajevo je prosle ili predprosle godine nisam sad 100% siguran Lani dalo stan na koristenje, naravno termine na bazenu, teretani aposlutno sve sto treba ali dijete je rodjeno u Mostaru, tamo ide u skolu, tamo joj porodica, prijatelji, tamo joj je klub. Trener joj je iz Banja Luka tako da je u ovom trenutku puno jednostavnije da bude u BL. Ali bez obzira na Lanu Mostar je odavno zasluzio da ima bazen. Da su ga napravili prije ni Amina Kajtaz ne bi otisla da pliva za Hrvatsku. Mostar je oduvijek bio pravi plivacki i vjerovatno najplivackiji grad u BiH. Lana dobija pare sa svih strana jer ona je ubjedljivo najveci sportski BH brend veci i od Edina Dzeke. E sad ne dobija basnoslovne svote ali joj se pokrivaju pripreme, odlasci na takmicenja ono sve sto joj je potrebno. Medjutim puno vremena gubi iduci tamo-vamo umjesto u svom Mostaru da zivi normalan zivot, ide u skolu, trenira.....Hakiz wrote: ↑18/06/2023 10:21Nije tema, ali kada si spomenuo:hrasno38 wrote: ↑18/06/2023 09:34
Ti znas da mu je caca mafijas a daj boze da si u dupe skucko 20-tak godina. Prcija ne prcija to je liga Bosne i Hercegovine i ako ti se ne svidja imas Hrvatsku ili Srpsku eto one su atomske pa uzivaj.
Ko brani "građanima" da je dovedu u Sarajevo, bazen već ima, plate joj kiriju i račune za neki opštinski stan, ili daju posao njoj ili njenim roditeljima da mogu ovdje živjeti, a da ona može trenirati. I trenerima.
Ako je to već "rat" zašto ovi ovdje ne koriste isto "oružje" koje je spremno da koristi neprijatelj?
Ako je sport najbolji ambasador neke države, trebale bi patriote da ulažu u ambasade, plaćaju ambasadore. Nema rezultata bez ulaganja.
Pametnije bi bilo u nju uložiti novac nego u fudbalsku reprezentaciju. Barem po dosadašnjim rezultatima na takmičenjima![]()
-
last mohicans
#469 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Da se slozim jednom s bratom hrasno. Pusti ba, ovaj zoka Gerro, najveći trol u povijesti foruma. Ovaj Britanac na baterije nikad ništa smisleno nije napisao u vezi fudbala, a imao priliku gledati najbolju ligu na svijetu. Valjda gastarbajteru skupe karte.hrasno38 wrote: ↑18/06/2023 09:34Ti znas da mu je caca mafijas a daj boze da si u dupe skucko 20-tak godina. Prcija ne prcija to je liga Bosne i Hercegovine i ako ti se ne svidja imas Hrvatsku ili Srpsku eto one su atomske pa uzivaj.
- hrasno38
#470 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
A to je Gero??? Onda nemam namjeru vise da mu repliciram jer sa njim je svaka konverzacija uzaludna. Hvala!last mohicans wrote: ↑18/06/2023 11:05Da se slozim jednom s bratom hrasno. Pusti ba, ovaj zoka Gerro, najveći trol u povijesti foruma. Ovaj Britanac na baterije nikad ništa smisleno nije napisao u vezi fudbala, a imao priliku gledati najbolju ligu na svijetu. Valjda gastarbajteru skupe karte.hrasno38 wrote: ↑18/06/2023 09:34
- Point.
#471 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Pred njim je budućnost, pred Nemanjom nije i tu je sva suština priče.Better Man wrote: ↑18/06/2023 01:53Bio je i vratio se, jer nije pokazao kvalitet da igra za jedan od ta dva kluba. Da je toliki potencijal i budućnost, valjda bi trebao biti bolji od Nemanje, ali on to nije. Svako može dobiti priliku otići u veliki klub, ali treba se i dokazati da te zadrže, a on se nije dokazao. Insutra kad ode, otiće u neki prosječni klub, a ne neki veliki.
-
BlackRiver
#472 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Hebali smo im milu majku prvih 10 minuta 
- Point.
#473 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Ma jašta nego trolčina Gerro, mani se ćorava posla. Ufatili se Dala kao da je njegov ulazak uticao da zijanimo.hrasno38 wrote: ↑18/06/2023 11:10A to je Gero??? Onda nemam namjeru vise da mu repliciram jer sa njim je svaka konverzacija uzaludna. Hvala!last mohicans wrote: ↑18/06/2023 11:05
Da se slozim jednom s bratom hrasno. Pusti ba, ovaj zoka Gerro, najveći trol u povijesti foruma. Ovaj Britanac na baterije nikad ništa smisleno nije napisao u vezi fudbala, a imao priliku gledati najbolju ligu na svijetu. Valjda gastarbajteru skupe karte.
Meni na kurac idu ove nelogičnosti, Stevanović na tribinama protiv Islanda, sad igra neprirodnu poziciju lažne devetke protiv Portugala. Saničanin stalno igra a najslabiji je štoper, znači gura se da ga prodaju.
- hrasno38
#474 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Naravno zato i jeste Hadzibegic los selektor. Meni je drago da je ubacio Dala, da je ubacio Hamulica i Barisica jer oni sad vise nema dileme su nasi igraci. OK Dal je svakako nas igrac ali je mlad i ima on potencijala ma sta ko mislio. I na kraju krajeva treba davati priliku i igracima iz domaceg prvenstva. Mi smo najbolji fudbal igrali kada smo bili u formaciji 4:4:2 i tu formaciju treba da igramo jer je napadacka pa sta bog da.Point. wrote: ↑18/06/2023 12:06Ma jašta nego trolčina Gerro, mani se ćorava posla. Ufatili se Dala kao da je njegov ulazak uticao da zijanimo.
Meni na kurac idu ove nelogičnosti, Stevanović na tribinama protiv Islanda, sad igra neprirodnu poziciju lažne devetke protiv Portugala. Saničanin stalno igra a najslabiji je štoper, znači gura se da ga prodaju.
Stevanovic je klasicno desno izvrsno krilo i tu ga i treba koristiti sa Dedicem na toj strani jaki smo ko beton jer Miro se cesto vraca i pomaze u odbrani.Treba nam jos jedno odlicno lijevo krilo i da smo bili imalo pametni trebali smo drzavljanstvo dati Santosu i imali bi strasne krilne pozicije.
-
Škobo Habu
#475 Re: Portugal:BiH17.06.2023/ BiH:Luksemburg 20.06.2023.
Za utakmicu sa Portugalom je najbitnije istaknuti da su mlađi igrači, poput Dedića, Barišića, Ahmedhodžića, pokazali nivo zrelosti koji neki igrači još nisu stekli a imaju preko pedeset i više nastupa u reprezentaciji. Meni nije jasno šta jedan Pjanić radi u startnoj ekipi?
On kao igrač nije više ni prosječan.
On kao igrač nije više ni prosječan.