Evolution_IV wrote: ↑16/06/2023 20:23
kako ne, ja tripujem stoposto, najbitnije vama rec da se ne moze nac i da je sve skupo za ova rjedja auta i drzat se ko pjan plota retrovizora od kije
jeste, ako je manja steta, uzmu se pare i utrose na druge stvari, a auto se krpi i pravi se lesh/mezar kako hoces, vidio i prisustvovao 100 puta a i 101 cu..to je realnost, okreni se oko sebe i vidi na sta lice auta
Nisi dao odgovor koju bi opciju odabrao od one 3 pa će ja dati za tebe odgovor. Odabrao bi najjeftiniju. To što ovde pričaš kako trebaju samo original dijelovi, kako se sve može nabaviti, kako ovo, kako ono.... sve je to samo teoretisanje.
Isto kao što naručuješ dijelove preko neta da prođeš jeftinije, kako pljuješ dizelaše a voziš istog, kako radi par tačkica i lošeg laka pričaš o kompletnom profesionalnom lakiranju cijelog auta, a od toga godinama ništa, kako ljudi ne znaju šta je osiguranje, a sam ne osiguravaš kasko..,
I sve je to što radiš ok, ali je van zabluda interneta koje se plasiraju. To što radiš je realan život, a ostalo su fantazije kao i moja sa XM-om, samo što ja to priznam i sebi i ostalima.