Precijenjen debelo. Da se moze za 30-tak mil dovesti OK, ali cifre koje traze za njega su bolesne, po 70-80 miliona, daj ba...
Eno Mbappe ce biti na prodaju...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
AmiĐa_Idriz wrote: ↑11/06/2023 13:43 Ramsay će biti poslan u Championship na pozajmicu, Preston se za sada čini kao vrlo izgledna destinacija.
Ja ti govorim kako jeste i sta sam hype donosi i novac i sta je marketing. Na kraju krajeva kupujes provjeren kvalitet. Uvijek naravno postoji bojazan da fulis i sa provjerenim igracem, ali je statisticki manja nego kad kupujes "macka u vreci". Dokazano je kroz historiju da ipak pare i ulaganje donose trofeje.vaučer wrote: ↑14/06/2023 11:40Kakvi bolan superstarovi. Jedini koje su ikad doveli su bili financirani prodajom Countinha. Niti će ih dovoditi, niti nam trebaju. Mene jedino strah da će uskoro krenuti priče kako su dovoljna dva igrača ovo ljeto i slično. Dovedu li 3 veznjaka i jednog defanzivca u 30-40m rasponu cijena, puna šaka brade.
Ako se sljedecu sezonu ne udje u LP, nece se moci spojiti kraj s krajem. Svaka normalna kesa ima dno.BHF_Manijak wrote: ↑14/06/2023 14:45Ja ti govorim kako jeste i sta sam hype donosi i novac i sta je marketing. Na kraju krajeva kupujes provjeren kvalitet. Uvijek naravno postoji bojazan da fulis i sa provjerenim igracem, ali je statisticki manja nego kad kupujes "macka u vreci". Dokazano je kroz historiju da ipak pare i ulaganje donose trofeje.vaučer wrote: ↑14/06/2023 11:40Kakvi bolan superstarovi. Jedini koje su ikad doveli su bili financirani prodajom Countinha. Niti će ih dovoditi, niti nam trebaju. Mene jedino strah da će uskoro krenuti priče kako su dovoljna dva igrača ovo ljeto i slično. Dovedu li 3 veznjaka i jednog defanzivca u 30-40m rasponu cijena, puna šaka brade.
Mislim znam ja politiku Liverpoola, ne pratim od jucer i ne moras mi objasnjavati da im to nije klupska politika, ja samo govorim da je debilno sto to nije tako, jer nisu nikakav sirotinjski klub koji kraj s krajem jedva sastavlja.