Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote: ↑10/06/2023 13:47
Cekaj, policajci diktiraju broj centrali da vide smiju li zaustaviti vozilo?
Ko su zasticeni od zaustavljanja?
Bas me zanima ta baza podataka.
Znaci li to da te kockasta glava moze ubiti, i niko mu nista ne smije? a i ja svasta pitam.
provjeravaju vjerovatno da nije ko od kolega, pa da ga ne pisu, redovno to rade kad ih neko nazove da intervenisu zbog nepropisnog parkiranja, prvo ide provjera tablica pa onda ako nije na nekom bitnom pisu kaznu, ako jeste uredno ga preskoce
Citam ovo saopstenje sindikata policije vezano za frajku sto iskace iz zbunja i tacno ne znam da je iko toliko odrodjen od stvarnosti i da je toliki autizam ispoljio. Pa jebo majku svi krivi osim njih.
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/06/2023 16:32
Citam ovo saopstenje sindikata policije vezano za frajku sto iskace iz zbunja i tacno ne znam da je iko toliko odrodjen od stvarnosti i da je toliki autizam ispoljio. Pa jebo majku svi krivi osim njih.
Ali frajko nije nista "novo" uradio. Oni ovo rade vec dugo..i to je njima postao SOP nezvanicno..
_BataZiv_0809 wrote: ↑10/06/2023 16:32
Nemoj tako "rade" pod pritiskom, valja plati zaraditi
Po gradu se ne vozi nimalo mirnije, za vikend milion situacija sa agresivcima, ulijetanja, vožnja preko ograničenja.
Vozim kroz tunel na Ciglanama prema Velešićima, vozim 50 na sat, pred izlaz iz tunela velikom brzinom nekakav brada me dostiže, koči punim da me ne opali, i hoće da me pretekne na nizbrdici prema kružnom kod El Tarika. To je 13 sati, dakle u sred bijela dana.
U životu to nisam vidio.
Pirpa je vikend večerima kao Pinkov reality show. Jednom kada sam prošao pored u 1 ujutru unutra je bio lik koji je pijan k'o letva urlao kako "nije odavno nikoga upucao".
Kada je i ona picerija bila preko puta cijela ulica je ličila na začaranu šumu kockastih glava iz koje povremeno odjekne "alaam", "ocamog" i slične bracala fraze.
Koliko sam se put nasao u ulici Cobanija 1. gdje se nalazi Pirpa i jos par fast-food / picerija restorana, kakve se lobanje okupljjaju tu i kakva se auta parkiraju u istoj ulici, tako da me cudi da nema vise incidenata.
Po snimku je ocigledno da je "radnicima Pirpe poznat od ranije" i izgleda da imaju naredjenje da mu ne daju doner jer je gazdi nekad nesto ostao duzan. Al ova treba mu je haos "daj dva donera odma" ko mahalac kakav. Zanima me samo smije li kod Stojnica u lokolima ovako
Koji glupan ne mogu da vjerujem, sreća pa nije naletio na neku budalu.. U ostalom, kada je rekao da mu pozovu gazdu, trebao je jedan radnik pozvati 122 i reći da je pozvao gazdu i da će brzo doći da sačeka
provjeravaju vjerovatno da nije ko od kolega, pa da ga ne pisu, redovno to rade kad ih neko nazove da intervenisu zbog nepropisnog parkiranja, prvo ide provjera tablica pa onda ako nije na nekom bitnom pisu kaznu, ako jeste uredno ga preskoce
Zbog ovakvih kabadahija imam najvecu zelju razguliti odavde. Kod nas ne postoji normalan razgovor ako se ne slazes sa uslugom, odmah incident. Samo jebpitanje da li budala nosi oruzje ili ne?