Sve ok: željezo, vitamin D, tiroidna OK, tromjesečni šećer idealan itd. ali testosteron referent od 15-50, meni 15pg/mL
Kako to povećati, ima li išta sem hemije, cink i sl. Hvala na pomoći.
Moderator: anex
Šta ti forumski "stručnjaci" mogu pomoći savjetom ili preporukom, a ljekari ne mogu?corei3 wrote: ↑08/06/2023 12:55 Muškarac, 36 godina. Po izgledu tijela, šlauf oko stomaka+malo uvećane grudi, 99kg na 183cm, rekreativno bavljenje sportom i sl. sedmično ×3, poprilično umoran i bezvoljan, tih i povečen tip. Odradim par nalaza krvi radi sebe a sve zbog bezveznog izgleda tijela i jako teškog skidanja kg.
Sve ok: željezo, vitamin D, tiroidna OK, tromjesečni šećer idealan itd. ali testosteron referent od 15-50, meni 15pg/mL![]()
Malo širim vidike, možda je neko imao isti problem pa rješio?HelaS wrote: ↑08/06/2023 14:36Šta ti forumski "stručnjaci" mogu pomoći savjetom ili preporukom, a ljekari ne mogu?corei3 wrote: ↑08/06/2023 12:55 Muškarac, 36 godina. Po izgledu tijela, šlauf oko stomaka+malo uvećane grudi, 99kg na 183cm, rekreativno bavljenje sportom i sl. sedmično ×3, poprilično umoran i bezvoljan, tih i povečen tip. Odradim par nalaza krvi radi sebe a sve zbog bezveznog izgleda tijela i jako teškog skidanja kg.
Sve ok: željezo, vitamin D, tiroidna OK, tromjesečni šećer idealan itd. ali testosteron referent od 15-50, meni 15pg/mL![]()
Ako mene pitaš - ne znam. Ja ne znam ni gdje mi je zdravstvena knjižica
Jedi buranije bratecorei3 wrote: ↑08/06/2023 12:55 Muškarac, 36 godina. Po izgledu tijela, šlauf oko stomaka+malo uvećane grudi, 99kg na 183cm, rekreativno bavljenje sportom i sl. sedmično ×3, poprilično umoran i bezvoljan, tih i povečen tip. Odradim par nalaza krvi radi sebe a sve zbog bezveznog izgleda tijela i jako teškog skidanja kg.
Ne ide ni kardio bez snage posebno sa viskom kila. Kupio sam Cink, 25 mg doza, pojako cini se,ali osluskivat cu tijelo. Pocet cu izbjegavat i soju,odnosno ulje od soje i sl. kojeg nema gdje nema, za nju znam da nevalja za muskarce.mali_balon wrote: ↑08/06/2023 17:31Bas nama treba vise kardio nego teg....i vjezbe istezanja i tako to....naravno ide i teg ali laganije varijante
Ja sam bio sam svoj majstor pri rješavanju problema hipogonadizma pošto mi je svega jedan doktor uspio pomoći od njih šest.HelaS wrote: ↑08/06/2023 14:36Šta ti forumski "stručnjaci" mogu pomoći savjetom ili preporukom, a ljekari ne mogu?corei3 wrote: ↑08/06/2023 12:55 Muškarac, 36 godina. Po izgledu tijela, šlauf oko stomaka+malo uvećane grudi, 99kg na 183cm, rekreativno bavljenje sportom i sl. sedmično ×3, poprilično umoran i bezvoljan, tih i povečen tip. Odradim par nalaza krvi radi sebe a sve zbog bezveznog izgleda tijela i jako teškog skidanja kg.