Tako nekako su 'pojasnili' u saopštenju onomad
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
smijesni_ste
#67876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nisu pobjegli već su samo gledali

-
last mohicans
#67878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Šparta bruda između traka, prestrojava se, nigdje zmigavca, brza i obijesna vožnja, čini mi se BMW X1, pola zelen, pola crni. Komentarišem j sa zenom,vidi ga, kad proleti pored nas saobraćajac na motoru, na Skenderiji ga ja stigao. Da se tako radilo i adekvatno kažnjavalo, manje bi se idioti kurčili po gradu.
- vicious
#67879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko se sjećam, priča je bila da je iz stana. Ali eto proslo je 30 godina, mozda me nešto i prenosi_BataZiv_0809 wrote: ↑02/06/2023 17:38 @vicious
Ima vise verzija te price. Ja prvi put cujem za stan u Nemanjinoj, zar nije iz nekakve vikendice ukradeno.
Ali nema mi logike da je iz vikendice, to je mozda 92, 93, prije tunela itd pa nije bilo bas prometa sto se tice ulazaka i izlataka
- dječak sa šibicama
#67880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta cete vi sa vasim Skodama aaaaa
Mene iskreno zanima, kako Omar Mjesecar ustane ujutro, masne glave, i pogleda sebe u ogledalo bez da pomisli "Omare, ti si govno".
Mene iskreno zanima, kako Omar Mjesecar ustane ujutro, masne glave, i pogleda sebe u ogledalo bez da pomisli "Omare, ti si govno".
-
irconbih
- drug_profi
#67882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jahorina_BataZiv_0809 wrote: ↑02/06/2023 17:38 @vicious
Ima vise verzija te price. Ja prvi put cujem za stan u Nemanjinoj, zar nije iz nekakve vikendice ukradeno.
- dječak sa šibicama
#67883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zlatna mladez je uvijek ista skupina u tom trenutku podobnih kulturnjaka, uglavnom djecurlija lokalnih mocnika koja si u glavu uvrti nekakvu alternativu, u SFRJ mnogi su bili djeca JNA oficira sto samo po sebi implicira da su se tako bunili protiv tatine strogoce u obitelji, pa i sam Bregovic ili recimo Mira Furlan i jos mnogi.
Ozbiljne su i tvrdnje, mislim potkovane, da je cijeli taj pokret rokenrola i svih ostalih mladenackih hirova u Jugoslaviji koristen od strane drzave da se amortizuje mladenacka buntovnost bez klasicne komunisticke cenzure osim tu i tamo, kad drugi sin JNA oficira kaze crko Marsal. Onako, mi cemo vam dati da pjevate, pusite travu, tu i tamo nesto kazete ali da uvijek mozemo racunati na vas iz generacije pedeset i neke.
U svakom slucaju puno bolja opcija od danasnje zlatne mladezi, sinova i cerki posljeratnih tajkuna, buregdzija i cevabdzija, odraslih na Mitru Miricu i doradjenih na horsu kokainu i Bubi Jali Breskvici Senidi Vojazu.
Ozbiljne su i tvrdnje, mislim potkovane, da je cijeli taj pokret rokenrola i svih ostalih mladenackih hirova u Jugoslaviji koristen od strane drzave da se amortizuje mladenacka buntovnost bez klasicne komunisticke cenzure osim tu i tamo, kad drugi sin JNA oficira kaze crko Marsal. Onako, mi cemo vam dati da pjevate, pusite travu, tu i tamo nesto kazete ali da uvijek mozemo racunati na vas iz generacije pedeset i neke.
U svakom slucaju puno bolja opcija od danasnje zlatne mladezi, sinova i cerki posljeratnih tajkuna, buregdzija i cevabdzija, odraslih na Mitru Miricu i doradjenih na horsu kokainu i Bubi Jali Breskvici Senidi Vojazu.
- auspuhc
- auspuhc
#67885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Koliko zarade za jednu seansu? Znam da zene nenormalno vole novcice, ali jebote ljudska bice bi trebalo da imaju nesto sto se zove cast i dostojanstvo. Ja ne bih mogao i da mi se milioni ponude. Ali ja nisam neki materijalista.hatemondays wrote: ↑02/06/2023 06:22Eh momci kad sam ja ovo pisao poodavno na temi Srbija, zasto Arapi ulazu u istu i kako svaki weekend pun avion omaladinki za cenera ide u UAE i ovi im se bukvalno kenjaju u usta ispao ja mrzitelj Srba i njihovih uspjeha. Evo da vam donesem jos jednu vijest sad idu omladinci svakog weekenda samo tisu bice opet hatemondays laje. Samo ovaj put idu malo egozticnije seanse , dosadilo kozejebima da seru u stau. Sta ces kad ne znas kud ces od para a sirotinje na izvoz. I da ne bude da samo serpski omladinci lete, skupe se fino petkom ujutro na bg aerodromu sa svih strana, sve placeno i istim jetom nazad u beges monday afternoon doma. I ne bi o egzibicijama ovdje da vam se ne ogadi zivot.
-
nekome
#67886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
za ove "domace" ne znam xdShe adds that two weeks before she flies out, she’ll receive US$25,000 of a total US$50,000. The rest is paid once the job is complete.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#67887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pogrešno razmisljas.dječak sa šibicama wrote: ↑02/06/2023 21:57 Sta cete vi sa vasim Skodama aaaaa
Ustane ujutro, masne glave i pogleda sebe u ogledalo i glasno kaze "Omare ti si kralj"
- oldtajmer
#67888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/83 ... u-sarajevu
Dodaje kako su pojedini građani snimali telefonom, ali da niko nije uskočio kako bi ga razdvojio.
- drug_profi
#67889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dječak sa šibicama wrote: ↑02/06/2023 22:16 Zlatna mladez je uvijek ista skupina u tom trenutku podobnih kulturnjaka, uglavnom djecurlija lokalnih mocnika koja si u glavu uvrti nekakvu alternativu, u SFRJ mnogi su bili djeca JNA oficira sto samo po sebi implicira da su se tako bunili protiv tatine strogoce u obitelji, pa i sam Bregovic ili recimo Mira Furlan i jos mnogi.
-
zdruzdjo
#67890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ah da
Jutrosnji umjetnik.

Jutrosnji umjetnik.

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#67891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa ovaj cuprija je direktor osnovne skole. Ne znam je li jos. SDA fela.oldtajmer wrote: ↑03/06/2023 01:18 https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/83 ... u-sarajevu
Dodaje kako su pojedini građani snimali telefonom, ali da niko nije uskočio kako bi ga razdvojio.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
-
noviclan
#67893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/83 ... u-sarajevu
A to je cuprijicin sinak ide u dzamiju a laze, nigdje ne procitah rijec laser
A to je cuprijicin sinak ide u dzamiju a laze, nigdje ne procitah rijec laser
-
moonca
#67894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
aha, djeca SDA -ovaca.... izgleda nasilnik ima podrshku ..pojedinih forumasha.. cccc 
-
PM72
#67895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
internazionale
#67896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne ide to baš tako. Alkohol nije olakšavajuća okolnost. Kaže se da je osoba morala biti svjesna da će se uzimanjem alkohola dovesti u stanje kakvo alkohol već prouzrokuje.dragma wrote: ↑02/06/2023 01:19Nemoj me pogrešno shvatiti, ali u pravosuđu, u ovakvim slučajevima šanse su uvjek 50:50 %. Dobar (adekvatno plaćen) advokat bi išao na tu kartu. 1,4 promila alkohola u krvi, plus zlostavljanja i traume iz djetinjstva, loša socijalna karta, disfunkcionalna porodica, posljedice rata, uživanje u narkoticima, glasovi u glavi.... i eto ti stanja neuračunljivosti i oslobađajuće presude.Horcrux wrote: ↑02/06/2023 00:38
Hvala, super, fino je to znati. Sad samo da je naci nekog ko ce napuhat 1.4 promila, napraviti Plehu invalidom, ne pristati na sporazumnu o priznavanju krivice, sacekati da se otegne slucaj, vidjeti da bude proglasen neuracunljivim i biti oslobodjen.
Ja vjerujem da ce doci trenutak, kad ce se obican, normalan covjek, krenuti svetiti ovim kriminalcima i onda se posluziti sistemom da bude oslobodjen, na isti nacin kako se i kriminalci sluze i budu na slobodi.
Međutim, kao što rekoh, šanse su 50:50.
Najbolja, i najsigurnija varijanta za tužilaštvo i za odbranu je postići dogovor. Kabadahija će priznati krivicu, proglasit će se da je u kritičnom momentu bio u stanju umanjene uračunljivosti, sud će mu izreći minimalnu kaznu za djelo kojeg se (navodno) ne sjeća ali isto priznaje (olakotna okolnost) i kaje se zbog toga.
Vuk sit, ovce na broju.
Naravno govorim o normalnom, nekorumpiranom pravosuđu
-
mali_balon
#67897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Takve majmune mozes izazvati sto si ziv i sto dises...takvim majmunima treba svaki dan prebijati bubrege redovno.....sadisticki ih unistavati, kao opomenu drugima
- emigrazione
#67898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mogu ni ove roditelje da shvatim nikako, pa jebote zbog cega dises i zivis ako ne znog toga da se brines i stitis svoju djecu, vise ih strah da fasuju kaznu zbog nekog jebenog Pleha, nego da im Pleh skace djeci po glavi...cuj drzava da nestu ucini, sta da ucini da ga uhapsi?! Pa eto uhapsila ga je i sta sad?
- Ateista
#67899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to bas tako jednostavno, djeva su ziva i jos ima sta da izgubi, a taj ocito nije neki lokalni klosar vec kriminalac kojeg neko stiti. Ako ga neko dobro prebije rizikuje da mu zbog toga sutra neko ubije djecu kao osvetu, da ga skroz smakne zavrsice u zatvoru i time jos vise ostaviti djecu nezasticenu, a sigurno bi bilo onih koji bi htjeli osvetu sto je on ubio tog kriminalca i djeca bi mu bila meta.emigrazione wrote: ↑03/06/2023 08:53 Ne mogu ni ove roditelje da shvatim nikako, pa jebote zbog cega dises i zivis ako ne znog toga da se brines i stitis svoju djecu, vise ih strah da fasuju kaznu zbog nekog jebenog Pleha, nego da im Pleh skace djeci po glavi...cuj drzava da nestu ucini, sta da ucini da ga uhapsi?! Pa eto uhapsila ga je i sta sad?
Razumijem zelju za osvetom, vec sam pricao o tome, ali jedno je srediti neku budalu koja nema nikog svog, a drugo kriminalca koji sigurno ima nekog iza sebe, vjerovatno nekog mocnog.
Jedino ako ce to dobro isplanirati i sa kompletnom familijom se ispaliti negdje vani.
- nepass1
#67900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nismo bili u tim situacijama. Na prvu ne mogu ni ja.emigrazione wrote: ↑03/06/2023 08:53 Ne mogu ni ove roditelje da shvatim nikako, pa jebote zbog cega dises i zivis ako ne znog toga da se brines i stitis svoju djecu, vise ih strah da fasuju kaznu zbog nekog jebenog Pleha, nego da im Pleh skace djeci po glavi...cuj drzava da nestu ucini, sta da ucini da ga uhapsi?! Pa eto uhapsila ga je i sta sad?