Evo ovdje je Vaskovic "obradio" SDA u TK
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2 ... cenik.html
Bice interesantno do lokalnih izbora
Moderator: anex
Evo ovdje je Vaskovic "obradio" SDA u TK
Trud sa privatnom teretanom, trenerom kod kuce i kuharom je 20% truda koji treba uloziti neko bez svega toga. Njeno je "samo" da trenira a to je 100 puta lakse kad ti je teretana kroz susjedna vrata. Primjer vezan za ZG, Split, itd ima ih u prosjeku vise sredjenijih jer ih je u prosjeku vise i bogatijih. Vjeruj da je samo razlika u parama, nista drugo, pa i kod nas bi svaka zena voljela da moze priustiti sve to je potrebno za lijep izgled u 50im ali to je 3x teze nego u 20im.last mohicans wrote: ↑28/05/2023 01:26Kad je čista fizika i tijelo pitanju, u vrlo malim procentima. Govorim o fizičkom održavanju tijela, ne generalnom dotjerivanju, outfitu, frizuri i ostalom što zenu čini lijepom. Ako ima privatnog trenera, opet je ogroman trud morala uložiti, nisu kile sam spale. Prosetaj malo ZG, Splitom i zagledaj majke sa djecom, a zagledaj i kod nas. Naše žene su jako lijepe, ali odrzavanje tijela je na niskom dijelu prioriteta. Zadnjih par godina je poplava fitnesa i vježbanja, pa smo se tu generalno kao nacija popravili. U EU ćeš vidjeti zenu +50 da jogira, a +60 da vozi bajk. Kod nas vrlo rijetko ili nikako.__Phoenix__ wrote: ↑27/05/2023 23:19 Udata za guzonju, jedino u životu što mora je da dobro izgleda, kućne pomoćnice, personalni treneri, ali naše bošnjakinje ne drže do sebe, ne brukaj se
https://radiosarajevo.ba/metromahala/ja ... ama/230003#
Spomenuo je ovo Miletić. Kaže pošto je mrtav neće reći a poslao 15 miliona a tvrdio kako nema para._BataZiv_0809 wrote: ↑28/05/2023 09:11 Ko je nedavno preminuo a bio siva eminencija u SDA i slao pare Al Qaidi?
Hasan Chengich?
Pogledaj sve Haske presude, sav materijal koje je tuzilastvo imalo, sve dokaze koji su podneseni (pazi, nije dovoljno sto “mi znamo”, morale su se naci sve naredbe u pismenok formi, a sve su imale top secret oznaku, nije se to objavljivalo u novinama). Dalje, ovo su igre sluzbi gdje se ne prijeti samo tvom zivotu, nego svemu oko tebe, gdje se na svaki dokument koji predas predaju tri lazna da te poreknu, kompletan jebeni paralelni svijet.
Al' se Senad trznu pa poče pravdati.