Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EFD22 wrote: ↑23/05/2023 14:49
Rješava se da ti za djecu kojoj treba ovaj jastučić (do 21kg) treba sjedalica sa vlastitim pojasom i top tether vezom, a to imaju malo skuplje sjedalice od ove.
Za kasniju upotrebu, za veću djecu, može se koristiti ovaj pojas direktno, jer je punjenje sporije i sa hladnim zrakom, nije kao u klasičnih airbagova.
Ovu je moja žena kupila, jer je bila na akciji
Sad ću uzet neku od milju i po jebo me auto me jebo.
Uzmi ba neku koju mozes rotirat za 360 stepeni i da ima isofiks. Moja je npr od 0-36 kila il mjeseci, ne znam tacno al mislim da je 36 mjeseci. Bila jeftina pravo, 160€.
Nisam ga pratio al eto steta mladog zivota. Ispocetka sam pregledao par klipova i bio je relativno ok dok nisu poceli ubacivat neke interne fore koje samo oni kontaju.
konektovan wrote: ↑23/05/2023 14:26
Ja neki dan naletio na ovog lika,..sasvim slucajno, i vec mrtav...?!
Zao mi frajera bio je dobar lik
Također, streso sam se kad sam pročitao. Tražim u glavi razlog, pa kontam možda je neka zajebancija. Nešto poput one Slađe, kad je plasirala da je mrtva. Uđem mu na kanal, stvarno istina.
Također, streso sam se kad sam pročitao. Tražim u glavi razlog, pa kontam možda je neka zajebancija. Nešto poput one Slađe, kad je plasirala da je mrtva. Uđem mu na kanal, stvarno istina.
Throttle wrote: ↑23/05/2023 16:37
Nisam ga pratio al eto steta mladog zivota. Ispocetka sam pregledao par klipova i bio je relativno ok dok nisu poceli ubacivat neke interne fore koje samo oni kontaju.
Imam raje u BG dosta i vecina mi je rekla da je lik rega, da je mehanicar, kakav to ne znam ali je godinama to radio i prljao ruke.
Nije poput ovih mudraca na YT sto u zivotu sarafa nisu zavrnuli vec neko iz struke.
Na yt ima itekako kvalitetnog sadržaja ko želi da ga nađe. Engineering explained kanal je odličan primjer toga, čovjek je bachelor mašinstva i odlično objašnjava i kompleksne mehaničke teme. Može lekcije držati mnogim mehaničarima. Isto vrijedi i za ostala usmjerenja.
Mirko je tip koji je imao korisnih videa iz kojih se moglo naučiti, razlikovao se od popriličnog broja šund auto jućubera. Nisu svi mehaničari po profesiji. Niko ga nije oplakivao, samo nas je iznenadila ta vijest.
O mrtvima sve najbolje, sram nek vas bude pojedinih komentara. Naredni komentar o neovlascenom koji ne komemorira smrt ovog mladog covjeka povlaci direktan ban. Kome se diskutuje o smislu posla influensera, nek otvori temu.
pa nidje veze, fake oplakivanje na temi o autima, na instagramu, na yt, na fb , trebao sam i ja onda za vozacem Craig Breenom plakat i kmecat na forumu jer volim rally
Malo je to ozbiljna tematika. Ipak smrt je smrt cija je god. I ne bih da se mjesam…
operisan od tih prepirki i prepucavanja. Nekad volim kontrirati ali u granicama. I radi zafrkancije..
A potpaljujes vatru sa smajlićima.. a sad tema o avtima.
Dje ti je muzara. Nea ga na forumu da nam baca bombe o mazdama.
Moram ga namamiti..
Ruzne felge na lijepom autu.
A obaveze jebiga, ne mogu 24/7 palamuditi ovdje.
Moram ti uslikati jedan B6 iz komsiluka, pola ga hrdja odnijela
Jebiga 15+ godina…. Nema kod ovog hrdje. 18-godisnjak , ćera ovog, TFSI sa mapom kida…. Nista mi draze nije bilo kao par puta na crtu sa MPS. Vise konja fabricki ali lubenicar to otrese bar za duzinu auta…