Pozdrav @chakany,
Predlažemo Vam da pratite naše zvanične kanale informisanja korisnika, kako biste prvi saznati sve novosti koje pripremo za naše korisnike. Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.
Moderator: Benq
Pozdrav @chakany,
Pozdrav @chakany,chakany wrote: ↑18/05/2023 19:55 Evo naprimjer da se uvela i RTV USK kada i Una TV bilo bi fino baš. Pogotovo sada kad je ovaj haos oko poplava u tom kantonu. Ipak bolje izvještavaju lokalne televizije o tim stvarima.
Meni iskreno RTV USK ima baš fin program, ali nije ni to bombastični kanal.
Bombastični kanali su: ARENA SPORT, RTL CRIME; RTL PASSION, RTL ADRIA, DOMA TV, RTCG1, RTCG2, RTV VOJVODINA 1 i 2, SUPERSTAR TV i SUPERSTAR 2, itd itd itd...
A mislim da ako se već nema ideja za uvođenjem novih kanala, bilo bi lijepo izjednačiti EON ponudu sa D3 ponudom digitalnih kanala. Mi na D3 isto korisnici druge kategorije![]()
Znači jeste.
Jeste, Dodikova je.
Pozdrav @agent_zero,
Jel i Telemach Dodikov, vidi bolan imaju RTRS, RTRS+, a onda i Vučićeva sa hejbet njegovih kanala. Zato ljudi izmislili daljinski a i kreiranje svoje liste kanala.agent_zero wrote: ↑19/05/2023 10:13Jeste, Dodikova je.
Sramota da USK koji većinom koristi telemach nema RTV USK.
Pa ne gledam ništa od toga i zato je moj kometar.vkmiro wrote: ↑19/05/2023 15:02Jel i Telemach Dodikov, vidi bolan imaju RTRS, RTRS+, a onda i Vučićeva sa hejbet njegovih kanala. Zato ljudi izmislili daljinski a i kreiranje svoje liste kanala.agent_zero wrote: ↑19/05/2023 10:13
Jeste, Dodikova je.
Sramota da USK koji većinom koristi telemach nema RTV USK.
Pozdrav @dragonz,
Pozdrav @rida1976,
Pozdrav @vicious,
Pozdrav @acer5101,
Pozdrav @Ajdinn4,
Pozdrav @Ajdinn4,
Pozdrav @vkmiro,
To već ima i zove se cast tv, sad sam ja probavao. Bar sam tako razumio tvoj prijedlog i ide sve na box.
15/2 Mbps 23,10 KM + MJESEČNO ODRŽAVANJE KKS ZA OSNOVNI TV PAKET (Analogna sa nekih 34 kanala) 23,50 KM
Pozdrav @rename,