Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sgrm wrote: ↑21/05/2023 22:01
Pozdrav, da li zna neko koliko treba da se aktivira usluga Moja TV Net Povremeno 2 nakon sto se obavi poziv sa korisnickom sluzbom? Na aktivaciju mislim samo da oni puste internet posto je prosle godine paket prijavljen i koristen vec nekoliko puta. Hvala
-Edit:
Kanali na tv su dosli, al i dalje nema interneta. Kad lan kabal od tv stavim u laptop pise no internet
Potrebno vrijeme: odmah!
I nemoj LAN od TV-a u laptop, uzmi s LAN1. Koji ti je modem? Svijetli li lampica internet? Imas li wifi?
sgrm wrote: ↑21/05/2023 22:01
Pozdrav, da li zna neko koliko treba da se aktivira usluga Moja TV Net Povremeno 2 nakon sto se obavi poziv sa korisnickom sluzbom? Na aktivaciju mislim samo da oni puste internet posto je prosle godine paket prijavljen i koristen vec nekoliko puta. Hvala
-Edit:
Kanali na tv su dosli, al i dalje nema interneta. Kad lan kabal od tv stavim u laptop pise no internet
Potrebno vrijeme: odmah!
I nemoj LAN od TV-a u laptop, uzmi s LAN1. Koji ti je modem? Svijetli li lampica internet? Imas li wifi?
Super, hvala ti za ovo savjet oko promjene lan porta, i mislio sam da treba promijenit, al nisam bio siguran, posto nisam znao da li odmah puste net. A wifi iz nekog razloga je imao skroz drugu sifru u odnosu na onu od prije par mjeseci, al i to sam rijesio. Uglavnom hvala za pomoc
Dr Arsla wrote: ↑23/05/2023 15:25
Da ima kakav paket na pretplatu od 150 minuta i 3 gb neta bilo bi idealno. Al da su babi muda bila bi djed
Extra Hit je bio taj, ali ga ukinuse nabrzaka. Dva mjeseca si mogao da se prebacis.
Žena i ja se prebacili. Ovi neki moji ultraši se nešto premišljali danas-sutra i ovo nestade
Da li je neko od ovih što rade u BHTu upoznat sa katastrofalnom pokrivenosću BHT mrežom na aerodromu u Tuzli? Znači na odlaznom terminalu jedva da uhvati 4G, a ako ga i ima brzo prebaci na 3G, a onda i na 3G nestane interneta. Ovo traje već bar 2-3 godine.
Kakva je situacija sa povezivanjem na internet u Srbiji? Da li poveze na 3G ili 4G?
Meni se u Crnoj Gori bilo povezalo na 3G (mreza One) sa nekom nenormalno sporom brzinom tipa 2Mbps i nema sanse da se poveze na 4G bilo koje mreze, dok istovremeno na m:tel kartici ide 4G+ sa brzinom istom kao u BiH.
nermin_t wrote: ↑24/05/2023 12:16
Kakva je situacija sa povezivanjem na internet u Srbiji? Da li poveze na 3G ili 4G?
Meni se u Crnoj Gori bilo povezalo na 3G (mreza One) sa nekom nenormalno sporom brzinom tipa 2Mbps i nema sanse da se poveze na 4G bilo koje mreze, dok istovremeno na m:tel kartici ide 4G+ sa brzinom istom kao u BiH.
BHtelekom kartica se u SRB može povezati na mreže Telenor i VIP, a ne može na MTS. Na prve dvije pomenute mreže, koju god odabereš, radi 4G+
arelinho wrote: ↑25/05/2023 12:24
Je li ovo ne rade arene na moja tv?
Putem STBa rade, na webTV ne.
Meni ne rade ni preko STB. Prijavio sam taj problem pa mi je stigla poruka da tehničar dolazi u toku dana. Stoji mi poruka na kanalima ono standardno izvinite na smetnjama pa sam mislio da je opšti problem kod sviju.
Omam netFlet 5 paket 5 Mbps/512 kbps btio bih ukljuciti mojweb tv hoce moci radi...znam nekad prije da nije koristen internet promet vec samo da si na bhtelecom mrezi?
Zipman wrote: ↑25/05/2023 13:44
Omam netFlet 5 paket 5 Mbps/512 kbps btio bih ukljuciti mojweb tv hoce moci radi...znam nekad prije da nije koristen internet promet vec samo da si na bhtelecom mrezi?
Trebalo bi moci.
Moja web tv je 1 KM,pa aktiviraj,probaj i ako ne mogne,samo na portalu ugasi i eto ga.
Zipman wrote: ↑25/05/2023 13:44
Trebalo bi moci.
Moja web tv je 1 KM,pa aktiviraj,probaj i ako ne mogne,samo na portalu ugasi i eto ga.
1,17KM za MojaTV korisnike, dok je za netFlat korisnike 5KM.
nn13 wrote: ↑25/05/2023 16:57
Da li je neko u skorije vrijeme rezervisao Iphone u BH Telecomu, da li su vas zvali da su stigli?
Već neko vrijeme čekam isti, nikako da zovnu
Neki dan sam bio na salteru i vidjeh da covjek uzima Iphone sinu. Pita i za pro verziju koju je uzeo na kraju, pa pretpostavljam da nije ni narucivao. Ne znam koja je serija u pitanju.