Zar sumnjas u mene
zar i ti sine brute gledas Nenada i fejk tv kako volite reci bas neki mazohizam vlada u sdfovcima kad gledate stvari koje vam se gadeStudent_u_Ostavci wrote: ↑19/05/2023 20:59 Baš neprijatno za gledati da na TVu cviliš za neki uhljebljen posao.![]()
Nadam se da će Elmedin vidjeti ovaj apel te promptno reagirati. Odlično bi se Almica uklopila u Pučanstvo.![]()
Gore je ovo sto prica o sda s obzirom da je 30 godina iznutra kadar .Student_u_Ostavci wrote: ↑19/05/2023 20:46 Jel moguće da je žena došla na televiziju da se ponudi nekome, tačnije Elmedinu, za posao?![]()
Oslusluju kad je krajnji vakat da i oni skacu sa titanikatramvajtrojka wrote: ↑19/05/2023 21:04zar i ti sine brute gledas Nenada i fejk tv kako volite reci bas neki mazohizam vlada u sdfovcima kad gledate stvari koje vam se gadeStudent_u_Ostavci wrote: ↑19/05/2023 20:59 Baš neprijatno za gledati da na TVu cviliš za neki uhljebljen posao.![]()
Nadam se da će Elmedin vidjeti ovaj apel te promptno reagirati. Odlično bi se Almica uklopila u Pučanstvo.![]()
![]()
![]()
Al tuga je da je sve ovo ismijavano u javnosti i ovdje gdje ce ba to tako biti , od don neonka i njegove neobrazovane hanume, do kadrova i botova , tacno se jucer mogla primijetiti sinhronizacija svih botovskih stranica zenin se dopis nije ni osusio na bakirovom hastalu a napadi su vec poceli.JoseMujica wrote: ↑19/05/2023 21:10 sve što je Alma tamburala na forumu se godinama pisalo...ovo je sada samo potvrda iznutra.
A da, Alma je gnjida kao i većina likova proizašla iz ove kriminalne organizacije
uhljebi i licemjeri su okosnica ove kriminalne hobotnice
Kontam neka zaebancija pa prebacio da vidim. Nisam do sada nikad vidio da neko cvili za uhljebljenje na TVu.tramvajtrojka wrote: ↑19/05/2023 21:04zar i ti sine brute gledas Nenada i fejk tv kako volite reci bas neki mazohizam vlada u sdfovcima kad gledate stvari koje vam se gadeStudent_u_Ostavci wrote: ↑19/05/2023 20:59 Baš neprijatno za gledati da na TVu cviliš za neki uhljebljen posao.![]()
![]()
![]()
Sve sto se moze uhljebiti ce preci na drugu stranu. Nista novo u politici. Ostace ovi poput Softica, Dzaferovica koji vire bracnom paru iz zadnjice. I ovo par fanatica im sa foruma i tvitera poput ona dva Nedima, Prpe, palerma itd.JoseMujica wrote: ↑19/05/2023 20:52jašta....sad će jata preletača...ono ko kad ptice sele južnije![]()
juče jaran i ja tabirili o ovome i onako odokativno, samo za nivo Pederacije, prebrojasmo da Trojka treba cca 2.000 ljudi da popuni pozicije koje je ova kamarila držala
evo i Alma potvrdila da brak uništi čoekasumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:28 Sad kontam da je istina sve sto pricaju za bracni par.
Tacno mi zao baketa![]()
"Ja njega pamtim kao vjernika, velikog patriotu, čovjeka koji je dao sebe za ovu zemlju. On više, po meni, nije taj isti čovjek. Kako je njegova supruga ušla u politiku on vaga svaki svoj potez", zaključila je Čolo.
sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:28 Sad kontam da je istina sve sto pricaju za bracni par.
Tacno mi zao baketa![]()

kakav prvi...vazda je on bio drugitramvajtrojka wrote: ↑19/05/2023 21:32sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:28 Sad kontam da je istina sve sto pricaju za bracni par.
Tacno mi zao baketa![]()
Niko ne zna njegovu muku![]()
nekadasnji prvi u bosnjaka al i dalje prva bosnjacka papuca
![]()
![]()
![]()
Vidi mu ruku, garant ga i bijetramvajtrojka wrote: ↑19/05/2023 21:32sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:28 Sad kontam da je istina sve sto pricaju za bracni par.
Tacno mi zao baketa![]()
![]()
![]()
![]()
ovako isto izgleda dijete kad ga stara nalema jer nije dosao kuci na vrijeme i onda ga posadi da sjedi pored nje kad dodju gostisumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:35Vidi mu ruku, garant ga i bijetramvajtrojka wrote: ↑19/05/2023 21:32
![]()
![]()
![]()
![]()
Pravda za Bakira!sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:36 Bio bih priprost kada bih rekao valja ono i .....
Bake heroj a ne zlotvor![]()
Slava mu.JoseMujica wrote: ↑19/05/2023 21:41Pravda za Bakira!sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:36 Bio bih priprost kada bih rekao valja ono i .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JoseMujica wrote: ↑19/05/2023 21:41Pravda za Bakira!sumirprimus wrote: ↑19/05/2023 21:36 Bio bih priprost kada bih rekao valja ono i .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

druže ja i ti idemo na miting podrške Don Neonku na Poljine i stojimo s transparentima na ulazu u kućicu malu na kraju sela, koja je 1/2 da se zna