stephen l gray
Moderator: anex

Ma Arapi ubise posao...u plazi odnedavno prodaju nokpliko njihovih brendova, vecinom klonovi. Cura koja tu radi kaze da se prodaju nenormalno.suspect_zero wrote: ↑17/05/2023 23:39 Dobro je, nije opet arap....već sam se bila počela brinuti za Rugafeta....rek'o ode u talibane kukala mu Amerika![]()
![]()
![]()
Neces ni moci...
Kod nas ih ima u Didacu..Prije 2-3 dana pazarila, kod nas 103KM bočica od 100ml, a na nekoj engleskoj stranici https://laurenjayparis.co.uk/collection ... rfum-100ml ni 17 GBP..Na mojoj koži postojanost nekih 4-5 sati..piše na kutiji eau de parfum a na bočici s donje strane 80% eau de parfume..konektovan wrote: ↑18/05/2023 00:03Ma Arapi ubise posao...u plazi odnedavno prodaju nokpliko njihovih brendova, vecinom klonovi. Cura koja tu radi kaze da se prodaju nenormalno.suspect_zero wrote: ↑17/05/2023 23:39 Dobro je, nije opet arap....već sam se bila počela brinuti za Rugafeta....rek'o ode u talibane kukala mu Amerika![]()
![]()
![]()
Pa ja sam za 15 ak minuta, dok sam se vrtio i testirao, vidio preko 10 kom prodatih. Neko je provalio neki emper malika (unisex) cure, zene..navalile, ne mozes doci do testera. Nekako se i ja ubacim u guzvu i probam
mirise dobro fakat, ne znam da li je, i cega bi mogao biti klon, ne znaju ni radnice, ali ide ko halva. Na mojoj koži je izdrzao od jutra do sutra..a 50.KM miris.
![]()

suspect_zero wrote: ↑17/05/2023 23:39 Dobro je, nije opet arap....već sam se bila počela brinuti za Rugafeta....rek'o ode u talibane kukala mu Amerika![]()
![]()
![]()
E jbg sad brate, pa svaki drugi seljak miriše na One MilionDigla_da_kreci wrote: ↑18/05/2023 19:58 Seljacki je njegov Guess, sve neki hamelj uzima iz TjMaxxa.Budi dzek i iskesiraj jedan ali vrijedan i mirisi ko milion dolara bejbi.
![]()
![]()
suspect_zero wrote: ↑19/05/2023 00:06 E jbg sad brate, pa svaki drugi seljak miriše na One Milion![]()
![]()
I još zapjevaju miriše mi dan na pako raban, a tebi na pelene i punjene paprike![]()

Dok nije okusio Ameriku,..u jakni refan toceni nosio..
Imam ovaj, jest dobar.glitch wrote: ↑19/05/2023 15:35 https://inoma.ba/media/catalog/product/ ... 056969.jpg
Pravo Interesantan zenski ali poskup![]()
Digla_da_kreci wrote: ↑19/05/2023 18:31 Sjecam se i ja tih refan prodavnica. Isla sam u skolu i jednom poslije casa odem s drugaricom da natocimo neki i tako sam kupila moj prvi parfemcic. Niko sretniji.![]()
A od tetke sam krala zeleni shock dezodorans, bio je jak ubi boze.I pobjegnem napolje a ona vice kroz kucu jesi li se to opet naprskala sejtane, sve ces mi potrositi.
![]()