HNS batinaši.
Relaksiraju Zenicu.
HNS batinaši.
Čak stavise bolji si u permutiranji od zelenih botova.dječak sa šibicama wrote: ↑17/05/2023 18:29 Grijesis, Federacija je mala Svicarska, RS propo, u prosjeku plakacemo za Fadilom.
Mozete mu cigara odnijeti na robiju, u svakom slucaju.
Naletio majke mi.
Takve stvari treba preskakati.jazzer wrote: ↑17/05/2023 18:14 Ovo je ubjedljivo najveći nivo kmecanja od kada ja pratim ovaj forum. Sizofrenija totalna.
Izmogiljili neki likovi iz rupa pa komentarisu svaku moguću vijest, spin, poluinformaciju..
Nenadjebivo kolika se energija ulaze da se pokaze kako su ovi, pored zive SDA, izdajnici.
Ili imaju 18 godina ili im je IQ 18. Trece opcije nema.
Bukvalno su problematizirali činjenicu da je lik Hrvat. Kao Autoceste FBiH su bošnjačke, gdje će tu Hrvat da bude direktor.
Na jednu stranu izetbegovic lasic i nesic a na drugu niksic, u putu se nisu sreli.kakabanja213 wrote: ↑17/05/2023 17:02O kakvom savrsenom rjesenje, nasi bi Rune Karlsena pokvarili za mjesec dana ocakvi kakvi su sa sve cetiri strane. Jedino rjesenje se hapsenja bilo da je kriminalac, Izetbegovic, Lasic, Nesic ili Niksic. Pa po svijetu padaju kriminalci kojima genijalci i Nibelovci vide knjige a ne ovi nasi koji nadju racunovodju u Travniku ili Sirokom i koji misli da svu pamet svijeta pokusao. Jedino ako ovi nasi refor.isti nemaju podrsku za antikoruptivno djelovanje od zapadnih ambasada. To je to rjesenje. Formiranje vlasti sa kriminalcima nije rjesenje.sajber87 wrote: ↑17/05/2023 16:35
Odluke vlade koliko citam su vd i za policiju i autoceste, nema savrsenih rjesenja, ja bi najsretniji bio da je trojka napravila vlast kao u sarajevu i bez sda i bez df a i bez hdz a ali to nije realno da se desi, kad vec imas sto imas onda bar gdje se ti budes pitao vidi da promjenis situaciju, a paralelno radi na tome da unosis sistem odgovornosti u upravljanje. Docice vrijeme kada ce padati i hdz kadrovi u akcijama, ovo sto padaju u sarajevu rezultat je rada vlade kantona sarajevo u prethodnom mandatu i uska saradnja sa usa i eu sto treba da bude za ponos svakom bosnjaku sto na svom primjeru pokazujemo kako treba da funkcionise pravna drzava, realno i imamo najvecu odgovornost za bosnu i od nas zavisi najvise sta ce biti sa njom
i to vd direktora dok se ne izabere novi
To "kme kme" me podsjeća na odgovarajuću temu na HB forumu.
Hajde dobro ne preseravajte se ni vi, pojedinci postaju kao SDA sa demagogijom.