mirza_15 wrote: ↑16/05/2023 08:50
Thorgerson wrote: ↑16/05/2023 08:37
Tanovic i Mandic ce pokopati trojku u Sarajevu.
Nevjerovatno da u tako jakim opstinama, oni ne mogu nista da urade.
Pa jel realno da Mandic citav mandat zasniva na trotoaru u jednom malom trgu. Jel on normalan?
Tanovic, no comment. Mislio sam da ne moze niko biti gori od Koldze, ali ocito je da moze.
Tanović je katastrofa.
Mandić isto nije neka pljačka, ali pored toga, njega dia i ona uredba o zaštićenom području kvalitetno prcaju.
Ma brate ok prcaju, ali ima podrucje koje nije zasticeno.
Projekti se rade godinama i godinama. Probijeni svi jebeni rokovi za sve.
Ajd za jedan projekat probije se rok. Ali za svaki, i to mjeseci i mjeseci. To je vec javasluk i nerad.
Kazem, postoje stvari koje nisu zasticene. Ufatio se toga. Pa odmakni malo od strogog centra i imat ces sta raditi. Sto ne sredi betaniju, sto ne okreci zgrade, posadi koje stablo, sredi biciklisticke staze, parkove malo uredi... ofarba mostove. Ma sta god. jbt, em najmanja opstina, em najveci budzet. Vise mu ona benjamina posla odradila. Smijesno. Ufatio se trotoara i 100 metara i pravi od toga naucnu fantastiku. Jel nama treba onaj qrac. Ne treba. Moglo se samo poplocati normalno, drvored i kraj price. Eh al qrko to ce bit jeftino.
I umjesto da odradis 700m sa tim parama, on ce 100m napucati i svi ce se diviti tom dijelu koji ces prociza 20 sekundi i onda opet sici na prosarani prljavi asfalt.
Ja generalno mislim, da su tu ne samo nacelnici neradnici, vec i uposlenici. To je ta dobitna kombinacija. Sve to treba rastjerat. Mogu mislit kad tu stare guzonje i zenturace zasjednu. To nije u stanju stalu da vodi, a ne centar glavnog grada.