Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lajkujMe wrote: ↑13/05/2023 18:19
Opet cu ja ponoviti SU35 leti na visini od preko 10 km
Stigneru je domet maks 3 km u visinu manji u realnosti
Nisu to bili stingeri
Ne mora znacit da je letio na max visini ako nije ocekivo opasnost. Vise puta snimljeni kako lete nisko u ukr uoravo radi gadjanja meta na zemlji u nedostatku oametne municije.
Plus ja kazem za vrtolet da je sumnjiv ko da je rucni lanser.
lajkujMe wrote: ↑13/05/2023 18:19
Opet cu ja ponoviti SU35 leti na visini od preko 10 km
Stigneru je domet maks 3 km u visinu manji u realnosti
Nisu to bili stingeri
Ne mora znacit da je letio na max visini ako nije ocekivo opasnost. Vise puta snimljeni kako lete nisko u ukr uoravo radi gadjanja meta na zemlji u nedostatku oametne municije.
Bio je negdje usporeni zoom snimak pogotka helikoptera.
sumirprimus wrote: ↑13/05/2023 18:22
Bio je negdje usporeni zoom snimak pogotka helikoptera.
SNIMKA pokazuje kako ukrajinska vojska diže u vazduh ruski PVO sistem Pancir koji pripada plaćeničkoj grupi Vagner grupa. Ovaj snimak objavila je 24. mehanizovana brigada je mehanizovana brigada ukrajinskih kopnenih snaga. The Sun još nije potvrdio ovu snimku, a lokacija još nije potvrđena. Novine Sun vam donose najnovije video zapise o najnovijim vijestima i objašnjenja iz Velike Britanije i cijelog svijeta.
Kako saznaje Komersant, iako su vlasti potvrdile pad samo jednog helikoptera, u regiji Brjansk gotovo istovremeno oboreni su lovac-bombarder Su-34, lovac Su-35, kao i dva helikoptera Mi-8 Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije. Posade su poginule.
Prema preliminarnim podacima, svi su bili dio iste avio-grupe koja je trebalo da izvede napad na ciljeve na teritoriji Černihivske oblasti u Ukrajini.
Stručnjaci smatraju da je napad najvjerovatnije izveden oružjem vazduh-vazduh, odnosno neprijateljskim avionima ili helikopterima. Tako je zračna grupa Vazdušno-kosmičkih snaga, najvjerovatnije, upala u zasjedu.
madner wrote: ↑13/05/2023 18:07
Neka nova igracka za EW ili totalna fula PVOa.
Predaleko za UA PVO.
jes' i Cooper nasao kad ce ici na festival vojnih maketara i modelara u Sloveniji Ovo je njegova uza specijalizacija sto se kaze zivi za ovakve incidente.