Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tank3 wrote: ↑13/05/2023 14:33
Jel to onaj NIP koji je na zadnjim izborima osvojio koliko glasova? 5-6-7 posto ili neki drugi rezultat NIP-a što ste vi zamislili u svojim glavama
Kakvi sve ovdje parmaci ordiniraju, to je strašno i pogubno za ovu zemlju
Znas gdje se problem javlja, sto oni koji su brojali glasove znaju kako su brojali i kome su brojali vise a kome su brojali manje i sto vise nikad brojati nece kako su naucili brojati, a oni kojima su brojali manje ih skinuse sa vlasti.
Druže, pretpostavka je majka zajeba.
Ne reče koliko posto glasova je strašni NIP osvojio . Mene stid isrped vas. Čitam i ne mogu da shvatim toliku silu i bahatost u svim postovima.
Tačno se iz postova čita silna nepismenost koja vlada u tom ogranku SDA. Sve od zla oca i od gore matere.
Ali neka, proci ce i to. Neka ljudi vide za koga su glasali.
Znas gdje se problem javlja, sto oni koji su brojali glasove znaju kako su brojali i kome su brojali vise a kome su brojali manje i sto vise nikad brojati nece kako su naucili brojati, a oni kojima su brojali manje ih skinuse sa vlasti.
Ne reče koliko posto glasova je strašni NIP osvojio . Mene stid isrped vas. Čitam i ne mogu da shvatim toliku silu i bahatost u svim postovima.
Tačno se iz postova čita silna nepismenost koja vlada u tom ogranku SDA. Sve od zla oca i od gore matere.
Imas na izbori.ba sve do u bobu kako su sda df hdz snsd brojaci izbrojali, koga zanima moze pronaci, ja sam samo rekao da ti koji su brojali vise nece, ne znam sto se srdis sto ce sljedeci izbori napokon biti izbrojani kako treba ili mislis da su i ovi bili
Last edited by sajber87 on 13/05/2023 15:11, edited 1 time in total.
tank3 wrote: ↑13/05/2023 14:47
Imas na izbori.ba sve do u bobu kako su sda df hdz snsd brojaci izbrojali, koga zanima moze pronaci, ja sam samo rekao da ti koji su brojali vise nece, ne znam sto se srdis sto ce sledeci izbori napokon biti izbrojani kako treba ili mislis da su i ovi bili
Srpskohrvatski botu, piše se sljedeći
A biće izbrojani kao i ovi sad što su, a za ostale insinuacije vidim da ti nisu baš sve na broju
Jel to onaj NIP koji je na zadnjim izborima osvojio koliko glasova? 5-6-7 posto ili neki drugi rezultat NIP-a što ste vi zamislili u svojim glavama
Pa vi od NiP-a i Konakovica neku silu pravite i volite reci da sad vladaju bivsi SDA-ovci, a NiP osvojio 6% na izborima.
Pa vi od NiP-a i Konakovica neku silu pravite i volite reci da sad vladaju bivsi SDA-ovci, a NiP osvojio 6% na izborima.
Koji mi? Vama su svi koji su protiv ove vlasti SDA. Ovdje se većinom busaju ovi iz NIP-a, a da im nije koalicije, bili bi statistička greška.
Imas na izbori.ba sve do u bobu kako su sda df hdz snsd brojaci izbrojali, koga zanima moze pronaci, ja sam samo rekao da ti koji su brojali vise nece, ne znam sto se srdis sto ce sledeci izbori napokon biti izbrojani kako treba ili mislis da su i ovi bili
Srpskohrvatski botu, piše se sljedeći
A biće izbrojani kao i ovi sad što su, a za ostale insinuacije vidim da ti nisu baš sve na broju
Ispravljeno hvala na oku sokolovom( ko ne moze naci problem u sustini potrazi u formi, postujem) , mozes me zvati zivorad ili uzp to mi nekako priraslo srcu, a sad ako mozes na post da se vratis i odgovoris da neko ne daj boze ne pomisli da izbjegavas odgovor
laik1981 wrote: ↑13/05/2023 15:10
Koji mi? Vama su svi koji su protiv ove vlasti SDA. Ovdje se većinom busaju ovi iz NIP-a, a da im nije koalicije, bili bi statistička greška.
Jok eto nisi. Sigurno si SDP-ovac ili si za NS. Ili si SDA ili DF, sto ti na kraju dodje na isto. Vi citavo vrijeme od Konakovica pravite lidera, a stranka mu osvojila 6%.
Koliko god da je osvojio, NiP je vlast, SDA opozicija.
Nije to njen fazon. Ne uklapa se. Prvenstveno jer je lobistica LGBTQ populacije, i sa ateističkim stavom.
Cek malo. Pa zar nije SDFA bot svako ko uputi makar jednu kriticku rijec protiv Trojke, Dine pogotovo?
Po meni nije, za ostale ne znam. Svak ima pravo da kritikuje bilo koju vlast. Postoje oni koji su kritikovali kada je SDA vladala, ai sada trenutnu vlast.
Naravno da se treba kritikovati, ali ta kritika treba biti upućena Sanji i HDZ-u.
Licemjerno je spočitavati Trojci fašističke izljeve koalicionih partnera, kao da toga ne bi bilo da je bilo ko drugi u vlasti s njima.
Ne znam fakat šta nije jasno ovdje.
Tužilaštvo Kantona Sarajevo istražuje ko je zastupniku u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Kenanu Uzunoviću nudio novac kako bi glasao protiv imenovanja Vlade FBiH.
- Tužilaštvo Kantona Sarajevo je, po službenoj dužnosti, reagiralo, budući da nije bilo prijave. U vezi s tim, poduzimaju se radnje u cilju provjere navoda - kazala je za „Avaz“ portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić.
U ovu laž povjerovao je samo onaj ko Uzunovića ne poznaje. A ko god ga zna, zna da taj rijetko kad govori istinu. Zato je bitno insistirati na tome da se ovo sudski utvrdi i da se za ovako krupnu optužbu odgovara. Ako neko jeste onda neka odgovara za to ali ako nije onda takođe mora odgovarati onaj ko ovako krupnim lažima truje društvo i odnose u njemu. Dok god je ovakvih u politici teško jadnom narodu.
mishic wrote: ↑13/05/2023 16:41
Tužilaštvo Kantona Sarajevo istražuje ko je zastupniku u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Kenanu Uzunoviću nudio novac kako bi glasao protiv imenovanja Vlade FBiH.
- Tužilaštvo Kantona Sarajevo je, po službenoj dužnosti, reagiralo, budući da nije bilo prijave. U vezi s tim, poduzimaju se radnje u cilju provjere navoda - kazala je za „Avaz“ portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić.
U ovu laž povjerovao je samo onaj ko Uzunovića ne poznaje. A ko god ga zna, zna da taj rijetko kad govori istinu. Zato je bitno insistirati na tome da se ovo sudski utvrdi i da se za ovako krupnu optužbu odgovara. Ako neko jeste onda neka odgovara za to ali ako nije onda takođe mora odgovarati onaj ko ovako krupnim lažima truje društvo i odnose u njemu. Dok god je ovakvih u politici teško jadnom narodu.
Ne sikiraj se. Uskoro pada jedan SDA direktor, a koga ce povuci za sobom ostaje da vidimo. Uzunovic je mozda i ovakav i onakav, ali glup sigurno nije.
Zamisli kantonalno tuzilastvo pocelo raditi i po sluzbenoj duznosti
Last edited by laik1981 on 13/05/2023 16:48, edited 1 time in total.
Cekam 'sjecu knezova' iz telekoma,elektroprivrede,rudnika i slicno,tu su najjaci tenderasi propale sdfa,koje su se samo pare uzele na zaposljavanje nisu im tenderi ni trebali..bit ce interesantno,idemo tuzilastva,hajmo sky politika-tajkuni...cekam imena i kockaste glave pod koznjacima(kisan Maj) i lisicama na rukama
Ne znam zakonske procedure, ali mislim da bi bilo dobro organizovati neke vanredne ili prijevremene izbore u opstini Stari grad. Bilo bi fino vditi sta narod misli o dosadasnjoj politici i Trojke i ovih drugih.
kakabanja213 wrote: ↑13/05/2023 17:03
Ne znam zakonske procedure, ali mislim da bi bilo dobro organizovati neke vanredne ili prijevremene izbore u opstini Stari grad. Bilo bi fino vditi sta narod misli o dosadasnjoj politici i Trojke i ovih drugih.
Jao, kako će Trojku kazniti na prijevremenim izborima
Nebozemlja wrote: ↑13/05/2023 16:13
Naravno da se treba kritikovati, ali ta kritika treba biti upućena Sanji i HDZ-u.
Licemjerno je spočitavati Trojci fašističke izljeve koalicionih partnera, kao da toga ne bi bilo da je bilo ko drugi u vlasti s njima.
Pa ponajprije nije jasno da li se ovdje radi o programskoj koaliciji, kako tvrdi Trojka?
Aoo je programska, da li su stavovi jedne ministrice dio tog programa?
Ako nisu, onda to nije programska koalicija kako tvrdi Trojka, nego matematicka, samo da guzice sjednu u fotelje (puno izgledniji slucaj), za cijenu se nije pitalo.
Nebozemlja wrote: ↑13/05/2023 16:13
Pa ponajprije nije jasno da li se ovdje radi o programskoj koaliciji, kako tvrdi Trojka?
Ako nisu, onda to nije programska koalicija kako tvrdi Trojka, nego matematicka, samo da guzice sjednu u fotelje (puno izgledniji slucaj), za cijenu se nije pitalo.
Cijena je ista kao i svake 4 godine. Sve ostalo je botovsko palamuđenje.
Jordan1961 wrote: ↑13/05/2023 17:34
Cijena je ista kao i svake 4 godine. Sve ostalo je botovsko palamuđenje.
Znaci ucinak "novih pregovaraca sa kicmom" isti kao i starih pregovaraca bez kicme?! Cijena ista kao i prije.