haj dobro.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- tandmand
#102502 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da je bio manje afektivan, da je znao kakva će vremena doći ....
Bio bi rehabilitiran, i kao po profesiji redatelj, pravio filmove o rušenju Starog Mosta i ostalim muslimanskim zlodjelima.
- Student_u_Ostavci
#102503 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa bulaznio je, prije ispijanja otrova, da smo mi zapravo srušili Stari most. Baš me zanima šta bi rekao nakon ovog zadnjeg videa
-
elk
#102504 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pomesce sdf 2026
Super vece. Dzeko zabio, partizan popusio, musa kvalitet, dobio na.kladari
Student, tockica i ovaj tandara mandara pjene oko krave prelivode u vrijednosti od cak 3,5 prpica po izbornom ciklusu
Pisat pa spavat.
Super vece. Dzeko zabio, partizan popusio, musa kvalitet, dobio na.kladari
Student, tockica i ovaj tandara mandara pjene oko krave prelivode u vrijednosti od cak 3,5 prpica po izbornom ciklusu
Pisat pa spavat.
-
Scheduler
#102505 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Recite mi jedno mjesto gdje je SDA bila u vlasti, ispala i trijumfalno se vratila?
-
giannibelif
-
Scheduler
-
planinar60
#102508 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ma jasno je da je SDA kriminalna, al ovakvi ispadi ministrica i predsjednica nit trebaju njima samima nit gradjanima ove drzave, ja sam ocekivao da ce se krenuti bar korak naprijed a ne naklapati o realno govoreci glupostima, kad je ta qrava toliko nebitna sto su je postavili za ministricu???
Kako starim, sve vise mislim da ce onaj non paper na kraju biti i cilj eu da se konacno naprave mininacione drzavice od bosne gdje ce dvije biti prikljucene komsijama a ova nasa mini, eto nasa bosnjacka!
Kako starim, sve vise mislim da ce onaj non paper na kraju biti i cilj eu da se konacno naprave mininacione drzavice od bosne gdje ce dvije biti prikljucene komsijama a ova nasa mini, eto nasa bosnjacka!
- tandmand
#102509 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ministrica kulture i športa je predstavlja civilizacijske vrijednosti društva. Mi bolju nemamo.
To je kao kad Kaligula, dovede konja i proglasi ga Senatorom. Ovi se poklope i šute ... jbg. nemaju boljeg.
Kad Bregović kaže, "ja sam vaš kompozitor, vi boljeg nemate" .. to je ništa drugo nego pišanje po narodu.
-
kluz franjo
#102510 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDF propaganda je u već u prošlom mandatu u KS pokazala svu raskoš svoje tupavosti.
'em što izgubiš izbore, 'em ti se na poziv za opštenarodne proteste odazovu Prpa i dva slučaja iz Hadžića.
Srdačno pozdravljam i podržavam nastavak te "uspješne" strategije simurg Prpagande.
Analogno ide dakle parlamentarno "gašenje" SBiH i ZNG i dalje smanjenje broja mandata SDF.
Zato će radikali poput Zahiragića, dia-e, Begića i Mešalića i dalje osigurati svoj opozicioni zastupnički hljeb.
Sve OK i zasluženo.

'em što izgubiš izbore, 'em ti se na poziv za opštenarodne proteste odazovu Prpa i dva slučaja iz Hadžića.
Srdačno pozdravljam i podržavam nastavak te "uspješne" strategije simurg Prpagande.
Analogno ide dakle parlamentarno "gašenje" SBiH i ZNG i dalje smanjenje broja mandata SDF.
Zato će radikali poput Zahiragića, dia-e, Begića i Mešalića i dalje osigurati svoj opozicioni zastupnički hljeb.
Sve OK i zasluženo.
- GandalfSivi
#102511 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Inace se ne slazem sa SDFA-ovcima, ali ovo sa Sanjom je kiks i to ogroman. Trebala joj se jebati mater (politicki) i za vijekove vijekova zaustaviti bilo koga poznatog po provokacijama da vrsi javnu funkciju. Pa ako ce koalicija puci zbog nje, neka pukne. Jeste da bi SDFA odmah poletila u zagrljaj (i Daria Kordica bi oni u vladu primili), ali to ne opravdava trojku…
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#102512 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jebla im ova baba sve i kad je izglasase za ministra.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#102513 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
nažalost, neko sa više kičme bi objasnio draganu da se zbog ovih provokacija ne isplati rizikovati koaliciju. ovo je čisti pasjaluk i nije čovićev MO. bar po onome što on prikazuje. mnogo opasniji, ali retorički bez teških riječi.GandalfSivi wrote: ↑11/05/2023 00:30 Inace se ne slazem sa SDFA-ovcima, ali ovo sa Sanjom je kiks i to ogroman. Trebala joj se jebati mater (politicki) i za vijekove vijekova zaustaviti bilo koga poznatog po provokacijama da vrsi javnu funkciju. Pa ako ce koalicija puci zbog nje, neka pukne. Jeste da bi SDFA odmah poletila u zagrljaj (i Daria Kordica bi oni u vladu primili), ali to ne opravdava trojku…
za Bradaru znamo da govori iz srca. za ovu znamo da je raspala fuksa i da govori iz pasjaluka. ubijeđeni fašista ili plaćeni, teško je vidjeti razliku, ali svakako da bi se trebalo to rješavati.
-
kakabanja213
#102514 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U nekim gradjanskim drustavima ovakav covjek bi do kraja zivota bio u zatvoru. U negradjanskim i ostatku gradjasnkih drustava bio bi rehabilitovan strujom, injekcijom, metkom u potiljak ili kamenom. Takodjer u gradjanskim drustvima, ministrica koja ovakvo nesto izjavi prestala bi to biti do kraja razgovora.MuaDib wrote: ↑10/05/2023 23:10 U građanskim društvima pravno gledano čovjek nakon izvršenja kazne na koju je osuđen je slobodan čovjek i punopravni član zajednice, ma koliko to s moralnog gledišta izazivalo polemike.
Ako smo za građansku državu, taj princip moramo poštovati. To je princip pravne države i vladavine prava.
Majke mi malo su nas pobili kakve smo pameti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
-
kluz franjo
#102516 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Samo potpuna politička neznalica bi negirala činjenicu da je Čović velemajstor političke simbolike.GandalfSivi wrote: ↑11/05/2023 00:30 Inace se ne slazem sa SDFA-ovcima, ali ovo sa Sanjom je kiks i to ogroman. Trebala joj se jebati mater (politicki) i za vijekove vijekova zaustaviti bilo koga poznatog po provokacijama da vrsi javnu funkciju. Pa ako ce koalicija puci zbog nje, neka pukne. Jeste da bi SDFA odmah poletila u zagrljaj (i Daria Kordica bi oni u vladu primili), ali to ne opravdava trojku…
A samo bi potpuni tupavac pomislio da tu Sanju i SDF ne bi potvrdio da je dio vladajuće većine.
Politika je UVIJEK IZBOR PONUĐENIH OPCIJA.
To bi ti najbolje trebao znati.
I da. Meni se gade glasanja za i imenovanja poput Čavare ili Sanje.
Ali trebam li zbog tog gađenja pozdraviti i Biseru i Fadila pored Čavare i Sanje?
Ne. Ja mislim da je bolje imati Nasihu Pozder i Nermina Nikšića pored Sanje, nego Zildžića i Fadila pored Sanje.
A to što ću ja mnogo kritičnije ocjenjivati rad Nasihe Pozder, nego što to rade tupavci iz SDF ili HDZ, to je problem Nasihe Pozder.
Neka se Nasiha potrudi.
- desni
#102517 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sanja i ministar koji piše na ekavicu su najjači u Nikšićevoj vladi, jer valja Bošnjake uvesti u red civilizovanih naroda
Ko se usudi da napiše nešto drugačije na Goli Otok da tuca kamen
Nema zajebancije više, dosta je bilo SDA i DF zuluma, ni krmetina se kupit nije mogla, ni Djeda Božićnjaka nije bilo, a nije se ni na baklavu u Prizren moglo
I da, naši iz muslimanske reprezentacije će bolje raditi od njihovih

Ko se usudi da napiše nešto drugačije na Goli Otok da tuca kamen
Nema zajebancije više, dosta je bilo SDA i DF zuluma, ni krmetina se kupit nije mogla, ni Djeda Božićnjaka nije bilo, a nije se ni na baklavu u Prizren moglo
I da, naši iz muslimanske reprezentacije će bolje raditi od njihovih
-
kakabanja213
#102518 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Mislim da bi pravi majstor simbolike stavio rehabilitiranog Darija za ministra pravosudja. Nama bi u svakom slucaju bilo lakse jer znamo da bi ga i Fadil i Salko takodjer potvrdili da su u prilici, a u svakom slucaju bi bilo bolje da pored njega sjede Nermin i Nasiha.kluz franjo wrote: ↑11/05/2023 00:53Samo potpuna politička neznalica bi negirala činjenicu da je Čović velemajstor političke simbolike.GandalfSivi wrote: ↑11/05/2023 00:30 Inace se ne slazem sa SDFA-ovcima, ali ovo sa Sanjom je kiks i to ogroman. Trebala joj se jebati mater (politicki) i za vijekove vijekova zaustaviti bilo koga poznatog po provokacijama da vrsi javnu funkciju. Pa ako ce koalicija puci zbog nje, neka pukne. Jeste da bi SDFA odmah poletila u zagrljaj (i Daria Kordica bi oni u vladu primili), ali to ne opravdava trojku…
A samo bi potpuni tupavac pomislio da tu Sanju i SDF ne bi potvrdio da je dio vladajuće većine.
Politika je UVIJEK IZBOR PONUĐENIH OPCIJA.
To bi ti najbolje trebao znati.
I da. Meni se gade glasanja za i imenovanja poput Čavare ili Sanje.
Ali trebam li zbog tog gađenja pozdraviti i Biseru i Fadila pored Čavare i Sanje?
Ne. Ja mislim da je bolje imati Nasihu Pozder i Nermina Nikšića pored Sanje, nego Zildžića i Fadila pored Sanje.
A to što ću ja mnogo kritičnije ocjenjivati rad Nasihe Pozder, nego što to rade tupavci iz SDF ili HDZ, to je problem Nasihe Pozder.
Neka se Nasiha potrudi.
Kralju SDF se i nalazi na klupi za pricuve jer su uvijek birali pogresno izmedju ponudjenih opcija.
- basicm
#102519 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Da bi ga sda prihvatila je hipoteticki, a ovo sto se sad desava je realnost, zahvaljujuci trojci.
- Roccohljup
#102520 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
GandalfSivi wrote: ↑11/05/2023 00:30 Inace se ne slazem sa SDFA-ovcima, ali ovo sa Sanjom je kiks i to ogroman. Trebala joj se jebati mater (politicki) i za vijekove vijekova zaustaviti bilo koga poznatog po provokacijama da vrsi javnu funkciju. Pa ako ce koalicija puci zbog nje, neka pukne. Jeste da bi SDFA odmah poletila u zagrljaj (i Daria Kordica bi oni u vladu primili), ali to ne opravdava trojku…
- Billy The Pljuc
#102521 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kakvih sve veleumova briljira na političkim temama, u odbrani neodbranjivog, sjetilo se kriticizma nakon decenija koje su nas svele na dno.
Bezbeli da smo nisko pali, stida mnogi nemaju ni u tragovima.
Rezultat gledanja raznoraznih kuja po institucijama i uopšteno lamentiranje o trenutnoj političkoj situVaciji i "problemima" koji nas jelte tište jeste upravo SDA (ne)djelovanje kroz decenije.
Šta ih je to zaustavljalo da se ne obračunaju sa ratnim zločincima kako su to npr. židovi radili nakon WWII, da imenuju i postavljaju ljude na funkcije koji umiju i znaju i koji bi se borili za državu, da ne izglasavaju imenovanja raznih Vlaisavljevički, Bradara, Vulićki, Majkićki itd.itd.
Ima toga koliko hoćeš da se nabraja, sitan sat i iskreno mi se ne da, helem, rastjeralo se iz BiH i potušilo ovdje sve što je od bošnjaka valjalo i u smradu govana političke realnosti odjednom sve smeta.
Davno napisah da sve i jedan račun treba ispostaviti SDA na naplatu, isključivo zbog njih imamo to što imamo i što uostalom gledamo svašta u institucijama.
Ne odgovara vam drugovi štošta, vrlo dobro znate kome imate isto zahvaliti a što se tiče "kadrova" ostaje stara narodna, od govana se pita teško napravi. Bukvalno će nam trebati decenije da se iščupamo iz sranja jer ovo što je SDA napravila nijedan normalan narod nikad nije sebi dozvolio.
Uživajte!
Bezbeli da smo nisko pali, stida mnogi nemaju ni u tragovima.
Rezultat gledanja raznoraznih kuja po institucijama i uopšteno lamentiranje o trenutnoj političkoj situVaciji i "problemima" koji nas jelte tište jeste upravo SDA (ne)djelovanje kroz decenije.
Šta ih je to zaustavljalo da se ne obračunaju sa ratnim zločincima kako su to npr. židovi radili nakon WWII, da imenuju i postavljaju ljude na funkcije koji umiju i znaju i koji bi se borili za državu, da ne izglasavaju imenovanja raznih Vlaisavljevički, Bradara, Vulićki, Majkićki itd.itd.
Ima toga koliko hoćeš da se nabraja, sitan sat i iskreno mi se ne da, helem, rastjeralo se iz BiH i potušilo ovdje sve što je od bošnjaka valjalo i u smradu govana političke realnosti odjednom sve smeta.
Davno napisah da sve i jedan račun treba ispostaviti SDA na naplatu, isključivo zbog njih imamo to što imamo i što uostalom gledamo svašta u institucijama.
Ne odgovara vam drugovi štošta, vrlo dobro znate kome imate isto zahvaliti a što se tiče "kadrova" ostaje stara narodna, od govana se pita teško napravi. Bukvalno će nam trebati decenije da se iščupamo iz sranja jer ovo što je SDA napravila nijedan normalan narod nikad nije sebi dozvolio.
Uživajte!
-
MUNAFIK
#102522 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I sta ce NS stranka uraditi po pitanju ovih svinjarija od Sanje?
Vec nekoliko poznanika koji su NS... FGR prave nekakve kvazikntelektualne egzebicije da se ovo relativizira.
Smjesno ali i gadno za slusat.

Vec nekoliko poznanika koji su NS... FGR prave nekakve kvazikntelektualne egzebicije da se ovo relativizira.
Smjesno ali i gadno za slusat.
- Point.
#102523 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sećaš li se Sanja, da li možeš da zaboraviš
-
HelaS
#102524 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A šta očekuješ da NS uradi, i zašto NS
Davanje javnog medijskog prostora za budaletinu Sanju Vlaisavljević, njena je psihološka terapija.
- Styling
#102525 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
U prethodnom mandatu je dotična bila pomoćnica ministra, iste gluposti valjala, ali ne vidim da je tada sdfa ekipa tražila njenu ostavku.
Svoje političko “osvještenje” moja kolegica iz Prve gimnazije imala je prije par godina kada je kao dug njenom mužu Ugi za podršku koju im je davao, HDZ učinio uslugu i nju postavio za pomoćnika ministra. Valja opravdati povjerenje.
Svoje političko “osvještenje” moja kolegica iz Prve gimnazije imala je prije par godina kada je kao dug njenom mužu Ugi za podršku koju im je davao, HDZ učinio uslugu i nju postavio za pomoćnika ministra. Valja opravdati povjerenje.