Preleta kod nas ili kod njih?
To je najbitnija informacija, manje je bitno ko tacno.
Većina ima mislim 22 ruke. Nekakav sci-fi scenario u kojem bi SDA doživjela raskol i pola ih prešlo u NiP, možda bi doveo do preslagivanja.
Vala da su pametni ne bi marjanovicu (isto kao rumenom i krajiskom glavonji) trebali dati ni primirisatisajber87 wrote: ↑09/05/2023 16:10Jedan od bosanskih informera slobodna bosna nam kaze da bi marjanovic ili cengic mogli sa sda , ali zato gavrankapetanovic sa sebijom ne pominju nista, zanimljivo, plase mecku resetom,Roccohljup wrote: ↑09/05/2023 15:57
"Neovisna i nepristrasna" () SB špekuliše o čengiću kao mogućem preletaču
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/29 ... _df_a.html. Ovo sto bosanski informer kaze vodi u pravcu izbacivanja sda igraca efendica ciji bi se klub mogao raspasti a ulazak marjanovica, ali vidjecemo da li ce informerovo plasenje mecke resetom proci
![]()
Pa bio bi red
Treba retroaktivno zaganjazi i Koldzu i Memica. Efendic je za njih pusi smok. Za Ajnadzica nisam cuo da je imao nekih specijalnih aferima, bar kada je kriminal u pitanju.
Slazem se, ali da moram da biram izmedju nes sbih i za nove generacije, izbor bi bez razmisljanja pao na ove zadnje, ova prva dva su klasicni sda trojanci i interesne grupeRoccohljup wrote: ↑09/05/2023 16:44Vala da su pametni ne bi marjanovicu (isto kao rumenom i krajiskom glavonji) trebali dati ni primirisatisajber87 wrote: ↑09/05/2023 16:10
Jedan od bosanskih informera slobodna bosna nam kaze da bi marjanovic ili cengic mogli sa sda , ali zato gavrankapetanovic sa sebijom ne pominju nista, zanimljivo, plase mecku resetom,. Ovo sto bosanski informer kaze vodi u pravcu izbacivanja sda igraca efendica ciji bi se klub mogao raspasti a ulazak marjanovica, ali vidjecemo da li ce informerovo plasenje mecke resetom proci
![]()
a kakva je bila prethodna vlada? mandat 2018. do danas.Student_u_Ostavci wrote: ↑07/05/2023 23:23Politički gubitnici jer nisu prihvatili da budu dio kupljene i nametnute vlade? Jest jest ali u šizotrojanskom svijetu![]()
Vala po kriteriju interesa, marjanovic nimalo ne zaostaje za tim dvojcem. Odavno neko ljigaviji nije usao u politiku.sajber87 wrote: ↑09/05/2023 16:58Slazem se, ali da moram da biram izmedju nes sbih i za nove generacije, izbor bi bez razmisljanja pao na ove zadnje, ova prva dva su klasicni sda trojanci i interesne grupeRoccohljup wrote: ↑09/05/2023 16:44
Vala da su pametni ne bi marjanovicu (isto kao rumenom i krajiskom glavonji) trebali dati ni primirisati
Izetbegović: Mali Šengen je dobra vježba za EU
Komentarisao je i opciju Malog Šengena ocijenivši je dobrom idejom za Bosnu i Hercegovinu i region Zapadnog Balkana.
"Mali Šengen je šansa za Bosnu i Hercegovinu. To nije politička asocijacija, to nije Velika Albanija ni Velika Srbija. To je ekonomska asocijacija i ne smijemo se bojati konkurencijskog pritiska Srbije. Mali Šengen će biti dobra vježba za EU", rekao je dopredsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH.

Mačak, ti opet meni pobježe od odgovora što se tiče Lende.Login77777 wrote: ↑09/05/2023 17:45 Sad brane i kriminal drugi stranaka nije dovoljno sto brane SDA kriminal.![]()
Kako će se odobriti ako je novoformirano preduzeće na nivou kantona?A_A_AKCIJA wrote: ↑08/05/2023 22:05Pa znaš li da se povećanje cijene plina mora odobriti od strane Vlade Federacije? Ako je danas tako, zašto misliš da bi ovi mogli drugačije?sehohari wrote: ↑08/05/2023 20:04
Kao građanin Kantona Sarajevo u svojoj kući imam priključak na plin, koji se koristi za grijanje i toplu vodu. Prilikom boravka u BiH redovno trošim i na godišnjem nivou plaćam 1000 KM Sarajevogasu.
Kao korisnik gasa imam itekako pravo pričati o ovoj tematici, možda i više od nekoga ko nije na trasi plinovoda, pa taman nemao stalni boravak u BiH.
Imam sasvim legitimno pravo tražiti sistem u kojem od mojih 1000, 500 ili 700 maraka trećina ne završi indirektnim kanalima u džepu razbijača mostarskih mahala po istočnoj strani grada i drugih separatističkih organizacija.
Kojom logikom?Bodkin wrote: ↑08/05/2023 21:34Tom logikom onaj iz mostara zeli neki mostargassehohari wrote: ↑08/05/2023 20:04
Kao građanin Kantona Sarajevo u svojoj kući imam priključak na plin, koji se koristi za grijanje i toplu vodu. Prilikom boravka u BiH redovno trošim i na godišnjem nivou plaćam 1000 KM Sarajevogasu.
Kao korisnik gasa imam itekako pravo pričati o ovoj tematici, možda i više od nekoga ko nije na trasi plinovoda, pa taman nemao stalni boravak u BiH.
Imam sasvim legitimno pravo tražiti sistem u kojem od mojih 1000, 500 ili 700 maraka trećina ne završi indirektnim kanalima u džepu razbijača mostarskih mahala po istočnoj strani grada i drugih separatističkih organizacija.
Ne bjezim. Nego sam to vec jednom postavio u vezi Lendohana.Point. wrote: ↑09/05/2023 18:32Mačak, ti opet meni pobježe od odgovora što se tiče Lende.Login77777 wrote: ↑09/05/2023 17:45 Sad brane i kriminal drugi stranaka nije dovoljno sto brane SDA kriminal.![]()
Ja imam itekako pravo da pričam o tim stvarima. I da, i kao građanin i kao korisnik plina. To što je upravo tebi kao djetetu komunizma teško prihvatiti da i neko ko se ne slaže s tobom ima pravo na mišljenje nije moj problem.HelaS wrote: ↑08/05/2023 20:21Kad si potpisivao ugovor o snabdijevanju prirodnog gasa sa Sarajevodasom, nisi potpisao pravo da tebe neko pita i da tebi neko pravda utrošak novca od tog snabdijevanja. Nemaš takvo pravo ni u toj tvojoj Njemačkoj, pa se ostavi te socijalističke retorike da svi imamo pravo na sve.sehohari wrote: ↑08/05/2023 20:04 Kao građanin Kantona Sarajevo u svojoj kući imam priključak na plin, koji se koristi za grijanje i toplu vodu. Prilikom boravka u BiH redovno trošim i na godišnjem nivou plaćam 1000 KM Sarajevogasu.
Obzirom da ja na godišnjem nivou plaćam 1.001 KM Sarajevogasu, po tvojoj logici, ja imam više prava od tebe![]()
A i Nijemci, kad ti jednom mjesečno pošalju socijalni novac na račun u banci, ne pitaju te gdje ćeš ga i kome rasporediti, nemaju pravo.
Cant wait.Radončić za BHRT: Sky aplikacija će očistiti BiH, ljudi će biti užasnuti ko su narko mafijaši