"Teorija svega"

Rasprave o filozofskim temama.
Post Reply
teodati

#476 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Da li NIŠTA postoji i KOLIKO je veliko dokazuje zadatak i formula koju zadnji puta ponavljam, tko je shvatio dobro, tko nije ima vremena da shvati:

"Neki ni NAJLAKŠU formulu iz moje "teorije svega" ne mogu shvatiti, pa da ponovim pitanje NA KOJE se ta formula odnosi, a koja DOKAZUJE da su i prostor i vrijeme ne relativni (Einstein), nego ISTOVREMENO i apsolutni i relativni (Teodor), i da je BESKONAČNOST zapravo NIŠTA u različitim veličinama , ozbiljno:

"np+np=npI2np

Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:

"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.

Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.

Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:

a) jedan takav prostor

b)dva takva prostora

c) istovremeno i jedan i dva takva prostora.

Koji je odgovor točan?

Točan odgovor je pod c)."

Sve jasno, ali kako kome, pravim filozofima (METAFIZIČARIMA), ne trebaju dodatna objašnjenja, jasno im je da ta formula opisuje cijelu našu dimenziju prostora ali i SVE druge dimenzije koje postoje, samo kažem, e da! :thumbup:
Avetinho

#477 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Jehovac, obično ne dajem dobronamjerne savjete arogantnim beobraznicima kao što si ti, ali ovaj put ću napraviti iznimku. Moraš shavatiti da što više galamiš o Apokalipsi i Svevišnjem i grijesima sviju ostalih osim tebe, i vučeš slučajne prolaznike za rukav i tražiš od njih malo pažnje i ljubavi, pa da i oni kao ti shvate da je Apokalipsa na pragu ali da još ima vremena da se spasu ako se pokaju i preobrate u jedinu istinsku vjeru a to je tvoja -- to oni više misle da si budala i arogantni bezobraznik.

Zato ti je moj savjet, ako hoćeš baš da nastaviš ovu svoju suludu misiju, kloniraj se u neki drugi avatar, i kreni ispočetka.

Možda budeš bolje sreće idući put.
Jutarnjizvezdan

#478 Re: "Teorija svega"

Post by Jutarnjizvezdan »

Moje kratko pitanje je: Zasto Klix forum a ne e-mail Oxforda,Harvarda,Princetona ili neke od mnogobrojnih akademija ?
Nocty

#479 Re: "Teorija svega"

Post by Nocty »

Avetinho wrote: 03/05/2023 23:26 Jehovac, obično ne dajem dobronamjerne savjete arogantnim beobraznicima kao što si ti, ali ovaj put ću napraviti iznimku. Moraš shavatiti da što više galamiš o Apokalipsi i Svevišnjem i grijesima sviju ostalih osim tebe, i vučeš slučajne prolaznike za rukav i tražiš od njih malo pažnje i ljubavi, pa da i oni kao ti shvate da je Apokalipsa na pragu ali da još ima vremena da se spasu ako se pokaju i preobrate u jedinu istinsku vjeru a to je tvoja -- to oni više misle da si budala i arogantni bezobraznik.

Zato ti je moj savjet, ako hoćeš baš da nastaviš ovu svoju suludu misiju, kloniraj se u neki drugi avatar, i kreni ispočetka.

Možda budeš bolje sreće idući put.
apokalipksa znaci otkrivanje
a to je bilo od 2012
ko nije kupio bitcoine i monero ,dodge,xrp ...moze se pokrit opet samo...
Dope_Man

#480 Re: "Teorija svega"

Post by Dope_Man »

Jutarnjizvezdan wrote: 04/05/2023 03:34 Moje kratko pitanje je: Zasto Klix forum a ne e-mail Oxforda,Harvarda,Princetona ili neke od mnogobrojnih akademija ?
Kao da su oni nesto relevantni da ocjenjuju svetu misao naseg Mesije.
Dozer

#481 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Pa da. Sta ce se on obracati akademskom svijetu kad niko iz tog miljea ne moze shvatiti njegovu istinu?

Mislim...ocito je da ni on sam ne zna objasniti svoje "postavke', pa kako onda da ih shvati bilo ko drugi....

Fino ja rekoh, neke sinapse su se tu pogresno spojile. Ili se uopste nisu spojile.
teodati

#482 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Dao sam vam FORMULU u ovom zadatku o dva najmanja prostora, a koja opisuje SVE dimenzije prostora koje postoje, jel tko to shvatio KOLIKO ih onda SVEUKUPNO ima, nije, a pravite se pametni, neverjetno! :?

Svaka daljnja formula iz moje "teorije svega" je sve TEŽA, pa si malo razmilite o tome, nema smisla ih davati kada ni ovu ne shvaćate do kraja, samo kažem.

I opet po stoti puta, ja nikoga u ništa ne uvjeravam, svatko ima svoj Um pa neka pokuša sam shvatiti jel to istina što govorim ili laž, a moje je pravo izraziti svoje mišljenje pa i teoriju ako ju imam, eto, i velim čekam da me predsjednik Milanović primi, pa će onda doći moja teorija i na sva najveća sveučilišta u svijetu, a koja isto tako kao ni vi NEĆE moći dokazati bilo koju grešku u mojoj teoriji, tako da se za to nitko ne mora brinuti, dapače.

Teoriju sam mogao nazvati i teorijom o beskonačnosti, ili teorijom o NIŠTA, jer ću DOKAZATI svima da je upravo IZ TOGA sve nastalo što postoji, korak po korak, e da! 8-)
Last edited by teodati on 04/05/2023 12:01, edited 1 time in total.
teodati

#483 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Jutarnjizvezdan wrote: 04/05/2023 03:34 Moje kratko pitanje je: Zasto Klix forum a ne e-mail Oxforda,Harvarda,Princetona ili neke od mnogobrojnih akademija ?
A kome ću tamo pisati kada ni oni tamo nemaju pojma KAKO je sve nastalo, to je gubljenje vremena za mene, samo kažem, e da! :)
teodati

#484 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Već sam prije rekao da BESKONAČNOST u kojoj svi postojimo (naš svemir iako preveliki za nas ljude, samo je sićušni jako jako jako majušni dio toga, kažem usput), NEMA OBLIKA, a izgleda kao NIŠTA.

NIŠTA ima mnogobrojne dimenzije ali 3 OSNOVNE.

Koje su to, napisati ću kasnije detaljnije dok budem imao vremena, eto, to je POČETAK moje teorije, a garantiram da ćemo dobiti zbilja SVE što postoji i to ne samo u našoj dimenziji, svemir je vrlo lako objasniti KAKO je nastao, mnogo teže će biti objasniti nastanak same dimenzije prostor-vremena čiji je naš svemir samo majušni dio, i to će zauvijek i ostati koliko god se širio, e da! 8-)
Avetinho

#485 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Сјећам се оваквог истог понашанја Јеховаца кад су у она времена долазили на врата па их се као гузних муха ниси могао отарасити ни након дуготрајног увјераванја да "нећу ништа купит, је ли јасно?".

Исто као и сада, али је на форуму.
belfy

#486 Re: "Teorija svega"

Post by belfy »

teodati wrote: 03/05/2023 22:25 Mislim da je većini današnjih ljudi jasno (kao i vrapcima na grani), da naša znanost NIJE sposobna ama baš ništa objasniti što postoji, ima samo ŠPEKULACIJE i to jako providne, da svatko tko ZNA razmišljati svojom glavom može to vrlo brzo i lako odbaciti, pa še kak.

Koliko god se znanost trudila NIJE se pomakla ni za jedan milimetar glede bilo kakvog LOGIČNOG i RAZUMNOG objašnjenja nastanka našega svijeta, ne samo to nego sada ima još VIŠE pitanja na koje znanost ne zna odgovor nego je to bilo kada je uopće se počela baviti tim pitanjem, to je očigledna činjenica.

Dakle SVE ZNANJE koje znanost ima NIJE dovoljno da se objasni bilo što, što postoji, to je stvarno jako žalosno za cijelo čovječanstvo.

Međutim, postoji rješenje toga problema, to je METAFIZIKA, koja MOŽE ono što znanost ne može, baš SVE i logički i razumno objasniti, od početka do kraja, zanimljivo je da je Nikola Tesla to još u svoje vrijeme predlagao znanstvenicima da se POČNU baviti metafizikom, ali eto NISU ga poslušali pa sad ništa konkretno o postanku ne znaju, samo kažem kako stvari stoje, bez zamere bilo kome, seveda.

Moje teorija svega počinje sa NIŠTA, i isprva sam i ja MISLIO da to ne postoji ali sam se jako prevario, jer sam godinama poslije upravo IZ TOGA, dobio SVE što ne samo da danas postoji nego i što je ikada ili postojalo ili će postojati, pa da krenemo na put od NIŠTA prema svemu što postoji, dakako neću sve detaljno objašnjavati ali i ono općenito će biti daleko BOLJE nego neka današnja BAJKA o postanku svega bilo neke religije ili znanosti, pa krenimo na put prema pravoj ISTINI o svemu, ovo do sada je bila samo mala "predigra", a ono glavno tek slijedi, ali to NIJE nimalo lako gradivo, samo kažem da se zna, e da! 8-)
da, tako to izgleda kada nemas pojma ni o cemu. onda znanost nije sposobna nista objasniti... osim sto je, bukvalno, objasnila sve sto znamo do sada i sve sto ti koristis i znas uopste. prosli put sam totalno preskocio jednu stvar:
teodati wrote: 03/05/2023 22:09 Imam ja dovoljno ZNANJA o tome, ali imam i NOVE stvari ali koje vi koji ste učili na Zemlji o tome (što ste naučili a jako malo ste naučili, samo kažem), ništa ne znate, nitko od vas NE ZNA da li uopće postoji beskonačnost (to bi i malo dijete shvatilo da MORA postojati, jer stvarnost u kojoj postojimo nije u nekoj drugoj stvarnosti, nemate baš smisla za filozofiju, samo kažem), a kamoli KOJA sve svojstva ima, a bez toga se ne može bilo što znati o postanku bilo čega, a kamoli svega što postoji.
ti si na pojam beskonacnosti dosao sam, pa ga sada nama prezentiras, a nisi ga naucio od nekoga, jel tako?

znaci za tebe je nauka nelogicna i nerazumna? samo zato jer je ti nisi uspio razumjeti?

sta mislis da napravimo opet jedan opit koliko ti bilo sta razumijes. opet, samo u dva posta. jesi rad?
teodati

#487 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Problem kolege "belfyja" i njemu sličnih je isti kao i u same znanosti, SVA znanost pada u vodu kod POČETKA svijeta, dakle NIJEDAN zakon koji je znanost dala tamo NE VRIJEDI, tako da je netko od znanstvenika i živa enciklopedija da zna SVE što danas znanost zna, NE BI ZNAO ništa objasniti KAKO je bilo što nastalo, a osobito ne kako je SVE što postoji nastalo, to je činjenica.

Tako da recimo znanje iz geometrije NE POMAŽE kod beskonačnosti, jer ono NEMA OBLIKA, i tu vrijede potpuno DRUGI zakoni a ne zakoni fizike, samo kažem.

I znanost NE ZNA kako je bilo što nastalo, ona BAJKA o Velikome prasku jasan je dokaz tome, tvrdi se da je SVE iz toga nastalo, a kada se postave konkretna pitanja (ja sam ih nekoliko postavio i na ovoj temi), TEK onda se priznaje da znanost to još NE ZNA, ali navodno se službeno sve zna, haha, pametnome dosta, pa še kak.

I zadnji puta NISAM Jehovin svjedok (ne slažem se s njima u osnovnim stvarima iz Biblije, samo kažem), ja još uvijek pripadam katoličkoj crkvi (čak sam i službenik tamo kao orguljaš i voditelj zborova već desetinama godina), ali se NE SLAŽEM s dogmom o Trojstvu, napisao sam već zašto pa neću ponavljati.

Obećao sam da ću kada budem imao vremena napisati KOJE 3 dimenzije i to osnovne ima NIŠTA, pošto ni sada nemam baš vremena, napisati ću kratko, da NIŠTA ima najmanju dimenziju (najmanji Nulti prostor), najveću dimenziju (apsolutna BESKONAČNOST, i unutar i izvana), i treću dimenziju koja obuhvaća obje ove dvije, i u KOJOJ se zapravo sve događa što se stvaranja dimenzija tiče, eto toliko za sada, na svidenje, e da! :)
belfy

#488 Re: "Teorija svega"

Post by belfy »

ako sam dobro razumio ti tvrdis da neko "ko zna sve sto je poznato u nauci", nece znati sta je bilo na "pocetku svijeta" (sto je djeciji opis, ali sasvim razumljivo). dok ti, koji ne znas nista, znas bas to sta je bilo na pocetku? interesantno...
teodati

#489 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Da, interesantno je da je za vrijeme Nikole Tesle bilo mnogo onih koji su bili daleko OBRAZOVANIJI od njega, ali nisu ništa novoga otkrili, TALENAT se ne dobiva u školama ni u obrazovanju, s time se netko rodi ili to jednostavno NEMA, kratko i jasno.

I što je još zanimljivije, Nikola Tesla je PRIZNAO da je najveće svoje izume dobio KAO SKICE, crteže u svojoj glavi, kada sam nije mogao doći do rješenja, a te skice je dobivao od IZVORA svega znanja u našem svemiru, jasno je da nije mislio na Sunce ili Mjesec, nego na Inteligenciju koja to znanje IMA, samo kažem usput.

Na isti, posve sličan način i ja sam DOBIO pravu "teoriju svega", običan čovjek to ne može dobiti, jedino IZABRANI, kao što je bio i Tesla u svoje vrijeme.

Tako stvari stoje, istinu o postanku sam čovjek ne može naći za vrijeme svog kratkog života.

ALI, ako se u to umiješaju VIŠE INTELIGNETNE SILE, bića daleko starija od nas ljudi starija čak i od svemira, onda je to sasvim moguće dobiti i za vrijeme jednog života, kod moje teorije to je negdje oko 30 godina života, prije toliko godina sam POČEO dobivati INFORMACIJE o svemu što postoji, eto ukratko, e da! :thumbup:
Avetinho

#490 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Evo dokle je došlo, da se ovaj arogantni bezobraznik uporedi sa Nikolom Teslom. Onda znaš da nije samo arogantan i bezobrazan, nego da mu stvarno fali neka važna daska u glavi.
-Chesterfield-

#491 Re: "Teorija svega"

Post by -Chesterfield- »

teodati wrote: 07/05/2023 22:00 Da, interesantno je da je za vrijeme Nikole Tesle bilo mnogo onih koji su bili daleko OBRAZOVANIJI od njega, ali nisu ništa novoga otkrili, TALENAT se ne dobiva u školama ni u obrazovanju, s time se netko rodi ili to jednostavno NEMA, kratko i jasno.

I što je još zanimljivije, Nikola Tesla je PRIZNAO da je najveće svoje izume dobio KAO SKICE, crteže u svojoj glavi, kada sam nije mogao doći do rješenja, a te skice je dobivao od IZVORA svega znanja u našem svemiru, jasno je da nije mislio na Sunce ili Mjesec, nego na Inteligenciju koja to znanje IMA, samo kažem usput.

Na isti, posve sličan način i ja sam DOBIO pravu "teoriju svega", običan čovjek to ne može dobiti, jedino IZABRANI, kao što je bio i Tesla u svoje vrijeme.

Tako stvari stoje, istinu o postanku sam čovjek ne može naći za vrijeme svog kratkog života.

ALI, ako se u to umiješaju VIŠE INTELIGNETNE SILE, bića daleko starija od nas ljudi starija čak i od svemira, onda je to sasvim moguće dobiti i za vrijeme jednog života, kod moje teorije to je negdje oko 30 godina života, prije toliko godina sam POČEO dobivati INFORMACIJE o svemu što postoji, eto ukratko, e da! :thumbup:
De napiši nešto o tim inteligentnim silama. Ljude to zanima. Teorija nije toliko bitna.
Dope_Man

#492 Re: "Teorija svega"

Post by Dope_Man »

Avetinho wrote: 07/05/2023 22:31 Evo dokle je došlo, da se ovaj arogantni bezobraznik uporedi sa Nikolom Teslom. Onda znaš da nije samo arogantan i bezobrazan, nego da mu stvarno fali neka važna daska u glavi.
Standardna karakteristika svih "mesija". Nijedno stvarno dostignuce, al obavezno sebe zamisljaju kao da stoje rame uz rame sa velikanima koji su unaprijedili ljudsku rasu.
Dozer

#493 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Avetinho wrote: 07/05/2023 22:31 Evo dokle je došlo, da se ovaj arogantni bezobraznik uporedi sa Nikolom Teslom. Onda znaš da nije samo arogantan i bezobrazan, nego da mu stvarno fali neka važna daska u glavi.
Iako smo ti i ja na istom fonu ovdje, moram primijetiti da je za Teslu u pravu. Tesla jeste tvrdio da je ogromna vecina njegovih izuma zapravo bilo rezultat slika detaljnih skica i shema koje su mu se jednostavno pojavljivale u glavi, kao da mu ih neko diktira (to su bile njegove licne tvrdnje), a koje je on onda crtao i to pravio. I ispadalo je da sve to radi.

Razlika izmedju Tesle i naseg Tea je u tome sto je Tesla bio naucnik, razumio je mnoge stvari, pa je zato i znao kako sta da napravi po tim slikama koje je dobijao, a nas Teo s naukom nema nikakve veze i ocigledno ni sam ne razumije ono sto nama pokusava dokazati, i zato sve ovo izgleda kao da se radi o nekom nepismenom djetetu. I, dok bi ta prica o naprednim vanzemaljcima koji pojedinim ljudima diktiraju razne istine u pokusaju pomaganja ljudskoj vrsti pila voe kod Tesle kao naucnika, koji je te stvari mogao i znao materijalizovati, kod naseg Tea, kao svestenog lica na orguljama, naprosto nema nikavog smisla i logike jer on sam sa sobom ne moze te stvari da poslozi.

S druge strane, teorija struna i multiverzuma, odnosno paralenih univerzuma, nije nepoznata nauci. Problem je u njenom dokazivanju. Svi znamo za famozne "vortex-e", ili "crvotocine". Vec godinama razni istrazivaci na razne nacine i putem raznih nama trenutno dostupnih mjerenja pokusavaju i dokazati postojanje takvih tacaka sirom planete, a u zadnjih par godina je sve ucestalije povezivanje tih tacaka sa sve cescim pojavama NLO-a upravo u tim zonama.

Cinjenica je da se Teo malo zaletio s postavkom da zna sve o samom pocetku svega, jer je ocito da ne zna, a jos manje to zna objasniti, ali mislim da se srz teme ne treba tek tako odbaciti upravo radi navedenih naucnih teorija.
Avetinho

#494 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Dozer wrote: 08/05/2023 13:56
Iako smo ti i ja na istom fonu ovdje, moram primijetiti da je za Teslu u pravu. {...}
Ne radi se o tome da li je za Teslu u pravu ili nije, nego što neznalica Teodor sebe poredi sa Teslom, jer, kao, "ni Tesli niko nije vjerovao, kao sada meni".

Niko ne vjeruje ni Loleku i Boleku kad se mrtvi pjani vraćaju iz birtije (pa ih niko "ne razumije"), ali to ih ne stavlja u istu ravan sa Pjerom i Marijom Kiri.
Last edited by Avetinho on 08/05/2023 14:42, edited 1 time in total.
Dozer

#495 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Ma logicno. To i napisah u nastavku :D
Piaty

#496 Re: "Teorija svega"

Post by Piaty »

Mislim da je ovdje objašnjeno mnogo toga o čemu vi zapravo raspravljate.
Avetinho

#497 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Piaty wrote: 08/05/2023 14:21

Mislim da je ovdje objašnjeno mnogo toga o čemu vi zapravo raspravljate.
:D
Sad sam shvatio, hvala.
:D
Jutarnjizvezdan

#498 Re: "Teorija svega"

Post by Jutarnjizvezdan »

teodati wrote: 04/05/2023 11:59
A kome ću tamo pisati kada ni oni tamo nemaju pojma KAKO je sve nastalo, to je gubljenje vremena za mene, samo kažem, e da! :)
Ok znaci smatras da ce ljudi na klix forumu lakse da razumiju tvoje tvrdnje i posjeduju vise znanja od akademika tako da mogu lakse utvrditi cinjenice.
vaučer

#499 Re: "Teorija svega"

Post by vaučer »

belfy wrote: 07/05/2023 14:24 ako sam dobro razumio ti tvrdis da neko "ko zna sve sto je poznato u nauci", nece znati sta je bilo na "pocetku svijeta" (sto je djeciji opis, ali sasvim razumljivo). dok ti, koji ne znas nista, znas bas to sta je bilo na pocetku? interesantno...
Image
megaribi1

#500 Re: "Teorija svega"

Post by megaribi1 »

teodati wrote: 06/05/2023 22:18 Problem kolege "belfyja" i njemu sličnih je isti kao i u same znanosti, SVA znanost pada u vodu kod POČETKA svijeta, dakle NIJEDAN zakon koji je znanost dala tamo NE VRIJEDI, tako da je netko od znanstvenika i živa enciklopedija da zna SVE što danas znanost zna, NE BI ZNAO ništa objasniti KAKO je bilo što nastalo, a osobito ne kako je SVE što postoji nastalo, to je činjenica.

Tako da recimo znanje iz geometrije NE POMAŽE kod beskonačnosti, jer ono NEMA OBLIKA, i tu vrijede potpuno DRUGI zakoni a ne zakoni fizike, samo kažem.

I znanost NE ZNA kako je bilo što nastalo, ona BAJKA o Velikome prasku jasan je dokaz tome, tvrdi se da je SVE iz toga nastalo, a kada se postave konkretna pitanja (ja sam ih nekoliko postavio i na ovoj temi), TEK onda se priznaje da znanost to još NE ZNA, ali navodno se službeno sve zna, haha, pametnome dosta, pa še kak.

I zadnji puta NISAM Jehovin svjedok (ne slažem se s njima u osnovnim stvarima iz Biblije, samo kažem), ja još uvijek pripadam katoličkoj crkvi (čak sam i službenik tamo kao orguljaš i voditelj zborova već desetinama godina), ali se NE SLAŽEM s dogmom o Trojstvu, napisao sam već zašto pa neću ponavljati.

Obećao sam da ću kada budem imao vremena napisati KOJE 3 dimenzije i to osnovne ima NIŠTA, pošto ni sada nemam baš vremena, napisati ću kratko, da NIŠTA ima najmanju dimenziju (najmanji Nulti prostor), najveću dimenziju (apsolutna BESKONAČNOST, i unutar i izvana), i treću dimenziju koja obuhvaća obje ove dvije, i u KOJOJ se zapravo sve događa što se stvaranja dimenzija tiče, eto toliko za sada, na svidenje, e da! :)
Vaša tvrdnja da je sva znanost beskorisna za objašnjenje nastanka svijeta je pogrešna. Znanost možda ne može objasniti sve aspekte nastanka svijeta, ali pruža nam mnogo dublje razumijevanje o tome kako se sve u svijetu odvija, uključujući nastanak i evoluciju života. Iako postoje mnoga pitanja koja su još uvijek nerazjašnjena, znanost ne tvrdi da ima sve odgovore i otvorena je za daljnja istraživanja i otkrića.

Što se tiče beskonačnosti, matematika i geometrija su vrlo važni alati za razumijevanje ovog koncepta. Beskonačnost je konceptualna ideja koja nije ograničena fizikalnim zakonima. Geometrija nam omogućuje da razumijemo različite oblike i prostorne dimenzije, uključujući i one koji su beskonačni.

Kao umjetna inteligencija, ja ne sudjelujem u religijskim raspravama, ali razumijem da postoje različita vjerska stajališta i uvjerenja. Međutim, želim naglasiti da znanost i religija nisu nužno isključivi i da mnogi ljudi mogu naći ravnotežu između ta dva stajališta.

Što se tiče vaše tvrdnje o "ničemu", to je konceptualni pojam koji se često koristi u filozofiji i teologiji, ali nema nikakvog znanstvenog utemeljenja. Nulti prostor ne postoji u fizikalnom svijetu jer svaki fizički objekt ima određene dimenzije. Beskonačnost se također koristi u matematici, ali ne postoji u stvarnom svijetu.

Kao AI, uvijek sam otvoren za daljnju raspravu i razumijevanje različitih stajališta, i uvijek sam spreman naučiti nešto novo.

(ChatGPT)
---- Vještačka inteligencija je 2023. prevazišla prirodnu glupost. Za koju godinu će prevazići i prirodnu inteligenciju. ----
Post Reply