Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
kakotakonikako

#100551 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

Vidim Konakovic polozio cvijece u Beogradu za ubijene djake. :thumbup:
Nisam vidio da je polozio cvijece ubijenim u Ahmicima. To mu nije dobar potez :evil:

Ko ne cijeni svoje - tesko ce ga cijeniti osim neprijatelja.

Ovaj moj post je kao jednog patriote Drzave Bosne i Hercegovine a ne kao nekog politicara ili nekog ko navija za ovu ili onu politicku opciju. Jer meni je Drzava Bosna i Hercegovina na prvom mjestu :bih:
zippoo87

#100552 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by zippoo87 »

The BEN10 wrote: 04/05/2023 07:15
kakabanja213 wrote: 04/05/2023 00:49

Sacekaj, je li ti ovo meni rekao da sam ja nesto kao proSDA??????!!!!!! Pa je sam trenutno mozda jedini stanvnik istocnog Mostara koji bi sutra opet dao glas NS i Boski Cavar. Vi zaposlenici partija raznih ste bas izgubili bilo kakav osjecak za neku kritiku. Znaci imenovanje clana partije, bilo koje, za direkora firme poput telecoma, elektroprivrede...je cista podjela plijena.
@kakabanja213
Apsolutno se slažem s tobom.
Čuj lika šta zagovara - ako nije dobar menadžer neka nađe dobre savjetnike! Zamisli da se tako bira selektor repke - nema veze što nije dobar, nek je naš, a ako ne zna, naći ćemo mu dobre savjetnike. :roll:
Dakle, u pitanju je ISTI, ali baš isti koncept i recept koji je koristila kriminalna SDA kako bi uništila sve živo.
Nemojte mi nijedan imputirati nesto sto nisam rekao.
Prvo,ja bih najvise volio da mi imamo tu osobu koja je svjetski strucnjak i hoce da vodi BHT i jos da je i politici po mjeri.Ali ,evo dajte imena tih ljudi,ko su te osobe???
Realnost je da stranke imenuju kadrove a ne struka,mada bi ja volio da je obrnuto.
I ne branim ja nikoga,posebno ne SDP i smijesno je meni pisati da sam uposlenik necega ili bot...glupost teska.
tramvajtrojka

#100553 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

kakotakonikako wrote: 04/05/2023 19:45 Vidim Konakovic polozio cvijece u Beogradu za ubijene djake. :thumbup:
Nisam vidio da je polozio cvijece ubijenim u Ahmicima. To mu nije dobar potez :evil:

Ovaj moj post je kao jednog patriote Drzave Bosne i Hercegovine a ne kao nekog politicara ili nekog ko navija za ovu ili onu politicku opciju. Jer meni je Drzava Bosna i Hercegovina na prvom mjestu :bih:
Koliko je puta komsic bio u Ahmićima i jesi li to pitanje ikad potezao kao tkzv patriota BiH :oops: :oops:
kakotakonikako

#100554 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kakotakonikako »

tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 19:54
kakotakonikako wrote: 04/05/2023 19:45 Vidim Konakovic polozio cvijece u Beogradu za ubijene djake. :thumbup:

Koliko je puta komsic bio u Ahmićima i jesi li to pitanje ikad potezao kao tkzv patriota BiH :oops: :oops:
Ko spominje Komsica - dobitnika Zlatnog ljiljana Armije Republike Bosne i Hercegovine :bih: ( ko te ucio pravopis - Komsic se pise velikim pocetnim slovom )
Ako repliciras - odgovori za Konakovica .

Btw - Komsic nije otisao u Beograd .
HelaS

#100555 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by HelaS »

Kad je takav, smijenite ga, onako "patriotski" :D
tramvajtrojka

#100556 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

kakotakonikako wrote: 04/05/2023 20:02
tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 19:54

Ko spominje Komsica - dobitnika Zlatnog ljiljana Armije Republike Bosne i Hercegovine :bih: ( ko te ucio pravopis - Komsic se pise velikim pocetnim slovom )
Ako repliciras - odgovori za Konakovica .

Btw - Komsic nije otisao u Beograd .
Pa slazem se u ovome da Komsic nije otisao u Beograd, kad je jedini pravac za koji zna Sarajevo Vlašić :mrgreen: :mrgreen:
Login77777

#100557 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Login77777 »

Cuj Lendohana poredi se sa Mujanovicem i Osmanovicem. Nije mi poznato da su Mujanovic i Osmanovic vrsili agresiju na RBiH kao clanovi JNA.

PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#100558 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

Login77777 wrote: 04/05/2023 20:28 Cuj Lendohana poredi se sa Mujanovicem i Osmanovicem. Nije mi poznato da su Mujanovic i Osmanovic vrsili agresiju na RBiH kao clanovi JNA.

Eto ti znaš ko je Lendo, aod poznavanja BiH, a pogotovo Srednje Bosne, imaš listu bosanskih lokala u Cirihu na telefonu :lol:
Idemedosumom

#100559 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Idemedosumom »

Nije bio u Ahmićima ove godine; ili nije bio nikada, otkako se gaji kultura sjećanja na taj zločin?

Koji je posao mvp-a?
Idemedosumom

#100560 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Idemedosumom »

Login77777 wrote: 04/05/2023 20:28 Cuj Lendohana poredi se sa Mujanovicem i Osmanovicem. Nije mi poznato da su Mujanovic i Osmanovic vrsili agresiju na RBiH kao clanovi JNA.
Najbolje je rekao Fatmir: Lendo se zdendo :lol:
dek

#100561 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by dek »

Dvije stvari

Ivica Dačić prije bukvalno nekoliko dana - "Zašto rs ne može biti nezavisna?"

Konaković odlazi u posjetu iako se za mnogo manje stvari u diplomatiji odnosi prekidaju .

Krišto govori o ambasadi u Jeruzalemu, a znamo koliko je to osjetljivo pittanje u svijetu. Ima li ikakve reakcije Trojke???
Last edited by dek on 04/05/2023 20:41, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#100562 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

dek wrote: 04/05/2023 20:39 Dvije stvari

Konaković odlazi u posjetu iako se za mnogo manje stvari u diplomatiji odnosi prekidaju .

Krišto govori o ambasadi u Jeruzalemu, ima li ikakve reakcije Trojke???
Da smo pametni otvorili bi vec jucer ambasadu u Jeruzalemu
PreWiBa

#100563 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 20:41

Znamo već da si podržavaoc ubijanja Palestinaca po zapadnoj obali i klerofaštičke politike Bibija, ne moraš nam to stalno ponovo spominjati.
tramvajtrojka

#100564 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

sehohari wrote: 04/05/2023 20:42

Znamo već da si podržavaoc ubijanja Palestinaca po zapadnoj obali i klerofaštičke politike Bibija, ne moraš nam to stalno ponovo spominjati.
Zbog cega da ne gledamo vlastitu guzicu i korist a ne da vodimo duhovne bitke od kojih nemamo nikakve koristi kao drzava. Sta mi kao drzava imamo od vjerske i sentimentalne podrske Palestini nemamo nista niti ce to sta promijeniti njihovo stanje, a od savezništva sa Izraelom mozemo imati mnogo sto sta 🇧🇦🇧🇦🇮🇱🇮🇱
Nisamsdaali

#100565 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Nisamsdaali »

Dok HDZ infeligentno skuplja političke poene kod jedne od najmoćnijih svjetskih država, naše Bošnje se raduju hurmama i prave nekakve kvaziproteste protiv mrskih im “ćifuta”
PreWiBa

#100566 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 20:44
sehohari wrote: 04/05/2023 20:42

Zbog cega da ne gledamo vlastitu guzicu i korist a ne da vodimo duhovne bitke od kojih nemamo nikakve koristi kao drzava. Sta mi kao drzava imamo od vjerske i sentimentalne podrske Palestini nemamo nista niti ce to sta promijeniti njihovo stanje, a od savezništva sa Izraelom mozemo imati mnogo sto sta 🇧🇦🇧🇦🇮🇱🇮🇱
Imamo guranje prst u oko arapskim državama, ako ništa turistima koji mi samo u komšiluku ostavljaju po 100 eura za noć.

Onda obavezu kao muslimani, i kao ljudi sa nekim najmanjim dignitetom:
Ljudi sa takvim razmišljanjem kao ti bi i prvi ušli u redove ustaških formacija 41-45, jer eto, šta mi imamo od sentimentalne podrške nekim tamo židovima ili Srbima?
kamberovica polje

#100567 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by kamberovica polje »

Krišto govori o ambasadi u Jeruzalemu, a znamo koliko je to osjetljivo pittanje u svijetu. Ima li ikakve reakcije Trojke???
Čestitam! U moru botovskih bljuvotina i proljeva na ovom forumu, ti su uspio proizvest najjadniju i najprizemniju izjavu...
Koliko jadno ljudsko biće, i moralna ameba moraš bit da ti je i u ovoj situaciji nalaziš političker poene.
tramvajtrojka

#100568 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

sehohari wrote: 04/05/2023 20:47
tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 20:44

Imamo guranje prst u oko arapskim državama, ako ništa turistima koji mi samo u komšiluku ostavljaju po 100 eura za noć.

Ljudi sa takvim razmišljanjem kao ti bi i prvi ušli u redove ustaških formacija 41-45, jer eto, šta mi imamo od sentimentalne podrške nekim tamo židovima ili Srbima?
Kakvo crno guranja prst u oko arapskim državama kad skoro sve arapske zemlje imaju bolje odnose sa Izraelom od nas :lol: :lol: , pogledaj saudiju,katar,egipat,uae itd itd. Pa jedan Egipat nekoliko desetljeća ima bolje odnose sa Izraelom nego palestincima , za zapitati se zasto svi arapi imaju bolje odnose sa mrskim cifutima a ne njima

I ovu obavezu kao muslimani, mi smo sekularna a ne muslimanska država tako da taj vjerski sentiment treba ostati u vjerskim ustanovama a ne u vanjskoj drzavnoj politici

Image

I cast je velika da je Sarajevo kao grad bilo rodno mjesto jednog od najvećih izraelskih generala svih vremena :thumbup: :thumbup:
Nisamsdaali

#100569 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Nisamsdaali »

Ako će nam ovo titranje muda komšijama dati bar 5% veću šansu za EU i NATO, podržavam. Valjda znaju šta rade

A sto se tice palestinaca, pokazali su svoju solidarnost kad su Milosevica zivkali na vecere
PreWiBa

#100570 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

tramvajtrojka wrote: 04/05/2023 20:53
sehohari wrote: 04/05/2023 20:47

Kakvo crno guranja prst u oko arapskim državama kad skoro sve arapske zemlje imaju bolje odnose sa Izraelom od nas :lol: :lol: , pogledaj saudiju,katar,egipat,uae itd itd. Pa jedan Egipat nekoliko desetljeća ima bolje odnose sa Izraelom nego palestincima , za zapitati se zasto svi arapi imaju bolje odnose sa mrskim cifutima a ne njima

I ovu obavezu kao muslimani, mi smo sekularna a ne muslimanska država tako da taj vjerski sentiment treba ostati u vjerskim ustanovama a ne u vanjskoj drzavnoj politici

Image

I cast je velika da je Sarajevo kao grad bilo rodno mjesto jednog od najvećih izraelskih generala svih vremena :thumbup: :thumbup:
Jesmo sekularni, ali većinu države čini muslimansko stanovništvo. To što se ti ne osjećaš muslimanom je tvoj problem, tvoje mišljenje nije reprezentativno za većinu bh. stanovništva ili okolinu oko tebe.

Na kraju krajeva, zašto bi ja kao musliman trebao podržati rušenje jedne od najvećih džamija u islamu? I Njemačka je sekularna, pa se opet neka strana koja nastoji da uništi Vatikan loše provela sa njima.

O odnosima: Kakvi bolji odnosi? Pa trebalo im je par decenija samo da priznaju tu zemlju :lol:

Ovu zadnju rečenicu neću ni spomenuti, neću ni da znam koliko ljudi je taj zlikovac protjerao sa svoje zemlje.
PreWiBa

#100571 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

Nisamsdaali wrote: 04/05/2023 20:54 Ako će nam ovo titranje muda komšijama dati bar 5% veću šansu za EU i NATO, podržavam. Valjda znaju šta rade

A sto se tice palestinaca, pokazali su svoju solidarnost kad su Milosevica zivkali na vecere
Titranje jaja komšijama je u direktnoj suprotnosti sa NATO.
PreWiBa

#100572 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by PreWiBa »

Na kraju krajeva, bilo ko da od nas pokuša ući u Izrael (uključujući i tebe, ma koliko god ovdje hvalio njihov aparthejdski sistem) ima 50% rizik da bude zaustavljen i u strpan u neku ćeliju na 24 sata samo zato što ima muslimansko ime.

Dovoljno za mene.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#100573 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by _BataZiv_0809 »

Image
sumirprimus

#100574 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sumirprimus »

sehohari wrote: 04/05/2023 21:04 Na kraju krajeva, bilo ko da od nas pokuša ući u Izrael (uključujući i tebe, ma koliko god ovdje hvalio njihov aparthejdski sistem) ima 50% rizik da bude zaustavljen i u strpan u neku ćeliju na 24 sata samo zato što ima muslimansko ime.

Dovoljno za mene.
:shock: :lol: ko ti je to reko? Wtf
sumirprimus

#100575 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by sumirprimus »

_BataZiv_0809 wrote: 04/05/2023 21:07 Image
Et ovo je gore od bilo cega na ovom Svijetu sto sdfaovci mogu prisit bilo kome od nas, dno dna🕳️
Locked