Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
okanomalo wrote: ↑24/04/2023 10:29
prodavnica boje i lakovi na relaciji grbavica hrasno. bila je jedna na trgu u hrasnom al je zatvorena.boja koja meni treba nije u ponudi prodavnice u zeljinom stadionu.ima li jos neka prodavnica?
prodavnica boje i lakovi na relaciji grbavica hrasno. bila je jedna na trgu u hrasnom al je zatvorena.boja koja meni treba nije u ponudi prodavnice u zeljinom stadionu.ima li jos neka prodavnica?
Ima onaj u Ciglastoj zgradi preko puta velepekare, ali ne znam sta ti treba voli i on da ufuseri i jede govna
Ima onaj u Ciglastoj zgradi preko puta velepekare, ali ne znam sta ti treba voli i on da ufuseri i jede govna
treba mi bijela boja za vrata na bazi vode al da bude visokog sjaja. ovu sto sam kupila je mat a ja bi da mi vrata ipak imaju neki sjaj.
Odel ti u Sensu Poslije Bosmala prva trolejbuska stanica pa se vrneš desetak metara nazad i predjeh na drugu stranu ulice i direkt si u Sensu--neJma kakve neJma boje
Ne znam je li Carli, ali ima jedan obucar nedaleko blizu KAWE- ul. Petrakijina. - Na vrhu stepenica sa desne strane odmah.
Edit: Ovo je Bego, nije Carli https://maps.app.goo.gl/k6ADurGb4ehMSgQc6
U dvorani na Grbavici, u lamperu, na jezeru u onoj dvorani, u fisu, u hotonju gdje su oni teniski tereni. Bilo je nekad i na dobrinji u dvorani kod Mercatora.