Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#43951 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma mene su tu prvi put odvukli u naftno polje
ne znam, imam velike simpatije prema toj igri. taman nekako na vrijeme gameplay prestaje biti šunjanje i više konkretna akcija.
- Averus
#43952 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gledam, većinom se žale na uvod - da je predug i dosadan. Meni ovo za sad odlično 
Prvih sat-dva me malčice bacalo iz imerzije što su real life glumci i glumice, ali navikao sam sad i na to
Samo što ja imam problem, što bih ja sad pokupio sve cargo-a što ima i nosio sa sobom
EDIT: Eeeee da! I interakcija s drugim igračima je prelijepo urađena!
Prvih sat-dva me malčice bacalo iz imerzije što su real life glumci i glumice, ali navikao sam sad i na to
Samo što ja imam problem, što bih ja sad pokupio sve cargo-a što ima i nosio sa sobom
EDIT: Eeeee da! I interakcija s drugim igračima je prelijepo urađena!
- Tito_i_Partija
#43953 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovakav circlejerk nismo dugo vidjeli na forumu

- Averus
#43954 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Drkate na RE, Pathfinder i Elden Ring pola godine, ali nasih 5 postova je circlejerk 
Nemoj tako Tito, nisam od tebe ocekivao
Nemoj tako Tito, nisam od tebe ocekivao
- Chmoljo
#43955 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Krivo Tiletu sto nije u circleu 
- Averus
#43956 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ili sto ne jerka 
- Tito_i_Partija
- Chmoljo
#43958 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A sto je pretenciozan?
- Tito_i_Partija
- ferratilis
#43960 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Trend uzasnih PC portova se nastavlja.
- jasko_ba
#43961 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vec drugi put pokusavam igrati Kingdom Come: Deliverance i brisem istu nakon sat vremena. Previse svega na pocetku, bas odbija. 
- SmokingMan
#43962 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Dying light je haman isto što i LFD, samo u malo boljem grafičkom izdanju. DS je pure filozofija. 
- Chmoljo
#43963 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
peglanje za onim palijanjem zombićaTito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 04:04Umjesto da me zapitkuješ, idi raspali Dying Light pa vidi šta je prava igra.![]()
- Chmoljo
- Tito_i_Partija
#43965 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa jebem ga, to se valjda može smatrat' nekom vrstom gameplay-a. Al' kad mi japanac prodaje ustvari film upakovan u igru gdje se jedino "igranje" sastoji od "pritisni lijevi trigger da se ispraviš nalijevo" i "pritisni desni trigger da se ispraviš nadesno", jebem ti ja takvu igru i onog ko je napravio. I onda se na ovoj temi smijemo igrama od Quantic Dream da nemaju nikakav gameplay, a Kojima je neki jebeni vizionar koji nam je prod'o muda za bubrege.Chmoljo wrote: ↑27/04/2023 11:03peglanje za onim palijanjem zombićaTito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 04:04
Umjesto da me zapitkuješ, idi raspali Dying Light pa vidi šta je prava igra.![]()
![]()
I nemojte majke vam o kojekakvoj "filozofiji" pričat', počeću mislit' da pričam s malom djecom.
- arnes_king
#43966 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Vidi se da DS nisi igrao cim je tako opisujes. Da si igrao vidio bi koliko mehanika poslije bude uvedeno i kako je inovativan i zabavan gameplay. Al bolje igrati 10 godina 3 iste igre, bar za nekeTito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 14:27Pa jebem ga, to se valjda može smatrat' nekom vrstom gameplay-a. Al' kad mi japanac prodaje ustvari film upakovan u igru gdje se jedino "igranje" sastoji od "pritisni lijevi trigger da se ispraviš nalijevo" i "pritisni desni trigger da se ispraviš nadesno", jebem ti ja takvu igru i onog ko je napravio. I onda se na ovoj temi smijemo igrama od Quantic Dream da nemaju nikakav gameplay, a Kojima je neki jebeni vizionar koji nam je prod'o muda za bubrege.![]()
I nemojte majke vam o kojekakvoj "filozofiji" pričat', počeću mislit' da pričam s malom djecom.![]()
- Chmoljo
#43967 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa jesi završio DS?Tito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 14:27Pa jebem ga, to se valjda može smatrat' nekom vrstom gameplay-a. Al' kad mi japanac prodaje ustvari film upakovan u igru gdje se jedino "igranje" sastoji od "pritisni lijevi trigger da se ispraviš nalijevo" i "pritisni desni trigger da se ispraviš nadesno", jebem ti ja takvu igru i onog ko je napravio. I onda se na ovoj temi smijemo igrama od Quantic Dream da nemaju nikakav gameplay, a Kojima je neki jebeni vizionar koji nam je prod'o muda za bubrege.![]()
I nemojte majke vam o kojekakvoj "filozofiji" pričat', počeću mislit' da pričam s malom djecom.![]()
- Tito_i_Partija
#43968 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pis'o o tome ovde, nije evo prošlo ni mjesec.Chmoljo wrote: ↑27/04/2023 15:49pa jesi završio DS?Tito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 14:27
Pa jebem ga, to se valjda može smatrat' nekom vrstom gameplay-a. Al' kad mi japanac prodaje ustvari film upakovan u igru gdje se jedino "igranje" sastoji od "pritisni lijevi trigger da se ispraviš nalijevo" i "pritisni desni trigger da se ispraviš nadesno", jebem ti ja takvu igru i onog ko je napravio. I onda se na ovoj temi smijemo igrama od Quantic Dream da nemaju nikakav gameplay, a Kojima je neki jebeni vizionar koji nam je prod'o muda za bubrege.![]()
Tito_i_Partija wrote: ↑10/04/2023 13:47 Završen Death Stranding. Sve u svemu solidno iskustvo, ponajviše zbog priče i produkcije. Al' što se tiče gameplaya, ovo definitivno nije ono što ja od igara tražim. Nije mi bilo zabavno prtit' brdo stvari k'o magarac i vucarat' se kroz prazne pejzaže. "Mehanika" igranja je pazi na balans cijelo vrijeme i pogotovo gledaj da ne zapneš za kamen i da ne upadneš, jer ti onda valja bebu smirivat'.Zadnja trećina igre, znači onaj cijeli dio oko planina mi je bio toliko frustrirajući da sam razmatr'o da uninstall.
Al' eto, završio sam i idemo dalje. Sledeća na redu je Dishonored 2.
- ferratilis
#43969 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ne bi ja bas rekao da si zavrsio igru. Nisi ni spomenuo zicare, puteve, katapulte, vozila, menadzment resursa, mostove itd. itd. 
Kojima jeste pretenciozan kad je prica u pitanju, ali jbt ne mozes reci za njegove igre da imaju los gameplay. Death Stranding je i vise nego solidan po tom pitanju. Npr. MGS5 ima mozda i najbolji stealth action gameplay ikad, MGS3 je isto bio odlican sa kamuflazama i stealthom. Tito samo mrzi japanske igre, to je fazon.
Kojima jeste pretenciozan kad je prica u pitanju, ali jbt ne mozes reci za njegove igre da imaju los gameplay. Death Stranding je i vise nego solidan po tom pitanju. Npr. MGS5 ima mozda i najbolji stealth action gameplay ikad, MGS3 je isto bio odlican sa kamuflazama i stealthom. Tito samo mrzi japanske igre, to je fazon.
- ferratilis
#43970 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Miyazaki zna znanje. 
- Chmoljo
#43971 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa sjecam se da si pisao, ali nije u DS ni samo hodanje. Ima i akcije ako odaberes takav pristup, ono je meni solidno uradjeno.Tito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 16:27Pis'o o tome ovde, nije evo prošlo ni mjesec.![]()
Tito_i_Partija wrote: ↑10/04/2023 13:47 Završen Death Stranding. Sve u svemu solidno iskustvo, ponajviše zbog priče i produkcije. Al' što se tiče gameplaya, ovo definitivno nije ono što ja od igara tražim. Nije mi bilo zabavno prtit' brdo stvari k'o magarac i vucarat' se kroz prazne pejzaže. "Mehanika" igranja je pazi na balans cijelo vrijeme i pogotovo gledaj da ne zapneš za kamen i da ne upadneš, jer ti onda valja bebu smirivat'.Zadnja trećina igre, znači onaj cijeli dio oko planina mi je bio toliko frustrirajući da sam razmatr'o da uninstall.
Al' eto, završio sam i idemo dalje. Sledeća na redu je Dishonored 2.
Zar nije bilo i fine pucnjave u onim sekvencama sa Madsom?
- Tito_i_Partija
#43972 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je bilo dobro, al' je jako mali dio igre naspram onog silnog hodanja. A u pravom svijetu pucat' se ne smije zbog BTs, samo Bola Gun ili šake ferceraju.
Vozilima ti isto ne daju previše, jer ti stalno postavljaju neke prepreke koje se samo hodnjom mogu preć'.
-
adsubzero
#43973 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi DS se koristi za Dark Souls, nemojte praviti zabunu 
- Chmoljo
#43974 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma ja se hodanja sjecam samo na pocetku. Ostalo je kamion ili bajk bio.Tito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 17:51To je bilo dobro, al' je jako mali dio igre naspram onog silnog hodanja. A u pravom svijetu pucat' se ne smije zbog BTs, samo Bola Gun ili šake ferceraju.![]()
Vozilima ti isto ne daju previše, jer ti stalno postavljaju neke prepreke koje se samo hodnjom mogu preć'.
- Tito_i_Partija
#43975 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma igra je okej, to sam rek'o par puta, al' džaba me ti uvuče u raspravu sa "Tito nema pojma".Chmoljo wrote: ↑27/04/2023 18:10Ma ja se hodanja sjecam samo na pocetku. Ostalo je kamion ili bajk bio.Tito_i_Partija wrote: ↑27/04/2023 17:51
To je bilo dobro, al' je jako mali dio igre naspram onog silnog hodanja. A u pravom svijetu pucat' se ne smije zbog BTs, samo Bola Gun ili šake ferceraju.![]()