"Teorija svega"

Rasprave o filozofskim temama.
Post Reply
teodati

#201 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

belfy wrote: 12/04/2023 18:36
teodati wrote: 11/04/2023 21:52

Ne poznaješ ih tako da to nije bitno, važno je TOČNO odgovoriti na pitanje, tko je dovoljno pametan za to, samo kažem.
teodati wrote: 11/04/2023 21:55
Nemaš ti muda da konkretno odgovoriš, garant!
a da ti popricas malo sam sa sobom? ti ne znas koga ja sve znam. odgovori na pitanje ako vec nije tesko... ili jeste?
Bolje bi ti bilo da daš svoj odgovor na to je li i jednom i drugom pješaku ISTA sveukupna duljina puta na beskonačnoj cesti, pa da to tome raspravimo, jer je to pitanje, a ne KOGA se to prije pitalo, to je nevažno za točan odgovor, kontaš?
teodati

#202 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Dozer wrote: 12/04/2023 07:56
teodati wrote: 11/04/2023 22:20

Nisi, nemaš muda nešto priznati, pa neka, ne moraš se konkretno izjasniti, dapače.
Znaci, ipak nisi shvatio konkretan odgovor ...

Zivo me zanima na sta ce liciti ta objasnjenja u teoriji. Ako budu kao ova ovdje, mrka kapa... :D
Znači nitko od vas ovdje koji pišete nemate muda konkretno odgovoriti na neka pitanja, da se ne obrukate, jel, e pa tako se ne dolazi do ISTINE o nečemu, kukavice nikada nisu ništa saznale a ni neće, jer sreća prati hrabre koji prije ili kasnije i dođu do odgovora i ISTINE o nečemu, e da! :thumbup:
teodati

#203 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Pošto vidim da na ovoj temi imamo stvarno pravih filozofa, koji jako dubokoumno razmišljaju, sve jedan pametniji od drugoga, možda bi bilo dobro da tako pametni pomognu malo znanosti glede nekih pitanja kojima se znanost muči jako dugo, ali nikako da nađe neki odgovor ili neko razumno objašnjenje, pa eto nekih takvih pitanja, za tako vrhunske filozofe je odgovoriti na to mačji kašalj, laganini posao, pa krenimo s pitanjima:

"Kako su nastali prostor i vrijeme iz Velikoga praska?"

"Kako je prva materija nastala?"

"Kako je nastao prvi DNK nekog živog bića na Zemlji?"

"Kako je iz nežive prirode nastao život?"

"Kako je nastala svijest?"

Dovoljno za početak, dakle treba objasniti SVOJIM RIJEČIMA, linkovi sa interneta ne dolaze u obzir, ak se nešto zna se mora znati vlastitim riječima objasniti, ili pak se mora priznati da se to ne zna, e da! :)
Avetinho

#204 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Gledaj ti arogancije, Teodor ne posustaje. Teodore, ko je tebe proglasio za direktora pa da postavljaš pitanja s visine? Deder jedan link na svoj naučni rad gdje si objasnio, diskutovao i dokazao svoje pretpostavke. Nemaš? Zar ne vidiš da bilo ko ovdje može nastupiti kao ti, arogantni bezobraznik, bez dokaza, bez ikakvih objašnjenja, napuhan kao balon, arogantni bezobraznik za kojeg dosadašnja nauka ne važi, i kome je njegov vlastiti fanatizam mjerilo svijeta? Može bilo ko ovdje nastupiti kao ti, arogantno i bezobrazno, ali neće, jer ovdje je jasno da se diskusija vodi argumentima sa pokrićem, a ne fanatizmom bez pokrića.

Ako staviš ikakav link na svoj rad koji je objavljen u bilo kojoj uglednoj publikaciji, ja ću ti se prvi javno izvinuti i zauvijek odjaviti ne samo s teme nego i sa Foruma. Do tada doviđenja, jadni arogantni bezobrazni Jehovac.
teodati

#205 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Avetinho wrote: 12/04/2023 21:22 Gledaj ti arogancije, Teodor ne posustaje. Teodore, ko je tebe proglasio za direktora pa da postavljaš pitanja s visine? Deder jedan link na svoj naučni rad gdje si objasnio, diskutovao i dokazao svoje pretpostavke. Nemaš? Zar ne vidiš da bilo ko ovdje može nastupiti kao ti, arogantni bezobraznik, bez dokaza, bez ikakvih objašnjenja, napuhan kao balon, arogantni bezobraznik za kojeg dosadašnja nauka ne važi, i kome je njegov vlastiti fanatizam mjerilo svijeta? Može bilo ko ovdje nastupiti kao ti, arogantno i bezobrazno, ali neće, jer ovdje je jasno da se diskusija vodi argumentima sa pokrićem, a ne fanatizmom bez pokrića.

Ako staviš ikakav link na svoj rad koji je objavljen u bilo kojoj uglednoj publikaciji, ja ću ti se prvi javno izvinuti i zauvijek odjaviti ne samo s teme nego i sa Foruma. Do tada doviđenja, jadni arogantni bezobrazni Jehovac.
Rekao sam da ću TEK objaviti teoriju, što tu nije jasno, i za to vrijeme imam pravo iz toga što sam dobio neke sitnice i prezentirati, i nisam ja kriv što znanost zbilja NE ZNA ni na jedno postavljeno pitanje odgovoriti, a netko mora ako znanost za to nije sposobna, a u to sam se uvjerio razgovarajući o tome sa nekim vrhunskim akademicima, u Hrvatskoj dakako, jedan je od njih Vladimir Paar, za fiziku, eto, jako prijazan čovjek ali i čvrsto na zemlji, dobro zna DOKLE je doseg znanosti, ne priča bajke o tome kako to rade o znanosti neki na forumu, kako je znanost već sve otkrila, o nebo opri se.

I ti mi govoriš o nekoj diskusiji s argumentima, pa dao sam pitanja da se argumentirano na njih odgovori, a što radiš ti, niti pitanje do kraja razumiješ a još manje si dao bilo kakav odgovor, tako se NE DISKUTIRA, prvo to nauči i da nekoga ne ocrnjuješ bez dokaza, i ne nazivaš nekoga jehovcem, ak ti sto puta kaže da nema veze s tom vjerom, takvima više ne odgovaram, nema smisla, i ne želim gubiti vrijeme, i tebi do viđenja!
teodati

#206 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Izgleda da nekima SMETA što netko na filozofiji POSTAVLJA pitanja, i da želi dobiti i dogovore na njih, pa to je i BIT filozofije, da se NAĐU odgovori na sva pitanja koja su važna za cijeli ljudski rod, a svakako je nastanak našega svijeta jedno od najvažnijih pitanja, i svaki i mali odgovor na bilo koje pitanje postavljeno o postanku našega svijeta, je korak NAPRIJED prema istini o svima nama, koja POSTOJI, bez obzira znali mi o tome išta ili ništa, jer naš svijet postoji a POSTOJI i način na koji je nastao, i treba to otkriti, i kada se to dogodi, kako je rekao Hawking, ljudski Um će tada trijumfirati, pa neka tako bude, e da! :thumbup:
Avetinho

#207 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

teodati wrote: 12/04/2023 22:03 Izgleda da nekima SMETA što netko na filozofiji POSTAVLJA pitanja, i da želi dobiti i dogovore na njih, pa to je i BIT filozofije, da se NAĐU odgovori na sva pitanja koja su važna za cijeli ljudski rod, a svakako je nastanak našega svijeta jedno od najvažnijih pitanja, i svaki i mali odgovor na bilo koje pitanje postavljeno o postanku našega svijeta, je korak NAPRIJED prema istini o svima nama, koja POSTOJI, bez obzira znali mi o tome išta ili ništa, jer naš svijet postoji a POSTOJI i način na koji je nastao, i treba to otkriti, i kada se to dogodi, kako je rekao Hawking, ljudski Um će tada trijumfirati, pa neka tako bude, e da! :thumbup:
Arogantni Jehovac ide dotle da sebi daje ulogu postavljača pitanja ni manje ni više nego važna za cijeli ljudski rod. I još arogantno i bezobrazno tvrdi da on zna na njih odgovore, a eto pitalice postalja samo da procijeni nečiju pamet i koliko poznaju njegovu teoriju koju eto još nije objavio. Zbrkaj ti tu još Hawkinga i eto ti Teodora autoriteta.

Slabo ti ovo ide Jehovac.
belfy

#208 Re: "Teorija svega"

Post by belfy »

teodati wrote: 12/04/2023 20:43
belfy wrote: 12/04/2023 18:36

a da ti popricas malo sam sa sobom? ti ne znas koga ja sve znam. odgovori na pitanje ako vec nije tesko... ili jeste?
Bolje bi ti bilo da daš svoj odgovor na to je li i jednom i drugom pješaku ISTA sveukupna duljina puta na beskonačnoj cesti, pa da to tome raspravimo, jer je to pitanje, a ne KOGA se to prije pitalo, to je nevažno za točan odgovor, kontaš?
ajde, evo, sada cu da ti odgovorim na to pitanje, pa se nadam da ces onda i ti biti covjek pa odgovoriti meni na ovo prethodno postavljeno. odgovor na tvoje pitanje je sasvim jednostavan, a ukljucit cu u to i matematiku i filozofiju, a i tvoju voljenu metafiziku. sveukupna (sta god ti ovo znacilo, valjda preostala) duzina puta za oba pjesaka nece biti ista, ali ce duzina ceste za oba pjesaka ostati beskonacna. sasvim jednostavno...

mozes li sada i ti dati odgovor na moje pitanje koje sam ti prethodno i podebljao.
Dozer

#209 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Teo, pazi sad - mi ne znamo odgovore na tvoja pitanja.
Hoces li biti ljubazan i dati nam te odgovore na svoja pitanja?
Da naucimo nesto, jbg...

Naravno, ako na ovo odgovoris se nekim vec napisanim nebulozama tipa da mi to ne mozemo shvatiti, onda sam sebe diakreditujes iz dalje diakusije jer cemo smatrati da ni ti zapravo ne znas odgovore na svoja pitanja.
Podrazumijeva se da svako pitanje mora imati bar nekakav empirijski provjerljiv i dokaziv odgovor. Bez toga ce ti svaki odgovor biti obicno laprdanje, kao i do sad

Sretno.
teodati

#210 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

belfy wrote: 12/04/2023 22:54
teodati wrote: 12/04/2023 20:43

ajde, evo, sada cu da ti odgovorim na to pitanje, pa se nadam da ces onda i ti biti covjek pa odgovoriti meni na ovo prethodno postavljeno. odgovor na tvoje pitanje je sasvim jednostavan, a ukljucit cu u to i matematiku i filozofiju, a i tvoju voljenu metafiziku. sveukupna (sta god ti ovo znacilo, valjda preostala) duzina puta za oba pjesaka nece biti ista, ali ce duzina ceste za oba pjesaka ostati beskonacna. sasvim jednostavno...

mozes li sada i ti dati odgovor na moje pitanje koje sam ti prethodno i podebljao.
Vladimir Paar, akademik, fizičar i matematičar, eto, to je najobrazovaniji kojeg sam zamolio da ozbiljno razgovaramo ne samo o fizici, nego o SVEMU što me zanimalo, pa i o tome je li u beskonačnosti iz svake točke ista duljina prema beskonačnom prostranstvu , ili su RAZLIČITE duljine, eto.

I dobro si odgovorio, dapače, duljina nije ista za oba pješaka, jednome je veća za jedan kilometar a drugome je manja za jedan kilometar, ali cesta je i jednome i drugome beskonačna, a to upravo potvrđuje ono što moja teorija TVRDI, da NIJE ista duljina prema beskonačnosti iz svake točke prostora i da postoji samo JEDNO središte beskonačnosti, garant, to ću i dokazati, e da!
teodati

#211 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Avetinho wrote: 12/04/2023 22:22
teodati wrote: 12/04/2023 22:03 Izgleda da nekima SMETA što netko na filozofiji POSTAVLJA pitanja, i da želi dobiti i dogovore na njih, pa to je i BIT filozofije, da se NAĐU odgovori na sva pitanja koja su važna za cijeli ljudski rod, a svakako je nastanak našega svijeta jedno od najvažnijih pitanja, i svaki i mali odgovor na bilo koje pitanje postavljeno o postanku našega svijeta, je korak NAPRIJED prema istini o svima nama, koja POSTOJI, bez obzira znali mi o tome išta ili ništa, jer naš svijet postoji a POSTOJI i način na koji je nastao, i treba to otkriti, i kada se to dogodi, kako je rekao Hawking, ljudski Um će tada trijumfirati, pa neka tako bude, e da! :thumbup:
Arogantni Jehovac ide dotle da sebi daje ulogu postavljača pitanja ni manje ni više nego važna za cijeli ljudski rod. I još arogantno i bezobrazno tvrdi da on zna na njih odgovore, a eto pitalice postalja samo da procijeni nečiju pamet i koliko poznaju njegovu teoriju koju eto još nije objavio. Zbrkaj ti tu još Hawkinga i eto ti Teodora autoriteta.

Slabo ti ovo ide Jehovac.
Znači ja kao autor prave "teorije svega", ne bi smio postaviti neka pitanja koja nas VODE do ISTINE o postanku svega, jel, a KAKO ti misliš da se DOLAZI do NOVIH stvari, tako da spavaš zimski san, jok, treba se SVE pitati i pokušati naći odgovore, dakle ne procjenjujem PITANJIMA ja nečiju pamet, nego dajem pitanja koja su PUT kao pravoj "teoriji svega", jer sam i ja ta pitanja MORAO proći da bi došao do teorije, dakle ISTINE o svemu, jednostavno, i opet si u krivu, nije ti prvi put, a neće biti ni zadnji, je tako? :)
teodati

#212 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Dozer wrote: 13/04/2023 00:21 Teo, pazi sad - mi ne znamo odgovore na tvoja pitanja.
Hoces li biti ljubazan i dati nam te odgovore na svoja pitanja?
Da naucimo nesto, jbg...

Naravno, ako na ovo odgovoris se nekim vec napisanim nebulozama tipa da mi to ne mozemo shvatiti, onda sam sebe diakreditujes iz dalje diakusije jer cemo smatrati da ni ti zapravo ne znas odgovore na svoja pitanja.
Podrazumijeva se da svako pitanje mora imati bar nekakav empirijski provjerljiv i dokaziv odgovor. Bez toga ce ti svaki odgovor biti obicno laprdanje, kao i do sad

Sretno.
Mogu dati odgovore na postavljena pitanja ako sam autor "teorije svega", ali općenite odgovore, detaljno dajem samo u teoriji, valjda je jasno zašto, e da!
teodati

#213 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

1."Kako su nastali prostor i vrijeme iz Velikoga praska?"

2."Kako je prva materija nastala?"

3."Kako je nastao prvi DNK nekog živog bića na Zemlji?"

4."Kako je iz nežive prirode nastao život?"

5."Kako je nastala svijest?"

ODGOVORI su kratki i općeniti dakako, a svi detalji o tome u samoj teoriji seveda:

1.Prostor i vrijeme NISU nastali iz Velikoga praska, jer se nikada nije ni dogodio, to je samo pretpostavka i to sasvim KRIVA, naš prostor i vrijeme nastali su iz dimenzije beskonačno puta VEĆE od našega multisvemira (misli se na SVE dimenzije prostor-vremena koje postoje sa svojim svemirima), i to tako da je iz te veće dimenzije prvo nastala beskonačno puta MANJA dimenzija, i onda je u svakom trenutku te manje dimenzije (misli se na najmanju jedinicu vremena u toj dimenziji), nastala je po JEDNA zasebna dimenzija prostor-vremena, svaki trenutak ima po jednu dimenziju prostor-vremena, a jedna je i naša dimenzija, a to se u našoj dimenziji dogodilo kada je prošla točno POLOVINA vremena u tom trenutku u kojem je stvorena, napravljena naša dimenzija, dakle NAŠ prostor je MLAĐI od samog linearnog vremena u našoj dimenziji, a KAKO točno se to događalo od vječnosti do toga samog trenutka stvaranja, bolje reći pravljenja naše dimenzije dajem detaljno u samoj teoriji, ovo je tek uvid u to, seveda.

2.Prva materija je nastala kada se izvršila MANIPULACIJA svijesti prostorom i vremenom, dakle utječući na samu svijest dobio se MATERIJALNI svijet koji u samoj biti ne postoji, materija na najmanjoj razini ne postoji, što će reći da je cijeli svemir ILUZIJA za bića koja su PODVRGNUTA toj manipulaciji svijesti prostorom i vremenom.

3.DNK je program PRVIH BIĆA, dakle Vansvemiraca, koji NISU iz našega svemira (jasno je zašto pa jer su taj svemir ONI i napravili), ali su iz naše dimenzije prostor-vremena, po kojemu NASTAJU sva živa bića u svemiru, u cijelom materijalnom svijetu, mi ljudi samo smo dio toga, ne i jedini, zares.

4.Kako sam rekao prije, materija je MANIPULACIJA svijesti prostorom i vremenom, i kada se toj materiji (dakle svemu što se sastoji od atoma), DODA sama svijest, dobije se SPOJ materije i svijesti u jedno materijalno TIJELO, dakle u neko živo biće ne samo na Zemlji nego svugdje gdje u svemiru postoji ŽIVOT.

5.Kako sam već rekao, postoji SREDIŠTE svake beskonačnosti, pa tako i naša beskonačnost ima samo JEDNO središte, u kojemu nastaje sama SVIJEST, dakle novo živo inteligentno biće, SVJESNO samoga sebe, i mi ljudi smo nastali kao svijest u tom središtu, a kasnije smo PREBAČENI u materijalno tijelo gdje i sada živimo, što će reći da ne samo da POSTOJI život izvan materijalnog tijela, nego je naša BIT, dakle naše JA nematerijalnog porijekla, nastalo u samom središtu naše dimenzije prostor-vremena.

Eto da se ne kaže da nisam barem općenito odgovorio na svako pitanje, a sve detalje znate gdje ćete moći pročitati, u samoj teoriji, ali ne prije nego službeno objavim svoju "teoriju svega", dakako, e da. :)
Last edited by teodati on 15/04/2023 17:37, edited 3 times in total.
Avetinho

#214 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

Jehovac, ovako to ide: prvo završiš niže razrede osmogodišnje škole (četiri razreda), onda još četiri. Tokom osmogodišnjeg osnovnog školovanja naučiš o pojmovima beskonačnosti u pravcu velikih brojeva, pa onda i u pravcu malih, prema nuli. U međuvremenu je poželjno da stekneš i ostala znanja adekvatna tvome uzrastu, a naročito važne lekcije o životu i pristojnom ponašanju. Arogancija je osobina koja u savremenom društvu nije poželjna i na osobu koja je ispoljava ne gleda se u pozitivnom svjetlu. Čak i ako slučajno jesi razgovarao s nekim ko je "akademski obrazovan" (u šta duboko sumnjam), to te niti slučajno ne dovodi u niti približnu ravan sa sugovornikom.

Ali jasno mi je kako ste razni Teodori, Vidovite Džemile, Svemirci Obmanagići i slična bratija našli put i plodno zemljište u Bosni (i forumima Bosanskim). U Bosni naime nauka i obrazovanje imaju otprilike istu cijenu, značaj, i ulogu u društvu kao i ublehe, varalice, samoprozvani filozofi, metafizičari, naučnici i arheolozi. U Bosni sve prolazi, pa i Jehovački "nauk" umjesto nauke.
teodati

#215 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Avetinho wrote: 13/04/2023 18:52 Jehovac, ovako to ide: prvo završiš niže razrede osmogodišnje škole (četiri razreda), onda još četiri. Tokom osmogodišnjeg osnovnog školovanja naučiš o pojmovima beskonačnosti u pravcu velikih brojeva, pa onda i u pravcu malih, prema nuli. U međuvremenu je poželjno da stekneš i ostala znanja adekvatna tvome uzrastu, a naročito važne lekcije o životu i pristojnom ponašanju. Arogancija je osobina koja u savremenom društvu nije poželjna i na osobu koja je ispoljava ne gleda se u pozitivnom svjetlu. Čak i ako slučajno jesi razgovarao s nekim ko je "akademski obrazovan" (u šta duboko sumnjam), to te niti slučajno ne dovodi u niti približnu ravan sa sugovornikom.

Ali jasno mi je kako ste razni Teodori, Vidovite Džemile, Svemirci Obmanagići i slična bratija našli put i plodno zemljište u Bosni (i forumima Bosanskim). U Bosni naime nauka i obrazovanje imaju otprilike istu cijenu, značaj, i ulogu u društvu kao i ublehe, varalice, samoprozvani filozofi, metafizičari, naučnici i arheolozi. U Bosni sve prolazi, pa i Jehovački "nauk" umjesto nauke.
A dokaz za to što si sada napisao je ŠTO, tvoje mišljenje o tome, a to NIJE dokaz nego samo tvoje mišljenje i to KRIVO, na što imaš pravo, i opet LAŽEŠ da sam jehovac a nisam, zbilja pametnome dosta.

I što si ti to naučio o beskonačnosti u školi, jel, je li tko DOKAZAO da ona zbilja postoji, i KOJA svojstva imaju prostor i vrijeme u toj beskonačnosti, NIJE to nitko dokazao jer to još nitko ni ne zna, recimo da postoji samo JEDNO središte beskonačnosti koja zbilja FIZIČKI postoji, dakle nemaš pojma, i ako budeš dalje pisao gluposti o meni na temelju svojeg KRIVOG mišljenja (i potpunog nerazumijevanja bilo čega što sam napisao), nemamo više o čemu razgovarati, nisam se došao ovdje prepirati s nekim, nego dati neke općenite stvari iz svoje teorije, koga to ne zanima neka ne čita, koga zanima, neka argumentirano napiše s čime se ili slaže ili ne slaže i zašto, tako to rade ljudi koji imaju osnovnu kulturu u saobraćaju s drugima, ti je očito nemaš, pa zbogom!
Avetinho

#216 Re: "Teorija svega"

Post by Avetinho »

teodati wrote: 13/04/2023 19:12
Avetinho wrote: 13/04/2023 18:52 Jehovac, ovako to ide: prvo završiš niže razrede osmogodišnje škole (četiri razreda), onda još četiri. Tokom osmogodišnjeg osnovnog školovanja naučiš o pojmovima beskonačnosti u pravcu velikih brojeva, pa onda i u pravcu malih, prema nuli. U međuvremenu je poželjno da stekneš i ostala znanja adekvatna tvome uzrastu, a naročito važne lekcije o životu i pristojnom ponašanju. Arogancija je osobina koja u savremenom društvu nije poželjna i na osobu koja je ispoljava ne gleda se u pozitivnom svjetlu. Čak i ako slučajno jesi razgovarao s nekim ko je "akademski obrazovan" (u šta duboko sumnjam), to te niti slučajno ne dovodi u niti približnu ravan sa sugovornikom.

A dokaz za to što si sada napisao je ŠTO, tvoje mišljenje o tome, a to NIJE dokaz nego samo tvoje mišljenje i to KRIVO, na što imaš pravo, i opet LAŽEŠ da sam jehovac a nisam, zbilja pametnome dosta.

I što si ti to naučio o beskonačnosti u školi, jel, je li tko DOKAZAO da ona zbilja postoji, i KOJA svojstva imaju prostor i vrijeme u toj beskonačnosti, NIJE to nitko dokazao jer to još nitko ni ne zna, recimo da postoji samo JEDNO središte beskonačnosti koja zbilja FIZIČKI postoji, dakle nemaš pojma, i ako budeš dalje pisao gluposti o meni na temelju svojeg KRIVOG mišljenja (i potpunog nerazumijevanja bilo čega što sam napisao), nemamo više o čemu razgovarati, nisam se došao ovdje prepirati s nekim, nego dati neke općenite stvari iz svoje teorije, koga to ne zanima neka ne čita, koga zanima, neka argumentirano napiše s čime se ili slaže ili ne slaže i zašto, tako to rade ljudi koji imaju osnovnu kulturu u saobraćaju s drugima, ti je očito nemaš, pa zbogom!

Jehovac, šta će reći tvoji braća Jehovci kad vide da si ih se javno odrekao? To se nikom nije desilo a da ne bude proglašen barem izdajnikom. Nije valjda da bi htio da ti se to desi? E, kakva ti je slaba vjera, kad je se odričeš zbog ovakve sitnice. Šta li bi tek bilo da je nešto ozbiljnije, na primjer uhvatilo te u krađi; promijenio bi vjeru za sekundu.

Ali dobro je da si rekao "Zbogom!", jer dosta te je bilo i tebe i tvoje arogancije, na ovom uglednom Forumu. Iako lično mislim da i ovaj put lažeš i da nećeš otići nigdje. Hajde bar jednom pokaži da nisam u pravu i da tvoja arogancija ima granicu.
belfy

#217 Re: "Teorija svega"

Post by belfy »

teodati wrote: 13/04/2023 18:08
belfy wrote: 12/04/2023 22:54

Vladimir Paar, akademik, fizičar i matematičar, eto, to je najobrazovaniji kojeg sam zamolio da ozbiljno razgovaramo ne samo o fizici, nego o SVEMU što me zanimalo, pa i o tome je li u beskonačnosti iz svake točke ista duljina prema beskonačnom prostranstvu , ili su RAZLIČITE duljine, eto.

I dobro si odgovorio, dapače, duljina nije ista za oba pješaka, jednome je veća za jedan kilometar a drugome je manja za jedan kilometar, ali cesta je i jednome i drugome beskonačna, a to upravo potvrđuje ono što moja teorija TVRDI, da NIJE ista duljina prema beskonačnosti iz svake točke prostora i da postoji samo JEDNO središte beskonačnosti, garant, to ću i dokazati, e da!
i jesi uspio popricati sa gospodinom Paarom i, ako jesi, sta ti je on rekao na tvoje ideje?
Dozer

#218 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Sad sam shvatio sve.
Teo je Reptil.
-Chesterfield-

#219 Re: "Teorija svega"

Post by -Chesterfield- »

teodati wrote: 09/04/2023 21:13
ali cijela naša dimenzija se nalazi u još većoj dimenziji, a koja je doslovno BESKONAČNO puta veća od naše,
Koji je naziv te druge veće dimenzije?
H323

#220 Re: "Teorija svega"

Post by H323 »

Izleti mi ponekad ova tema i sjetim se Spreče, rahmet mu duši, kako ga niko nije cijenio. Kod njega su makar bili grafici, a ne "šta je brže ili zec" pitalice.
Android Knego

#221 Re: "Teorija svega"

Post by Android Knego »

I koja je srž spike ovog teoretičara u 2 rečenice?
Da ne čitam 9 stranica...
Dozer

#222 Re: "Teorija svega"

Post by Dozer »

Evo u dvije- on zna sve o svemu, od pocetka svega.

Zna kako je nastao svemir i sve u njemu, zna koliko postpji dimenzija i sta su one, kolike su, i sve ostalo

CPT je Reptil..
A mozda i Sivi.
teodati

#223 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

belfy wrote: 13/04/2023 21:06
teodati wrote: 13/04/2023 18:08

i jesi uspio popricati sa gospodinom Paarom i, ako jesi, sta ti je on rekao na tvoje ideje?
Rekao mi je da je on prvenstveno fizičar i matematičar, da se ne razumije puno u metafiziku, a i vjernik je, tako da nije mogao dati stručno mišljenje o cijeloj mojoj teoriji, a to je bilo prije otprilike deset godina, kada ja još nisam ni završio do kraja svoju teoriju, ali sam imao IDEJE o tome, pa sam htio čuti nekoga tko je pametan što o tome, misli, na kraju je rekao SVAKAKO OBJAVI SVOJU TEORIJU, ak nije točna netko će naći grešku, ak pak je točna, ne trebaš se nikoga bojati, eto ukratko, i od tada sam ja nastavio da RADIM na teoriji, a nedavno sam je i potpuno završio, pa ćemo vidjeti kada je objavim da li je točna ili ne, jer ovo treba znati, ako je samo jedna greška u mojoj teoriji to onda NIJE prava "teorija svega", teorija o svemu NE SMIJE IMATI GREŠKE, jer je to zapravo ISTINA o svemu, a tu onda nema ni laži a ni bajki o postojanju svega, naprotiv, e da!
teodati

#224 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Dozer wrote: 15/04/2023 13:54 Evo u dvije- on zna sve o svemu, od pocetka svega.

Zna kako je nastao svemir i sve u njemu, zna koliko postpji dimenzija i sta su one, kolike su, i sve ostalo

CPT je Reptil..
A mozda i Sivi.
A što, grijeh je nešto ZNATI a ne samo vjerovati, jel? :?
teodati

#225 Re: "Teorija svega"

Post by teodati »

Android Knego wrote: 15/04/2023 11:59 I koja je srž spike ovog teoretičara u 2 rečenice?
Da ne čitam 9 stranica...
Da naš svijet NIJE nastao Velikim praskom, niti da postoje neka vječna Božanska bića koja stvaraju iz ništa naš svijet, što znači da i znanost ali i religije pričaju BAJKE o postanku svega, a da je ISTINA o svima nama treće vrste, a to je da je naš svijet, nastao od Prvih bića u našem prostor-vremenu, koja su nastala kada i naše prostor-vrijeme, dakle Vansvemiraca, koji su od jedinica prostora napravili atome i molekule od kojih se sastoji naš svemir, na kraju su i materijalna živa bića napravili, napravivši program DNK za svako živo biće, ne samo na Zemlji nego svugdje u svemiru gdje život postoji, eto ukratko, i ne šalim se , dapače! 8-)
Post Reply